• Het platform was erg gebruiksvriendelijk en de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt binnen dit pakket. Het alle Capaciteitentesten Pakket verschafte toegang tot een groot aanbod aan testen en vragen wat genoeg oefenmateriaal gaf om mijzelf goed voor te bereiden. Al met al zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Gebruiksvriendelijk, goede prijs vs. kwaliteit verhouding, genoeg mogelijkheden om te oefenen.

    Zwakke punten
    nvt

    Door Barry Hendrinksen op 15 juli 2019 Reageer

  • Ik schrik van de ervaringen hierboven geschreven.
    Ik ben zelf oriënterende en heb dus ook contact met de NCOI gelegd.
    Ik wilde graag nog voor de inschrijving spreken met een studiebegeleider omdat ik wat praktische vragen heb. Dat kon niet, zo werd mij gezegd. Je moet je eerst inschrijven en dan pas is er contact met de studiebegeleider. En als de antwoorden je dan niet bevallen, kun je gebruik maken van de 14 dagen opzegtermijn. Dat lijkt me niet zo handig, was mijn antwoord. Eerst inschrijven, dan pas contact en dan weer (mogelijk) opzeggen.
    Ik kon wel terug gebeld worden door iemand die meer van deze opleiding afwist. Sterker, ik moest mijn lijn vrijhouden want ik zou gelijk worden terug gebeld. Ik zit nog te wachten.....zucht. Wat is het toch altijd jammer dat een stelletje ongeïnteresseerde schoolverlaters op dit soort plekken worden aangenomen.

    Sterke punten
    Bereikbaarheid

    Zwakke punten
    zie boven

    Door Es op 11 juli 2019 Reageer

  • Docent was duidelijk en gaf hele goede tips voor het examen zelf. De leerstof werd herhaalt op verschillende manieren. Ik ging de cursus uit met een zelfverzekerd gevoel. Het examen was veel makkelijker dan verwacht.

    Door Gillian op 3 juli 2019 Reageer

  • Dit is de meest slechte Engelse cursus die ik ooit gevolgd heb, alsof er een stagiair met Google translate aan de gang is gegaan, bijvoorbeeld:
    Earthed - Wordt te pas en te onpas gebruikt voor 'geaard' terwijl dit 'Grounded' moet zijn, Earth leakage circuit breaker (Moet residual-current circuit breaker zijn).
    Glands - Wordt gebruikt in het hoofdstukje spills, ik denk dat dit valves moeten zijn maar wordt er uit de text niet veel wijzer van.
    Nadelen bij water blusapparatuur: 'No water damage' WTF? Dat is JUIST WEL een nadeel!

    En zo nog legio zin- en grammatica fouten waar zelfs de honden geen brood van lusten.

    Vermijdt dit ten alle kosten en Plusport moet eens hun materiaal heel grondig laten screenen door een legitiem vertaalbureau want dit is gewoon om te huilen zo slecht.

    Sterke punten
    Ik kan er geen bedenken op dit moment, ik had gekozen voor E-learning maar ik mag hopen dat ik het examen ga halen met deze rampzalige oefenstof.

    Zwakke punten
    De Engelse grammatica.
    En omdat dit de hoofdreden was om deze cursus zo te doen kan ik alleen maar zeggen dat ALLES slecht is aan deze Engelse cursus.

    Door AJ op 29 juni 2019 Reageer

  • Wanneer u tussentijds wil opzeggen zoek dan direct juridische hulp via het juridisch loket, de rechtsbijstand verzekering of bij een advocaat. De overeenkomst tussen de LOI en u is namelijk een overeenkomst van opdracht als bedoeld in art. 7:400 BW. Op grond van art. 7:408 BW mag u de overeenkomst altijd tussentijds opzeggen. De LOI mag alleen aanspraak maken op een naar redelijkheid vast te stellen loon en mag geen schadevergoeding in rekening brengen.
    Laat u niet gek maken door voorwaarden die in strijd met de wet zijn.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ook ik heb mij erg vergist. Onbegrijpelijk dat de LOI nog bestaat .

    Door Amy op 18 juni 2019 Reageer

  • Ik heb bij de NCOI twee cursussen geboekt. Voor beide cursussen krijg ik een email met de mededeling dat ze niet door kunnen gaan, omdat er te weinig kandidaten zijn voor die locatie. Of ik maar naar de andere kant van het land kan gaan om daar de cursus te volgen, of anders maanden wachten in de hoop op een nieuwe kans? Dit is onacceptabel voor mij. Op deze manier word de cursus eindeloos uitgesteld totdat het niet meer hoeft en NCOI met de centjes opstrijkt. Ik heb de cursus nog niet eens gevolgd en ik moet nu al een negatieve recensie geven!

    Door Maakt niet uit op 15 mei 2019 Reageer (1 reactie)

  • 1. Hun website is niet up-to-date waardoor ik mijn inzendopgave niet goed heb gemaakt. Schijnbaar is LOI een poos geleden in zee gegaan met TCI ( examenbureau ) en daardoor zijn de richtlijnen veranderd, echter is dit niet te zien op de website van de cursus. De inzend opgave staat nog steeds volgens de oude richtlijnen, dus dan kun je het al wel raden ja mijn opgave is afgekeurd.

    2. Klacht hierover ingediend maar LOI kan niks voor mij betekenen, kort gezegd Beste Michiel je moet het opnieuw doen ( gelukkig heeft deze opdracht maar 10 weken geduurd ) .
    Ze zouden de website aan gaan passen , nou dit is na 5 weken nog steeds niet gebeurd.

    3. Na 5 weken reageren ze nog steeds niet op mijn klacht , maar als ik een slechte review schrijf over de klantenservice dan kunnen ze wel binnen 12 uur reageren of ik mijn recensie wil herzien. Het is echt schandalig wat jullie doen en daarom adviseer ik niemand om bij LOI een studie te gaan doen!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    veel

    Door Michiel Snijders op 15 mei 2019 Reageer

  • Begin 2019 ben ik gestart met de AALO opleiding level 4. Hiervoor heb ik level 1 t/m 3 gevolgd en zonder moeite gehaald. Tijdens level 4 kwam hier verandering in. Ondanks het feit dat ik in de lessen meerdere malen had aangegeven dat ik tegen bepaalde zaken aanliep van het ondernemingsplan die we moesten maken, werd dit goed gepraat met dat ik alleen de zaken moest invullen die ik kon en dat het daarmee goed zat. Niet dus... mede studenten vulde de opdrachten in die ik niet kon invullen met een onzin antwoord in en behaalde daarmee het volledige aantal punten. Hiermee was ik het dus niet eens en probeerde mijn verhaal te halen bij de klantenservice van de AALO. Nadat ik mijn verhaal had uitgelegd kreeg ik volledig begrip. Het zou hersteld worden en ik zou hiermee mijn ondernemingsplan met een voldoende af kunnen sluiten. Daarna kreeg ik mails dat het nogmaals besproken was met de AALO personeelsstaf en dat het niet alleen maar ging om bepaalde zaken die ik niet kon invullen. Ook moest ik weer een bedrag neerleggen voor een herkansing van dat plan. Dit was niet de bedoeling omdat dat telefonisch afgesproken was en ik een legitieme reden had. Na een moeilijk email verkeer wilde ze me maar al te graag tegemoet komen en was mijn herkanste ondernemingsplan alsnog voldoende.

    Tijdens het praktijk examen kregen we een examinator die een totaal andere visie heeft op alle zaken omtrent de AALO theorie. Wat ik in de afgelopen 3 levels geleerd heb en ook toegepast had werd nu volledig over boord gegooit en paste niet in het beeld van de examinator van level 4. Enkele voorbeelden zijn: oefenvormen die volgens haar niet voldoende genoeg waren uitgelegd (die ik in de vorige 3 levels prima in orde had), zelfreflectie die heel erg slecht was (terwijl in de vorige levels dit mijn sterkste punt was), oefenvormen die de onjuiste progressie/regressie hadden (vorige levels precies hetzelfde gedaan maar nooit wat van gemerkt???), volgens de examinator had ik me teveel aan het boekje gehouden en had ik dus gekozen voor de makkelijke weg (terwijl in de lessen werd gezegd: keep it stupid simple), ik was dus totaal niet op level volgens de examinator omdat ik doelstellingen door mekaar haalde (volgens mij had ik voor mijn theorie het hoogste punt van de klas). Wat ik nog het ergste vind van allemaal is dat ik in de levels 1 t/m 3 had aangegeven dat ik met een blessure verleden zit. Ik daardoor bepaalde oefenvormen niet 100% kon uitvoeren maar dat ik wel elke dag in de sportschool sta om dat te verbeteren. Nooit is dat een probleem geweest en werd daar rekening mee gehouden omdat ik de rest wel gewoon begreep. Hiervoor kreeg ik geen puntenaftrek. Door de examinator van level 4 werd ik met de grond gelijk gemaakt hiervoor. Ook met aangeven van het blessureverleden kreeg ik het laagst aantal mogelijke punten. Waardoor ik overal gemiddeld erg laag scoorde.

    Het feit bij de AALO is dat de leraren, examinatoren en gastsprekers niet allemaal op een lijn liggen en dat de student hiervan de dupe is. Ook merkte ik dat ik er vrijwel niks tegen in kan brengen. Het kost mij meer moeite om steeds weer mijn verhaal/argumenten uit te moeten leggen en daarmee mijn gelijk te halen. Terwijl dit van tevoren waarschijnlijk te onderkennen is als hun maar beter met elkaar zouden communiceren. Het zou dus handig zijn als er bepaalde richtlijnen waren voor de examinatoren ipv dat ze op hun eigen visie moeten beoordelen. Deze is namelijk voor iedereen anders. Het kan zijn dat ik ook nog een aantal zaken vergeten ben die gezegd zijn of zijn voorgevallen tijdens de lessen maar dit was in grote lijnen wat mijn zwaar tegenviel van een opleiding die eigenlijk veel te prijzig is voor wat je krijgt.

    Sterke punten
    - basiskennis is prima op orde

    Zwakke punten
    - teveel eigen visies van veel verschillende mensen
    - slechte communicatie tussen klantenservice, leraren, gastsprekers en examinatoren.
    - verouderde kennis en veel fouten in de theorie

    Door twan op 15 april 2019 Reageer

  • Waardeloos opleidingsinstituut! Zijn alleen uit om geld uit je zakken te kloppen. Examengarantie? Leugenaars.
    Opleiding heeft me al 4000 gekost en nog zit ik zonder diploma. Veranderen continue van opleidingslocatie en sturen ke gewoon 200 km verder omdat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor je voorkeurslocatie! Of plannen je in op dagen dat je gewoon moet werken en niet op voorkeursdagen. OPLICHTERS!

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Nadia op 15 april 2019 Reageer

  • Ik heb genoten van de NLP Practitioner. Het was een mooie verrijking, temeer omdat ik dacht dat nlp meer wat voor coaches of zoiets zo zijn. Niets is minder waar. Minpuntje. De koffie kan beter.

    Sterke punten
    Trainers vakkundig en vriendelijk en vol enthousiasme

    Zwakke punten
    De koffie :-)

    Door Peter op 8 april 2019 Reageer

  • Voor de opleidingen wat LOI aanbieden, is het niet eens één sterretje en of punt waardig.
    Alle goede sterretje is alleen voor de docenten die echt lessen willen geven.

    (VERWACHT NIET TE HOOG DAT JE GAAT HALEN)

    De stoffen die ik heb geleert, van heel slechte LOI-Boeken moet ik maken, en opsturen. Hebben slechte tot zeer weinig raakpunten met de inzendopgaven. Van ÉÉN van de VELE LOI-Boeken, moet ik een masterplan schrijven. [LOI-Boeken met een blauw titelblad]

    Wat ze geven zijn alleen teksten en nog meer teksten hoe je een masterplan gaat maken. Hoe het eruit moeten zien, is er totaal geen voorbeelden gegeven.

    Je moeten ze zelf maar ook echt letterlijk gaan verzinnen. Je zorg maar dat de hoofdstukken met de inzendopgaven dat al vaag genoeg is, maar overeenkomen, om te kunnen maken.

    De studielasten van de LOI-studie komt totaal niet overeen. de tijd die je moeten besteden om één inzendopgave gaat maken klopt helemaal niet. Het heeft hele slecht indicatie.

    Sterke punten
    De docenten heeft geprobeerd zo goed mogelijk uitleg te geven, over de leerstoffen.

    Zwakke punten
    Alles van LOI

    Door k.c. op 5 april 2019 Reageer

  • Zeer slechte cursus en veel te duur.

    Door Marco op 4 april 2019 Reageer

  • Geen goede opleider wel een goede incassant. Ze doen ze beter voor dan ze eigenlijk zijn. Ik zou zeggen zoek een betere, mijn volgende opleidingen zullen zeker niet via ncoi lopen. Ik heb er spijt van heel veel spijt.

    Sterke punten
    Accomodaties

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Jemmie op 4 april 2019 Reageer

  • Docenten geven zeer goed klassikaal les! Ook krijg je bij Decisco een kwaliteitsgarantie. Indien je het nodig vindt om de training nog een keer te volgen dan mag je dat doen. Ook vind ik de prijs zeer goed voor de officiele, klassikale trainingen. Bij een andere leerinstantie betaal je snel de helft meer. Dus ben zeer tevreden en heb veel geleerd!

    Door Pedro op 24 maart 2019 Reageer

  • Ik moest 7 examens maken en dit netjes gepland. Maar liefst 4 examens zijn geannuleerd en heb ik dus opnieuw moeten inplannen. Gevolg dat je veel langer bezig bent dan je gepland hebt. Zelfs een examen op de dag zelf geannuleerd vanwege een file. En aangezien dit de vierde keer was van annulering ben ik boos en heel emotioneel. Je bereidt je voor en dat doe je dus voor niks. Je maakt kosten om je kinderen op te vangen, en dan heb je geen examen. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf! Ik zeg nooit bij NCOI een opleiding gaan volgen.

    Sterke punten
    Coordinator probeert met je mee te denken en helpt met een oplossing zoeken.

    Zwakke punten
    Zie mijn klacht hierboven. Ze weten niet hoe ze daar moeten plannen, ze zijn niet humaan en annuleren examens wanneer het hun uit komt.

    Door Miriam op 22 maart 2019 Reageer

  • Opleiding vz-ig gedaan.
    Prima begeleiding, docenten erg fijn, inzendiodrachten werden snel nagekeken.
    Ik heb een fijne tijd gehad en mijn diploma behaald. Ben nu doorgestroomt naar verpleegkundige opleiding. Gaat ook goed.
    Je moet wel zelf discipline hebben en goed lezen wat er staat. Als je het leerpad rustig volgt heb ik gemerkt dat het gewoon prima gaat.

    Sterke punten
    - docenten zijn top
    - snel nakijkwerk
    - ik heb nooit klantenservice hoeven bellen. Alles was gewoon duidelijk.

    Zwakke punten
    Doe heb ik niet. Hele goede ervaring gehad en nog steeds bij het volgen van een nieuwe opleiding.

    Door Fransen op 16 februari 2019 Reageer

  • Ooit zo'n belachelijke en ongeloofwaardige reden gehoord om afgewezen te worden????
    Wat dan zal je denken. Gesolliciteerd op een functie die ik 10 jaar heb uitgevoerd en waarvan de werkzaamheden een copie-paste zijn van de werkzaamheden in de vacature. Toch word ik afgewezen omdat de werkervaring niet recent is. Niet recent is in dit geval dat het anderhalf jaar geleden is dat ik de werkzaamheden heb uitgevoerd. Nou Avans+...... waar ben je dan naar op zoek. En waarom mij dan wel op gesprek laten komen. Daar wordt die werkeevaring niet recenter van.
    Laat die plus achter de naam maar voortaan weg want die verdienen jullie echt niet.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Moi op 6 februari 2019 Reageer

  • Sommige advertenties zijn vulgair, vooral die met de paprika's, kinderen leren ook die lezen en zien dat. Alstublieft verwijderen. Dank u.

    Door Marius Balve op 4 februari 2019 Reageer

  • Nooit weer een cursus bij de loi.
    Ik deed de cursus Besluit houders van dieren, honden en katten

    De laatste module
    Ik ben nu 2x gezakt voor ''werken volgens wetten en voorschriften'' met een 5!!
    Na KEIHARD studeren!!!!
    En als ik inzage in het examen wil moet ik 100 km's verder (in Leiderdorp) komen.

    Wat een belabberde examens geven jullie. In het boek staat de stof, maar vervolgens wordt er in het examen gevraagd wat niet aan de orde is.. doelbewust om de cursist op een verkeerd spoor te brengen en te laten ZAKKEN! Want dat is de doelstelling van de LOI: niet geslaagd? Dan doe je toch weer herexamen, hoppaa 110,- neerleggen! En maar weer en maar weer! Jullie zijn goed in zakken vullen maar opleiden en oplossingen HO MAAR!! Wordt tijd dat er een inspectie komt! Het is te gek voor woorden en gaat totaal nergens over! Alle examens gehaald, behalve de laatste. En mijn studie duur is bijna ten einde. GOH meld je je toch weer lekker opnieuw aan! Dacht t niet
    Ik zal NIEMAND maar dan ook NIEMAND aanraden om bij jullie een opleiding te volgen
    Zakkenvullers zijn jullie, ben woest!!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Geldwolven
    Zakkenvullers
    Niet voor de student gaan, geen oplossingen willen alleen geld!!

    Door Mariska op 29 januari 2019 Reageer (1 reactie)

  • Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

    Sterke punten
    Inhoud was prima.

    Zwakke punten
    Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

    Door Eefke Burg op 21 januari 2019 Reageer

  • Vanaf de start tot en met het einde van deze opleiding kenmerkt deze opleiding zich door weinig eenduidigheid over wat verwacht wordt van de student en geen transparantie over beoordelingen. Docenten hebben beperkt kennis van beoordelingseisen en/of uiten hun ongenoegen hierover en 'begeleiden' vervolgens naar eigen maatstaven en ideeen. Willekeur lijkt te regeren. Extra kwalijk omdat voor iedere extra uitleg en herkansing door de student fors betaald moet worden en ook studievertraging impliceert.

    Zwakke punten
    Groot verloop medewerkers: In twee jaar studietijd 5 verschillende studiebegeleiders gehad.
    Focus op formats e.d. in plaats van op de inhoud.
    Kwaliteit en kennis van docenten en beoordelaars

    Door Diane op 8 januari 2019 Reageer

  • Jammergenoeg het zoveelste bedrijf in Nederland wat super slechte non-service en nare ervaringen levert. Blijkbaar heeft men bij Nha in Panningen, niet van innovatie en service gehoord.
    De kwaliteit van de studies zelf, is inderdaad veelal matig, en voor verbetering en innovatie vatbaar. Mooie folders en reclame (Verkooppraatjes) alleen zijn niet voldoende.
    Bij redelijke, objectieve klachten, wordt je als klant als een vervelend randverschijnsel weggezet. Er heerst een sfeer van "Wij Nha, zijn de baas, en jij, klant (Die Nha ook nog eens betaalt met echt geld), jij dient je aan ons te onderwerpen" .
    Ok. Is goed - Succes, met zo'n stupide, arrogant idee - Wat overigens, voor zover ik weet, nergens in de 'mooie folders' is terug te vinden.
    Dus, wat doe je dan, als klant. Je haalt je business bij zo'n 'bedrijf' weg, en je stopt iedere afname. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst - Zonder klanten, immers geen business ! En, zonder veranderingen, of innovatie, aan de kant van Nha, blijft dit ook zeker zo.

    Sterke punten
    -Veel aanbod

    Zwakke punten
    -Geen service opgenomen in procedures van NHA

    Door Xanhua op 18 november 2018 Reageer

  • Sinds een maand ben ik met de cursus Russisch voor beginners bezig. Het studiemateriaal zag er goed uit, dus ik ben vol vertrouwen begonnen. Maar de docente valt mij erg tegen. Ik krijg niet tot nauwelijks feedback van haar. Vragen stellen kan alleen via het gemaakte huiswerk. Tussendoor iets vragen is onmogelijk. Na een klacht bij NHA kreeg ik te horen dat ze alleen huiswerk hoeft na te kijken en verder geen vragen hoeft te beantwoorden. Nu kijkt zij heel vreemd na. Voor een typefout in het Nederlands krijg ik ook een punt aftrek. Ze ziet dat ik alles begrijp schreef ze, maar ik kreeg een 4.5 omdat ik te veel typefouten maakte. Nou ja!! Als ik een typecursus wil doen meld ik me daarvoor wel aan!
    Ook staat er bij elk nagekeken huiswerk reclame om maar vooral Russische boeken te kopen. Die te koop zijn bij de docente. Ik vind dit erg vreemd, maar NHA doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Kortom ik betaal extra voor huiswerk begeleiding die ik niet krijg!

    Zwakke punten
    Cursus is onlogisch en onduidelijk ingedeeld.
    Geen huiswerkbegeleiding terwijl er wel voor betaald is.
    Klagen kan niet. Je wordt afgeblaft.

    Door Anneke Hagen op 8 november 2018 Reageer

  • SUPER SLECHT

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    -Geldwolven
    -Geen structuur
    -Docenten en examenbureau zijn niet op 1 lijn
    - Slechte begeleiding
    -Slechte communicatie
    -Bewust mensen laten zakken voor examens. Kreeg een 5 voor mijn module opdracht. Dit laten beoordelen door een ander instituut en het was een 8.5 waard

    Door anoniem op 1 november 2018 Reageer (1 reactie)

  • Ik heb 13 euro betaald voor de Watson Glaser test. Het oefenmateriaal bestaat slechts voor elke module van de test uit n set vragen in het Nederlands en twee in het Engels. Je kan, als je de Nederlandse Watson Glaser moet maken, dus maar n keer echt oefenen. Herhalen van de gemaakte vragen heeft uiteraard weinig zin. Een van de oefenmodules in het Nederlands bevat een vraag die ook gratis online wordt gegeven door Assessment Training (over toegenomen banen voor hogeropgeleiden). De informatie dat tweederde van het testmateriaal in het Engels is, wordt pas na aanschaf gegeven. Er staat: "We bieden in dit pakket zowel testen in het Nederlands als in het Engels, dit omdat de test vaak in het Engels wordt afgenomen."

    De uitleg is niet altijd helder, bevat taalfouten en is daarom ook niet altijd geloofwaardig. Over de ontwikkeling van de testpakketten zegt de website: "De meeste van onze vragen worden geschreven door psychologen die ook ervaring hebben bij de grote assessment ontwikkelaars. Het resterende deel wordt ontwikkeld door testontwikkelaars in dienst van Assessment-Training.com. Hoe dan ook, u kunt er vanuit gaan dat de testen relevant en nauwkeurig zijn." Daar kun je aan twijfelen helaas.

    Ten derde geeft de website aan na de oefenvragen hoe je het hebt gedaan in vergelijking met 'de normgroep'. Het is onduidelijk wie deze normgroep is. Het lijkt erop dat dit anderen zijn die de test hebben gemaakt op hun site: "Daarnaast vergelijken we jouw resultaten met die van anderen, waardoor je kunt zien hoe je scoort ten opzichte van de normgroep."

    Sterke punten
    - Geen

    Zwakke punten
    - Weinig materiaal
    - Een module ook gratis verkrijgbaar
    - Uitleg
    - Normgroep

    Door Mat op 29 oktober 2018 Reageer