Novi Hogeschool

NOVI Hogeschool is dé Hbo opleider voor professionals in ICT 3 jaar op een rij uitgeroepen tot de beste deeltijdopleider van Nederland op het gebied van ICT en Bedrijfskunde. Bezoek onze website voor meer informatie.

Novi Hogeschool Reviews

  Fantastische club!

  Ik heb de bootcamp Etickal hacking gevolgt bij novi. Mijn docenten waren geweldig en hebben me heel erg geholpen. Voor ik kwam studeren had ik geen ervaring in de ict. Dankzij o.a. mijn docent Arjen heb ik alles geleerd om als it'er aan de slag te kunnen. Ik heb zelfs extra bijles gekregen, gratis! Mijn studie coach stond altijd voor me klaar en heeft me ook geholpen met een herkansing die ik moest maken. Ik weet nu alles van Kali Linux en malicious software. Ik heb zelf workshops kunnen volgen over Python. Hele fijne club!

  Sterke punten
  Hele goeie service, fijne mensen, hedendaags lesmateriaal. Vriendelijke en geduldige docenten. Lessen worden zelfs online gegeven.

  Slechte opleider en enorm geld gedreven

  Slechte ervaring met NOVI, de commercieel directeur George V heeft alleen oog voor het binnenhalen van geld en geeft niets om studenten of medewerkers. Ik heb gezien dat hij zelfs de freelance docenten niet eens gedag zegt. Arrogante man. Studie coaches stellen niets voor en doen geen zak voor je. Als student heb je te maken met oude lesmaterialen en wordt veel gekopieerd van het internet. Docenten hebben geen actuele kennis van nieuwe technieken.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Jonge docenten die geen werkervaring hebben en geen didactische vaardigheden hebben. Oude docenten die niets weten over AI, Blockchain etc Slechte begeleiding en oud studiemateriaal

Bezoek Novi Hogeschool

Schrijf je eigen review