Novi Hogeschool

NOVI, de afkorting voor Nederlandse Opleiding voor ICT, is al meer dan 63 jaar een erkende en gewaardeerde hogeschool voor ICT in Nederland. Bij NOVI bieden wij opleidingen die zich richten op de groei van professionals in hun carrière. Onze deeltijdopleidingen zijn speciaal ontworpen voor degenen die willen blijven werken terwijl ze leren, waardoor ze de leerstof direct kunnen toepassen op de werkvloer.

Ons unieke vrijstellingensysteem is een belangrijke reden om voor NOVI te kiezen. Als je al werkervaring hebt, is de kans groot dat je een deel van je studie bij NOVI kunt afsnijden, zelfs als het geen ervaring in de ICT is. Hierdoor kun je je opleiding flink inkorten, met gemiddeld 2,5 jaar voor een bachelordiploma. Dit is ideaal voor degenen die snel willen doorgroeien in hun carrière.

Onze opleidingen zijn praktijkgericht, waardoor we ervoor zorgen dat studenten actief met de stof aan de slag gaan en de theorie in de praktijk toepassen. Dit gebeurt door middel van on-demand colleges die online beschikbaar zijn. Hierdoor hoeven studenten geen reistijd te besteden aan colleges en kunnen ze vanaf elke locatie deelnemen. Bovendien, dit stelt studenten in staat om de colleges op hun eigen tijdschema te volgen.

Bij NOVI geloven we in continu vernieuwen en verbeteren van ons onderwijs. Ons jonge en enthousiaste team zet zich elke dag in om de leerervaring en inhoud van onze programma's te verbeteren. Wij hebben de ambitie om de meest innovatieve en praktijkgerichte opleider te zijn. Onze jarenlange ervaring in de ICT-branche maakt ons tot een kennisexpert in de industrie.

Als oudste ICT-opleider van Nederland hebben wij bijgedragen aan de automatisering in ons land. Wij stonden midden in de derde industriële revolutie, waardoor we nu een gedegen kennis hebben opgebouwd die we delen met onze studenten. Onze oprichting in 1958 was onder leiding van informaticus en schaakkampioen Max Euwe, die ons in de markt zette als AMBI (Automatisering en Mechanisering van de Bestuurlijke Informatievoorziening). In 1997 werd AMBI omgedoopt tot NOVI.


Novi Hogeschool Reviews

  Super slechte school

  Ik heb gevraagd naar ict opleiding voor toepassing in het bedrijfsleven,
  Niet een website bouwen.
  Wat gebeurt er ik krijg frontend en backend cursus.
  Werd ziek en ben opgenomen geweest kan ik niks aan doen.
  En ze stelen gewoon je cursus geld 5000 euro.
  Nooit deze opleider nemen dit is zo slecht en zonde geld.
  Ga maar advocaat inschakelen dit is echt zo laag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te duur
  Les op afstand via teams zo slecht.

  Slecht Opleiding

  Slechte opleiding het duurt maanden voordat hun huiswerk hebben nagekeken terwijl een deadline is aangekondigd, elke keer had docent een smoes van ja te druk of was iets aan de hand ik was er klaar mee prijs is ook veel te duur voor een volledige bachelor opleiding.

  Vermijd NOVI

  Wil je dat er een loopje met je genomen wordt? Maakt het je niet uit dat op vragen niet beantwoord wordt. Geeft het je niet dat de termijnen waarop je je cijfer terugkrijgt maanden overschreven worden en interesseert het je niet dat je op vragen leugens krijgt of gewoon geen antwoord.? Kies dan NOVI

  Sterke punten
  niet kunnen communiceren, zaken niet in de hand hebben.

  Zwakke punten
  dat ze ongeloofwaardig zijn.

  Novi hogeschool

  Ik ben in 2022 begonnen met mijn studie aan Novi, ik werk en studeer tegelijkertijd, coaching is eigenlijk zo erg dat je kunt zeggen dat er geen coaching is, communicatie met docenten en school levert over het algemeen niets op, feedbacks hebben geen betekenis en het voelt als een vuller die ze je moesten geven. Het spijt me echt dat ik student ben aan deze hogeschool en zelfs tot het punt dat ik me schaam omdat het voelt alsof je tussen oplichters zit, school die alleen maar geld van je wilt.

  NOVI hogeschool

  De hele NOVI school lijkt meer op een gesloten bedrijf, het is een verspilling van tijd, energie en geld is dus kies niet NOVI Hogeschool. NOVI is geen serieus opleidingsinstituut.

  Sterke punten
  Geen Sterke punten.

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie, NOVI houdt zicht totaal niet aan afspraken, docenten en begeleiders ook niet. Je word in steek gelaten.

  Slechte opleider en enorm geld gedreven

  Slechte ervaring met NOVI, de commercieel directeur George V heeft alleen oog voor het binnenhalen van geld en geeft niets om studenten of medewerkers. Ik heb gezien dat hij zelfs de freelance docenten niet eens gedag zegt. Arrogante man.
  Studie coaches stellen niets voor en doen geen zak voor je. Als student heb je te maken met oude lesmaterialen en wordt veel gekopieerd van het internet. Docenten hebben geen actuele kennis van nieuwe technieken.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Jonge docenten die geen werkervaring hebben en geen didactische vaardigheden hebben.
  Oude docenten die niets weten over AI, Blockchain etc
  Slechte begeleiding en oud studiemateriaal

Bezoek Novi Hogeschool

Schrijf een review