Het NTI staat al ruim 65 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeert u waar en wanneer u dat wilt, met persoonlijke begeleiding.

NTI is een Nederlandse hogeschool die zich richt op techniek en ICT. De school biedt een breed scala aan opleidingen op bachelor- en masterniveau, zowel op locatie als online. NTI staat bekend om de praktijkgerichte aanpak van haar opleidingen, waarbij studenten al tijdens hun studie aan de slag gaan met echte opdrachten en projecten.

De opleidingen van NTI zijn gericht op het vakgebied van techniek, ICT en zakelijke dienstverlening. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opleiding in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, informatica of bedrijfskunde. NTI biedt ook verschillende masteropleidingen aan, zoals de Master Technische Bedrijfskunde of de Master ICT & Software Engineering.

NTI werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties, zodat studenten al tijdens hun studie kennis kunnen maken met de praktijk en werkervaring kunnen opdoen. Zo krijgen studenten de kans om hun opgedane kennis direct toe te passen in de werksituatie en zijn ze beter voorbereid op hun toekomstige carrière.

Naast de reguliere opleidingen biedt NTI ook verschillende cursussen en trainingen aan voor professionals die hun kennis en vaardigheden willen verbreden of verdiepen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor een cursus elektrotechniek of een training in projectmanagement.

NTI heeft verschillende vestigingen door het hele land, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Enschede en Groningen. Ook is het mogelijk om een opleiding of cursus online te volgen, zodat je de flexibiliteit hebt om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt.

NTI streeft ernaar om studenten op te leiden tot zelfstandige, professionele en innovatieve professionals die aan de slag kunnen in de technische en ICT-branche. De school biedt daarom niet alleen kwalitatief hoogwaardige opleidingen, maar ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het studieproces. Zo krijg je alle tools en middelen om succesvol te zijn in je toekomstige carrière.


NTI video


NTI Reviews

  Oplichters

  Ik zou het liefst helemaal geen sterren geven. Ze zijn niet transparant over de kosten van een opleiding. Ze zijn lastig bereikbaar, traag met antwoord geven.

  Zwakke punten
  Geen communicatie, gebrek aan transparancy

  Absolutely regret

  It has been now 2 weeks that I have had no response to my emails sent to customer service and the student coach. Also tried to reach through the phone but after 25 minutes of waiting in line, I gave up. Horrible company, I fully regret buying their course.

  Sterke punten
  None

  Heel slecht

  Hele slechte ervaring met NTI. In verband met verhuizing heb ik binnen de 14 dagen bedenktijd laten weten dat ik mij wil uitschrijven voor de studie. Nu moet ik 40% van het hele collegejaar betalen, omdat ik op 18 oktober telefonisch contact gehad en volgens het NTI die dag ben ingeschreven, terwijl aan de telefoon is besproken dat ik 1 november zou gaan starten. Nu doen ze er alles aan om toch het collegegeld te laten betalen terwijl ik nog geen enkele les heb gevolgd en geen enkel boek heb gebruikt, alles is ongebruikt en ik heb keurig netjes binnen de 14 dagen bedenktijd laten weten dat ik niet verder wil. Helaas maar hele slechte service en alleen maar uit op geld. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice, dus helaas moeten we hier zaak van gaan maken…

  Oplichters

  Ik ben letterlijk al meer dan een jaar bezig, er wordt met niks geholpen ze hebben gewoon 1300 euro van mij beroofd niet inschrijven mensen wanneer je eenmaal alles heb betaald hebben zij niks meer te maken met jou ,geen antwoord op mails geen telefonische contact letterlijk niks en als je iemand aan de lijn krijgt weet die gene ook van niks af elke keer waneer ik bel moet ik mn verhaal opnieuw vertellen elke keer is er gezegd we gaan er achteraan maar dan over paar maanden bel je ze weer op vragen ze wie je bent ,1300 euro betaald alleen voor een toelatingsexamen mensen gewoon niet doen laat je niet gek maken door dit oplichters en ik verzoek iedereen die het zelfde heeft meegemaakt om samen 1 te worden en dit oplichters voor het rechter slepen. NIET BETALEN

  Sterke punten
  Geld eisen, mensen oplichten!!!

  Zwakke punten
  Bereik

  Zeer slechte behandeling, nog steeds niet van af..

  Zeer slechte behandeling, nog steeds niet van af..

  Taalstudie pakket aangekocht maar helaas was dit niet het product wat we zochten, lesstof startte bij 'Deel 2' in te geavanceerde vertaling.
  Als omschrijving stond hierbij dat men een beetje de taal al zou moeten begrijpen zoals simpele zinnen 'Ik ben Piet'.
  Dit was niet het geval, tevens was de gehele fysieke lesstof ook in dezelfde taal geschreven. Geen bijhorende vertaling 'van' > 'naar' aanwezig.

  Bij inschrijven geen bevestiging ontvangen, na een dag gewacht te hebben zelf het Online portaal bevraagd door 'wachtwoord vergeten' te klikken.
  Na wijzigen en wél in kunnen loggen was er een "fout" in het systeem waardoor de online lesstof niet bevraagd kon worden.

  Kort hierna besloten het product en service te beeindigen. (Binnen opzegtermijn)
  Bevestiging werd akkoord gezien per mail en fysieke lesstof is terug gestuurd.
  Maanden later betalingsherinnering ontvangen omdat NTI het pakket nog niet ontvangen heeft.
  NTI vraagt om het verzendbewijs welke in niet meer in mijn bezit heb te sturen, dit weggegooid te hebben na het lang geen bericht te hebben ontvangen van NTI.

  We zitten nu vast aan het toch te moeten betalen van het gehele bedrag van +- 500 euro.
  Getracht te bellen maar meerdere malen uitgekomen op de receptie. Besloten verder het contact te houden over de mail.
  NTI dreigt nu met aanmaningen en wilt de situatie niet begrijpen, komt ook alsmaar met de vraag om het verzendingbewijs te laten zien én laatste paar mails die zijn verzonden kwam NTI wéér met de vraag of ik anders de dienst zou willen beëindigen.
  Dit hebben we alvorens we überhaupt te lesstof hebben kunnen ervaren gedaan.

  Inmiddels afgerond 70 euro kwijt aan deze onzin, hoe duur kost het produceren van het fysieke lesstof?

  Negatieve ervaring

  Taalcursus bij de NTI is helaas weggegooid geld. Slechte begeleiding, pover lesmateriaal en slechte bereikbaarheid. Je kan beter enkele gratis apps downloaden, of als je het echt wil leren naar een taalinstituut gaan.

  Daarnaast is de klantenservice om te huilen, je ontvangt enkel copy/paste reacties op je vragen en geen oplossingen.

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  Lesmateriaal, klantenservice, bereikbaarheid

  OPLICHTERS!!

  Wat een smerige manier van handelen zeg ...ze vragen je of ze je wat informatie over een cursus op mogen sturen en vervolgens schrijven ze je ongevraagd in !!! Het poststuk wat je retour stuur word doodsimpel weer opgestuurd ...WAT EEN SMERIGE AFLEGGERS Ik weet nog niet wat ik voor cursus ga volgen maar t zal NEVER bij het NTI zijn !!!

  Sterke punten
  nul

  Waardeloos

  Opleiding is verder prima.. Maar dan.. Ik deed een module Klinische psychologie.. Mooie huiswerkcijfers.. En ik dacht oke. Ik vraag een certificaat op met die huiswerkcijfers.. Geen zin en een examen..
  Reactie van NTI.. Nee dat kan niet.. Hoezo niet? Ik ze een pdf gestuurd met de tekst er in dat je een huiswerkcertificaat kan aanvragen.. Hun antwoord.. Dat is alleen oor cursussen en niet voor HBO modules... Nou dat hadden ze dan we even duidelijker mogen aangeven in de tekst.. Daar staat dat niet in.. Nu dus geen papier waar ik mijn CV kan uitbreiden.. Zonde van het geld..

  Sterke punten
  Snel nagekeken huiswerk

  Zwakke punten
  Zie boven

Bezoek NTI

Schrijf een review