Scheidegger

Scheidegger Opleidingen is een opleidingsinstituut met een rijke historie en een groot aanbod aan opleidingen en trainingen op verschillende niveaus. Al meer dan 70 jaar bieden we klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten in hun carrière. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen Nederlanders een van onze 350 praktijkgerichte opleidingen gevolgd en daarmee zijn we dé diplomaspecialist van Nederland.

Ons aanbod is breed, van MBO- tot HBO Bachelorniveau, en biedt keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen. Zo hebben we bijvoorbeeld opleidingen in de techniek, bouw, zorg, ICT, logistiek en nog veel meer. Onze opleidingen zijn gericht op het verwerven van vaardigheden en kennis die direct inzetbaar zijn in de praktijk. Hierdoor garanderen we dat onze studenten na afronding van de opleiding een goede kans hebben op een passende baan.

Naast ons ruime aanbod van opleidingen en trainingen, bieden we ook de 6 gouden garanties. Dit zijn zes zekerheden waarmee we onze studenten extra ondersteuning geven tijdens hun studie. Zo staat er bijvoorbeeld een vast mentorteam klaar tijdens de opleiding en krijgen onze studenten de mogelijkheid om extra hulp te krijgen bij het leren. Hierdoor kunnen onze studenten met een gerust hart hun opleiding volgen, wetende dat we er alles aan doen om hun slagingskans zo groot mogelijk te maken.

Een opleiding of training volgen in combinatie met een druk privéleven of een baan kan best lastig zijn. Daarom willen we onze studenten zo goed mogelijk helpen. Onze studieadviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de opleiding die het beste past bij jouw wensen, ambities en toekomstplannen. Op onze Open avonden vertellen onze studieadviseurs je graag alles over onze opleidingen en samen kunnen jullie de opleiding kiezen die het beste bij jou past. Je kunt ook langskomen op ons hoofdkantoor voor een persoonlijk loopbaanadviesgesprek. Zo weet je zeker dat je de beste keuze voor je toekomst maakt.


Scheidegger video


Scheidegger Reviews

  Weten echt niet wat ze doen

  Onkundige kansloze mensen bij elkaar. Ik ben al 6 jaar bezig om een opleiding van 2 jaar af te ronden. Iedere keer gezeik. Examens die niet kloppen, lessen die niet doorgaan, verkeerde opdrachten, en ga zo maar door. 11.000 euro verder, geen diploma het zijn echt laaielichters. Kort geding is in de maak tegen hun. GA HIER NIET STUDEREN!!!

  Sterke punten
  Geld incasseren

  Zwakke punten
  Zwakke punten? Alles wat je moet doen om een opleiding te verlenen, want alles bij hun gaat al jarenlang fout.

  klacht

  Mijn collega heeft bij jullie een opleiding ingekocht. Echter elke keer is er een verandering en geen continuÏteit. Er word niet naar de wensen van de klant gekeken. Het wordt gegooid op de Covid-19. Maar beloftes worden niet nageleefd. Nu is er een klacht. Als men Eindhoven kiest als uitgangspunt MOET je niet eindigen in Utrecht. Dat er TE weinig cursisten zijn is niet ons probleem.
  We hadden net Anoushka aan de lijn die het vervelende nieuws mag brengen. Maandag een gesprek.

  ROBERT van ZANTEN. je zal flink aan de bak moeten ivm niet geleverde diensten en producten van JOU bedrijf. Neem je verantwoording.

  Sterke punten
  kontdraaien en afwijken van afspraken, maar wel geld incasseren. Totaal niet tevreden. Het gesprek wat er allemaal geleverd wordt in dienst van de cursist/student is 180 graden anders.

  Zwakke punten
  zwakte aanbod. Niet eerlijk zijn. Vragen ontwijken. Op TV een mooie reclame maken maakt dit niet goed. De Loden Loekie is al uitgereikt. Jullie hadden deze verdient.

  Scheidegger sucks!

  Waardeloos opleidingsinstituut! Zijn alleen uit om geld uit je zakken te kloppen. Examengarantie? Leugenaars.
  Opleiding heeft me al 4000 gekost en nog zit ik zonder diploma. Veranderen continue van opleidingslocatie en sturen ke gewoon 200 km verder omdat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor je voorkeurslocatie! Of plannen je in op dagen dat je gewoon moet werken en niet op voorkeursdagen. OPLICHTERS!

  Zwakke punten
  Oplichters

Bezoek Scheidegger

Schrijf een review