Scheidegger

Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim 60 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een stap in hun carri?re willen zetten. Inmiddels hebben al ruim ??n miljoen Nederlanders een van de 350 praktijkgerichte opleidingen van Scheidegger gevolgd.

Scheidegger video


Scheidegger Reviews

  klacht

  Mijn collega heeft bij jullie een opleiding ingekocht. Echter elke keer is er een verandering en geen continuÏteit. Er word niet naar de wensen van de klant gekeken. Het wordt gegooid op de Covid-19. Maar beloftes worden niet nageleefd. Nu is er een klacht. Als men Eindhoven kiest als uitgangspunt MOET je niet eindigen in Utrecht. Dat er TE weinig cursisten zijn is niet ons probleem.
  We hadden net Anoushka aan de lijn die het vervelende nieuws mag brengen. Maandag een gesprek.

  ROBERT van ZANTEN. je zal flink aan de bak moeten ivm niet geleverde diensten en producten van JOU bedrijf. Neem je verantwoording.

  Sterke punten
  kontdraaien en afwijken van afspraken, maar wel geld incasseren. Totaal niet tevreden. Het gesprek wat er allemaal geleverd wordt in dienst van de cursist/student is 180 graden anders.

  Zwakke punten
  zwakte aanbod. Niet eerlijk zijn. Vragen ontwijken. Op TV een mooie reclame maken maakt dit niet goed. De Loden Loekie is al uitgereikt. Jullie hadden deze verdient.

  Scheidegger sucks!

  Waardeloos opleidingsinstituut! Zijn alleen uit om geld uit je zakken te kloppen. Examengarantie? Leugenaars.
  Opleiding heeft me al 4000 gekost en nog zit ik zonder diploma. Veranderen continue van opleidingslocatie en sturen ke gewoon 200 km verder omdat er niet genoeg aanmeldingen zijn voor je voorkeurslocatie! Of plannen je in op dagen dat je gewoon moet werken en niet op voorkeursdagen. OPLICHTERS!

  Zwakke punten
  Oplichters

Bezoek Scheidegger

Schrijf je eigen review