Cursusaanbieders

NTI

8 Reviews

Het NTI staat al ruim 65 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeert u waar en wanneer u dat wilt, met persoonlijke begeleiding.

Lees verder »
NHA

131 Reviews

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je jouw kennis
uitbreiden? Dan ben je bij NHA aan het juiste adres! Ook als je een vreemde taal wilt leren of op
zoek bent naar een leuke hobbycursus kun je bij ons tereLees verder »

123-Theorie

121 Reviews

Op 123-theorie.nl bieden wij een unieke theoriecursus aan die jou in staat stelt om efficiënt en verantwoord je CBR auto theorie-examen te halen, in slechts één dag. Onze cursus is exclusief de CBR-examenkosten.

Wij begrijpen dat

Lees verder »
LOI

99 Reviews

Nederland slimmer maken, het verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dat door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en efficiënt onderwijs te biede

Lees verder »
NCOI

56 Reviews

NCOI Opleidingen is een erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied mag NCOI zich met recht de grootste opleider van werkend Nederland noemen. Het doel van NCOI

Lees verder »
De Eerste Hulp Groep

23 Reviews

De Eerste Hulp Groep is een van de grootste BHV & EHBO opleiders van Nederland. Ze zijn officieel erkend als partner van Het Oranjekruis en volgen de richtlijnen van het NIBHV. Door hun persoonlijke aanpak bieden ze hoogwaardige en kwalitatieve o

Lees verder »
Avans Plus

18 Reviews

Avans+ praktische postbachelor (post-hbo) en master opleidingen Avans+ biedt ruim 250 master- en postbachelor opleidingen. Schrijf je in voor een praktische Master of Post-HBO studie bij Avansplus.nl!Lees verder »
NLP Academie

7 Reviews

Welkom bij de NLP Academie, de leukste NLP opleidingen van Nederland en België. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, effectievere communicatie, coaching vaardigheden of een manier om beter om te gaan met emoties, NLP biedt je de

Lees verder »
Acuive

6 Reviews

Acuive opleidingen: Kapper, pedicure & schoonheidsspecialiste - Acuive opleidingen: Kapper, pedicure & schoonheidsspecialiste Bij Acuive volgt u lichaamsverzorgende opleidingen van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs: pedicure, kappeLees verder »
De Haagse Hogeschool

6 Reviews

Homepage - De Haagse Hogeschool De Haagse Hogeschool biedt een ruim aanbod hbo-opleidingen, masteropleidingen en post-hbo opleidingen en trainingen.Lees verder »
DuoLingo

6 Reviews

Duolingo is een online platform waar je op een leuke en effectieve manier een taal kunt leren. Onze cursussen zijn efficiënt in het onderwijzen van lees-, luister- en spreekvaardigheden. Door het gebruik van AI en taalwetenschap, worden de lesse

Lees verder »
Soofos

5 Reviews

Soofos is een marktplaats voor online cursussen, deze cursussen zijn atlijd toegankelijk en bestaan meestal uit een combinatie van video's, teksten en opdrachten. Iedereen kan een online cursus maken of volgen. Wil jij graag jouw kennis delen? Of wil

Lees verder »
AALO

4 Reviews

Aalo opleidingen bestaat sedert 1996 en is vanaf die periode uitgegroeid tot een van de grootste kwaliteitsopleiders binnen de fitness-, health- en wellnessbranche. Cursisten hebben de mogelijkheid om uit meer dan 50 opleidingen van Aalo een opleidinLees verder »
Scheidegger

4 Reviews

Scheidegger Opleidingen is een opleidingsinstituut met een rijke historie en een groot aanbod aan opleidingen en trainingen op verschillende niveaus. Al meer dan 70 jaar bieden we klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende

Lees verder »
Instituut Memo
Opatel

3 Reviews

Iedere docent van Opatel is specialist op zijn of haar vakgebied. Consultants van Opatel zijn effici?nt, snel, oplossingsgericht en altijd betrouwbaar.Lees verder »
PlusPort

3 Reviews

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht. PlusPort onderscheidt zich op de marLees verder »
Sonnevelt Opleidingen

3 Reviews

Sonnevelt is een opleider voor vitaal leven die zich richt op coaching en vitaliteit. Met 28 jaar expertise in deze gebieden, bieden zij topdocenten uit de praktijk en een hoogstpersoonlijke begeleiding aan hun studenten. Dit wordt bevest

Lees verder »
E-nursing

2 Reviews

E-nursing Platform voor online zorgcursussen!Lees verder »
Fabius Opleidingen

2 Reviews

Fabius Opleidingen bestaat al 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Wij verzorgen opleidingen en trainingen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties. Ieder jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training van Fabius Lees verder »
Nieuwhuis Consult

2 Reviews

Nieuwhuis Consult - organisatieontwikkeling door advies en training Voor advies en training op het gebied van: Kwaliteitszorg, Arbo en veiligheid, Voedselveiligheid, MVO met certificering als middel en organisatieverbetering als resultaat. ProductLees verder »
112 Academy

1 Review

112Academy is een opleidingstak van Digitale Opsporing BV (en onderdeel van de Com-Connect groep) en heeft zich als particulier opleidingsinstituut gespecialiseerd in opleidingen voor (semi) overheden, maatschappelijke instellingen en bedrijven. DaarLees verder »
2Sides Education

1 Review

Welkom bij 2Sides Education. Als opleider zijn we gespecialiseerd in het geven van Cisco-trainingen. De status van gecertificeerd trainingsinstituut waarborgt de kwaliteit van de training volgens de hoge normen die Cisco haar partners wereldwijd opleLees verder »
Academie Mercuur

1 Review

Academie Mercuur: erkend studiecentrum sinds 1948.Lees verder »
Balansgroep Coachopleiding, coaching en training

1 Review

Coachopleiding, coaching en training - Balansgroep Volg een erkende coachopleiding (EQA,Post-Hbo) bij Balansgroep. Leslocaties in Driebergen, Zwolle en Eindhoven.Lees verder »