Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen bestaat al 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Wij verzorgen opleidingen en trainingen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties. Ieder jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training van Fabius Opleidingen!

Over Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen bestaat al ruim 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Het bedrijf verzorgt opleidingen en trainingen door heel Nederland op meer dan 50 verschillende locaties. Hierdoor vind je vast een locatie bij jou in de buurt en wordt het starten met een opleiding of training een stuk aantrekkelijker. De opleidingen zijn op MBO-niveau en gericht op het uitvoeren van specifieke functies. Elk jaar kiezen wel duizenden geinteresseerde mensen voor een opleiding of training van Fabius Opleidingen! Onze samenleving is dynamisch en verandert in hoog tempo. Dat is ook heel goed te zien in de arbeidsmarkt. Zo was het vroeger nog mogelijk met geen of weinig opleiding aan de slag te kunnen gaan. Tegenwoordig wordt er voor vrijwel nu iedere baan kennis en ervaring vereist. Dit betekent simpelweg dat mensen met opleiding gewoon de voorkeur hebben en hierdoor maken mensen zonder of weinig scholing vrijwel geen kans maken op een gewilde baan. Een werkgever kan namelijk kiezen uit een ruim aanbod (hoog) geschoolde kandidaten voor een openstaande functie. Vanzelfsprekend zijn de beste mensen gewenst binnen bedrijven en dat staat gelijk aan geschoolde mensen. Ben je wel geschoold, dan wordt er alsnog van je verwacht dat jij je kennis voortdurend op peil blijft houden of nog beter, jouw kennis en ervaring blijft vergroten. Het volgen van een opleiding of een training is dus de beste weg om je kennis te vergroten en je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.


Opzet van de opleidingen

Fabius Opleidingen heeft haar opleidingen en trainingen een manier opgezet dat iedereen aan een opleiding kan starten. Het is dus niet vereist om in het bezit te zijn van een bepaalde vooropleiding. Tevens is het mogelijk om binnen een half jaar in het bezit kan zijn van een waardevol diploma. Vervolgens heb je ook nog eens de optie om te kiezen voor aantal diverse vervolgopleidingen. Door het volgen van een vervolgopleiding breng je je kennis stap voor stap op een hoger niveau. Elke stap betekent meer mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt en dus een grotere kans op een beter betaalde baan! Elke opleiding bestaat uit een aantal modules en iedere module wordt afgesloten met een examen. Je wordt uiteraard goed voorbereid door op jouw examens door de docenten van Fabius Opleidingen. De aangesloten docenten zijn niet alleen goed opgeleid en ervaren, maar zijn zeker ook erg gemotiveerd en zullen er alles aan doen om jou te laten slagen! Het succesvol afronden van alle examens wordt beloond met een waardevolle diploma. De ervaring leert dat alle goed gemotiveerde mensen die zich daadwerkelijk volledig inzetten, hun diploma met gemak behalen.


Tarieven Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen biedt kwalitatieve trainingen en opleidingen aan voor een redelijke prijs. De overheid vindt het tevens van groot belang dat kennis en ervaring voortdurend vergroot, worden en stimuleren daarom het volgen van een opleiding. Daardoor zijn de kosten van je opleiding gedeeltelijk aftrekbaar. Heb je vragen over een training of een opleiding, bel dan gerust naar de klantenservice van Fabius Opleidingen op telefoonnummer 0800 - 4464464.


Artikelen over Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen bestaat al ruim 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Het bedrijf verzorgt opleidingen en trainingen door heel Nederland op meer dan 50 verschillende locaties. Hierdoor vind je vast een locatie bij jou in de buurt en wordt het starten met een opleiding of training een stuk aantrekkelijker. De opleidingen zijn op MBO-niveau en gericht op het uitvoeren van specifiek ... [...]

Fabius Opleidingen Reviews

  Cursus na de start afzeggen

  Heb me ingeschreven in juni 2017 voor een cursus die zou starten eind september 2017. Net voor de start kregen we een brief dat de cursus uitgesteld werdt. Twee weken later een brief dat de cursus niet doorgaat.

  Waar ik me met name aan stoor is het feit dat ik in een reintegratie traject zit waarin je zo snel mogelijk omgeschoold wilt worden (en dus niet aan het lijntje gehouden worden).
  Diep teleurgesteld ga ik een betrouwbaardere opleidingspartner zoeken!

  Sterke punten
  ??

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen. Als er te weinig deelnemers zijn moet je diegene die zich opgegeven hebben een alternatief bieden (in de omliggende regio's) en niet zomaar afzeggen.

  Cursus op het laatste moment afzeggen.

  Tot 4 maal toe de laatste dag.een cursus afzeggen.
  Je moet aan het bellen blijven.

  Dus de andere scholen zaten vol.

  Sterke punten
  Prima lerares .
  Duidelijke uitleg.

Bezoek Fabius Opleidingen

Schrijf een review