NCOI - 21 Reviews

Last updated: 22 maart 2019
NCOI Logo

9.1% aanbevolen, 21 Reviews

  1. NCOI
  2. NCOI video
  3. NCOI Reviews
  4. Schrijf ook een review over NCOI

Niet tevreden over NCOI? Probeer dan eens Sonnevelt Opleidingen.

NCOI

NCOI Opleidingsgroep verzorgt ruim 1.000 opleidingen en trainingen door heel Nederland. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden en toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren.

NCOI weet als geen andere opleider praktijkgerichtheid te combineren met offici?le erkenningen uit het onderwijsveld. Kiest u voor een opleiding of training van NCOI? Dan kiest u voor een onderwijsaanpak gericht op uw eigen werkomgeving, een hoge mate van flexibiliteit (meerdere startmomenten, verschillende studievarianten), topdocenten en een waardevol diploma. Niet voor niets de nummer 1 opleider!

NCOI Details

Hits: 466

URL: http://www.ncoi.nl/Home.html

CategorieŽn: Cursusaanbieders

Reviews: 21

NCOI video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UT3xfBWRFfk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


NCOI reviews (21):

NCOI - Nooit doen bij NCOI

0

Review:
Ik moest 7 examens maken en dit netjes gepland. Maar liefst 4 examens zijn geannuleerd en heb ik dus opnieuw moeten inplannen. Gevolg dat je veel langer bezig bent dan je gepland hebt. Zelfs een examen op de dag zelf geannuleerd vanwege een file. En aangezien dit de vierde keer was van annulering ben ik boos en heel emotioneel. Je bereidt je voor en dat doe je dus voor niks. Je maakt kosten om je kinderen op te vangen, en dan heb je geen examen. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf! Ik zeg nooit bij NCOI een opleiding gaan volgen.

Sterke punten:
Coordinator probeert met je mee te denken en helpt met een oplossing zoeken.

Zwakke punten:
Zie mijn klacht hierboven. Ze weten niet hoe ze daar moeten plannen, ze zijn niet humaan en annuleren examens wanneer het hun uit komt.

Miriam beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Opleiding MWD af te raden

0

Review:
Vanaf de start tot en met het einde van deze opleiding kenmerkt deze opleiding zich door weinig eenduidigheid over wat verwacht wordt van de student en geen transparantie over beoordelingen. Docenten hebben beperkt kennis van beoordelingseisen en/of uiten hun ongenoegen hierover en 'begeleiden' vervolgens naar eigen maatstaven en ideeen. Willekeur lijkt te regeren. Extra kwalijk omdat voor iedere extra uitleg en herkansing door de student fors betaald moet worden en ook studievertraging impliceert.

Zwakke punten:
Groot verloop medewerkers: In twee jaar studietijd 5 verschillende studiebegeleiders gehad.
Focus op formats e.d. in plaats van op de inhoud.
Kwaliteit en kennis van docenten en beoordelaars

Diane beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - NCOI af te raden

1

Review:
SUPER SLECHT

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
-Geldwolven
-Geen structuur
-Docenten en examenbureau zijn niet op 1 lijn
- Slechte begeleiding
-Slechte communicatie
-Bewust mensen laten zakken voor examens. Kreeg een 5 voor mijn module opdracht. Dit laten beoordelen door een ander instituut en het was een 8.5 waard

anoniem beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Ga niet in zee met NCOI

1

Review:
Ik weet niet wat hun doelstelling is, maar niet om het jou naar je zin te maken en je een goede opleiding te geven. Ze doen net alsof je in het hele land opleidingen kan volgen, mooi niet. Marketing en communicatie is bij hen hetzelfde. Dat brengen ze ook in praktijk. Ze communiceren niet maar verdienen wel aan je. Mijn advies aan potentiële cursisten, kijk goed wat ze je bieden. Groot deel van de les gaat over het examen bovendien. Wat een droefenis.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Op alle fronten

Wilma beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Plannen en organiseren

0

Review:
Tip voor NCOI als opleidingsinstituut, zelf een opleiding plannen en organiseren te volgen. Ik ben nu al anderhalf jaar zelf bezig om mijn planning goed te krijgen. Ik ben bewust op zaterdag de lessen gaan volgen maar moet steeds mijn vrije dagen inleveren omdat NCOI het voor elkaar krijgt om drie modules tegelijk te plannen op één dag.

Nu aankomend seizoen hebben zij het weer voor elkaar gekregen dat ik twee modules tegelijk moet volgen. Als advies krijg ik dan dat ik mijn scriptie maar moet opschuiven. Werkelijk waar een bagger opleidingsinstituut. Had ik maar voor een hogere school gekozen. Alles wat je hierbij de reviews leest is waar ik herken alles! KIES NIET VOOR NCOI!

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Kunnen niet plannen
Kunnen niet organiseren
Kunnen niet communiceren
Kunnen niet meedenken met studenten
Kunnen geen goed opleidingsadvies geven

Wat ze wel kunnen is te hoge kosten in rekening brengen

Naomi beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Doe het niet

1

Review:
Door een overname van ons bedrijf door NCOI werd mijn werkgever NCOI. Bij NCOI werken mensen die net van school komen en werkelijk geen idee hebben hoe het werkt. Slechts een enkeling is betrokken maar het overgrote deel dat werkt bij NCOI interesseert het geen biet of klanten tevreden zijn. Zolang het salaris op de 24ste maar wordt overgemaakt.

Filosofie van deze organisatie is veel geld verdienen. Kwaliteit hierin is ondergeschikt. NCOI werkt voornamelijk met freelance-docenten die helemaal uitgeknepen worden. Voor de planning wordt voornamelijk gekeken naar het laagste freelance-tarief waardoor je bijna altijd de mindergoede docenten krijgt. De goede freelance-docenten vragen hogere tarieven en worden niet ingezet. Deze goede docenten nemen dan opdrachten aan bij andere opleiders die het wel snappen. Het zijn zeer slechte betalers en zetten freelancers onder druk. Er wordt veel beloofd maar bijna niets waargemaakt. Door deze houding zullen freelancers ook niets extra doen voor NCOI en zijn zelf ook niet betrokken. En terecht. Je gaat niet extra doen wanneer je er toch niet voor betaald wordt en voor een organisatie die jou als docent onbeschoft behandelt. Docenten hebben niet altijd de keus want ook zij moeten uiteindelijk iedere maand een salaris hebben om te kunnen overleven. Indien je als docent geen andere opdrachten hebt, kies je soms noodgedwongen voor NCOI.

Het verloop van personeel en ook ziekteverzuim en burn-outs bij NCOI is heel hoog. In de 5 jaar dat ik het na onze overname door NCOI heb volgehouden, heb ik 7 verschillende leidinggevenden gehad. Zelf in deze 5 jaar 2x een burn-out gehad. De eerste is erg heftig geweest en ben ik 1 jaar niet aan het werk geweest. Halverwege de 2de heb ik ontslag genomen. Ik kon niet meer. De cultuur binnen NCOI is onmenselijk. Het gaat niet om betrokkenheid, kwaliteit of klantgerichtheid, maar alleen om zoveel mogelijk geld te verdienen. De letters NCOI staat voor No Compassion Only Income. Het is echt waar.

Alle miscommunicatie, onbeschoftheid, niet weten waar het om gaat, niet terugbellen, geen initiatief tonen, wat ik uit de reacties lees naar cursisten toe, is binnen de organisatie net zo naar haar medewerkers. Alles hangt als los zand aan elkaar en niemand interesseert het wat. Het is werkelijk firma 'list en bedrog'. Ik kon niet langer voor zo'n organisatie werken. Als ik niet zelf was weggegaan zou het mijn dood geweest zijn. Ik heb lang aan mezelf getwijfeld maar na 5 jaar was de koek op.

Mijn advies aan iedereen: Laat NCOI of andere labels zoals ISBW, EVC, Computrain, ISES, NTI, Schoevers, Scheidegger, Markus Verbeek, Luzak, links liggen. Verschillende labels maar hetzelfde bedrijf. Als cursist gaat het je heel veel geld kosten om hier opleidingen te doen. Doe het niet!!! Ik weet hoe het intern daar aan toe gaat.

Sterke punten:
- Ongeinteresseerdheid
- Veel geld verdienen voor de directeur Robert van Zanten, voor onderhoud aan zijn mega-grote vila met zwembad en tennisbaan

Zwakke punten:
Lees mijn verhaal

Dennis beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - achterhaald uitwerkboek met veel fouten

0

Review:
De oefeningen uit leerboek MBO boekhouden/financieen heeft veel fouten in de opdrachten, waardoor je nutteloos een avond doorbrengt, om uit te vinden, hoe men aan de uitkomsten is gekomen. Waarschijnlijk heeft men de opdrachten nooit bekeken en gecontroleerd. Meerdere opdrachtuitwerkingen hebben getallen erin staan, die bij andere opdrachten horen. Het werd een onbetrouwbaar leerboek...Kreeg websites, waarvan 1 website in eerste instantie ook niet klopte, heel verwarrend, ook omdat men in de korte online cursus te veel bronnen moest inkijken, om tot de kennis te komen. Echter superontevreden over de algehele cursus zelf. Het leerboek was prima.

Sterke punten:
Tevreden over de docent, betrokken en niets op aan te merken, was prettig om met hem samen te werken. Examen locatie Amsterdam is super. Aanvraagprocedure voor examen is makkelijk te doorlopen.
Toegang tot Econnect is prima. Wil niet alleen negatief overkomen, omdat ik ook veel geleerd heb/kennis heb opgedaan, tijdens deze cursus.

Zwakke punten:
Slordig werkboek met fouten, waardoor het leren niet betrouwbaar is, omdat je niet weet, of de uitwerkingen van de opdrachten, goed in werkboek vermeld zijn. Te veel bronnen, waar je uiteindelijk je informatie uit moet halen. Te korte tijd voor 25 examenvragen, met uitwerkingen, in 45 min tijd. Weinig tijd om even na te denken. Herexamen kost 195 euro. Inzage examen, alleen in Utrecht en kost volgens mij ook geld. Heb de cursus via bedrijf aangeboden gekregen, maar zou persoonlijk nooit bij de NCOI een cursus boeken.....Omdat controle voor leerstof niet goed is uitgevoerd.

Jackson beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Geldklopperij

0

Review:
Slechter dan slecht. Ik zal de NCOI echt aan niemand aanbevelen.
Het begon allemaal heel mooi en aardig, tot ik 1 van de 6 modules maar niet kon halen.
De module moest opnieuw gevolgd worden prima maar ik schrok van de kosten. De ondersteuning was ronduit slecht en de informatie die je in de lessen krijgt sluit voor geen meter aan bij het examen. Na de tweede keer was het weer niet gelukt. De hoop had ik opgegeven.
Toen kwam een kennis met het idee om certificaten aan te vragen van de behaalde modules, goed plan vooral voor in de toekomst. Even contact met ze gelegd blijkt dat ze Ä50,00 vragen per certificaat, er zit inmiddels haast Ä6.000 in die opleiding en daar kunnen niet eens 5 certificaten vanaf ronduit belachelijk.
Begin nooit een opleiding bij de NCOI.

Zwakke punten:
Echt overal vragen ze weer extra kosten voor.

Shannen beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - NCOI oplichters

1

Review:
Ik ga deze week een advocaat aanstellen voor gerechtelijke procedure tegen NCOI en iedereen die slachtoffer is door NCOI zou ik graag willen als getuige. Dit moet stoppen dus iedereen die zijn of haar verhaal wil doen tegen het misbruik van NCOI hoop ik dat diegene reageert alle bewijzen zijn welkom.

Sterke punten:
Helemaal niks ze beloven iedereen dat het klassikaal in de buurt kan en na bevestiging dat het werkelijk kan ondertekenin je naderhand de voorwaarde en wat blijkt ze kunnen het niet nakomen want de enige optie is Utrecht. Ze misleiden de mensen hiermee.

Zwakke punten:
Examen vragen zijn onduidelijk en heeft uiteindelijk niks te maken met je lesstof en wat belangrijk is in je vak. De vragen de ze stellen zijn tevens onredelijk en zelfs een aantal meerkeuze vragen was het juiste antwoord niet eens aanwezig. NCOI wil mensen bewust laten zakken door onrealistische vragen te stellen plus onduidelijke vragen. Als je examen wil inzien kan dat op locatie Utrecht (hun enige locatie achteraf) en kost het geld en kan je het daar bekijken en niet als bewijs bij de rechter aanvoeren.

Kim beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Volg hier nooit een opleiding

1

Review:
Had ik maar mijn opleiding gestart bij een hogeschool. NCOI doet alsof ze dit zijn maar ze zijn gewoon oplichters.
Te weinig colleges voor de lesstof
verouderde lesstof
alles zelf printen
3 geslaagden op een module
Wil je je examen inzien betaal je geld voor en ze hebben geen tijd.
De examenvragen zijn onduidelijk en op meerdere manieren te intepreteren.
Herexamen 195 euro! kassa voor NCOI
Volgende module, docent heeft de module geschreven maar kan hem niet uitleggen.
Docent wordt van de module gehaald maar het college niet opnieuw gegeven.
Communicatie? welke communicatie vanuit NCOI?
En zo kan ik nog wel even doorgaan....

Docent eerste module was top echter geeft hij ook aan dat er te weinig colleges zijn....

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Zie hierboven

Tamara beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over NCOI

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou NCOI aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NCOI aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek NCOI