123-Theorie

Auto Theorie in 1 dag halen? Bij ons slaag je gegarandeerd!123theorie – in 1 dag slagen voor je autotheorie! Haal je auto theorie in 1 dag met onze 1 daagse theorie cursus. Wij geven theorie cursus in Utrecht, Breda, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Deventer.

123-Theorie Reviews

  Geslaagd

  Ik heb zelf al erg goed geleerd en dingen opgeschreven. Toen ook nog een cursus genomen van 123 theorie. En ook geslaagd in 1x!!! Gevaarherkenning 4 fout. Kennis 0 fout. En inzicht 1 fout. Tip : leer wel de lesstof voor je examen en cursus! Aanrader!

  Sterke punten
  Duidelijke uitleg

  Zwakke punten
  Niets

  In 1x geslaagd!

  In één keer geslaagd!! Echt dankzij de duidelijke informatie van de instructeurs!! Bedankt Ahmet, Pepijn en Vincent! Tijdens het examen gaat hun uitleg nog steeds door je hoofd. Door corona was de cursus online en ik vond dit heel prettig.

  Geslaagd met 123theorie

  Perfect. Docenten zijn echt professioneel en vertellen alles duidelijk. Door de vragen herhalen blijven vragen en antwoorden in je hoofd.

  Sterke punten
  Klantenservice.

  Geslaagd met 123theorie

  Perfect. Docenten zijn echt professioneel en vertellen alles duidelijk. Door de vragen herhalen blijven vragen en antwoorden in je hoofd.

  Sterke punten
  Klantenservice.

  Zeer tevreden

  Zeer tevreden over de online theoriecursus via ZOOM. Duidelijke tips, er was ruimte om vragen te stellen en alles ging gepaard met een flinke dosis humor! In één keer geslaagd.

  Geslaagd!

  Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt Pepijn voor de leuke en leerzame cursus. Ik raad jou zeker aan!

  123theorie is top!

  Vandaag mijn theoriecursus gedaan bij 123 theorie. Wat een super toffe en leuke manier van het leren van de theorie heeft pepijn ons aangeboden. Na een hele dag stampen en uitleg (op een leuke en grappige manier) naar het CBR gegaan, de onderdelen kwamen goed overeen en zo heb ik kunnen slagen! Dankjewel voor de duidelijke en fijne uitleg Pepijn!

  Sterke punten
  Duidelijke uitleg, neemt de tijd, leuke en leerzame manier

  Super Bedankt !!!

  Hoi ik ben de vader van 3 kids die allemaal bij 123-theorie de cursus hebben doorlopen. Onze ervaring is perfect ! Alle 3 geslaagt !! Wesley was de eerste keer niet geslaagt hij had beter moeten leren, Steven en Penny zijn in 1 keer geslaagt goed te bereiken vanaf 9:00 Vriendelijk er zijn meedere scholen met de zelfde naam dus let OP !!! 123-Theorie.nl is de goede !! emails worden naar het juiste adres wel beantwoord dus de slechte ervaringen van andere hebben wel een reden die niet vermeld wordt !! groetjes Marcel Penny Steven Wesley

  Sterke punten
  Ze doen wat ze zeggen betrouwbaar 100% !! een aanrader !

  Zwakke punten
  als je in de ochtend de cursus begint zijn ze dan even niet bereikbaar de cursus begint om 6:45 maar het kantoor is pas bereikbaar om 9:00 uur dat kan soms lastig zijn.

  Geen reactie

  Ik krijg al 2 weken geen reactie op de mail, ondanks dat ik heb aangegeven haast te hebben met de theorie en binnenkort op stage ga in het buitenland. Ook mijn vriend heeft het zelfde probleem gehad met hun, hij kwam 6 maande later aan de beurt. Ze adverteren met beste theorie en 100 procent geslaagd maar dat kan helemaal niet. Misschien moeten jullie eens eerlijk geld verdienen in plaats van alleen maar op te lichten. Ik wil zo snel mogelijk een datum want anders maak ik slechte reclame voor jullie

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Klantenservice dramatisch

  Geslaagd!

  Vandaag de 123-theorie cursus gevolgd bij Pepijn! Wat een ontzettend leerzame dag. Met een fantastisch einde in 1x geslaagd🥳 Een echte aanrader!

  Sterke punten
  Duidelijk uitgelegd, fijne pauzes tussen door.

  Super cursus

  Dinsdag 26 oktober heb ik de cursus gevolgd in Deventer met als gevolg dat ik donderdag 28 oktober geslaagd ben! Na 4 keer gezakt te zijn, dacht ik, een dagcursus is wel handig. Top cursus, duidelijke uitleg en veel herhaling. Ik wist al veel maar tijdens het examen merkte ik dat de cursus mij veel inzicht heeft gegeven om het examen anders in te zien en beter te maken. 6 fout op gevaarherkenning en 0 op inzicht en kennis. Top!

  Sterke punten
  Duidelijke uitleg, veel herhaling.

  Zwakke punten
  Misschien iets te snel voor sommige deelnemers.

  Zeer slecht. Komen beloftes niet na

  Zeer slecht.. Eerst afgesproken datum ging niet door, omdat er geen plek bij cbr was. Uiteindelijk een datum waarover ik gebeld heb of het mogelijk eerder kon op een evt andere locatie. De datum zou iig blijven staan. Tot 2x toe "ik beloof het". Een week van te voren bleek de datum bijna 4 maanden verplaatst te zijn, zonder enig overleg vanuit 123 theorie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen beloftes nakomen.

  In 1 keer geslaagd !

  Een paar dagen terug heb ik een theorie cursus mogen volgen via 123theorie. De uitleg tijdens de cursus van de docent, was super duidelijk. Er werd steeds herhaald, en de docent was interactief bezig met de klas. Een hele fijne ervaring. Ik ben dan ook gelijk na de cursus in 1 keer geslaagd voor mijn theorie-examen dankzij 123theorie. Ze zijn zeker een aanrader op gebied van theoriecursussen!

  Harstikke top

  Ik ken geen betere woorden gebruiken als fantastisch echt beter kan niet vandaag cursus gehad van 123 theorie van instructeur jan beste die er is echt top garantie super bedankt💪🏻

  Sterke punten
  Goed en duidelijk Doel gericht op je examen

  Zwakke punten
  Geen

  Top

  Ik had vandaag cursus van Pepijn. Door zijn duidelijke en rustige uitleg heb ik nu mijn theorie binnen. Deze cursusleider is een aanrader!!

  Sterke punten
  De pauzes zijn een fijne onderbroekenlijn van de hoeveelheid lesstof die op je af komt

  Zwakke punten
  Tussen mijn laatste les en het maken van mijn theorie zat heel veel tijd

  Super!

  Na 2x gezakt voor mijn autotheorie toch maar aangemeld voor een dagcursus. Dankzij abdel ben ik geslaagd ! Ik ben goed voorbereid en helemaal relaxt het examen in gegaan. Aanrader voor iedereen.

  Sterke punten
  Leuke en goede manier van uitleg Duidelijk, en helpt je zekerder maken van een keuze.

  Zwakke punten
  Geen.

  Super!

  In 1 x geslaagd dankzij zeer goede uitleg van Mathijs en zijn collega!

  GESLAAGD!!

  Het was een hele goede cursus. De uitleg was fijn en ben mede door 123 theorie geslaagd

  Sterke punten
  Goede duidelijke uitleg

  Zwakke punten
  Duurde heel lang

  Geslaagd

  Om 10:00 begon de cursus, daarna gingen we met z’n allen die kant op. Dankzij Pepijn maar met 3 fouten geslaagd!

  Zeker je geld waard, ben zelf in 1x geslaagd

  123-theorie helpt je ontzettend goed met het halen van je theorie. Ze leggen goed uit en de voorbeeld vragen die ze hebben komen heel erg overeen met het echte examen. Dus het geld is het zeker waard!

  Sterke punten
  Vragen komen goed overeen met het echte examen

  Zwakke punten
  Geen

  Top cursus!

  Ik heb afgelopen maandag een auto theorie dagcursus gevolgd bij 123-theorie en ik ben in 1 keer geslaagd zonder verdere voorbereidingen! Top uitleg en zeer grote kans op slagen!!

  Top cursus!

  Ik heb afgelopen maandag een auto theorie dagcursus gevolgd bij 123-theorie en ik ben in 1 keer geslaagd zonder verdere voorbereidingen! Top uitleg en zeer grote kans op slagen!!

  Cursus

  Ik heb mijn zoon aangemeld voor cursus. In 1 keer geslaagd. Al je vragen worden zo snel via email en wapsut beantwoord .Omdat mijn zoon zo snel mogelijk de cursus wilde doen hadden ze spoed achter gezet.

  Sterke punten
  Snelle reactie via wapsut en de zelfde dag een antwoord.

  Zwakke punten
  Bij mij geen .

  Top bedrijf!

  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto theorie. Hiervoor heb ik een dagcursus via 123theorie gevolgd. Ze zijn super duidelijk in het uitleggen van de stof en geven handige ezelsbruggetjes om bij het examen te kunnen toepassen. Ik ben ze ontzettend dankbaar!

  Top

  Was perfect, bijna alle vragen waren voorbereid

  Sterke punten
  Goede voorbereiding

  Zwakke punten
  Niks


Bezoek 123-Theorie

Schrijf je eigen review