123-Theorie

Op 123-theorie.nl bieden wij een unieke theoriecursus aan die jou in staat stelt om efficiënt en verantwoord je CBR auto theorie-examen te halen, in slechts één dag. Onze cursus is exclusief de CBR-examenkosten.

Wij begrijpen dat sommige mensen leerproblemen hebben en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in cursisten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen. Met onze jarenlange ervaring in het werken met deze groepen, hebben wij een bovengemiddelde slagingskans voor onze cursisten.

Onze eendaagse cursus is speciaal ontworpen voor mensen die geen tijd of zin hebben om uit saaie theorieboeken of cd-roms te leren. Onze docenten zijn professionals en zullen de theorie op een leerzame en grappige manier uitleggen met behulp van ezelsbruggetjes en trucs.

Op dit moment hebben wij een tijdelijke aanbieding waarmee je onze cursus niet voor €179,- maar voor slechts €99,- kunt volgen. Hierbij krijg je professionele begeleiding en een docent die er alles aan zal doen om jou te laten slagen.

Onze eendaagse auto theoriecursus is geschikt voor iedereen en wij geven cursussen door heel Nederland, van Den Haag tot Deventer. In steden zoals Alkmaar, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rijswijk, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle zijn wij wekelijks aanwezig met een auto theoriecursus. Mocht je vragen hebben, bel ons gerust of stel ze via de chat!