123-Theorie

Auto Theorie in 1 dag halen? Bij ons slaag je gegarandeerd!123theorie – in 1 dag slagen voor je autotheorie! Haal je auto theorie in 1 dag met onze 1 daagse theorie cursus. Wij geven theorie cursus in Utrecht, Breda, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Deventer.

123-Theorie Reviews

  Datum wat je boekt krijg je niet!

  Helaas er ook in getrapt. 123 theorie belooft veel maar komt niet na. Tuurlijk ligt het ook aan corona en cbr. Maar beloof het dan niet. De datum waarvoor je reserveert en aanbetaald zal het zowieso niet worden. Reageren ook zeer slecht op mail. Jammer. Wij hebben geannuleerd..geld weg..maar beter. Konden toevallig snel terecht bij cbr.

  Sterke punten
  Geld innen.

  Zwakke punten
  Loze beloftes

  Fake nieuws dit...

  slecht...je prikt een datum en uiteindelijk betaal je aan... en ze cancelen de hele boel...geld weg en geen contact meer te krijgen

  Sterke punten
  Het lijkt er betrouwbaar uit te zien

  Zwakke punten
  je prikt een datum je betaald...je denkt dat is mooi die staat vast 2 dagen van te voren zeggen ze ineens af en laten echt ook niks meer horen...tel nr werkt niet en op mail antwoorden ze niet...wat een oplichters...en het erge is dat je uiteindelijk veel duurder uit ben...omdat je nog steeds geen datum hebt gekregen...wel door blijven lessen

  Communicatie kennen ze niet

  6 maanden geleden opgegeven voor een theorie met examen. Snap dat door Corona alles een beetje anders maar toch. Kregen tot 2 keer toe mail dat examen verschoven was. Prima. Toen na een x aantal weken gemailed hoe of wat. Ja je moet het hele bedrag nog betalen. Notabene had ik hun gekozen omdat je pas het lesgeld mocht betalen op de lesdag. Dat gaf een soort zekerheid. Na weer weken weer eens gemailed hoe het er voor stond. "Oh, we dachten dat je zelf zou bellen om een nieuwe dag in te plannen" Echt serieus? Het is nu al zo vreselijk lastig een examen in te plannen dus wil je niet onnodig wachten. Maar door hun onprofessionele werkwijze zijn we nu 6 maanden verder en heb ik nog geen examen kunnen doen. Echt waardeloos.

  Zwakke punten
  Communicatie1

  OPLICHTERS

  NIET HIER EEN CURSUS NEMEN VUILE OPLICHTERS! IK WERK KEIHARD VOOR MIJN GELD OM ALS STUDENT ROND TE KOMEN EN NU BEN IK DAT GELD KWIJT DANKZIJ HUN! IK BEN GEWOON WOEDEND.

  Sterke punten
  Vuile oplichters

  Zwakke punten
  Zwak dat ze zelf niet werken en stelen van anderen die dit wel hard doen

  OPLICHTERS!!!!!!

  Kijk uit en boek hier nooit een cursus. Alle data en de zogenaamde beschikbare plekken op de aangegeven website zijn leugens en bestaan helemaal niet, vervolgens schuiven ze je twee a drie maand door... Maar wel adverteren met beschikbare plekken op de website Als je binnen 24 uur je geld terug vraagt omdat je hier niet akkoord mee gaat, geven ze aan dat jij fout bent! Na de hele tijd aandringen met aanmaningen geven ze alsnog niet hun eigen fout toe en weigeren ze tot terugbetaling.. Diefstal. Inmiddels ga ik naar de rechter en schakel ik consumentenprogramma's in, ik start wel een procedure namelijk. Oplichterij is met welk bedrag dan ook geen porem. Bestel hier nooit je cursus. Slechtste bedrijf ooit. Nog nooit meegemaakt dit.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichterij

  misleiding en slechte organisatie

  Op hun eigen website pronken ze met 4,9 van 5 sterren. zeer slecht en leugenachtig, deze organisatie. Ze geven niet thuis. Enkel na het plaatsen van een slechte review, nemen ze contact met je op met de mededeling dat ze je niet hebben kunnen bereiken om de cursus te bespreken. Geen aanrader!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  leugenachtig

  Slecht

  Mijn ervaring hierin is erg slecht geweest. Wat een onzin organisatie en ze komen zeker niet hun beloftes na. Ik ben uiteindelijk door het te laat komen van de taxi wat hun zouden regelen helemaal niet op examen mogen gaan! Ik raad het iedereen af. Er was niks geregeld

  Let op

  Als je boekt voor een dag denk je dat je zo aan de beurt bent. Maar niets is minder waar. Het word gewoon twee maanden verplaatst. Terwijl ze dit natuurlijk al weten als je boekt. Moet wel zeggen onze dochter was in Eindhoven voor de theorie en was wel erg tevreden over de les en uitleg van de man die les gaf. Maar helaas waren er ook mensen die les hadden gehad en daar te horen kregen dat ze in Venlo examen en moesten doen. Met een groepje heen en terug vervoer werd geregeld maar toch tegen de afspraken in. Kortom niet echt een aanrader. Behalve de jongen die les gaf.

  Sterke punten
  De jongen die les gaf

  Zwakke punten
  Vele

  Niet doen

  Ik heb meer betaald dan op de site staat. Vervolgens wou ik annuleren heb ik niet eens 2/4 van het geld terug gekregen. Heb 51 euro betaald en 17 euro terug gekregen. NIET DOEN

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  oplichters.

  oplichters

  Betaald en 3 keer hebben ze de datum verplaatst. Nu is de datum verstreken en niemand is bereikbaar ook het 06 nummer voor whatsapp werkt niet 085 nummer afgesloten. Het zijn regelrechte oplichters let op !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! positieve referenties worden door familie en vrienden geplaatst. Ik wil iedereen oproepen het volgende te doen. Aangife bij de politie doen Vervolgend copy met jou verhaal opsturen naar tros opgelicht hoe meer brieven van jullie des te eerder kunnen we alle deze oplichter stoppen.

  Sterke punten
  Sterke punten zijn mensen oplichten. En hier in nederland er gewoon mee weg komen.

  Zwakke punten
  Goed in oplichting

  Ongelooflijk slecht!!!!!!!!

  Dit bedrijf verdient niet eens 1 ster. Dit zijn vieze oplichters! Op de site stond er over 2 weken dat er plek was. Alle gegevens ingevuld en voor die datum dus gereserveerd. Moeten we daarna een aanbetaling doen en vervolgens niet eens 2 uur later krijgen we een mail dat de cursus is verplaatst en dat ze nog contact met je opnemen over de datum. (Dit was allemaal met voorbedachte raden) als je ze wil contacteren schuiven ze je af als vuil. (Telefonisch gewoon niet bereikbaar) en als je met feiten begint te komen zoals de wettelijke bedenktijd van 14 dagen schreeuwen ze opeens dat dit niet mogelijk is terwijl zij zich ook gewoon aan de wet moeten houden. Met nog €35 administratie kosten wat nergens in de voorwaarden vermeld staat. Dit is hoe zij klanten lokken en vervolgens in het diepe laten vallen. Grootste oplichters ooit hierzo

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  Zwakke punten
  Alles

  Top!

  Helder, duidelijk en scherp uitgelegd! Een keer eerder gezakt zonder cursus met cursus geslaagd!

  GA NOOIT IN ZEE MET DEZE OPLICHTERS !!!

  Tip: Ga NOOIT in zee met deze oplichters. Ze beloven van alles maar komen keer op keer (een paar dagen) van tevoren terug op hun beloftes. Het interesseert ze niet of je vrij hebt genomen, of afspraken hebt gemaakt met je rijschool. Dit heeft ons nu al honderden euro's gekost i.v.m. uitstellen van praktijklessen en examen.

  Sterke punten
  Geen sterke punten!

  Zwakke punten
  Leugenaars die gebakken lucht verkopen!

  Oplichting

  Met een groep ons gemeld om 6:45 op het aangegeven adres, vervolgens meer dan een uur gewacht maar er kwam niemand opdagen. Wel hebben ze je cbr examen gereserveerd. Dus ik denk dat dat de oplichtings truc is. NIET DOEN!

  Zwakke punten
  Niet opdagen

  Waardeloos

  Mijn dochter heeft 6 maanden moeten wachten op een herexamen. Bij dit examen heeft ze 4 uur moeten wachten in de hitte. Kon pas s'avonds om 19.45 examen doen..met als resultaat gezakt. Wanneer je mailt krijg je niet eens reactie. Echt geen aanrader.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geslaagd in 1 keer

  Prima uitgelegd alles en in 1 keer gehaald

  Geslaagd!

  Duidelijke uitleg van de docent, goede service. In 1 keer geslaagd. Ben zeer tevreden

  Waardeloos

  Mijn zoon zijn dag tot 3x toe op het laatst afgezegd door 123 theorie. Steeds rare smoesjes. Trap er niet in.

  Sterke punten
  Gaat vlot, maar dan...

  Zwakke punten
  ...geen opvolging.

  Na dagcursus geslaagd

  Ik ben na de dagcursus meteen geslaagd dankzij Ahmet!

  Sterke punten
  Veel info

  Zwakke punten
  V

  misleiding datum theorie examen

  helaas valse beloftes over dag van examen theorie meerdere malen gebeld en iedere keer wordt er beloofd dat zij snel aan de beurt is vooral nog geen plek. Helaas over de theorie zelf nog daarom geen beoordeling

  Waardeloos; cursus door hen afgezegd en wel adm kosten in rekening

  Slechte ervaring. Ze verkopen een cursus inclusief CBR examen. Deze zeggen ze 3 werkdagen van te voren af omdat ze de examens niet hebben kunnen boeken. ( Hadden ze kunnen weten , de druk op de CBR examens is extreem hoog ) Ze bieden geen alternatief en zijn niet bereikbaar (mail en telefoon) . Ivm een al ingepland praktijkexamen hadden wij haast en konden we gelukkig nog via een andere organisatie aan een examen komen. Ik ging er vanuit dat we de volledige kosten terug zouden krijgen, echter 123 theorie rekent 34,50 euro administratie kosten bij annuleren. Waarbij wij annuleerden nadat een de cursus door hen afgezegd was!!! (Zonder een passend alternatief en zonder mogelijkheid voor overleg op korte termijn). Geen goede zaak en lijkt een manier om geld te verdienen.

  Sterke punten
  Aanmelden etc prima.

  Zwakke punten
  -Groot risico dat de cursus niet doorgaat op geplande datum. - slecht bereikbaar en als wel bereikbaar overvaren kracht aan de telefoon die slechts als doorgeefluik fungeert

  Dagcursus

  Ik vond de uitleg super duidelijk. Je gaat goed voorbereid het examen in. De uitleg word herhaalt en er zijn door de dag heen korte pauzes. Enige aanmerking is dat er een airco geplaatst zou mogen worden, het was erg warm.

  Sterke punten
  Goede uitleg. Aardige mensen. Erg duidelijk.

  Goede cursus, slechte communicatie

  Inhoudelijk was de cursus top: bekwame en enthousiaste docent (Jan), veel korte pauzes,anders ontploft je hoofd en een zeer effectieve voorbereiding op het examen. Qua service valt er nog wel wat te verbeteren: Er werd eerder een examen geannuleerd (of er was geen beschikbaarheid), maar ik zou op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende mogelijkheid. Helaas kreeg ik de avond voor de cursus pas een sms’je dat ik de volgende ochtend om 6.45 uur paraat moest staan. Het examen vond niet op dezelfde dag plaats, iets wat geloof ik afhankelijk is van het Cbr dus dat valt 123 niet echt te verwijten. Er wordt echter wel geadverteerd met ‘cursus + examen op 1 dag’.

  Geen service

  Door 123Theorie heb ik een half jaar later mijn rijbewijs gehaald dan had gekund. Ze hebben drie keer mijn examen geannuleerd. Totaal onbetrouwbaar!

  Zwakke punten
  Geen service


Bezoek 123-Theorie

Schrijf je eigen review