De NHA is een van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 75 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding. De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA.

Flexibele studie

Bij NHA kunnen cursisten flexibel en op hun eigen tempo studeren voor een erkende diploma. Voor elke cursus of opleiding bepaalt de cursist zelf zijn of haar tempo. Elke cursist heeft een privéleraar, welke de ingezonden stukken c.q. gemaakte opdrachten nakijkt. Daarnaast beantwoord de leraar ook alle vragen van de cursist. Cursisten hebben de mogelijkheid om op elk dag van het jaar te starten met een cursus of opleiding van NHA. Men hoeft niet speciaal aan het begin van een schooljaar te starten met een cursus of opleiding. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo, vwo, mbo en hbo opleidingen.


Erkende diploma

NHA behoort tot een van de erkende onderwijsinstellingen van Nederland. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft deze onderwijsinstelling, mede op basis van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen, als opleider erkend. Daarnaast zijn alle MBO opleidingen van NHA erken op grond van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Alle HBO Bacheloropleidingen zijn erkend op grond van de Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek. Op basis hiervan mag NGA erkende MBO- diploma's en HBO bachelor getuigschriften uitreiken aan cursisten. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort.


ISO certificering

NHA is namelijk ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat NHA kwaliteit kan garanderen bij het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten.


Zes jaar lang huiswerk insturen

Cursisten hebben de mogelijkheid bij NHA om op hun eigen tempo te studeren. Men hoeft zich niet te houden aan een eenmalige verlenging van de studietijd. Men heeft bij NHA zes jaar lang recht op begeleiding van de privéleraar. In gevallen waar men zijn of haar studie moet staken vanwege werk of vertrek naar het buitenland, kan men op een later moment gewoon weer de draad oppakken.


Studentenplaza

NHA beschikt over een speciale digitale leeromgeving. Alle cursisten hebben de digitale Studentenplaza tot hun beschikking. Via deze digitale leeromgeving kunnen cursisten contact opnemen met hun studentenadviseurs, persoonlijke docenten of andere mede studenten. Daarnaast ziet men hierop de examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag terug. Op deze leeromgeving ziet men ook de exameninformatie terug, de aanmeldformulieren, de mediatheek en de diverse download opties c.q. mogelijkheden. Deze nieuwe digitale leeromgeving zorgt niet alleen voor een optimale communicatie, maar geeft ook een overzichtelijke registratie van de studie van studenten bij NHA weer.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen cursisten en geïnteresseerden contact opnemen met NHA via de volgende contact gegevens: T.: 077 306 7000 E.: [email protected] Post: Postbus 7006 5980 AA Panningen Daarnaast kan men ook persoonlijk langslopen op het hoofdkantoor van NHA aan het Industrieterrein 37, 5981 NK te Panningen.


NHA video


Artikelen over NHA

Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen bestaat al ruim 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Het bedrijf verzorgt opleidingen en trainingen door heel Nederland op meer dan 50 verschillende locaties. Hierdoor vind je vast een locatie bij jou in de buurt en wordt het starten met een opleiding of training e [...]

Studeren bij de AALO

AALO opleidingen bestaat al sinds 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van kwalitatieve opleidingen binnen de fitness-, health- en wellnessbranche. AALO opleidingen heeft een ruim aanbod uitdagende opleidingen. AALO opleidingen bestaat uit verschillende academies, di [...]

Studeren bij de NHA

De NHA bestaat al ruim 80 jaar en is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Starten met studeren kan iedere dag van het jaar de NHA. Het is mogelijk om elke dag met een opleiding te starten wanneer je wilt en wanneer het jou uitkomt. Bij de NHA is het niet n [...]

Bereik meer in 2016…

Jaarlijks volgen tienduizenden mannen en vrouwen een thuiscursus: Beroepsgericht, voor de algemene ontwikkeling of als hobby. Als opleidingsinstituut biedt NHA carrièrekansen binnen diverse branches. Waaronder bijvoorbeeld de schoonheidsbranche, detailhandel, administratie, gezondheidszorg en [...]

NHA Reviews

  • Zeer slechte cursus en veel te duur.

    Door Marco op 4 april 2019 Reageer
  • Jammergenoeg het zoveelste bedrijf in Nederland wat super slechte non-service en nare ervaringen levert. Blijkbaar heeft men bij Nha in Panningen, niet van innovatie en service gehoord.
    De kwaliteit van de studies zelf, is inderdaad veelal matig, en voor verbetering en innovatie vatbaar. Mooie folders en reclame (Verkooppraatjes) alleen zijn niet voldoende.
    Bij redelijke, objectieve klachten, wordt je als klant als een vervelend randverschijnsel weggezet. Er heerst een sfeer van "Wij Nha, zijn de baas, en jij, klant (Die Nha ook nog eens betaalt met echt geld), jij dient je aan ons te onderwerpen" .
    Ok. Is goed - Succes, met zo'n stupide, arrogant idee - Wat overigens, voor zover ik weet, nergens in de 'mooie folders' is terug te vinden.
    Dus, wat doe je dan, als klant. Je haalt je business bij zo'n 'bedrijf' weg, en je stopt iedere afname. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst - Zonder klanten, immers geen business ! En, zonder veranderingen, of innovatie, aan de kant van Nha, blijft dit ook zeker zo.

    Sterke punten
    -Veel aanbod

    Zwakke punten
    -Geen service opgenomen in procedures van NHA

    Door Xanhua op 18 november 2018 Reageer
  • Sinds een maand ben ik met de cursus Russisch voor beginners bezig. Het studiemateriaal zag er goed uit, dus ik ben vol vertrouwen begonnen. Maar de docente valt mij erg tegen. Ik krijg niet tot nauwelijks feedback van haar. Vragen stellen kan alleen via het gemaakte huiswerk. Tussendoor iets vragen is onmogelijk. Na een klacht bij NHA kreeg ik te horen dat ze alleen huiswerk hoeft na te kijken en verder geen vragen hoeft te beantwoorden. Nu kijkt zij heel vreemd na. Voor een typefout in het Nederlands krijg ik ook een punt aftrek. Ze ziet dat ik alles begrijp schreef ze, maar ik kreeg een 4.5 omdat ik te veel typefouten maakte. Nou ja!! Als ik een typecursus wil doen meld ik me daarvoor wel aan!
    Ook staat er bij elk nagekeken huiswerk reclame om maar vooral Russische boeken te kopen. Die te koop zijn bij de docente. Ik vind dit erg vreemd, maar NHA doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Kortom ik betaal extra voor huiswerk begeleiding die ik niet krijg!

    Zwakke punten
    Cursus is onlogisch en onduidelijk ingedeeld.
    Geen huiswerkbegeleiding terwijl er wel voor betaald is.
    Klagen kan niet. Je wordt afgeblaft.

    Door Anneke Hagen op 8 november 2018 Reageer
  • Ik ben niet erg tevreden over de NHA. Er staan veel fouten in de opgaven, de assessoren geven verkeerde informatie, de examencommissie beoordeelt de opdrachten verkeerd en in de tijd dat de examencommissie naar het dossier kijkt, hoor je niet dat een examen vervallen is, maar dat krijg je een half jaar later pas te horen. In dat half jaar heb ik meerdere cijferlijsten ontvangen waarop dit niet vermeld stond. Hierdoor meer dan een half jaar vertraging en nog steeds het diploma niet.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - niet het antwoord op de vraag die je stelt
    - fouten in de lesstof
    - de assessoren geven foutieve informatie

    Door Petra op 5 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Iemand ervaringen met de opleiding dierenartsassistent? en is het niet nodig om ook praktijkdagen te hebben?

    Door Marit op 29 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als student ICT Beheerder wordt de nadruk gelegd op de doorontwikkeling en het meegaan met nieuwe software. Dit gaat echter niet altijd op voor de aangeboden lesstof, idem dito voor planningen.
    Daarnaast stellen de huiswerkmomenten niet erg veel voor en zijn de gegeven cijfers en feedback niet erg representatief. Het geven van maximale punten bij incomplete opgave is buitengewoon onrealistisch.

    Wegens het doorvoeren van nieuwe examens ben ik al zes maanden aan het wachten om deze alsnog af te kunnen leggen. Wanneer je het examen toch gemaakt hebt duurt het vaak een tweetal weken voordat je resultaat terug krijgt. Wil je dit resultaat inzien, dan mag je naar het hoofdkantoor in Panningen afreizen. In mijn geval een reis van 2,5 uur voor inzage van 50 meerkeuzevragen.

    Mijn conclusie:
    NHA is geschikt om (basis)kennis op te doen en te studeren in eigen tempo. De service laat desondanks de goede intenties toch steken vallen. Misschien heb ik pech, misschien niet. Een aanrader? Voor mij niet.

    Sterke punten
    + Voldoende lesstof
    + Vrijheid

    Zwakke punten
    - Lesstof soms ietwat gedateerd
    - Bijzonder dubieuze beoordelingen van huiswerk
    - Gelimiteerde mogelijkheden tot degelijke feedback
    - Geen mogelijkheid tot proefexamen
    - Moeizaam proces beschikbare examens wegens nieuwe oplage

    Door Thomas op 30 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste mensen,

    Een hele zoektocht om een studie te vinden die erkend is en thuis gevolgd kan worden. Aangezien als je gewoon naar school gaat het geld wat je betaald merendeels naar iets anders gaat ipv specifiek het vak leren wat je wil halen.

    Ik twijfel of NHA goed is, ik zoek de beste thuisstudie organisatie en niet oplichterij leveren,

    Kan iemand mij helpen ?

    Door miranda op 17 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De cursus manicure is een basiscursus voor wie al in de schoonheidsindustrie werkt of dit wil gaan doen. Aan de cursus alleen heb je dus niet zoveel, al is het zeker een leuke, informatieve cursus.
    Toch vind ik de cursus wel te duur voor wat je krijgt. Ik had me wel bekocht gevoeld als ik hier de volle mep voor had betaald, nu was het de helft goedkoper en betaalde ik geen inschrijfkosten. Er zitten nauwelijks materialen bij om goed te kunnen oefenen, alleen een basis pakketje met een paar miniflesjes, paar vijlen, bokkepootje, tenenspreiders, borsteltje, nagelriemknipper en kwastje. De rest, materialen die dus wel in de cursus voorkomen en waarmee geoefend zou moeten worden, best veel, zul je dus zelf moeten aanschaffen.
    Ook is de hoeveelheid lesstof niet erg veel, zeker als ik dit vergelijk met een cursus die ik eerder bij Civas heb gedaan.

    Sterke punten
    Leuke kortingsactie, materiaal snel ontvangen. Huiswerk wordt binnen paar dagen nagekeken.

    Zwakke punten
    Weinig materiaal. Weinig lesstof.

    Door Luka op 27 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben sinds een maand begonnen aan de cursus klinische psychologie. Ik heb binnen 3 werkdagen de cursus per post binnen gekregen, zeer netjes in orde (ringmap, huiswerk enveloppen, schrijfblok, papierwerk netjes in plastic mapjes). Ook digitaal via het platform kan ik mijn lessen lezen. Vriendelijk en behulpzaam.

    Sterke punten
    Vriendelijk en behulpzaam.
    Snel per post en mail.
    Geordend en netjes.

    Zwakke punten
    Als je in termijnen betaald krijg je steeds maar 4 lessen die je kan inzien. Hoe vaker je betaling is gedaan hoe meer lessen je kunt inzien.

    Door Nicoline op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lesmateriaal is incompleet en erg slordig samengesteld. Duidelijk knip- en plakwerk. Staan ook fouten in, zowel in het lesmateriaal als in de uitwerking van de oefenopgave.
    Broddelwerk

    Sterke punten
    Huiswerk wordt snel nagekeken, digitale portal werkt goed.

    Zwakke punten
    Incompleet, slordig, veel fouten

    Door Pieter op 11 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lessen zijn alleen op papier te verkrijgen. Zeer ouderwets en als je onderweg of op vakantie wil studeren moet je een paar gote mappen meenemen. Niet erg van deze tijd. Heb om oplossing gevraagd maar die kwam niet. Nee, de lessen zijn alleen op papier.
    Dus balen. Zal NHA niet weer gebruiken en ook niet aanraden.

    Zwakke punten
    Lesmateriaal niet digitaal

    Door Ria op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik begon een jaar geleden aan de basisopleiding SPH. Goed voor 30 ECT's, dus ik had al een aardig eindje op weg kunnen zijn. Het thuisgestuurde materiaal was oké, studiewijzer en literatuur. Maar vele verwijzingen naar de online leeromgeving zijn hopeloos, omdat het meeste materiaal niet terug te vinden is op het studentenplaza. Er zijn wel downloads en errata, maar die staan er lukraak en wat je zoekt is er niet bij. Je kunt wel contact hebben met je medestudenten, maar je kunt je eigen verzonden berichten niet teruglezen en soms kun je geen antwoord sturen. Ziet er nogal amateuristisch uit en het werkt voor geen meter en nodeloos ingewikkeld. Nooit meer NHA wat mij betreft.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Over het algemeen zwaar onder de maat wat de basisopleiding SPH betreft. (leergang 2016, is later vernieuwd begrijp ik?)

    Door N van Barnev op 8 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De cursus Arabisch voor beginners is uitermate slecht te noemen. Nha biedt een vertaalcomputer aan. Echter na die ontvangen had bleek de taal er niet op te staan. Ook het aangeboden studentenplaza bleek ( na betaling) niet te werken. De stof is heel onduidelijk. Na mijn klacht aan nha hebben ze de website aangepast en vervolgens mijn klacht van tafel geveegd. Je krijgt dus niet wat ze je aanbieden maar je mag er wel voor betalen.
    Begin er niet aan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    misleidend. Alles om de klant binnen te halen. Vervolgens is er totaal geen begeleiding.

    Door E. Hoek op 16 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn opleiding tot makelaar-taxateur valt erg tegen via het NHA. Er zijn zogenaamde 'docenten', wat zij doen is enkel wat meerkeuze huiswerk nakijken. Na het inleveren van huiswerk is er als voorbereiding voor je toets GEEN mogelijkheid meer om nog vragen te stellen. De docenten zijn op geen manier te bereiken of in contact mee te komen.

    Daarnaast krijg je voor 800 euro 6 mappen thuis gestuurd, lijkt me wat overdreven veel geld. Tot mijn grote teleurstelling bevatten deze mappen daarnaast ook ONTZETTEND veel fouten. Zinsopbouw, verkeerde voorbeelden, verkeerde uitwerkingen en ga zo maar door. Het hele geheel klopt van geen kant, en dat merk je als student al. Wie moet dit dan in elkaar gezet hebben?

    Na contact hierover met de NHA verzochten zij mij om zelf even alle fouten op een rij te zetten voor hun. Wie denken ze wel niet dat ze zijn!? Lees de lesstof door en je komt er vanzelf wel achter.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - Docenten zijn er niet, ondanks dat je er voor betaald.
    - lesstof erg slordig samengesteld
    - lesstof bevat ernstig veel fouten
    - geen contact te krijgen met iemand die verstand van de stof heeft

    Door Daniel Baas op 10 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • MBO

    Kort na het ontvangen van mijn boeken voor een MBO opleiding kreeg ik slecht nieuws van de arts. Hierdoor was het medisch onmogelijk om een opleiding te volgen. Contact opgenomen met het NHA en dezelfde dag de boeken retour gestuurd. Echter 1,5 maand later bleek door een storing van het postkantoor dat mijn pakket niet verstuurd was. Doordat ik het ontvangstbewijs al had weggegooid had ik geen bewijs en moest ik de helft van de opleiding alsnog betalen.
    Totdat ik Dhr. B. Gubbels van het NHA aan de telefoon had. Als ik een verklaring zou krijgen van het bedrijf die mijn pakket had opgestuurd, zou hij zijn best gaan doen bij zijn leidinggevende. Zojuist te horen gekregen dat ik de kosten niet hoef te betalen.
    Bij deze wil ik Dhr Gubbels en het NHA bedanken! Meneer Gubbels heeft echt zijn best gedaan om dit voor elkaar te krijgen en hier ben ik hem heel dankbaar voor!

    Door Patricia op 9 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gestart met het combipakket beginners en gevorderden Frans. De opbouw van de hoofdstukken zijn te pittig voor beginners en weinig variatie in de opdrachten. Wanneer je huiswerk verstuurd naar je docent dien je een postzegel erbij te doen, zodat je docent het naar je terug kan sturen. Tijdens de cursus heb ik nog geen één keer een berichtje van NHA mogen ontvangen, ik ervaar weinig betrokkenheid. Kortom, ik ben erg teleurgesteld en spijt van de investering. De tablet die als cadeau ontvangt is echt een flop. Tablet loopt snel leeg en kwaliteit is erg slecht.

    Door Ineke op 9 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke cursus. Veel regels zijn weer wat naar boven gekomen vanuit mijn geheugen, maar ik heb ook veel nieuwe dingen geleerd. Ik had de tijd die voor de lessen stond wel nodig. Zeker als ik het leren meereken. Ik kreeg de nagekeken lessen vlot terug met uitleg over wat er fout was. Het enige nadeel vond ik dat je alleen vragen kunt stellen, als je huiswerk instuurt. Als je tijdens een les wat tegenkomt wat je niet begrijpt, dan kun je dat pas vragen als je de les instuurt. En als je de cursus hebt doorlopen en je komt tijdens het leren voor het examen toch nog iets tegen wat je niet (meer) weet, dan kun je het ook niet meer vragen. Gelukkig kun je veel dingen ook op internet opzoeken. Ondanks de zenuwen ben ik met een goed cijfer geslaagd. (Ik begon in februari 2016 met de cursus en ik heb op 25 juni van dat jaar examen gedaan).

    Sterke punten
    Vlot het huiswerk terug met duidelijke uitleg erbij.
    Alles is in overzichtelijke hoofdstukken ingedeeld.


    Zwakke punten
    Alleen vragen kunnen stellen tegelijk met het insturen van huiswerk.
    Geen proefexamens beschikbaar, dus je hebt geen idee wat je precies van het examen kunt verwachten (maar als je goed geleerd hebt, is het wel te doen, bleek achteraf).

    Door J. Fleer op 7 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op zich is de cursus logisch opgebouwd en doordat je de taal leert door praktijksituaties die ze voorleggen is het ook leuk om te leren. Begeleiding van docent is goed.
    Maar groot minpunt is dat de lesstof minimaal 14 jaar oud is. In de les spreken ze nog over pesetas terwijl we al 14 jaar de euro hebben.
    ook mist een les voor een deel de vertaling en toen ik de docente hierop wees reageerde zij met "hebben ze dat nu nog niet aangepast"
    Maw ook deze fout staat er al heel lang in.
    Doordat het lesmateriaal zo verouderd is leer je wel Spaans, maar mis je moderne woorden. Taal is onderhevig aan trends en die mis je dus totaal.
    Is dat heel erg? Ik mis bv info over als je een sim kaart wilt kopen, of als je iets anders over gebruik computer/data/mobiele telefoon wilt weten.

    Sterke punten
    Goede opbouw van les aanbod.
    Doordat woorden in praktijk context worden gepresenteerd leert het makkelijk.

    Zwakke punten
    Zeer sterk verouderd lesmateriaal, tenminste 14 jaar oud

    Door Sandra op 26 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het gemakkelijke aan een cursus volgen bij de NHA, is dat je dit vanaf thuis kunt doen en wanneer het voor jou uitkomt. Je kunt je tijd zelf indelen en daarom is het volgen van een opleiding of cursus via de NHA goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen voor begeleiding van een docent die bij de cursus betrokken is en veel kennis over het onderwerp heeft. Je kunt ook contact leggen met medestudenten via studentenplaza. Je hebt de keuze om je huiswerkopdrachten via de post of via de plaza te versturen, wat heel gemakkelijk is. En als je er wat langer over doet, geeft dit helemaal niets. Het kunnen aanvragen van een diploma vind ik een groot pluspunt, maar je krijgt ook sowieso een getuigschrift.

    Door mevr. p. op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het contact met de leerkracht is minimaal en vrij lastig. Vragen moeten met het huiswerk ingezonden worden en zo komt het voor dat je de vragen over hoofdstuk bijvoorbeeld 1 moet inleveren bij het huiswerk van hoofstuk 3. Maar voor de rest geen opmerkingen

    Door anoniem op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snel geleverd cursusmateriaal, compleet om gelijk te kunnen beginnen! Huiswerk online in te leveren en snelle opbouwende feedback van de cursusleider! Tot nu toe geen negatief punt kunnen ontdekken. Super tevreden.

    Door m. nijveen op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sommige teksten uit het cursus gedeelte marketing vind ik moeilijk leesbaar en daarbij de vraagstelling van de huiswerkopdrachten ook. Verder heb ik al veel geleerd in korte tijd. PR heeft opdrachten die je niet alleen theoretisch weg wijzen maar ook praktisch.

    Door m. sniekers op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De cursus die ik volg bevalt mij goed. Hij is duidelijk omschreven en de huiswerk vragen zijn kort en duidelijk, de correcties zijn naar mijn mening goed en terzake.

    Door hans op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben momenteel nog bezig met de cursus en vindt de werkwijze erg fijn. Ik heb ervoor gekozen om mij gedurende de cursus te laten begeleiden door een docent en ik vind dat ik erg fijne feedback terugkrijg op mijn huiswerk. Ook is de lesstof op een zeer handige wijze ingedeeld, waardoor de lesstof begrijpelijk en ook erg goed te onthouden is. Door deze opbouw wordt een bepaald onderwerp in een brede context geplaatst en dagelijkse situaties nagebootst waardoor je leert hoe je in een bepaalde situatie moet handelen / een gesprek aan moet gaan. Ik ben erg tevreden over de cursus tot dusver. Enige puntje ter verbetering zou zijn is dat de lesstof wat meer up to date mag zijn, aangezien bedragen nog in pesetas worden genoemd, en een taal ook in de loop van de jaren wel iets veranderd waardoor lesstof op een gegeven moment wat verouderd. Verder helemaal prima!

    Door joanna op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot nu toe bevalt mij deze cursus erg goed. Het is heel duidelijk allemaal en als alles zo door blijft gaan wil ik misschien na deze cursus nog wel een doen.

    Door judtih op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek NHA

Schrijf je eigen review over NHA