Nieuwe Cursusaanbieders

Cursusaanbieders

Assessment-Training.com

Assessment Trainingen   •   9 Reviews

Assessment en sollicitatietraining voor elk bedrijf, elke functie en elk niveau!

Lees verder »

Sonnevelt Opleidingen

Cursusaanbieders   •   1 Review

Sonnevelt Opleidingen | Welkom Welkom bij Sonnevelt Opleidingen! U kunt bij Sonnevelt Opleidingen beroepsopleidingen volgen op het gebied van Massagetherapie, Toegepaste Psychologie en Gezondheidscoaching. Met deze opleidingen haalt u de kennis enLees verder »

LOI

Cursusaanbieders   •   18 Reviews

Nederland slimmer maken, het verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dat door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en efficiënt onderwijs te biede

Lees verder »

SlimLeren.nl

Leren voor kinderen   •   1 Review

Slimleren - Oefenen met plezier voor middelbare scholieren Leren is niet altijd leuk, wij maken het leuker én makkelijker. Slimleren.nl is dé online oefenomgeving speciaal ontwikkeld voor iedere middelbare scholier in de onderbouw van het haLees verder »

Bedrijfsplantraining

Ondernemers Training

Bedrijfsplantraining.nl Hulp nodig bij het maken van een succesvol bedrijfsplan? Bestel de online bedrijfsplan trainingLees verder »

Soofos

Cursusaanbieders   •   1 Review

Soofos is een marktplaats voor online cursussen, deze cursussen zijn atlijd toegankelijk en bestaan meestal uit een combinatie van video's, teksten en opdrachten. Iedereen kan een online cursus maken of volgen. Wil jij graag jouw kennis delen? Of wil Lees verder »

VCAdirect

Cursusaanbieders

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risicoLees verder »

Rotterdam School of Management

Cursusaanbieders

Rotterdam School of Management, Erasmus University RSM develops business leaders with international careers who carry their innovative mindset into a sustainable future.Lees verder »

PlusPort

Cursusaanbieders   •   3 Reviews

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht. PlusPort onderscheidt zich op de marLees verder »

NTI

Cursusaanbieders   •   2 Reviews

Het NTI staat al ruim 65 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeert u waar en wanneer u dat wilt, met persoonlijke begeleiding.Lees verder »

Fabius Opleidingen

Cursusaanbieders   •   2 Reviews

Fabius Opleidingen bestaat al 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Wij verzorgen opleidingen en trainingen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties. Ieder jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training van Fabius Lees verder »

Avans Plus

Cursusaanbieders   •   3 Reviews

Avans+ praktische postbachelor (post-hbo) en master opleidingen Avans+ biedt ruim 250 master- en postbachelor opleidingen. Schrijf je in voor een praktische Master of Post-HBO studie bij Avansplus.nl!Lees verder »

ICT Trainingen

Cursusaanbieders

IT trainingen en cursussen Icttrainingen.nl is een online leerconcept voor de moderne IT professional en eindgebruiker. U volgt onze trainingen volledig online. Via ons leerconcept leert u op het moment waarop het u en/of uw organisatie het beste uLees verder »

NHA

Cursusaanbieders   •   115 Reviews

De NHA is een van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 75 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethodeLees verder »

AALO

Cursusaanbieders   •   4 Reviews

Aalo opleidingen bestaat sedert 1996 en is vanaf die periode uitgegroeid tot een van de grootste kwaliteitsopleiders binnen de fitness-, health- en wellnessbranche. Cursisten hebben de mogelijkheid om uit meer dan 50 opleidingen van Aalo een opleidinLees verder »

Laudius

Cursusaanbieders   •   1 Review

Hartelijk welkom bij Laudius. Bij ons profiteert u van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. De kennis en ervaring die we in deze lange periode hebben opgedaan gebruiken we bij het ontwikkelen van onze kwalitatLees verder »

2Sides Education

Cursusaanbieders   •   1 Review

Welkom bij 2Sides Education. Als opleider zijn we gespecialiseerd in het geven van Cisco-trainingen. De status van gecertificeerd trainingsinstituut waarborgt de kwaliteit van de training volgens de hoge normen die Cisco haar partners wereldwijd opleLees verder »

P&A Talentontwikkeling

Cursusaanbieders

Home P&A verzorgt incompany en open trainingen voor Organisatieontwikkeling, (HONEST) Leiderschap en Teamontwikkeling.Lees verder »

4DotNet

Cursusaanbieders

4DotNet biedt u de mogelijkheden om u te certificeren als Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) en Microsoft Certified Professional Developer (MCPD). Als specialist hebben wij ons volledig toegespitst op het Microsoft .NET Framework. DLees verder »

PBL Coaching en Training

Cursusaanbieders

Personal lifecoach en trainer | PBL Coaching en Training Ben je op zoek naar een lifecoach, business coaching, relatie coach, teambuilding - trainer? Ferrie Damhuis van PBL Coaching helpt je graag. Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel: 06-536157Lees verder »

PBNA

Cursusaanbieders

PBNA - De grootste in VCA & SOG examens VCA examen (B-VCA, VOL-VCA of VIL-VCU) met startgarantie voor één persoon of groepen. Klik hier voor de planning.

Lees verder »

A.L.P. Diensten

Cursusaanbieders

Iedereen kan bij A.L.P. Diensten terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport. Ook voor trainingen op het gebied van veiligheid, bedrijfshulpverlening en VCA kunt u niet om A.L.P. Diensten heen. Opleidingen stLees verder »

Patrick Schriel

Cursusaanbieders

Life Coach Teamcoach DISC Expert Patrick Schriel Patrick Schriel, Life Coach, Teamcoach en DISC expert voor mensen en organisaties die investeren in zichzelf! Gratis kennismakingsgesprek.Lees verder »

Academie Mercuur

Cursusaanbieders   •   1 Review

Academie Mercuur: erkend studiecentrum sinds 1948.Lees verder »

Pharmaceutical Consultancy Services

Cursusaanbieders

Pharmaceutical Consultancy Services (PCS) Training, Auditing, Consultancy for the Pharmaceutical IndustryLees verder »