Nieuwe websites

Cursusaanbieders

Assessment-Training.com

Assessment Trainingen   •   5 Reviews

Assessment en sollicitatietraining voor elk bedrijf, elke functie en elk ... Lees verder »

Sonnevelt Opleidingen

Cursusaanbieders

Sonnevelt Opleidingen | Welkom Welkom bij Sonnevelt Opleidingen! U kunt bij Sonnevelt Opleidingen beroepsopleidingen volgen op het gebied van Massagetherapie, Toegepaste Psychologie en Gezondheidscoaching. Met deze opleidingen haalt u de kennis en ... Lees verder »

LOI

Cursusaanbieders   •   17 Reviews

Nederland slimmer maken, h?t verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dat door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en effici?nt onderwijs te bieden dat ... Lees verder »

SlimLeren.nl

Leren voor kinderen

Slimleren - Oefenen met plezier voor middelbare scholieren Leren is niet altijd leuk, wij maken het leuker én makkelijker. Slimleren.nl is dé online oefenomgeving speciaal ontwikkeld voor iedere middelbare scholier in de onderbouw van het ha ... Lees verder »

Bedrijfsplantraining

Ondernemers Training

Bedrijfsplantraining.nl Hulp nodig bij het maken van een succesvol bedrijfsplan? Bestel de online bedrijfsplan ... Lees verder »

Soofos

Cursusaanbieders

Soofos is een marktplaats voor online cursussen, deze cursussen zijn atlijd toegankelijk en bestaan meestal uit een combinatie van video's, teksten en opdrachten. Iedereen kan een online cursus maken of volgen. Wil jij graag jouw kennis delen? Of wil ... Lees verder »

VCAdirect

Cursusaanbieders

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland. VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico ... Lees verder »

Rotterdam School of Management

Cursusaanbieders

Rotterdam School of Management, Erasmus University RSM develops business leaders with international careers who carry their innovative mindset into a sustainable ... Lees verder »

PlusPort

Cursusaanbieders   •   2 Reviews

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht. PlusPort onderscheidt zich op de mar ... Lees verder »

NTI

Cursusaanbieders   •   2 Reviews

Het NTI staat al ruim 65 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeert u waar en wanneer u dat wilt, met persoonlijke ... Lees verder »

Fabius Opleidingen

Cursusaanbieders   •   2 Reviews

Fabius Opleidingen bestaat al 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Wij verzorgen opleidingen en trainingen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties. Ieder jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training van Fabius ... Lees verder »

Avans Plus

Cursusaanbieders   •   3 Reviews

Avans+ praktische postbachelor (post-hbo) en master opleidingen Avans+ biedt ruim 250 master- en postbachelor opleidingen. Schrijf je in voor een praktische Master of Post-HBO studie bij ... Lees verder »

ICT Trainingen

Cursusaanbieders

IT trainingen en cursussen Icttrainingen.nl is een online leerconcept voor de moderne IT professional en eindgebruiker. U volgt onze trainingen volledig online. Via ons leerconcept leert u op het moment waarop het u en/of uw organisatie het beste ... Lees verder »

NHA

Cursusaanbieders   •   115 Reviews

De NHA is een van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 75 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode ... Lees verder »

AALO

Cursusaanbieders   •   4 Reviews

Aalo opleidingen bestaat sedert 1996 en is vanaf die periode uitgegroeid tot een van de grootste kwaliteitsopleiders binnen de fitness-, health- en wellnessbranche. Cursisten hebben de mogelijkheid om uit meer dan 50 opleidingen van Aalo een opleidin ... Lees verder »

Laudius

Cursusaanbieders   •   1 Review

Hartelijk welkom bij Laudius. Bij ons profiteert u van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. De kennis en ervaring die we in deze lange periode hebben opgedaan gebruiken we bij het ontwikkelen van onze kwalitat ... Lees verder »

AVVM

Werken in verenigingen is een vak, een vorm van besturen en managen met specifieke trekken. In dit vak is er behoefte aan een basisopleiding, aan verdere verdieping en onderlinge uitwisseling. AVVM is opgericht in 2006 om onderdak te bieden aan de ... Lees verder »

Babel

Babel is een taleninstituut in Utrecht dat bestaat sinds 1983. Wij verzorgen taal- en communicatietrainingen voor particulieren, bedrijven en non-profit organisaties. Babel werkt samen met de Universiteit ... Lees verder »

Bakker Computer Opleidingen

Bakker Computer Opleidingen is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in Nederlands- en Engelstalige MS Office cursussen. Onze lesmethode is er op gericht dat men de cursusstof direct in de praktijk kan toepassen. Tijdens onze trainingen maken ... Lees verder »

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is het toonaangevende opleidingsinstituut van Nederland op het gebied van klantgericht ondernemen en marketing. Beeckestijn is in 1989 opgericht als netwerkorganisatie door managers en opleidingsspecialisten. Doel van Beec ... Lees verder »

NCOI

Cursusaanbieders   •   31 Reviews

NCOI Opleidingsgroep verzorgt ruim 1.000 opleidingen en trainingen door heel Nederland. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden en toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. NCOI weet als geen andere oplei ... Lees verder »

Scheidegger

Cursusaanbieders   •   2 Reviews

Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim 60 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een stap in hun carri?re willen zetten. Inmiddels hebben al ruim ??n miljoen Nederlanders een van de 350 praktijkgerichte opleidingen van Scheid ... Lees verder »

Opatel

Cursusaanbieders   •   3 Reviews

Iedere docent van Opatel is specialist op zijn of haar vakgebied. Consultants van Opatel zijn effici?nt, snel, oplossingsgericht en altijd ... Lees verder »

Cours de Francais

Cursusaanbieders

CDF werkt uitsluitend met zorvuldig geselecteerde professionele taaltrainers. Dit team van native speakers van het hoogste niveau, brengt uw kennis van de Franse taal graag op een hoger niveau. CDF verzorgt zowel individuele trainingen (één-op- ... Lees verder »

t WEB

Cursusaanbieders

’t WEB is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland. Het geven van eerlijke, praktische adviezen combineren we met een groot aanbod van opleidingen op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Onz ... Lees verder »