Avans Plus - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 11 augustus 2017
Avans Plus Logo
  1. Avans Plus
  2. Avans Plus video
  3. Over Avans Plus
  4. Hoe werkt Avans Plus?
  5. Opleidingen in de praktijk
  6. Begeleiding door professionals
  7. Avans Plus Reviews
  8. Schrijf ook een review over Avans Plus

Niet tevreden over Avans Plus? Probeer dan eens NHA.

Avans Plus

Avans+ praktische postbachelor (post-hbo) en master opleidingen

Avans+ biedt ruim 250 master- en postbachelor opleidingen. Schrijf je in voor een praktische Master of Post-HBO studie bij Avansplus.nl!

Avans Plus Details

Hits: 427

URL: http://www.avansplus.nl/

Categorieën: Cursusaanbieders

Reviews: 0

Avans Plus video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/h9UtoFQfkKQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Over Avans Plus

Avans+ is gericht op de toekomst en altijd bezig om zichzelf te ontwikkelen. Er staat niet voor niets een plus achter hun naam. Die plus is waarmee Avans+ samen het verschil willen maken en zich onderscheidt van de rest. Deze opleider richt zich op professionals die graag meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Op mensen die geen genoegen nemen met de status quo en op zoek zijn naar meer kennis en vaardigheden, nieuwe uitdagingen en meer verdieping. Bent u gemotiveerd en heeft u de ambitie om elke dag beter te worden in uw vak? Dan bent u op het juiste adres. Avans+ helpt u om uzelf verder te ontwikkelen en uw doelen te bereiken. Elk jaar kiezen wel duizenden mensen voor een opleiding of training van Avans+. Wacht niet langer en bekijk alle informatie over de opleidingen op de website.

Hoe werkt Avans Plus?

U wilt een opleiding volgen, maar hoe weet u welke opleiding het beste bij u past? Het beste wat u kunt doen, is alle informatie goed doornemen voordat u een opleiding kiest. Tevens is het ook slim om eventuele vragen over de opleiding als bepaalde zaken onduidelijk zijn, voordat je aan een opleiding start. Avans+ speelt hierop in door uw traject altijd te starten met een persoonlijk gericht advies. In een persoonlijk gesprek worden de verwachtingen en leerdoelen op elkaar afgestemd. Uw persoonlijke situatie, werksituatie en de situatie van uw organisatie vormen hiervoor de leidraad. Door de uitkomst van dit gesprek heeft u de mogelijkheid om een goed overwogen keuze te maken voor een opleiding.

Opleidingen in de praktijk

U heeft een keuze gemaakt en gaat opnieuw studeren. Toch zal de ervaring anders zijn dan het studeren van vroeger. De opleidingen van Avans+ draaien namelijk altijd om het resultaat voor cursist én de werkgever. Avans+ streeft hiernaar door tijdens de opleiding voortdurend de werksituatie van cursisten centraal te zetten. Op deze manier heeft u de mogelijk om meteen uw nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. De opleiding volgt u in een groep ambitieuze en hardwerkende professionals. Hierdoor is het altijd uitdagend en heeft u de mogelijkheid om van elkaar leren.

Wat kunt u verwachten van Avans+:
- Persoonlijk advies om uw leerroute te bepalen
- Uw ambities en die van uw organisatie staan centraal
- Aandacht voor persoonlijke groei
- De lesstof omvat altijd de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied
- Experts uit het werkveld bieden u praktische kennis en vaardigheden
- Vergroting van uw netwerk en kennisuitwisseling met mededeelnemers

Begeleiding door professionals

De aangesloten docenten, trainers en adviseurs van Avans+ zijn ervaringsdeskundigen en bekwaam. Zij zullen u tijdens uw opleiding begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Deze professionals zijn medeverantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van uw opleiding. Door hun jarenlange ervaring in de praktijk, kunnen zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden.Reviews en Ervaringen over Avans Plus

Er zijn nog geen reviews geschreven over Avans Plus

Schrijf ook een review over Avans Plus

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Avans Plus aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Avans Plus aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Avans Plus


Home » Cursusaanbieders » Avans Plus