Avans+ praktische postbachelor (post-hbo) en master opleidingen Avans+ biedt ruim 250 master- en postbachelor opleidingen. Schrijf je in voor een praktische Master of Post-HBO studie bij Avansplus.nl!

Avans Plus video


Over Avans Plus

Avans+ is gericht op de toekomst en altijd bezig om zichzelf te ontwikkelen. Er staat niet voor niets een plus achter hun naam. Die plus is waarmee Avans+ samen het verschil willen maken en zich onderscheidt van de rest. Deze opleider richt zich op professionals die graag meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Op mensen die geen genoegen nemen met de status quo en op zoek zijn naar meer kennis en vaardigheden, nieuwe uitdagingen en meer verdieping. Bent u gemotiveerd en heeft u de ambitie om elke dag beter te worden in uw vak? Dan bent u op het juiste adres. Avans+ helpt u om uzelf verder te ontwikkelen en uw doelen te bereiken. Elk jaar kiezen wel duizenden mensen voor een opleiding of training van Avans+. Wacht niet langer en bekijk alle informatie over de opleidingen op de website.


Hoe werkt Avans Plus?

U wilt een opleiding volgen, maar hoe weet u welke opleiding het beste bij u past? Het beste wat u kunt doen, is alle informatie goed doornemen voordat u een opleiding kiest. Tevens is het ook slim om eventuele vragen over de opleiding als bepaalde zaken onduidelijk zijn, voordat je aan een opleiding start. Avans+ speelt hierop in door uw traject altijd te starten met een persoonlijk gericht advies. In een persoonlijk gesprek worden de verwachtingen en leerdoelen op elkaar afgestemd. Uw persoonlijke situatie, werksituatie en de situatie van uw organisatie vormen hiervoor de leidraad. Door de uitkomst van dit gesprek heeft u de mogelijkheid om een goed overwogen keuze te maken voor een opleiding.


Opleidingen in de praktijk

U heeft een keuze gemaakt en gaat opnieuw studeren. Toch zal de ervaring anders zijn dan het studeren van vroeger. De opleidingen van Avans+ draaien namelijk altijd om het resultaat voor cursist én de werkgever. Avans+ streeft hiernaar door tijdens de opleiding voortdurend de werksituatie van cursisten centraal te zetten. Op deze manier heeft u de mogelijk om meteen uw nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. De opleiding volgt u in een groep ambitieuze en hardwerkende professionals. Hierdoor is het altijd uitdagend en heeft u de mogelijkheid om van elkaar leren. Wat kunt u verwachten van Avans+: - Persoonlijk advies om uw leerroute te bepalen - Uw ambities en die van uw organisatie staan centraal - Aandacht voor persoonlijke groei - De lesstof omvat altijd de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied - Experts uit het werkveld bieden u praktische kennis en vaardigheden - Vergroting van uw netwerk en kennisuitwisseling met mededeelnemers


Begeleiding door professionals

De aangesloten docenten, trainers en adviseurs van Avans+ zijn ervaringsdeskundigen en bekwaam. Zij zullen u tijdens uw opleiding begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Deze professionals zijn medeverantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van uw opleiding. Door hun jarenlange ervaring in de praktijk, kunnen zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden.


Avans Plus Reviews

 • Ik zou niemand aanraden hier de opleiding te gaan doen. Verwachtingen komen niet overeen met wat er aangeboden wordt. De studiebelasting is onevenredig hoog en vooral geconcentreerd aan het einde van de opleiding. Er wordt geen rekening gehouden met al bestaande ervaring, voorkennis. Communicatie verloopt niet goed. Er wordt met feedback vanuit de studenten niets gedaan gedurende de opleiding. 4 mensen zijn aan het eind op het laatste onderdeel gezakt van de 14. Dit was niet nodig geweest.

  Sterke punten
  meeste gastlessen waren wel qua inhoud goed.

  Zwakke punten
  organisatie, communicatie, professionaliteit en gedrag van docenten

  Door IB op 9 maart 2020 Reageer
 • Ik had hoge verwachtingen van een post hbo opleiding. Helaas moest ik deze al heel snel bijstellen.
  De opleiding bestaat uit 3 modules, pg - somatiek - professionele rolontwikkeling. 
  Tijdens pg lessen was niveau van docenten ondermaats. Behalve de lessen van 2 gz-psychologen leerde ik niks nieuws.
  De lessen somatiek bleken een paar maanden later op dezelfde manier ingestoken. Veel oplezen van power points, weinig nieuwe info en ook de toets was ondermaats. 2 hele hoofdstukken vragen over ethiek, en met 2 sub-vragen over hartfalen. 
  Professionele rolontwikkeling waren vooral lessen met een actrice. De theorie kwam erg summier aan bod. En het leerklimaat deed meer denken aan een 1e jaar op een middelbare school dan post hbo voor volwassenen. 
  Al met al veel teleurstellingen tijdens deze opleiding, met ook zeer gebrekkige communicatie vanuit opleiding zelf.
  Wij als organisatie sturen na mijn leerjaar ook geen mensen meer naar deze opleiding.

  Door Karlijn op 2 november 2019 Reageer
 • Ooit zo'n belachelijke en ongeloofwaardige reden gehoord om afgewezen te worden????
  Wat dan zal je denken. Gesolliciteerd op een functie die ik 10 jaar heb uitgevoerd en waarvan de werkzaamheden een copie-paste zijn van de werkzaamheden in de vacature. Toch word ik afgewezen omdat de werkervaring niet recent is. Niet recent is in dit geval dat het anderhalf jaar geleden is dat ik de werkzaamheden heb uitgevoerd. Nou Avans+...... waar ben je dan naar op zoek. En waarom mij dan wel op gesprek laten komen. Daar wordt die werkeevaring niet recenter van.
  Laat die plus achter de naam maar voortaan weg want die verdienen jullie echt niet.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Door Moi op 6 februari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Avans Plus

Schrijf je eigen review