Reviews van deze auteur

Persoonlijke ontwikkeling

Review over Avans Plus

Met veel plezier heb ik mijn opleiding Bachelor of Nursing gevolgd bij Avans+. Ik was er aan toe meer uit mijn functie te halen en meer samen te werken op meerdere vlakken in het ziekenhuis. Gevoelsmatig miste ik kennis en was daardoor wat onzeker. Naast de inhoudelijke kennis die je meekrijgt in de opleiding geeft Avans+ bijna elke les ook aandacht aan persoonlijk leiderschap. Ik voel me nu kundig en zeker.

Sterke punten
De opleiding bestaat uit blokken van 10 weken. In een drukke periode kon ik even een pauze nemen van 10 weken en toen weer door. Verder vond ik het heel fijn dat je veel samen werkt met je medestudenten, je leert ook echt van elkaar.

Zwakke punten
Het is wel pittig naast je werk, het is hbo niveau dus je moet wel echt aan de bak. Er is goede begeleiding maar je moet het wel echt zelf doen.

Betrokkenheid en persoonlijk

Review over Avans Plus

Mijn opleiding projectmanagement met veel plezier gevolgd bij Avans+. Vooral de persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij mijn ontwikkeling vielen me vanaf het eerste contact op. De opleiding was vanaf dag 1 interessant en ik kon het geleerde meteen goed toepassen in de praktijk. Ik kom zeker terug hier en kan hen ook erg aanraden.

Sterke punten
Praktijkgericht en persoonlijk

reacties:

Review: oplichters.

Beste SV,
Wat ongelooflijk vervelend dit te lezen. Ik zou graag met je in gesprek komen om wat meer details te krijgen zodat we van onze fouten kunnen leren, want zoals jij het ervaren hebt is totaal niet wat wij willen voor onze deelnemers.
Ik hoop van je te horen,
Met vriendelijke groeten
Jolanda de Kruijf
Avans+
088- 9098000

Review: Goede balans theorie-praktijk

Dank je wel, Ria. Wat een mooie review. Dankzij jouw harde werk maken we er samen een succes van. Hopelijk tot ziens,
Met vriendelijke groeten,
Jolanda de Kruijf | Avans+