oplichters.

Tijdens de informatievoorziening voorafgaand aan het starten van de studie wordt de opleiding erg rooskleurig neergezet. er is voldoende ruimte om op je eigen niveau en tempo te studeren. er zijn niet veel lesdagen en de cursus wordt aangestuurd op samenwerken.
In de praktijk werkt dit heel anders. Opdrachten worden in een onoverzichtelijk online programma neergezet waarin je enkele tientallen kopjes moet openen en door scrollen voordat je bij de juiste opdracht bent. Docenten worden getracht hierop te reageren. dit gebeurd nauwelijks of weken na de tijd en vaak erg kort en bondig.
De beoordeling vind plaats aan de hand van beroepsproducten, deze beroepsproducten lopen naast alle opdrachten in het online systeem en hier wordt nauwelijks aandacht aan besteed totdat de deadline nadert. De opdracht in het online systeem worden als heilig gezien, maar hier vind uiteindelijk geen beoordeling op plaats. De begeleiding in het schrijven van de beroepsproducten in nihil, ook worden deze verslagen vrijwel altijd met minimale feedback de 1e 2 pogingen afgekeurd / beoordeeld met een onvoldoende. Indien je vragen hebt over de beroepsproducten wordt verwezen naar Google en medestudenten. Docenten zijn niet bereid je hierin te ondersteunen maar wijzen enkel op de nieuwe 'deadline'.
Medestudenten tasten zelf ook in het duister waardoor je vaak geen idee bent wat je aan het doen bent of dat je het wel op de juiste manier vorm geeft. waarna er wederom een dikke onvoldoendes met weinig feedback uit voort vloeien. Het opleidingsmanagement (waarmee je zo nu en dan een gesprek hebt) steken hun hoofd in het zand. meerdere studenten uit mijn groep geven dezelfde feedback aan de opleiding. er wordt 500 euro per maand, per student betaald voor 1 lesdag per maand, en verder weinig structuur en begeleiding tijdens de opleiding. Mocht het diploma worden behaald ben je MSc. googelen voor gevorderden.

Erg matige opleiding, weinig begeleiding bij het maken van de beroepsproducten, Avans+ is erg commercieel ingericht met een gigantisch winstoogmerk

Sterke punten
vakinhoudelijke kennis van docenten is goed

Zwakke punten
Erg matige opleiding, weinig begeleiding bij het maken van de beroepsproducten, Avans+ is erg commercieel ingericht met een gigantisch winstoogmerk

Bezoek Avans Plus Reviews over Avans Plus

1 reactie

Beste SV,
Wat ongelooflijk vervelend dit te lezen. Ik zou graag met je in gesprek komen om wat meer details te krijgen zodat we van onze fouten kunnen leren, want zoals jij het ervaren hebt is totaal niet wat wij willen voor onze deelnemers.
Ik hoop van je te horen,
Met vriendelijke groeten
Jolanda de Kruijf
Avans+
088- 9098000

Bezoek Avans Plus Reviews over Avans Plus

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Avans Plus
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden