• helaas valse beloftes over dag van examen theorie meerdere malen gebeld en iedere keer wordt er beloofd dat zij snel aan de beurt is vooral nog geen plek. Helaas over de theorie zelf nog daarom geen beoordeling

    Door annelies op 30 juli 2020 Reageer
  • Vol enthousiasme ging ik de opleiding tegemoet. Helaas werden verwachtingen niet waargemaakt. De opleiding startte sterk met een blok zelfontwikkeling middels de module ‘Professionele Leiderschap’. Ondanks dat dit nog niets te maken had met oncologie fysiotherapie, leek het me wel een fijne start. In module 2 gingen we aan de slag met EPB, en deden we een mini-onderzoek in de oncologie, terwijl we nog niets aan oncologie fysiotherapie hadden gehad. Pas in module 3 en 4 gingen we daarmee aan de slag. Een erg vreemde volgorde van lesstof aanbieden. De aangeboden vorm ‘blended learning’ moet worden opgevat als zelfstudie met weinig begeleiding. 2 maal per 10 weken wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar weinig inhoudelijk wordt teruggekomen op de stof, maar eigenlijk alleen wordt besproken waar studenten tegen aan lopen. Lesvoorbereidingen werden daarom bijna altijd overgeslagen. Middels een online leeromgeving wordt informatie aangeboden, echter zijn dit vaak gewoon filmpjes van Youtube. Van eigen materiaal ontbreekt dan ieder spoor, met name bij de module EPB. Mijn ontevredenheid, en die van medestudenten, heb ik geuit bij de opleidingsmanager. Daar werd mij kenbaar gemaakt maar gewoon te pakken wat ons wordt aangeboden, en dat wij daar dus niet goed gebruik van maken (het gros van de studenten dus). Ook voelde ik mij in dat gesprek overruled. Module 4 werd beëindigd met een online toets. De vorm was waardeloos en er werd erg weinig getoetst op inhoudelijke kennis. Wanneer ontevredenheid wordt geuit door vrijwel alle studenten, komen zij met een tegenbericht dat de toets ongeldig wordt verklaard vanwege een fout in de vormgeving van de online leeromgeving (blackboard). Mijn medestudenten zijn middels bovenstaande informatie bezig met het schrijven van een klachtbrief. Middels bovenstaande heb ik besloten de studie voortijdig te stoppen. Daarnaast zijn de docenten ondermaats Middels deze review wil ik studenten behoeden voor het maken van een foute studiekeus. Laat je goed informeren en kies deze studie niet als je wenst goede en inhoudelijke begeleiding te krijgen.

    Door Kevin op 30 juli 2020 Reageer
  • Slechte ervaring. Ze verkopen een cursus inclusief CBR examen. Deze zeggen ze 3 werkdagen van te voren af omdat ze de examens niet hebben kunnen boeken. ( Hadden ze kunnen weten , de druk op de CBR examens is extreem hoog ) Ze bieden geen alternatief en zijn niet bereikbaar (mail en telefoon) . Ivm een al ingepland praktijkexamen hadden wij haast en konden we gelukkig nog via een andere organisatie aan een examen komen. Ik ging er vanuit dat we de volledige kosten terug zouden krijgen, echter 123 theorie rekent 34,50 euro administratie kosten bij annuleren. Waarbij wij annuleerden nadat een de cursus door hen afgezegd was!!! (Zonder een passend alternatief en zonder mogelijkheid voor overleg op korte termijn). Geen goede zaak en lijkt een manier om geld te verdienen.

    Sterke punten
    Aanmelden etc prima.

    Zwakke punten
    -Groot risico dat de cursus niet doorgaat op geplande datum. - slecht bereikbaar en als wel bereikbaar overvaren kracht aan de telefoon die slechts als doorgeefluik fungeert

    Door Gilles op 29 juli 2020 Reageer
  • kom er net van

    Door Ewart op 28 juli 2020 Reageer (1 reactie)
  • Ik volg de cursus Spaans voor beginners. Vanaf het begin grote teksten Spaans zonder vertaling. Hierover contact gehad met lerares maar die vertelde "als je het maar een beetje begrijpt waar het over gaat". Je krijgt alleen in het begin van de cursus een filmpje hoe je bepaalde letters moet uitspreken daarna krijg je nergens te horen hoe je woorden uit moet spreken. Ook problemen met LOI Campus met uitspraakoefeningen die soms slecht te verstaan waren. Navraag bij lerares geen bevredigend antwoord omdat zij niet in LOI Campus kon komen. Gelukkig had ik al een jaar Spaans gevolgd bij de Volksuniversiteit Alkmaar waardoor ik beter teksten begreep. Je kunt zo'n cursus beter volgen bij Volksuniversiteit of m.b..v "Spaans voor mij" van Intertaal waarbij alle Spaanse woorden en zinnen wel te horen zijn via downloads van het totale programma en gemakkelijk terug te vinden zijn. Ik stuur nu wel een klachtbrief naar LOI maar verwacht er weinig van gezien de andere reacties.

    Sterke punten
    Keurig materiaal op tijd ontvangen

    Zwakke punten
    Geen uitleg van uitspraak - grote Spaanse teksten zonder vertaling - Je moet zelf veel uitzoeken wat de betekenis is - weinig hulp van docent

    Door Arno op 26 juli 2020 Reageer
  • Oude opleiding aanbieden van wordpress. En dan zeggen ach ja, het vernieuwt zo vaak dus dat kunnen we niet bijhouden. Ik heb zelf alles moeten uitzoeken via YouTube en heb hier GRATIS meer geleerd dan via LOI voor 400 euro. Ze zijn niet te bereiken via de telefoon en per mail krijg je te horen dat ze het erg druk hebben. Ik zal nooit meer kiezen voor LOI.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Als ik deze moet opnoemen dan ben ik morgen nog niet klaar. Geen service Niet klantvriendelijk Niet meedenken Niet bereikbaar Verouderd trainingsmateriaal En zo kan ik dus nog wel even doorgaan. Kies niet voor LOI.

    Door Mariska op 28 juni 2020 Reageer
  • Dagcursus - Review over 123-Theorie

    Ik vond de uitleg super duidelijk. Je gaat goed voorbereid het examen in. De uitleg word herhaalt en er zijn door de dag heen korte pauzes. Enige aanmerking is dat er een airco geplaatst zou mogen worden, het was erg warm.

    Sterke punten
    Goede uitleg. Aardige mensen. Erg duidelijk.

    Door Amy van Malssen op 26 juni 2020 Reageer
  • Inhoudelijk was de cursus top: bekwame en enthousiaste docent (Jan), veel korte pauzes,anders ontploft je hoofd en een zeer effectieve voorbereiding op het examen. Qua service valt er nog wel wat te verbeteren: Er werd eerder een examen geannuleerd (of er was geen beschikbaarheid), maar ik zou op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende mogelijkheid. Helaas kreeg ik de avond voor de cursus pas een sms’je dat ik de volgende ochtend om 6.45 uur paraat moest staan. Het examen vond niet op dezelfde dag plaats, iets wat geloof ik afhankelijk is van het Cbr dus dat valt 123 niet echt te verwijten. Er wordt echter wel geadverteerd met ‘cursus + examen op 1 dag’.

    Door Babs op 26 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • Cursus medische administratie gedaan was leuk en leerzaam om te doen. Uiteraard in je eigen tempo en kunnen. Om de 2 weken contact met Yvonne om het e.e.a. te bespreken heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen en wie weet kom ik er zelf ook weer bij terug....

    Sterke punten
    Denken mee, staan je netjes te woord, geen vraag is te gek.

    Zwakke punten
    Nvt

    Door miranda op 24 juni 2020 Reageer
  • Erg onproffesioneel. - Review over NCOI

    10% annuleringskosten blijven door rekenen. Nadat er duidelijk netjes voor de opleiding geannuleerd is. Bevestiging ontvangen. En tot drie keer toe telefonisch gesprek toegezegd dit te op te lossen.

    Sterke punten
    Geen enkele blijkbaar

    Zwakke punten
    Service Consumentervaring Annuleringskosten Algemene voorwaarden Kunnen beter het geld wat in reklames worden gestopt in het bedrijf zelf stoppen wat een ramp.

    Door S v.d. Sluijs op 24 juni 2020 Reageer
  • Geen service - Review over 123-Theorie

    Door 123Theorie heb ik een half jaar later mijn rijbewijs gehaald dan had gekund. Ze hebben drie keer mijn examen geannuleerd. Totaal onbetrouwbaar!

    Zwakke punten
    Geen service

    Door Gwen op 23 juni 2020 Reageer
  • Nagenoeg alle testen geoefend om er vervolgens achter te komen dat de testen op mijn assessment totaal anders waren!

    Door Edward op 20 juni 2020 Reageer
  • Top cursus - Review over 123-Theorie

    Onze leraar was Ahmed, echt een top gozer en legde super uit

    Door Maurits op 17 juni 2020 Reageer
  • VCA & NEN3140 - Review over PlusPort

    Heb ze wel behaald, maar in beide examens kwam ik dingen tegen die ik in het cursus materiaal niet was tegengekomen. Verder naar mijn zin iets teveel nodeloos klikken om door het cursus materiaal heen te komen. Kan veel compacter en gestructureerder. Tevens niets offline beschikbaar en 1 avond was de online cursus niet toegankelijk. Na een klacht daarover wel gratis herexamen aangeboden gekregen. (was gelukkig niet nodig)

    Door AS op 16 juni 2020 Reageer
  • cursus verdwenen - Review over Soofos

    Cursus Tabata Challenge besteld, betaald en begonnen, na een paar dagen krijg ik de mededeling: oeps, deze pagina bestaat niet meer. Telefonisch slecht bereikbaar en de chatbot op Facebook messenger belooft mij door te zetten naar een medewerker. Dat gebeurde vervolgens niet.

    Zwakke punten
    Maakt op mij een zeer onbetrouwbare indruk.

    Door Christine op 10 juni 2020 Reageer
  • Top!!!! - Review over 123-Theorie

    Was heel erg fijn zo’n dag en zou het iedereen aanraden! Je gaat gewoon door alles heen en ik herkende ook echt alles op de toets! Heel erg blij :)

    Door Pien op 10 juni 2020 Reageer
  • Weinig vragen - Review over Hellotest

    Naar mijn mening wat weinig materiaal voor het geld dat ik heb uitgegeven.

    Sterke punten
    Na aankoop kan je direct starten

    Zwakke punten
    Weinig vragen

    Door Gerard E. op 4 juni 2020 Reageer
  • Bepaalde onderdelen hadden (te) weinig vragen en daarnaast kwam ik ook regelmatig een fout tegen. Best wel jammer aangezien ik 40 euro heb uitgegeven voor het oefenpakket.

    Zwakke punten
    Veel geld voor relatief lage kwaliteit

    Door JJ op 1 juni 2020 Reageer
  • Redelijk - Review over Oya Training

    Redelijke oefentesten, maar er zijn betere sites om voor te bereiden

    Door Joost op 1 juni 2020 Reageer
  • Het feit dat je bij Hellotest jezelf kunt voorbereiden op een assessment is fijn, alleen ligt het niveau wel echt lager dan bij het echte assessment. Ook worden regelmatig dezelfde vragen gebruikt waardoor je wat variatie mist in de voorbereiding.

    Door Frank op 25 mei 2020 Reageer
  • Oefenvragen leken totaal niet op wat ik op mijn assessment kreeg.

    Door Gerrit V. op 19 mei 2020 Reageer
  • Wat een slechte opleider is het NCOI. Tentamens zijn het verdienmodel van deze groep oplichters. Naar klachten wordt niet geluisterd! Schandalig dat hier niets aan gedaan wordt! Niet aan beginnen, zonde van het geld en de verspilde moeite!

    Sterke punten
    Hopenlijk wordt deze instelling ooit opgeheven

    Zwakke punten
    Amateurs, gedateerde literatuur, slechte begeleiding.

    Door MrFigo op 17 mei 2020 Reageer
  • Oefentesten komen niet overeen met het echte assessment.

    Door Louise op 17 mei 2020 Reageer
  • Het oefenpakket heeft mij zeker geholpen in de aanloop naar mijn assessment. Het enige nadeel is dat de vragen die ik op mijn assessment kreeg (behoorlijk wat) moeilijker waren en sneller opgelost moesten worden.

    Sterke punten
    Bereikbaarheid klantenservice Platform

    Zwakke punten
    Niveau van testen

    Door Mark op 10 mei 2020 Reageer
  • Ik heb intensief een voorbereidingspakket geoefend om mijzelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Echter, tijdens het echte assessment kwam ik erachter dat de oefentesten niets leken op de vragen die ik geoefend had! Geen aanrader...

    Sterke punten
    Gebruiksgemak platform

    Zwakke punten
    Oefentesten komen niet overeen met daadwerkelijke assessments

    Door J. de Groot op 5 mei 2020 Reageer