Nieuwste Reviews

NCOI - Nooit doen bij NCOI

0

Review:
Ik moest 7 examens maken en dit netjes gepland. Maar liefst 4 examens zijn geannuleerd en heb ik dus opnieuw moeten inplannen. Gevolg dat je veel langer bezig bent dan je gepland hebt. Zelfs een examen op de dag zelf geannuleerd vanwege een file. En aangezien dit de vierde keer was van annulering ben ik boos en heel emotioneel. Je bereidt je voor en dat doe je dus voor niks. Je maakt kosten om je kinderen op te vangen, en dan heb je geen examen. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf! Ik zeg nooit bij NCOI een opleiding gaan volgen.

Sterke punten:
Coordinator probeert met je mee te denken en helpt met een oplossing zoeken.

Zwakke punten:
Zie mijn klacht hierboven. Ze weten niet hoe ze daar moeten plannen, ze zijn niet humaan en annuleren examens wanneer het hun uit komt.

Miriam beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

LOI - Fijne tijd gebad

0

Review:
Opleiding vz-ig gedaan.
Prima begeleiding, docenten erg fijn, inzendiodrachten werden snel nagekeken.
Ik heb een fijne tijd gehad en mijn diploma behaald. Ben nu doorgestroomt naar verpleegkundige opleiding. Gaat ook goed.
Je moet wel zelf discipline hebben en goed lezen wat er staat. Als je het leerpad rustig volgt heb ik gemerkt dat het gewoon prima gaat.

Sterke punten:
- docenten zijn top
- snel nakijkwerk
- ik heb nooit klantenservice hoeven bellen. Alles was gewoon duidelijk.

Zwakke punten:
Doe heb ik niet. Hele goede ervaring gehad en nog steeds bij het volgen van een nieuwe opleiding.

Fransen beveelt LOI aan bij vrienden/bekenden

Avans Plus - Belachelijke reden afwijzen sollicitatie

0

Review:
Ooit zo'n belachelijke en ongeloofwaardige reden gehoord om afgewezen te worden????
Wat dan zal je denken. Gesolliciteerd op een functie die ik 10 jaar heb uitgevoerd en waarvan de werkzaamheden een copie-paste zijn van de werkzaamheden in de vacature. Toch word ik afgewezen omdat de werkervaring niet recent is. Niet recent is in dit geval dat het anderhalf jaar geleden is dat ik de werkzaamheden heb uitgevoerd. Nou Avans+...... waar ben je dan naar op zoek. En waarom mij dan wel op gesprek laten komen. Daar wordt die werkeevaring niet recenter van.
Laat die plus achter de naam maar voortaan weg want die verdienen jullie echt niet.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Moi beveelt Avans Plus NIET aan bij vrienden/bekenden

DuoLingo - Advertisements.

0

Review:
Sommige advertenties zijn vulgair, vooral die met de paprika's, kinderen leren ook die lezen en zien dat. Alstublieft verwijderen. Dank u.

Marius Balve beveelt DuoLingo NIET aan bij vrienden/bekenden

LOI - Waardeloze instellinghet zijn oplichters en zakken

1

Review:
Nooit weer een cursus bij de loi.
Ik deed de cursus Besluit houders van dieren, honden en katten

De laatste module
Ik ben nu 2x gezakt voor ''werken volgens wetten en voorschriften'' met een 5!!
Na KEIHARD studeren!!!!
En als ik inzage in het examen wil moet ik 100 km's verder (in Leiderdorp) komen.

Wat een belabberde examens geven jullie. In het boek staat de stof, maar vervolgens wordt er in het examen gevraagd wat niet aan de orde is.. doelbewust om de cursist op een verkeerd spoor te brengen en te laten ZAKKEN! Want dat is de doelstelling van de LOI: niet geslaagd? Dan doe je toch weer herexamen, hoppaa Ä110,- neerleggen! En maar weer en maar weer! Jullie zijn goed in zakken vullen maar opleiden en oplossingen HO MAAR!! Wordt tijd dat er een inspectie komt! Het is te gek voor woorden en gaat totaal nergens over! Alle examens gehaald, behalve de laatste. En mijn studie duur is bijna ten einde. GOH meld je je toch weer lekker opnieuw aan! Dacht t niet
Ik zal NIEMAND maar dan ook NIEMAND aanraden om bij jullie een opleiding te volgen
Zakkenvullers zijn jullie, ben woest!!!!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Geldwolven
Zakkenvullers
Niet voor de student gaan, geen oplossingen willen alleen geld!!

Mariska beveelt LOI NIET aan bij vrienden/bekenden

LOI - Zaken niet op orde.

0

Review:
Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

Sterke punten:
Inhoud was prima.

Zwakke punten:
Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

Eefke Burg beveelt LOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Opleiding MWD af te raden

0

Review:
Vanaf de start tot en met het einde van deze opleiding kenmerkt deze opleiding zich door weinig eenduidigheid over wat verwacht wordt van de student en geen transparantie over beoordelingen. Docenten hebben beperkt kennis van beoordelingseisen en/of uiten hun ongenoegen hierover en 'begeleiden' vervolgens naar eigen maatstaven en ideeen. Willekeur lijkt te regeren. Extra kwalijk omdat voor iedere extra uitleg en herkansing door de student fors betaald moet worden en ook studievertraging impliceert.

Zwakke punten:
Groot verloop medewerkers: In twee jaar studietijd 5 verschillende studiebegeleiders gehad.
Focus op formats e.d. in plaats van op de inhoud.
Kwaliteit en kennis van docenten en beoordelaars

Diane beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

NHA - Afrader..

0

Review:
Jammergenoeg het zoveelste bedrijf in Nederland wat super slechte non-service en nare ervaringen levert. Blijkbaar heeft men bij Nha in Panningen, niet van innovatie en service gehoord.
De kwaliteit van de studies zelf, is inderdaad veelal matig, en voor verbetering en innovatie vatbaar. Mooie folders en reclame (Verkooppraatjes) alleen zijn niet voldoende.
Bij redelijke, objectieve klachten, wordt je als klant als een vervelend randverschijnsel weggezet. Er heerst een sfeer van "Wij Nha, zijn de baas, en jij, klant (Die Nha ook nog eens betaalt met echt geld), jij dient je aan ons te onderwerpen" .
Ok. Is goed - Succes, met zo'n stupide, arrogant idee - Wat overigens, voor zover ik weet, nergens in de 'mooie folders' is terug te vinden.
Dus, wat doe je dan, als klant. Je haalt je business bij zo'n 'bedrijf' weg, en je stopt iedere afname. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst - Zonder klanten, immers geen business ! En, zonder veranderingen, of innovatie, aan de kant van Nha, blijft dit ook zeker zo.

Sterke punten:
-Veel aanbod

Zwakke punten:
-Geen service opgenomen in procedures van NHA

NHA - russisch voor beginners

0

Review:
Sinds een maand ben ik met de cursus Russisch voor beginners bezig. Het studiemateriaal zag er goed uit, dus ik ben vol vertrouwen begonnen. Maar de docente valt mij erg tegen. Ik krijg niet tot nauwelijks feedback van haar. Vragen stellen kan alleen via het gemaakte huiswerk. Tussendoor iets vragen is onmogelijk. Na een klacht bij NHA kreeg ik te horen dat ze alleen huiswerk hoeft na te kijken en verder geen vragen hoeft te beantwoorden. Nu kijkt zij heel vreemd na. Voor een typefout in het Nederlands krijg ik ook een punt aftrek. Ze ziet dat ik alles begrijp schreef ze, maar ik kreeg een 4.5 omdat ik te veel typefouten maakte. Nou ja!! Als ik een typecursus wil doen meld ik me daarvoor wel aan!
Ook staat er bij elk nagekeken huiswerk reclame om maar vooral Russische boeken te kopen. Die te koop zijn bij de docente. Ik vind dit erg vreemd, maar NHA doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Kortom ik betaal extra voor huiswerk begeleiding die ik niet krijg!

Zwakke punten:
Cursus is onlogisch en onduidelijk ingedeeld.
Geen huiswerkbegeleiding terwijl er wel voor betaald is.
Klagen kan niet. Je wordt afgeblaft.

Anneke Hagen beveelt NHA NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - NCOI af te raden

1

Review:
SUPER SLECHT

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
-Geldwolven
-Geen structuur
-Docenten en examenbureau zijn niet op 1 lijn
- Slechte begeleiding
-Slechte communicatie
-Bewust mensen laten zakken voor examens. Kreeg een 5 voor mijn module opdracht. Dit laten beoordelen door een ander instituut en het was een 8.5 waard

anoniem beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden