• In december 2019 heb ik contact met loi opgenomen. Ik wilde namelijk beginnen met een Engelse cursus pas in februari 2020. Een medewerker had mij geadviseerd om te beginnen met de Engelse cursus voor beginners in februari, maar wel alvast mij aanmeldt in december. In februari had ik het pakketje ontvangen. Tijdens het oefenen blijkt dat het onder mijn niveau ligt. Ik wilde stoppen met de cursus. Vervolgens had een medewerker gezegd dat ik dan nog 3 maanden moet gaan betalen. Dit gaat in strijd met het consumentenrecht. Een leerling hoeft niet verder te betalen alleen het verschuldigde bedrag. toch gaan jullie door, terwijl meerdere rechtbanken en zelfs de hoge raad de praktijk als onredelijk heeft bestempeld

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  - ze zeggen dat de voorwaarden meetellen en niet het consumentenrecht
  - Ze hebben schijt aan je
  - slechte service
  - reageren via mail duurt heel lang
  - onjuiste informatie verstrekken
  - ze doen alsof de studenten kinderen zijn van 10 jaar
  - niet luisteren naar klanten -
  - denken alleen aan geld
  zo kan ik wel door blijven gaan

  Door Wie op 18 februari 2020 Reageer

 • Ik heb de studie BOA gevolgd, om hierna bij het ExTH een officieel getuigschrift te halen.
  Het lesmateriaal was snel binnen, maar er staan soms hele kleine foutjes in, maar dat heeft mij niet dusdanig nadelig beïnvloedt dat ik het niet begreep. De wetsartikelen die nodig zijn staan er wel allemaal netjes in.
  De stof was ook aardig uitgebreid en inhoudelijk.

  Het huiswerk nakijken gaat wel redelijk snel, maar de antwoorden van de docent zijn niks meer dan knip- en plakwerk uit een antwoorddocument. Die vent kent weinig van de lesstof.

  Je moet je huiswerk eerst inleveren, en in je document je vragen stellen. Dus als je ergens op vast loopt, ben je aardig de lul. Zo behaal je makkelijk een 5,5 en kan je het niet meer verbeteren terwijl je wellicht met wat advies veel gunstigere cijfers had kunnen krijgen.

  Ik ben nu gelukkig na korte tijd klaar met de studie, en heb ik veel informatie kunnen dubbelchecken.
  Mocht ik in de toekomst een cursus er bij willen doen, ga ik allereerst informeren bij andere instituten door de wat karige service van NHA.

  Sterke punten
  Lesstof best duidelijk en uitgebreid, minimale foutjes.
  Huiswerk snel online nagekeken.

  Zwakke punten
  De docent leek minder te weten van de lesstof dan ik en kreeg ik gekopieerde antwoorden terug gestuurd.
  Ze mogen wat meer proeflezen, en foutjes in de tekst verbeteren, dit is bij de cursus Dierenverzorging van mijn vriendin heel ernstig en zorgt voor verwarring.

  Door Mitchell op 15 februari 2020 Reageer

 • Is de opleiding hard werken naast een fulltime baan? Ja zeker! Maar de lessen waren interessant en de leraren deskundig en enthousiast. Verder vereist het je eigen discipline en wil om er zoveel mogelijk uit te halen. Bereid je voor, lees de studieboeken, maak de opdrachten bij de les en begin optijd met het schrijven van de examens.

  Ik kijk terug op een positieve ervaring met een mooi eindresultaat!

  Door Paula Wagemaker op 1 februari 2020 Reageer

 • er wordt slecht les gegeven, lerares en examinatoren zijn niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten op veel vragen geen antwoord.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles draait om geld je leert hier niets en ook bij de examens is er willekeur. je slaagt niet op basis van je vaardigheden.

  Door carry op 18 december 2019 Reageer

 • Na 4 dagen les had ik wel genoeg van de slechte lessen bij het NCOI. Geen goede docenten. Bij project vaardigheden is de klas zelfs na de lunch weggegaan omdat de 'lerares'de les niet wist te vullen en iedereen tegen de haren instreek met haar manier van lesgeven.... Of ik wel een rekening van 3.500,= wild betalen binnen 5 dagen. Ik heb drie boeken ontvangen waar ik 365 euro voor moet betalen (!)en examenkosten voor examens die ik ga doen. "Vooraf gemaakte kosten" a 1404,= zijn me totaal onduidelijk. Zij zeggen bij de NCOI dat ze een planning moeten maken echter zij gooien zelf de planning rustig om als dat ze uitkomt
  Mensen het is geldklopperij !! NIET AAN BEGINNEN!

  Zwakke punten
  Slechte lessen niet afgestemd op de praktijk
  Veel "open deurtjes' tijdens de lessen
  Geen reactie van NCOI als je op wilt zeggen

  Door MB op 12 december 2019 Reageer

 • De administratieve puinbak bij NHA is ongelooflijk. Om deze reden raad ik ten zeerste af met NHA in zee te gaan. Complete lessen worden geblokkeerd omdat ZIJ fouten maken in hun administratie. Sinds dag 1 heb ik er al ellende mee. Er wordt fout op fout gemaakt.

  Ik raad personeel bij NHA eerst zelf een x aantal opleidingen te gaan volgen.

  Tip voor cursus zoekenden: Zoek een ander instituut ipv NHA. Het zal je hoofdpijn en irritaties schelen.

  Er staan daarnaast ook nog eens veel taalfouten in de lesstof. Dat kan écht niet!

  Sterke punten
  Feedback leraren. Aan hen ligt het niet.

  Zwakke punten
  Communicatie & Administratie bij NHA zelf is beneden de maat. Kansloze missie.

  Door Laura op 5 december 2019 Reageer

 • Google op #boos en NCOI en oordeel zelf.

  Door Anoniempje op 23 november 2019 Reageer

 • Opleiding arbeidsrecht. Worden alleen PowerPoints gepresenteerd. Om arbeidsrecht echt goed te leren moet je leren omgaan met de wettenbundel. Als deze 2 keer is opengeslagen is het veel. Ook de eindopdracht was erg onduidelijk. Zou deze instelling afraden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen goede docent, slechte eindopdracht, geen goede vakinhoud

  Door Anoniem. op 23 november 2019 Reageer

 • Een aantal keer zijn de cursusdata afgezegd daardoor is mijn certificaat verlopen terwijl ik mij op tijd aangemeld had.
  Geen geld teruggehad dus nooit meer een cursus bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te commercieel en komen hun afspraken niet na

  Door A op 10 november 2019 Reageer

 • De docent wist ons de hele dag te boeien. Ik heb veel opgestoken van deze cursus.

  Sterke punten
  Veel interactie en voorbeelden

  Door Willem op 6 november 2019 Reageer

 • Ik had hoge verwachtingen van een post hbo opleiding. Helaas moest ik deze al heel snel bijstellen.
  De opleiding bestaat uit 3 modules, pg - somatiek - professionele rolontwikkeling. 
  Tijdens pg lessen was niveau van docenten ondermaats. Behalve de lessen van 2 gz-psychologen leerde ik niks nieuws.
  De lessen somatiek bleken een paar maanden later op dezelfde manier ingestoken. Veel oplezen van power points, weinig nieuwe info en ook de toets was ondermaats. 2 hele hoofdstukken vragen over ethiek, en met 2 sub-vragen over hartfalen. 
  Professionele rolontwikkeling waren vooral lessen met een actrice. De theorie kwam erg summier aan bod. En het leerklimaat deed meer denken aan een 1e jaar op een middelbare school dan post hbo voor volwassenen. 
  Al met al veel teleurstellingen tijdens deze opleiding, met ook zeer gebrekkige communicatie vanuit opleiding zelf.
  Wij als organisatie sturen na mijn leerjaar ook geen mensen meer naar deze opleiding.

  Door Karlijn op 2 november 2019 Reageer

 • Huiswerk wordt niet gecorrigeerd. Een andere cursus mocht ondanks afspraken ineens niet meer verlengd worden. Zeg je er wat van en bel je Amsterdam, krijg je geroutineerd bij alles tegengas. Alsof je het zelf verpest hebt. Zo iemand probeert jou dan steeds op je eigen woorden te pakken. Wat een gedrag.

  Door Student op 19 oktober 2019 Reageer

 • Dit bedrijf kun je beter mijden. Cursus op zich is prima, maar klantenservice is niet klantgericht en handelde klacht slecht af.

  Sterke punten
  Mensen die cursus geven zijn begaan en denken mee

  Zwakke punten
  Klacht afhandeling

  Door Arnoud op 18 oktober 2019 Reageer

 • Ik verwacht bij een cursus product ontwerpen ook een bijbehorende cursus autoCAD tekenen. Ik krijg tot mijn stomme verbazing bouwkundig tekenen en geen product tekenen. Vertel mij eens welke werkgever een product ontwerper wil die geen schroefdraad kan tekenen maar wel alles van muren tekenen weet?

  Verder beweren ze dat de praktijklessen altijd wel in de buurt worden gegeven. Ik weet niet wat bij de NCOI "in de buurt" is, maar Rotterdam is dat zeker niet. Echter meer keuze dan Rotterdam of Utrecht kreeg ik niet.

  De docenten reageren traag op een berichtje, soms reageren ze pas na 1 week terwijl ze binnen 48 uur moeten reageren.

  En de klantenservice kletst uit hun nek. Wat ze niet weten, dat verzinnen ze ter plekke. Ze melden eerst dat je geen eigen laptop nodig had want je kon je tekeningen maken via hun e-Connect. Daarna wisten ze absoluut zeker dat je een laptop nodig had die AutoCAD 2019 kon draaien. Dus ben ik op onkosten gejaagd en heb ik een tweedehands laptop gekocht die dit programma kon draaien.
  En na 6 dagen, 2 dagen voor de eerste les, reageerde de docent eindelijk met de opmerking dat het helemaal niet verplicht is om deze versie te gebruiken, al gebruikte ik AutoCAD 2010.
  Geef je aan bij de NCOI dat ze mij onnodig op onkosten hebben gejaagd, dan zeggen ze doodleuk dat ik die vraag aan de docent had moeten stellen! Wat denk je dat ik gedaan heb? De docent reageert maar amper. Overigens heb ik hem nog 2 vragen gesteld, en weer geen reactie binnen de 48 uur die daar voor staat.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  misleiding van mogelijke nieuwe studenten
  lesstof bevat fouten en spreek zichzelf tegen
  docenten die geen vakkennis hebben ( kunststof zet uit bij afkoelen beweren ze)
  docenten die veel te laat reageren op vragen
  product ontwerpen met bouwkundig tekenen geven en beweren dat dit door de werkgevers als goede combi wordt gezien
  jagen mensen onnodig op onkosten
  de praktijklessen zijn echt niet in de omgeving maar gewoon een roteind weg.

  Door Truus 27 op 17 oktober 2019 Reageer

 • Slechte ervaring met NOVI, de commercieel directeur George V heeft alleen oog voor het binnenhalen van geld en geeft niets om studenten of medewerkers. Ik heb gezien dat hij zelfs de freelance docenten niet eens gedag zegt. Arrogante man.
  Studie coaches stellen niets voor en doen geen zak voor je. Als student heb je te maken met oude lesmaterialen en wordt veel gekopieerd van het internet. Docenten hebben geen actuele kennis van nieuwe technieken.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Jonge docenten die geen werkervaring hebben en geen didactische vaardigheden hebben.
  Oude docenten die niets weten over AI, Blockchain etc
  Slechte begeleiding en oud studiemateriaal

  Door Marc op 4 oktober 2019 Reageer

 • Ik volg nu de opleiding mbo, verzorgende ig.
  Tot nu toe heb ik nog geen problemen gehad.
  Ik had me aangemeld in Maastricht, 6 avonden.
  Deze ging niet door waardoor ik heb besloten om 3 dagen naar Rotterdam te gaan.
  Het is even een aanpassing in de agenda, maar het was al 6 weken voordat de opleiding begon bekend.
  Vind het niet zo heel erg.
  Ik kijk ontzettend uit naar de lessen!

  Sterke punten
  Overzichtelijke site voor al je vragen,opdrachten en info per module

  Door Charissa op 22 september 2019 Reageer

 • NCOI houdt je een worst voor door je te doen geloven dat de opleiding gegeven wordt op een voor jou aantrekkelijk tijdstip in een stad bij jou in de buurt. Vervolgens stellen ze je per module op de hoogte dat de variant geen doorgang heeft wegens te weinig aanmeldingen. Er wordt dan een alternatief geboden in een andere stad, veel verder weg, en op een andere dag en op een ander tijdstip. Hoe regelt werkend Nederland dat? Natuurlijk hadden ze je ook voor aanvang van de opleiding kunnen informeren, maar dat doen ze niet, omdat je de opleiding dan nog gratis kunt annuleren. Bij telefonisch contact hierover wordt er acuut een riedeltje afgedraaid over de rechten van NCOI, algemene voorwaarden, bla bla bla. Blijkbaar vaker met dit bijltje gehakt. Je mag de betreffende module van de opleiding wel annuleren, maar dan ga je dus eindeloos lang over je studie doen, want die variant die jij hebt gekozen bestaat gewoon niet. Eigenlijk willen ze het liefst dat je 'uit armoede' dan maar voor de e-learning module kiest. Ze verkopen dat als een uitstekend alternatief, je trapt er zo in. Uiteraard is dit om diverse redenen totaal onvergelijkbaar met het door jou betaalde contactonderwijs. Bovendien valt of staat de kwaliteit met de reactietijd van docenten. En laat dat nou net een puntje van kritiek zijn.
  De planning is bij NCOI niet in orde. De volgorde van de modules is niet op elkaar afgestemd, zodat je een vak volgt waarvoor achtergrond is vereist uit een module die pas later gegeven wordt.
  Studiecoördinator en docenten zijn slecht bereikbaar, c.q. zeer trage reacties, soms tot weken na je vraag. Wel meestal netjes met excuses, maar het studeert niet zo lekker als je steeds zo lang moet wachten op antwoord.
  Er komen een hoop extra kosten bij die vast wel ergens in de kleine lettertjes staan vermeld, zoals parkeergeld en herexamengeld. En denk niet dat jij geen herexamen krijgt. Zelfs de knapste koppen zakken voor examens, niet op de inhoud, maar omdat het taalgebruik te persoonlijk, of juist te onpersoonlijk is. Geen touw aan vast te knopen. Het is maar dat je het weet.

  Sterke punten
  mensen misleiden

  Zwakke punten
  Er zijn een aantal goede en gedreven docenten. Verder faalt NCOI op alle punten die je van een goede onderwijsinstelling mag verwachten, maar dat zijn ze dan ook niet.

  Door Suzan op 7 september 2019 Reageer

 • Het platform was erg gebruiksvriendelijk en de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt binnen dit pakket. Het alle Capaciteitentesten Pakket verschafte toegang tot een groot aanbod aan testen en vragen wat genoeg oefenmateriaal gaf om mijzelf goed voor te bereiden. Al met al zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Gebruiksvriendelijk, goede prijs vs. kwaliteit verhouding, genoeg mogelijkheden om te oefenen.

  Zwakke punten
  nvt

  Door Barry Hendrinksen op 15 juli 2019 Reageer

 • Ik schrik van de ervaringen hierboven geschreven.
  Ik ben zelf oriënterende en heb dus ook contact met de NCOI gelegd.
  Ik wilde graag nog voor de inschrijving spreken met een studiebegeleider omdat ik wat praktische vragen heb. Dat kon niet, zo werd mij gezegd. Je moet je eerst inschrijven en dan pas is er contact met de studiebegeleider. En als de antwoorden je dan niet bevallen, kun je gebruik maken van de 14 dagen opzegtermijn. Dat lijkt me niet zo handig, was mijn antwoord. Eerst inschrijven, dan pas contact en dan weer (mogelijk) opzeggen.
  Ik kon wel terug gebeld worden door iemand die meer van deze opleiding afwist. Sterker, ik moest mijn lijn vrijhouden want ik zou gelijk worden terug gebeld. Ik zit nog te wachten.....zucht. Wat is het toch altijd jammer dat een stelletje ongeïnteresseerde schoolverlaters op dit soort plekken worden aangenomen.

  Sterke punten
  Bereikbaarheid

  Zwakke punten
  zie boven

  Door Es op 11 juli 2019 Reageer

 • Docent was duidelijk en gaf hele goede tips voor het examen zelf. De leerstof werd herhaalt op verschillende manieren. Ik ging de cursus uit met een zelfverzekerd gevoel. Het examen was veel makkelijker dan verwacht.

  Door Gillian op 3 juli 2019 Reageer

 • Dit is de meest slechte Engelse cursus die ik ooit gevolgd heb, alsof er een stagiair met Google translate aan de gang is gegaan, bijvoorbeeld:
  Earthed - Wordt te pas en te onpas gebruikt voor 'geaard' terwijl dit 'Grounded' moet zijn, Earth leakage circuit breaker (Moet residual-current circuit breaker zijn).
  Glands - Wordt gebruikt in het hoofdstukje spills, ik denk dat dit valves moeten zijn maar wordt er uit de text niet veel wijzer van.
  Nadelen bij water blusapparatuur: 'No water damage' WTF? Dat is JUIST WEL een nadeel!

  En zo nog legio zin- en grammatica fouten waar zelfs de honden geen brood van lusten.

  Vermijdt dit ten alle kosten en Plusport moet eens hun materiaal heel grondig laten screenen door een legitiem vertaalbureau want dit is gewoon om te huilen zo slecht.

  Sterke punten
  Ik kan er geen bedenken op dit moment, ik had gekozen voor E-learning maar ik mag hopen dat ik het examen ga halen met deze rampzalige oefenstof.

  Zwakke punten
  De Engelse grammatica.
  En omdat dit de hoofdreden was om deze cursus zo te doen kan ik alleen maar zeggen dat ALLES slecht is aan deze Engelse cursus.

  Door AJ op 29 juni 2019 Reageer

 • Wanneer u tussentijds wil opzeggen zoek dan direct juridische hulp via het juridisch loket, de rechtsbijstand verzekering of bij een advocaat. De overeenkomst tussen de LOI en u is namelijk een overeenkomst van opdracht als bedoeld in art. 7:400 BW. Op grond van art. 7:408 BW mag u de overeenkomst altijd tussentijds opzeggen. De LOI mag alleen aanspraak maken op een naar redelijkheid vast te stellen loon en mag geen schadevergoeding in rekening brengen.
  Laat u niet gek maken door voorwaarden die in strijd met de wet zijn.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ook ik heb mij erg vergist. Onbegrijpelijk dat de LOI nog bestaat .

  Door Amy op 18 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Ik heb bij de NCOI twee cursussen geboekt. Voor beide cursussen krijg ik een email met de mededeling dat ze niet door kunnen gaan, omdat er te weinig kandidaten zijn voor die locatie. Of ik maar naar de andere kant van het land kan gaan om daar de cursus te volgen, of anders maanden wachten in de hoop op een nieuwe kans? Dit is onacceptabel voor mij. Op deze manier word de cursus eindeloos uitgesteld totdat het niet meer hoeft en NCOI met de centjes opstrijkt. Ik heb de cursus nog niet eens gevolgd en ik moet nu al een negatieve recensie geven!

  Door Maakt niet uit op 15 mei 2019 Reageer (1 reactie)

 • 1. Hun website is niet up-to-date waardoor ik mijn inzendopgave niet goed heb gemaakt. Schijnbaar is LOI een poos geleden in zee gegaan met TCI ( examenbureau ) en daardoor zijn de richtlijnen veranderd, echter is dit niet te zien op de website van de cursus. De inzend opgave staat nog steeds volgens de oude richtlijnen, dus dan kun je het al wel raden ja mijn opgave is afgekeurd.

  2. Klacht hierover ingediend maar LOI kan niks voor mij betekenen, kort gezegd Beste Michiel je moet het opnieuw doen ( gelukkig heeft deze opdracht maar 10 weken geduurd ) .
  Ze zouden de website aan gaan passen , nou dit is na 5 weken nog steeds niet gebeurd.

  3. Na 5 weken reageren ze nog steeds niet op mijn klacht , maar als ik een slechte review schrijf over de klantenservice dan kunnen ze wel binnen 12 uur reageren of ik mijn recensie wil herzien. Het is echt schandalig wat jullie doen en daarom adviseer ik niemand om bij LOI een studie te gaan doen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel

  Door Michiel Snijders op 15 mei 2019 Reageer

 • Begin 2019 ben ik gestart met de AALO opleiding level 4. Hiervoor heb ik level 1 t/m 3 gevolgd en zonder moeite gehaald. Tijdens level 4 kwam hier verandering in. Ondanks het feit dat ik in de lessen meerdere malen had aangegeven dat ik tegen bepaalde zaken aanliep van het ondernemingsplan die we moesten maken, werd dit goed gepraat met dat ik alleen de zaken moest invullen die ik kon en dat het daarmee goed zat. Niet dus... mede studenten vulde de opdrachten in die ik niet kon invullen met een onzin antwoord in en behaalde daarmee het volledige aantal punten. Hiermee was ik het dus niet eens en probeerde mijn verhaal te halen bij de klantenservice van de AALO. Nadat ik mijn verhaal had uitgelegd kreeg ik volledig begrip. Het zou hersteld worden en ik zou hiermee mijn ondernemingsplan met een voldoende af kunnen sluiten. Daarna kreeg ik mails dat het nogmaals besproken was met de AALO personeelsstaf en dat het niet alleen maar ging om bepaalde zaken die ik niet kon invullen. Ook moest ik weer een bedrag neerleggen voor een herkansing van dat plan. Dit was niet de bedoeling omdat dat telefonisch afgesproken was en ik een legitieme reden had. Na een moeilijk email verkeer wilde ze me maar al te graag tegemoet komen en was mijn herkanste ondernemingsplan alsnog voldoende.

  Tijdens het praktijk examen kregen we een examinator die een totaal andere visie heeft op alle zaken omtrent de AALO theorie. Wat ik in de afgelopen 3 levels geleerd heb en ook toegepast had werd nu volledig over boord gegooit en paste niet in het beeld van de examinator van level 4. Enkele voorbeelden zijn: oefenvormen die volgens haar niet voldoende genoeg waren uitgelegd (die ik in de vorige 3 levels prima in orde had), zelfreflectie die heel erg slecht was (terwijl in de vorige levels dit mijn sterkste punt was), oefenvormen die de onjuiste progressie/regressie hadden (vorige levels precies hetzelfde gedaan maar nooit wat van gemerkt???), volgens de examinator had ik me teveel aan het boekje gehouden en had ik dus gekozen voor de makkelijke weg (terwijl in de lessen werd gezegd: keep it stupid simple), ik was dus totaal niet op level volgens de examinator omdat ik doelstellingen door mekaar haalde (volgens mij had ik voor mijn theorie het hoogste punt van de klas). Wat ik nog het ergste vind van allemaal is dat ik in de levels 1 t/m 3 had aangegeven dat ik met een blessure verleden zit. Ik daardoor bepaalde oefenvormen niet 100% kon uitvoeren maar dat ik wel elke dag in de sportschool sta om dat te verbeteren. Nooit is dat een probleem geweest en werd daar rekening mee gehouden omdat ik de rest wel gewoon begreep. Hiervoor kreeg ik geen puntenaftrek. Door de examinator van level 4 werd ik met de grond gelijk gemaakt hiervoor. Ook met aangeven van het blessureverleden kreeg ik het laagst aantal mogelijke punten. Waardoor ik overal gemiddeld erg laag scoorde.

  Het feit bij de AALO is dat de leraren, examinatoren en gastsprekers niet allemaal op een lijn liggen en dat de student hiervan de dupe is. Ook merkte ik dat ik er vrijwel niks tegen in kan brengen. Het kost mij meer moeite om steeds weer mijn verhaal/argumenten uit te moeten leggen en daarmee mijn gelijk te halen. Terwijl dit van tevoren waarschijnlijk te onderkennen is als hun maar beter met elkaar zouden communiceren. Het zou dus handig zijn als er bepaalde richtlijnen waren voor de examinatoren ipv dat ze op hun eigen visie moeten beoordelen. Deze is namelijk voor iedereen anders. Het kan zijn dat ik ook nog een aantal zaken vergeten ben die gezegd zijn of zijn voorgevallen tijdens de lessen maar dit was in grote lijnen wat mijn zwaar tegenviel van een opleiding die eigenlijk veel te prijzig is voor wat je krijgt.

  Sterke punten
  - basiskennis is prima op orde

  Zwakke punten
  - teveel eigen visies van veel verschillende mensen
  - slechte communicatie tussen klantenservice, leraren, gastsprekers en examinatoren.
  - verouderde kennis en veel fouten in de theorie

  Door twan op 15 april 2019 Reageer