Reviews over Cursusaanbieders


  Theoriedag - Review over 123-Theorie

  123Theorie heeft mij heel erg geholpen bij het halen van mijn theorie, de uitleg is duidelijk en het komt heel erg overeen met wat getoetst word. Ook is er genoeg plaats voor discussie en vragen. Kortom een fijne ervaring en veel geleerd.

  Sterke punten
  Goede uitleg Relevante info

  Het was leerzaam en inspirerend! - Review over Utrecht Business School

  “Goed om vanuit verschillende invalshoeken en ervaringen opleiding te krijgen op dit gebied. Het technische deel hebben we goed kunnen toepassen in het referaat. Daarbij wel de opmerking dat er meer duidelijkheid verschaft kan worden over wat er nu precies verwacht wordt. Het leiderschap deel vond ik een heel interessant onderdeel van de training. De meeste trainers waren goed. Een aantal inspirerend, helaas een die mij niet kon bekoren. De ontvangst en eten en drinken in de Savannah toren was helemaal goed. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de gevolgde opleiding en de gemêleerde en leuk groep mede studenten. Het was leerzaam en inspirerend! .

  Sterke punten
  Goede verhouding praktijk en theorie Geweldige docenten Prima locatie

  Zwakke punten
  Geen

  klacht - Review over Scheidegger

  Mijn collega heeft bij jullie een opleiding ingekocht. Echter elke keer is er een verandering en geen continuĂŹteit. Er word niet naar de wensen van de klant gekeken. Het wordt gegooid op de Covid-19. Maar beloftes worden niet nageleefd. Nu is er een klacht. Als men Eindhoven kiest als uitgangspunt MOET je niet eindigen in Utrecht. Dat er TE weinig cursisten zijn is niet ons probleem. We hadden net Anoushka aan de lijn die het vervelende nieuws mag brengen. Maandag een gesprek. ROBERT van ZANTEN. je zal flink aan de bak moeten ivm niet geleverde diensten en producten van JOU bedrijf. Neem je verantwoording.

  Sterke punten
  kontdraaien en afwijken van afspraken, maar wel geld incasseren. Totaal niet tevreden. Het gesprek wat er allemaal geleverd wordt in dienst van de cursist/student is 180 graden anders.

  Zwakke punten
  zwakte aanbod. Niet eerlijk zijn. Vragen ontwijken. Op TV een mooie reclame maken maakt dit niet goed. De Loden Loekie is al uitgereikt. Jullie hadden deze verdient.

  Slecht!! - Review over LOI

  Klantenservice kan niets voor je betekenen. Facturen die niet kloppen, aanvragen duren eindeloos en het contact gaat van het kastje naar de muur. Zij willen nu dat ik nogmaals een al betaalde factuur betaal anders krijg ik mijn diploma niet terwijl ik al geslaagd ben!!! Al 3 maanden bezig om dit uitgezocht te krijgen. Niet aan beginnen!!!

  Sterke punten
  Docenten

  Zwakke punten
  Iedereen op kantoor!

  Fantastische club! - Review over Novi Hogeschool

  Ik heb de bootcamp Etickal hacking gevolgt bij novi. Mijn docenten waren geweldig en hebben me heel erg geholpen. Voor ik kwam studeren had ik geen ervaring in de ict. Dankzij o.a. mijn docent Arjen heb ik alles geleerd om als it'er aan de slag te kunnen. Ik heb zelfs extra bijles gekregen, gratis! Mijn studie coach stond altijd voor me klaar en heeft me ook geholpen met een herkansing die ik moest maken. Ik weet nu alles van Kali Linux en malicious software. Ik heb zelf workshops kunnen volgen over Python. Hele fijne club!

  Sterke punten
  Hele goeie service, fijne mensen, hedendaags lesmateriaal. Vriendelijke en geduldige docenten. Lessen worden zelfs online gegeven.

  Oplichters!! - Review over 123-Theorie

  Vandaag zou onze zoon cursus hebben. Netjes aangemeld, bevestiging ontvangen. Sta je daar om 7 uur voor de deur is er niemand!! Oplichters!!. Ik ga hiervan aangifte doen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie, slecht bereikbaar

  Onbetrouwbaar - Review over 123-Theorie

  Na aangemeld en direct betaald te hebben is de les en het examen maanden lang uitgesteld. Geen contact mogelijk, alle telefoonnummers werken niet op mail wordt amper en heel erg traag gereageerd. Mijn dochter is niet geslaagd en moet nu weer 3 a 4 maanden wachten OF € 130,-- betalen voor een spoedexamen binnen 2 weken. Hoezo 100% slagingsgarantie??? Eens en NOOIT meer 123scootertheorie!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel! Om te beginnen de communicatie en bereikbaarheid.

  aanrader - Review over 123-Theorie

  Duidelijke uitleg, je leert gewoon precies wat je moet weten voor het examen en niks meer. Heeft mij erg geholpen. Begint wel vroeg maar dat kan ook niet anders.

  Sterke punten
  Efficiënt Helpt als je zelf slecht kan leren

  Zwakke punten
  begint beetje vroeg man

  Schandalig - Review over LOI

  Ruim half uur aan telefoon gezeten. Ze moesten iets uitzoeken, weer in wacht gezet en toen werd de verbinding verbroken. Terug gebeld alsof ik nieuwe student was, binnen 2 minuten iemand aan lijn. Helaas mevrouw u moet echt bij collega zijn, wacht ik verbind u door. Tuut tuut tuut, yep verbinding weer verbroken! Wat een aanfluiting!

  Sterke punten
  De lange wachttijden aan telefoon als je klant bent

  Zwakke punten
  Ze lossen niets op

  Slechte Bijles - Review over LOI

  Ik betaal letterlijk alleen 1000euro voor boeken

  GELD TERUG CORONA MAATREGELEN EXCUUS - Review over 123-Theorie

  Voor 16 november heb ik mezelf ingeschreven voor een eendaagse cursus bij theorie123.nl . Op de website verschijnen ongeldige datums (weet ik nu) waar ik mezelf onweetend heb ik geschreven. 4 dagen later werd ik gebeld door een telefoniste van theorie123 die vertelde mij dat ik pas de cursus kon doen eind februari, maart dit is voor mij veel te lang bovendien heb ik het tegen die tijd al niet meer nodig. Ze vertellen zo vriendelijk mogelijk dat je een keer de datum kan verzetten, maar kunnen zelf niet garanderen dat deze dan ook doorgaat "wegens corona maatregelen" vervolgens heb ik in de mail om mijn geld terug gevraagd. Maar mailen ze me terug dat ze nu al 35 euro behouden aan administratie die niet is gebeurt! Zo verdienen ze even snel 35 euro zonder maar iets te hoeven doen, ondertussen wel allemaal herinneringen sturen dat ik zsm moet betalen. ik voel me bestolen ik ga hier werk van maken!!!

  Sterke punten
  Communicatie

  Zwakke punten
  Eerlijke handelen

  Zeer slecht - Review over SlimLeren.nl

  Boeken staan er niet op. Contact met een medewerker krijgen is niet mogelijk.

  Sterke punten
  De herhaling, maar daar de boeken er niet op staan sluit het niet aan op de methode.

  Zwakke punten
  Geen contact te.krijgen.

  Voor dichte deur - Review over 123-Theorie

  Eerst maanden wachten door andere datum waar je niey van op de hoogte wordt gehouden. En uiteindelijk sta je op 06:40 op industrieterrein voor een gesloten deur!!!!

  Sterke punten
  Nul!!!

  Zwakke punten
  Geen contact, geen betrouwbaarheid. Dit wordt aangifte van oplichterij.

  GEEN DIPLOMA!! - Review over LOI

  Ik heb een opleiding SPW4 gedaan. Opleiding al 15 weken geleden afgerond en nog steeds geen diploma ontvangen..... Elke week bellen en dan te horen krijgen: Het diploma is onderweg! Hij ligt nog bij het examenbureau! Of ik krijg de opmerking hij is met spoed aangevraagd. Wat nu de waarheid is... Geen idee!! Ik krijg geen antwoord en niemand wilt me helpen in het bedrijf! Ondertussen loopt mijn contract af en mijn werk moet een diploma hebben!!!

  TRAP HIER NIET IN!!! - Review over 123-Theorie

  Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt, wat een oplichters! Op de site laten ze het overkomen alsof er binnen 2 weken plaats is, maar zodra je bespreekt (en betaald!!) word je binnen een paar dagen afgebeld, dat het CBR geen examens vrij heeft gegeven op die datum en dat je gebeld word voor een nieuwe afspraak. Vervolgens hoor je maanden niks meer en als je zelf belt op appt, krijg je te horen dat ze er druk mee bezig zijn en dat ze er ook niks aan kunnen doen. Ik heb na maanden wachten geannuleerd en zelf contact opgenomen met het CBR, daar kun je echt binnen een paar weken al terecht en niet pas na een paar maanden zoals 123 theorie beweerd! Mijn aanbetaling van 84 euro??!! Daar hoor ik natuurlijk helemaal niks meer over!! Bah smerige oplichters!!! Zelfs 1 ster verdienen ze niet eens!

  Sterke punten
  Geld innen, niet eerlijk zijn, de klant misleiden op de site.

  Zwakke punten
  Alles!

  Aanbeveler! Met duidelijke uitleg! - Review over Hellotest

  Fijn om te oefenen en Hellotest is zo eerlijk geweest om direct na mijn 2e aanschaf die niet aansloot bij de 1e, contact op te nemen en kreeg een eerlijk advies deze 2e aankoop te annuleren. Direct is mij geld terug gestort. Ook op vragen per mail zal spoedig terug gereageerd worden. Ook ivm mijn keuze 1 en vervallen 2e aanschafkeuze 1 week gratis verlenging gekregen als compensatie. Superbedankt! Zeker een aanbeveler! Staan veel oefeningen op en duidelijke uitleg waar ik veel aan heb gehad!!

  Sterke punten
  Duidelijke instructie - goede uitleg - prijs correct - eerlijk en snel reactie na vragen.

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  Slecht, slechter, NCOI - Review over NCOI

  Mijn man volgt een HBO bachelor aan het NCOI. Ik heb nog nooit zoveel ellende meegemaakt met 1 opleiding! Wat een bende! Klachten indienen bij het NCOI heeft geen enkel nut word niks mee gedaan. Overheidsinstanties lijken zich weg te keren en een oogje toe te knijpen bij deze opleider. NCOI moet toch gestopt worden? Slechte informatie, opleiding tussentijds wijzigen zonder student te informeren, geen stageplek nodig tot jaar 3 maar intussen je opdrachten van jaar 1 en 2 niet kunnen maken zonder werkplek. Bezwaar aantekenen tegen een examen, in je gelijk gesteld worden maar bij herkansing gewoon de foute vragen weer in het examen. Dit kan toch gewoon niet meer?

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Communicatie, organisatie, structuur, inhoud van de opleiding, informatie

  trap er niet in !!!! - Review over LOI

  Trap niet in hun val !!! Mijn Dominicaanse vrouw is al van beroep systeem ingenieur,nu wilde ze voor software developer studeren bij loi Nergens op hun pagina was te vinden dat er een hele hoop extra kosten bijkomen voor eigen rekening,voor externe examens via andere instanties,dit behoord op de website aangegeven te staan,niet los tussen papieren die je krijgt als je al ingeschreven bent,eerste externe examen is gedaan 150 euro ( helaas gezakt ) ze moest 20 punten hebben en behaalde 15 ) de vragen gingen totaal niet over wat ze bestudeerd had vanuit de les stof van loi,nu zou dus dit examen over gedaan moeten worden en iedere keer 150 euro over nieuw betalen,wij kunnen deze extra kosten voor externe examens niet bekostigen,als wij van tevoren geweten hadden dat er zoveel bij komt voor eigen rekening waren wij er nooit aan begonnen !! nu is ze verplicht te blijfen studeren tot juli 2021 en rond mei doorgeven dat ze moet stoppen vanwege de extra kosten van de externe examens,zelfs rtl nieuws heeft er tijd aan besteed in vorig jaar !! Stoppen met thuisstudie kan onterecht duizenden euro’s kosten 05 augustus 2019 16:54 Aangepast: 05 augustus 2019 19:47 Deze lieve mensen van Loi blijven mensen gewoon op kosten jagen als ze genoodzaakt zijn om te stoppen Het wordt nog erger mensen oh mij god… Het wordt nog erger mensen oh mij god :-( Nu kregen wij van DUO belletje dat het levenlang lenen krediet helemaal niet verkregen kan worden voor destbetreffende opleiding van hbo software developer van loi,terwijl er op loi hun website staat dat men dit wel kan verkrijgen voor deze opleiding,ook zaten wij nog te wachten op een curus geld verklaring van loi voor DUO maar Duo zegt net dat men hellemaal geen levenlang lenen kan aanvragen voor deze korte loi opleiding Men kan hier niet lager geven dan 1 maar 0 verdienen ze niet eens bah bah

  Sterke punten
  liegen en bedriegen

  Zwakke punten
  incompetente geldwolven

  examen uitslag - Review over LOI

  Ik heb met de LOI gebeld om mijn examenuitslag op te vragen aangezien ik dat wat lang vond duren en het een belangrijk examen is. Daar kreeg ik te horen dat de verwerkingstijd van examen 8 weken zijn. 8 WEKEN?!?! Ik maak op de pc een examen met meerkeuze vragen, in principe zou je dan dus eigenlijk direct na je examen kunnen weten hoe je hem hebt gemaakt. Op de website van LOI staat dat zij op die manier examens afnemen zodat je snel je uitslag krijgt. Daar is dus niks van waar.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Communicatie, heb in mijn hele opleiding nog nooit iets gehoord van mijn studiebegeleider. Examen verwerktijd, 8 weken wachten op de uitslag?!

  Doe please een deeltijd studie aan een reguliere hogeschool - Review over NCOI

  Heb hier zelf gewerkt en de negatieve reviews klinken mij als muziek in de oren. Bij een HU of HvA betaal je 8000 voor een volledige bachelor en weet je zeker dat je lessen doorgaan en dat je docenten kunt benaderen voor vragen. Bij NCOI betaal je ruim 20.000 euro voor een bachelor en is de kans groot (als je niet uit de Randstad komt) dat je grote afstanden moet afleggen. Uiteraard wordt de opleiding zo aan studenten verkocht dat ze dicht bij huis lessen kunnen volgen. Woon je in Groningen of Maastricht en ga je een bachelor volgen, hou er dan rekening mee dat je uiteindelijk naar Utrecht of Amsterdam wordt verwezen. En betalen voor de reiskosten doe je zelf maar. Wil je dit niet? Dan is de enige optie e-learning (niet meer dan voor heel veel geld zelfstudie doen) of instemmen met studievertraging. Laatste schrijnende voorbeeld is het contact met de docent. Dit kan tot uiterlijk 3 weken na de laatste les. Heb je dus vragen na een onvoldoende dan kan dit niet, TENZIJ je zwaar bijbetaalt voor wat persoonlijke begeleiding. Het is dus letterlijk voorgekomen dat studenten werden verzocht om bij te betalen omdat ze 1 a 2 korte vragen hadden. Bij een reguliere hogeschool krijg je herkansingen kosteloos, weet je zeker dat de lessen doorgaan op locatie en dat je docenten van oude vakken kunt benaderen wanneer je een vraag hebt. Bij NCOI heb je dit allemaal niet en betaal je ook nog eens 2,5 a 3 keer zo veel.

  Sterke punten
  Winst maken

  Zwakke punten
  Alles

  Waardeloos - Review over LOI

  Examens hebben ongerelateerde en foutieve vragen. Inhoudelijk is de stof vaak erg gedateerd, vaag omschreven en bv. niet passende plaatjes bij bepaalde uitleg. Meerdere malen de zelfde papieren inleveren, loopt verkeerd. LOI Campus onoverzichtelijk, onlogisch als een doolhof ingedeeld. 1 vak heeft meerdere coderingnummers. Overal moet je weer achteraan of het geregeld is. Bij een klacht wordt je van kastje naar de muur gestuurd.

  Sterke punten
  Ze blijven vriendelijk, maar lossen het niet tot slecht op.

  Opleiding gastouder wordt niet erkend om je vergunning mee aan te vragen. - Review over LOI

  Wil je graag gastouder worden en z.s.m de benodigde papieren behalen om een vergunning te kunnen aanvragen? Ga niet beginnen aan de opleiding tot gastouder! Het is een prachtige brochure met een heleboel over een erkende opleiding. Maar tussen de regels staat dat het een "onderdeel" is van een erkende opleiding. Dus na het behalen van dit papiertje kun je alsnog aan de slag met een niveau 3 opleiding van LOI. Wat wel een goede tip is. (wou dat ik hem eerder had gehad) De diplomaroute gastouder van ROC Rivor.

  Zwakke punten
  loze beloftes, slechte klantenservice,

  Prima cursus, maar de informatie omtrent productkeuze is niet heel duidelijk. - Review over Hellotest

  De informatie op de website laat je mogelijk een verkeerd product kopen voor de sollicitatie die je doorloopt. Er word onvoldoende gewaarschuwd dat er meerdere mogelijkheden naast elkaar zijn. Check je uitnodigingslink om er zeker van te zijn dat je de juiste cursus koopt.

  Waardeloos bedrijf - Review over 123-Theorie

  Waardeloos bedrijf. Reeds in augustus heeft mijn dochter geld aanbetaald en je hoort helemaal niets, inmiddels is het eind oktober.... 1 algemene mail dat ze “zo druk” zijn, maar geen reactie op mail, telefoon nauwelijks bereikbaar en geen enkele oplossing in zicht.

  Sterke punten
  Nog geen sterke kant meegemaakt los van de aanbetaling incasseren.

  Zwakke punten
  Geen enkele goede ervaring gehad tot nu toe dus dat zegt genoeg.....

  Pittig maar goed resultaat - Review over 123-Theorie

  Het was een hele pittige ochtend, het is veel informatie maar ze houden je aandacht goed vast. Uiteindelijk geslaagd met 0 fout op kennis & inzicht. Het duurde wel wat lang voordat ze reageerden op de mail, maar het is ook wel wat hectische tijd. Waar het om ging dus de cursus was goed.

  Sterke punten
  Cursus en humor docent

  Zwakke punten
  Reactietijd e-mail