Reviews over Cursusaanbieders


  Yellow belt

  Review over ProjectsOne

  De training gaf inzicht in de veranderingen die kunnen worden aangebracht met dag- en weekstart. Het introduceren en inrichten van het verbeterbord om het team en de professionals te betrekken in de ontwikkelingen en werkprocessen op de afdeling. Op de afdeling zijn we al gestart met de dagstart en het verbeterbord. De training is hierin een goede ondersteuning tot het creëren van nieuwe inzichten
  Ondanks dat ik de enige deelnemer was heb ik een goede training gehad. Toegespitst op de zorg.

  Super slechte school

  Review over Novi Hogeschool

  Ik heb gevraagd naar ict opleiding voor toepassing in het bedrijfsleven,
  Niet een website bouwen.
  Wat gebeurt er ik krijg frontend en backend cursus.
  Werd ziek en ben opgenomen geweest kan ik niks aan doen.
  En ze stelen gewoon je cursus geld 5000 euro.
  Nooit deze opleider nemen dit is zo slecht en zonde geld.
  Ga maar advocaat inschakelen dit is echt zo laag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te duur
  Les op afstand via teams zo slecht.

  Slecht

  Review over SlimLeren.nl

  Heel slecht, krijg alleen slechte punten en het antwoord is meestal fout van slimleren zelf

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters

  Review over NTI

  Ik zou het liefst helemaal geen sterren geven. Ze zijn niet transparant over de kosten van een opleiding. Ze zijn lastig bereikbaar, traag met antwoord geven.

  Zwakke punten
  Geen communicatie, gebrek aan transparancy

  Abnormaal slechte service

  Review over LOI

  Ik heb net gebeld over een probleem dat al meer dan 3 maanden loopt namelijk de vrijstellingsverzoeken die ik heb aangevraagd.
  Ik word constant van het kastje naar de muur gestuurd en krijg geen uitsluitsel over wanneer hier een uitspraak over komt terwijl ik legitieme documenten en opleidingen heb behaald en verstuurd. De eerste aanvraag 3 januari is blijkbaar zoek geraakt? Gezien de telefoniste pak weg 9 weken geleden nog een aanvraag heeft moeten indienen. Vorige week weer gebeld, komt er de belofte dat er contact wordt opgenomen binnen 5 werkdagen maar dit is niet het geval.
  Als kers op de taart krijg ik vandaag ook nog een of andere tokkie genaamd Ricardo aan de telefoon die mentaal niet het vermogen heeft een simpele vraag te beantwoorden en constant hetzelfde herhaalt waarna ik nogmaals de vraag stel hoe ik verder kan. Hiermee raakte hij gefrustreerd en gaf aan dat IK! een normaal gesprek moest voeren anders zou hij ophangen. Als die jongen niet weet hoe hij mensen telefonisch met klanten om moet gaan gooi hem er dan uit want dit brengt alleen maar meer frustratie op een probleem dat al maanden speelt.
  Laat ik vooropstellen dat ik nergens in het gesprek grof ben geweest echter wel de frustratie laat uiten dat hij geen antwoord geeft op mijn vragen. Ik wil verder geholpen worden, ik wil een klacht indienen zodat ik eindelijk serieus wordt genomen want 7 weken voor een procedure is wat anders dan 3.5 maand verder. Simpelweg, ja je moet wachten doet het hem dan niet. Ik heb genoeg gewacht.
  Ik begrijp dat het druk is, maar ik krijg niet eens een reactie terug en dan komt deze asociale 'Ricardo' ook nog in mijn oor ophangen omdat ik geen genoegen neem met 'ja het is druk'. Ik gaf aan dat ik voor deze gang van zaken en zijn asociale manier van benaderen een klacht wilde indienen. Ondanks dat er online ook staat dat je telefonisch een klacht kunt indienen heeft Ricardo dit niet helemaal begrepen, want hij denkt dat het normaal is de telefoon op te gooien als iemand simpel vragen stelt, dus moest ik zelf online maar opzoeken waar ik dit kon doen. Ik sta er niet voor naast onmenselijk lang te wachten op een vrijstelling ook nog beledigd te worden door een aso die niet fatsoenlijk is opgeleid als telefonisch medewerker. Belachelijke service weer van jullie kant.

  Sterke punten
  Docenten die de modules nakijken doen dit in ieder geval zeer tijdig met goede feedback voor de opleiding die ik momenteel volg.
  Dat is het enige positieve.

  Zwakke punten
  Wat betreft de klantenservice
  Slecht bereikbaar
  Slechte service

  Heel erg teleurstellend...

  Review over LOI

  Heb via het STAP-budget de leuke cursus Tuinontwerpen gedaan. Ging prima. Leuk contact met de docenten, prima snel ook. Maar dan, dan wil je je diploma ook (ik had de afrondende opdracht met een 9 afgemaakt). Maar nee, dan heb je pech en kun je blijven bellen en mailen met de klantenservice. Je wordt ook hier vriendelijk te woord gestaan. Maar er gebeurt niets. En elke keer "u hoort nu écht van ons!". Niet dus. Nooit. Helaas heeft het diploma (ALS het ooit nog komt) een hele nare negatieve bijsmaak. Ik ga echt nooit meer iets doen bij de LOi.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid.

  Zwakke punten
  Woorden nakomen. Diploma's uitreiken. Reageren.

  Fijne en duidelijke cursus!

  Review over In1keerVCA.nl

  Vandaag had ik bij Anton een cursus gedaan voor mijn VCU in Rotterdam. Wat is Anton een fijne docent! Hij legt alles duidelijk en logisch uit (ook in jip en janneke taal). Veel interactie en ruimte voor vragen. Hij betrekt iedereen erbij en heeft een luide maar duideijk stem zodat je bij de les blijft. Af en toe een adempauze was ook wel even fijn voor de concentratie en de lunch was heel goed geregeld! De examinator was ook heel vriendelijk en stelde je ook op je gemak.

  Mede door Anton ben ik met 75% geslaagd!

  Sterke punten
  Duidelijke en prettige communicatie en uitleg wat voor iedereen logisch is. Interactie tijdens de les was fijn en de adempauzes werden ook gewaardeerd.

  Zwakke punten
  Niet van toepassing.

  Waarschuwing, begin er niet a

  Review over NCOI

  1 jarige opleiding hbo teamleider gevolgd, alle opdrachten goed, examen een 4. Oke dat kan, dus alles aangepast en herexamen a195 euro met resultaat:een 4.5 , nu een onderbouwing die niet terug te vinden was in mijn tekst, 3 de herexamen, 195 euro, een 5.5.heel vreemd, ik had 2 zinnen aangepast.
  De tweede module, wederom alle opdrachten goed, daarna 2 keer een 4.Bijkomend punt dat ik mijn punt dezelfde middag al terug kreeg, wel een hele snelle beoordeling, heel bijzonder....mijn eindmodule voor inleveren laten toetsen bij een docent en de manager van de organisatie waarvoor ik werk.Reactie:mooi plan geschreven, zeker een 7.In de feedback van ncoi een vage omschrijving waar je niets aan hebt,geen inzage mogelijk in mijn examenbeoordeling omdat ik een e laerning module had gemaakt.Ik stop ermee,ga geen energie meer steken in deze nare ncoi club.Dit is geen opleiding, dit is een verdienmodel. Veel bijkomende kosten, geen transparantie, je staat met de rug tegen de muur,bezwaar kost veel geld (zoals alles bij ncoi)en zet weinig zoden aan de dijk.Begin niet aan een 'studie' bij deze bende. Onbegrijpelijk dat dit door kan gaan ondanks kamervragen in 2021, onderzoek van investico en alle reviews die de misstanden beschrijven.Graag verwijs ik naar de afleveringen van het programma BOOS over de ncoi. 0 sterren kan niet, vandaar 1 ster bij de beoordeling.

  Sterke punten
  Geen
  1

  Zwakke punten
  Niet transparant
  Alle bijkomende kosten
  Slechte feedback en begeleiding

  LOI, nooit aan beginnen!

  Review over LOI

  In een woord: dramatisch (ik schrijf nooit reviews, maar dit moet echt stoppen!!) Ze duperen mensen.
  Zie bij zwakke punten, het enige sterke punt is in het voordeel van de LOI zelf
  Weggegooid geld, nooit aan beginnen!

  Ik wacht al maanden op antwoorden, verschillende mails gestuurd en zelfs aangegeven verdere stappen te ondernemen. 0,0 reactie. Ik kan niet verder met mijn opleiding, dat is de situatie nu. Ik ben ongeveer op de helft met de stof, maar aan het einde van de cursustermijn. Schandalig is het!

  Sterke punten
  Incasseren van de cursusgelden

  Zwakke punten
  Zeer slecht bereikbaar, geen reacties op je mails, geen reacties op officiële klachten, veel te lange tijd tussen examen/uitslagen en/of ingeleverde opdrachten, onprofessionele reacties (als je die al krijgt), onbeschoft personeel. Slechte/onduidelijke portal.

  Verdiende punten worden niet !

  Review over DuoLingo

  Over het algemeen: goed. Maar ik merk dat vaak behaalde punten niet worden bijgeteld

  Sterke punten
  Herhaling

  Zwakke punten
  Punten worden vaak niet bijgeteld

  Waardeloos

  Review over LOI

  Je krijgt een verouderd boek en een vervelende online portal, er is geen contact met een docent, vragen over de opleiding kan je telefonisch ook niet bij Loi terecht

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onrealistische leer ure, verouderde stof, geen goed contact met \\\'docent\\\'

  Slecht Opleiding

  Review over Novi Hogeschool

  Slechte opleiding het duurt maanden voordat hun huiswerk hebben nagekeken terwijl een deadline is aangekondigd, elke keer had docent een smoes van ja te druk of was iets aan de hand ik was er klaar mee prijs is ook veel te duur voor een volledige bachelor opleiding.

  Slechte service LOI

  Review over LOI

  Ik kan LOI ten zeerste afraden. Met het STAP-budget ben ik hier een cursus begonnen. Op de website staat ondubbelzinnig dat 80% van het 'leerpad' dient te wotden voltooid om het STAP-budget te mogen behouden. Hier heb ik mijn studieplan op aangepast. Nu blijkt dat de LOI intern een andere manier aanhoudt om de 80% voltooiing te bereken. Ik heb meerdere mails gestuurd en ze blijven vasthouden aan hun interne berekening, en willen niet de berekening volgen die zij zelf op de website omschrijven. Uiteindelijk ben ik gewezen op de bezwaarprocudure, waar je 75 euro (!) voor dient te betalen. Ik vind dit echt een zeer slechte gang van zaken, weinig flexibiliteit en bovenal slechte service!

  Zwakke punten
  Slechte service

  Leuke, originele cursussen

  Review over Soofos

  Ik heb een cursus fotografie gevolgd en ik ben er ontzettend over te spreken! Origineel maar ook heel duidelijk en creatief. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Waardeloos!!! niet doen!!

  Review over LOI

  Ik wacht al sinds 24 oktober 2023 op uitslag van twee examens. Het is nu 14 FEBRUARI 2024. Dit is toch niet normaal meer!! Er wordt altijd pas maanden later gereageerd op je vragen. Je wordt altijd van de een naar de ander verbonden en elke keer wordt er verteld dat je volgende week weer even moet bellen. Zwaar af te raden!!!

  Zwakke punten
  Alles

  Wens geen mail meer

  Review over NHA

  Wil geen mails meer van nha maar zelfs na 2 keer afmelden via mail blijf ik mails krijgen. Waardeloos, zal hier nooit geen opleiding meer volgen

  Zwakke punten
  Ze blijven je lastig vallen met mails.

  Absolutely regret

  Review over NTI

  It has been now 2 weeks that I have had no response to my emails sent to customer service and the student coach. Also tried to reach through the phone but after 25 minutes of waiting in line, I gave up. Horrible company, I fully regret buying their course.

  Sterke punten
  None

  LOI doet niet wat het beloofd!

  Review over LOI

  De LOI heeft een mooie promo voor Engelse cursus online staan hierin wijzen ze op een interactieve cursus met online opdrachten, mediatheek, gesproken opdrachten online en gesproken feedback van de docent.
  Niets hiervan is waar, ze sturen je twee boeken die jaren geleden uitgekomen zijn. Je kunt een aantal keer iets inspreken en dit doormailen. Hierop krijg je geen gesproken feedback!
  De reactietijd van de LOI zelf is erg traag, je wacht weken op een antwoord en dan is het nog een slecht nietszeggend antwoord ook.
  Trap er vooral niet in, het gaat de LOI alleen om snel geld te verdienen.

  Sterke punten
  Die hebben ze helaas niet

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken
  Slechte cursus
  Geen interactieve cursus
  Nagenoeg geen respons op vragen
  Enzovoort, enzovoort...

  HBO Dataspecialist met fouten

  Review over LOI

  Inhoudelijk heb ik wel van deze studie geleerd en was het nuttig om te doen. Echter hebben de negatieve ervaringen de overhand daarom zou ik deze studie niet aanbevelen:

  * Docenten reageren traag, er staat na indienen dat ze binnen 3 dagen reageren als je dan belt naar de klanten service zeggen ze dat de docenten 5 dagen hebben en in de praktijk reageren ze na ongeveer een week.
  En als je kritisch bent duurt het soms nog langer. Dit geeft geen goede voortgang aan de studie.

  * Oefen vragen in de stof hebben foute antwoorden, dat zijn de vragen waarmee je leert. Als dit 1 of 2 vragen zijn over de studie heen denk je, een foutje moet kunnen maar bij 1 op de 15 vragen geeft dat toch echt wel een effect in het leren.
  De vraagstelling bij een van de examen vragen was ook niet correct, toen ik dit aangaf werd dit afgedaan met "kijk eerst maar of je het vak gehaald hebt". Dus als je hoge punten wilt scoren heeft dat niet echt zin.

  * Het vak "Werken met ongestructureerde data" is helemaal een drama. Voor het verkrijgen van het benodigde account ben ik 8 maanden bezig geweest (bijna wekelijks de klantenservice bellen, docenten mailen, naar het algemene adres mailen) en heb ik het vervolgend zelf opgelost met het riciso op eigen kosten. Mijn dreigmail heeft ervoor gezorgd dat ik de kosten uiteindelijk wel zou mogen declareren.
  Maar dit account heb je helemaal niet nodig voor het maken van de eindtoets dus dat was uiteindelijk een flinke tegenvaller.
  Daarnaast werd ik ook heel slecht geholpen op de inhoud, waarbij ik zelfs de vraag of ik kennis van de stof had. Maar met de presentatie van de stof kwam ik er totaal niet uit.
  Vervolgens bij het nakijken van de toets, liep mijn uitwerking digitaal vast. Hiervoor heeft het mij 4 maanden gekost om mijn cijfer te krijgen en heb ik hiervoor wekelijks aan de klantenservice mijn verhaal uitgelegd. Mijn docenten zeiden hierin niets te kunnen betekenen.

  * Na het ontvangen van het laatste cijfer werd mij verteld dat ik binnen 6 weken het diploma zou krijgen. Dit heeft na de nodige telefoontjes met de klantenservice uiteindelijk 3 maanden in beslag genomen.

  Na het afronden van het geheel ben je totaal niet blij meer dat het je gelukt is om dit diploma te halen, eerder blij dat je er niet meer naar hoeft te kijken. Het is een opleiding om je doorzettingsvermogen te trainen, er was mij ook aangegeven de de meeste mensen deze studie niet afronden.

  NOVI Hogeschool

  Review over Novi Hogeschool

  zeer goede docenten goede begeleiding goede coaching goede bereikbaarheid landelijk gelegen in utrecht

  Sterke punten
  lesstof zeer goed

  Zwakke punten
  is er niet

  Geen boeken en geen reactie

  Review over LOI

  Ik had recht op de 1000 euro Stap korting. Geld is binnen. Ik krijg bericht dat ik de deeltijd hbo mag volgen.
  Vervolgens zijn de boeken uitverkocht en ik krijg nu geen reactie op niks. Ze hangen gewoon de telefoon erop. Dus wel de korting gekregen. Maar geen cursus geven.

  Zwakke punten
  Hangen gewoon de telefoon erop. Zeggen dat je door verbinden en hangen gewoon op.
  Boeken niet binnen. Geen antwoord kunnen geven.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Review over Avans Plus

  Met veel plezier heb ik mijn opleiding Bachelor of Nursing gevolgd bij Avans+. Ik was er aan toe meer uit mijn functie te halen en meer samen te werken op meerdere vlakken in het ziekenhuis. Gevoelsmatig miste ik kennis en was daardoor wat onzeker. Naast de inhoudelijke kennis die je meekrijgt in de opleiding geeft Avans+ bijna elke les ook aandacht aan persoonlijk leiderschap. Ik voel me nu kundig en zeker.

  Sterke punten
  De opleiding bestaat uit blokken van 10 weken. In een drukke periode kon ik even een pauze nemen van 10 weken en toen weer door. Verder vond ik het heel fijn dat je veel samen werkt met je medestudenten, je leert ook echt van elkaar.

  Zwakke punten
  Het is wel pittig naast je werk, het is hbo niveau dus je moet wel echt aan de bak. Er is goede begeleiding maar je moet het wel echt zelf doen.

  Leuke cursussen

  Review over Soofos

  De cursussen die ik heb gevolgd zaten goed in elkaar en waren leuk om te volgen. Ideaal dat je met een abonnement meerdere cursussen kunt volgen over verschillende onderwerpen.

  Sterke punten
  Diversiteit aan cursussen

  Super slecht

  Review over NCOI

  Opleiding totaal niet zoals aangegeven, veel uitval lessen of zelfstudie.
  Aangegeven na 4 maanden te willen stoppen, rekening €6800,-
  Kies geen Ncoi!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kosten en veel uitval lessen

  Drama in d afronding

  Review over LOI

  Ik weken, maanden zelfs, wacht ik op de uitslag van een opdracht. De aller laatste van vele. Wanneer deze binnen is kan ik mijn diploma aanvragen en hoef ik nooit meer iets te maken te hebben met de LOI.\\r\\nEr lijkt niemand binnen die hele organisatie die dit probleem kan oplossen. Het ligt bij de LOI al bij de klachtencommissie maar zelfs daar hoor ik niks van terug. \\r\\nWat een drama!! Ik wil er vanaf zijn!!

  Sterke punten
  Vriendelijke mensen bij de klantenservice

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie vanuit de LOI