Nieuwste Reviews

De Eerste Hulp Groep - De training voldeed aan de verwachtingen.

0

Review:
De training voldeed aan de verwachtingen. De trainer heeft ruim voldoende kennis en ervaring voor deze training.

Sterke punten:
Uitgebreide Elearning met veel aanvullende informatie

Zwakke punten:
Cursus veelal in de avond

Hans Kolk beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Veel geleerd en een top service

0

Review:
Ik vond het fijn dat er veel onderwerpen met een praktijk voorbeeld werden uitgelegd. Doordat de trainer zijn eigen ervaringen deelde werd alles voor mij ook daardoor nog weer een stuk duidelijker.

Sterke punten:
Behulpzame klantenservice en snelle reactie via de mail.

Zwakke punten:
Voor mij geen

Willemijn beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Gewoon een goede cursus

0

Review:
Gewoon een goede cursus en een perfecte trainer. Gaf een goede uitleg. Zeker een aanrader

Sterke punten:
Startgarantie

Zwakke punten:
Geen

Theo beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Slechte zaak!

0

Review:
Mijn ehbo cursus is door de eerste hulp groep geannuleerd ivm te weinig aanmeldingen. Dat kan gebeuren. Alleen heb ik gevraagd naar een alternatief in dezelfde periode. Was ook geen optie tenzij ik naar de andere kant van het land wil. Omdat het voor mij erg belangrijk was hem te halen in deze periode ivm een operatie, heb ik gevraagd te annuleren zodat ik ergens anders heen kan. Dit kon niet telefonisch en er werd verzocht een mail te sturen.dit gedaan en snel wat anders geregeld. Waard schetst mijn verbazing? Eerste hulp groep weigert mij restitutie te verlenen en heeft alleen zelf het recht om 3x te verzetten. En dat kan dus gerust weken of maanden verder zijn. Er wordt totaal geen rekening mee gehouden dat je als gastouder deze tijd dus niet hebt aangezien alles dan stopt zonder ehbo cursus geen aanvraag richting GGD. Maar dat boeit de eerste hulp groep niets, voor hun staat geld ver boven klantvriendelijkheid. Niet aan beginnen dus!

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Klantvriendelijkheid

Mathilde B beveelt De Eerste Hulp Groep NIET aan bij vrienden/bekenden

NCOI - Heel slecht

0

Review:
Afgelopen september ben ik begonnen aan een opleiding bij het NCOI. In december kreeg ik al te horen dat zij deze opleiding stop gingen zetten. Verder geen schriftelijke informatie, echt belabberd. Een alternatief kreeg ik niet, deze moest ik zelf gaan uitzoeken. Na heel wat heen en weer gemail kreeg ik uiteindelijk een beetje informatie waarom de opleiding stop was gezet. Verder is de interne communicatie nihil, terugbelverzoeken worden niet nagekomen, facturen worden dubbel afgeschreven, alles maar dan ook alles wat je aan de ene medewerker verteld word weer vergeten en niet verder opgepakt, e-connect werkt voor geen hol, zo kan ik nog wel even doorgaan. Als iemand zit te twijfelen voor een opleiding bij het NCOI zou ik zeggen: DOE HET NIET! zoek een andere maatschappij dat scheelt enorm veel bloed zweet en tranen!

Sterke punten:
werkelijk niks!

Zwakke punten:
communicatie zowel intern als naar de student, facturen worden dubbel afgeschreven, opleidingen worden spontaan stopgezet, hulp bij het uitzoeken van een opleiding is nihil.

Thom beveelt NCOI NIET aan bij vrienden/bekenden

E-nursing - Topsite

0

Review:
Ben zelf verpleegkundige en weinig tijd om me bij te scholen. Via E-nursing veel cursussen kunnen volgen in mijn eigen tijd. Daarnaast hebben ze ook gratis cursussen dus voor iedere portemonnee is er wat wils. Aanbevolen voor mijn collega's dus!

Sterke punten:
Gratis en geaccrediteerd voor V&VN

Zwakke punten:
Niet ieder onderwerp is op mij van toepassing

Martina beveelt E-nursing aan bij vrienden/bekenden

NHA - Zeer goed

0

Review:
Ik ben sinds een maand begonnen aan de cursus klinische psychologie. Ik heb binnen 3 werkdagen de cursus per post binnen gekregen, zeer netjes in orde (ringmap, huiswerk enveloppen, schrijfblok, papierwerk netjes in plastic mapjes). Ook digitaal via het platform kan ik mijn lessen lezen. Vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten:
Vriendelijk en behulpzaam.
Snel per post en mail.
Geordend en netjes.

Zwakke punten:
Als je in termijnen betaald krijg je steeds maar 4 lessen die je kan inzien. Hoe vaker je betaling is gedaan hoe meer lessen je kunt inzien.

Nicoline beveelt NHA aan bij vrienden/bekenden

NHA - NHA PD boekhouden

1

Review:
Lesmateriaal is incompleet en erg slordig samengesteld. Duidelijk knip- en plakwerk. Staan ook fouten in, zowel in het lesmateriaal als in de uitwerking van de oefenopgave.
Broddelwerk

Sterke punten:
Huiswerk wordt snel nagekeken, digitale portal werkt goed.

Zwakke punten:
Incompleet, slordig, veel fouten

Pieter beveelt NHA NIET aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Eerste ervaringen zeer slecht

0

Review:
Ehbo curses herhaling afgenomen bij de eerste hulpgroep. Actie.!
Je krijgt 2 bioscoopkaartjes gratis.
Nou na bijna 3 maanden nog geen kaartjes. Klacht gestuurd via de mail. Krijg je gewoon geen reactie op. Week later gebeld. Sorry mevrouw de kaartjes zijn nou op. Ook de vergoeding van het ziekenfonds wat ik zou krijgen volgens hun site. Klopt niet. Ik krijg helemaal geen vergoeding. Erg jammer dat ze zo met mensen om gaan. Als ik dit had geweten was ik bij het rode kruis gebleven

Sterke punten:
Kan ik nog niet bedenken

Zwakke punten:
Duidelijk omschreven

Winy beveelt De Eerste Hulp Groep NIET aan bij vrienden/bekenden

AALO - Dankzij AALO heb ik een succesvolle baan in de fit

0

Review:
Ik heb mij laten scholen tot Personal Trainer en later als Medisch Fitness professional bij AALO opleidingen.

Al gedurende mijn studie kon ik terecht bij verschillende sportscholen zowel met stage als betaald. Nu ben ik al paar jaar een goed betaalde PT'er en ik ben zo enorm blij en dankbaar dat mijn toenmalige trainer AALO had aangeraden.

Sterke punten:
Professionele trainers, methodisch zeer sterk, mooi opleidingsmateriaal inclusief een super moderne digitale leeromgeving.

Zwakke punten:
De klantenservice reageert niet altijd even snel (hoewel binnen 48 uur, maar ik ben ongeduldig)

Michael Po beveelt AALO aan bij vrienden/bekenden