Reviews over Cursusaanbieders


  Top cursus online - Review over 123-Theorie

  cursus in klas mag helaas nog niet, maar online heel veel service. Eerst cursus. Volgende ochtend nog 3 uur lang vragen stellen in livesessie en docenten de hele dag bereikbaar voor vragen. Ze hebben er echt het beste van gemaakt. In 1x geslaagd met 0 fout op kennis en inzicht

  Sterke punten
  - Service

  Jantje en Ufuk for president - Review over 123-Theorie

  Online de cursus gehad met docenten Jan & Ufuk, SO to Jan & Ufuk. Hoezo boeken lezen gewoon deze cursus volgen

  Super lieve mensen - Review over 123-Theorie

  De docent doet alles om je te laten slagen, mensen van de klantenservice reageren snel. Cursus was online door corona maar was hartstikke top, lekker vanuit m\\\\\\\\\\\\\\\'n bed cursus volgen

  Sterke punten
  Top docent Goede voorbereiding examen Vriendelijke klantenservice

  Dieven - Review over 123-Theorie

  Zeer slecht geven niet de mogelijkheid om te leren. En liegen dat je ergens aanwezig bent geweest ookal ben je dat niet. Ze doen alles om je geld in te nemen.

  Sterke punten
  De medewerkers kunnen heel goed een standaard regel van een schermpje oplezen

  Zwakke punten
  Al het andere wat je kunt bedenken

  Prettige school - Review over Acuive

  Na 15 jaar pedicure+ geweest te zijn ben ik afgelopen februari in het bezit van mijn medisch diploma, iets waar ik al jaren over twijfelde om te gaan doen.Diverse keren offerte overal opgevraagd, nooit zover gekomen om t te gaan doen tot dat ik naar een informatie avond van Acuive ging en er toch voor ging. Dit dankzij de fijne voorlichting om me te helpen om over deze streep te gaan. Uiteindelijk ben ik de zomerschool gaan doen in korte tijd ondanks corona. Het was hard werken maar ben met alles in 1 keer geslaagd! Nu enorm blij met deze keuze.

  Sterke punten
  Zowel de docenten als je coach helpen je als het nodig is en ik had t sterke gevoel dat men naast je staat en niet boven je. Mijn ervaring was prettig hierbij.

  Zwakke punten
  Ik weet niet of ik het zwak kan noemen..De cursussen zijn best kostbaar maar dit is niet alleen bij Acuive zo. Het zijn best investeringen maar ze zijn zeer zeker de moeite waard.

  Top opleiding - Review over Acuive

  Ik heb met veel plezier m’n opleidingen en workshops bij acuive gedaan

  Sterke punten
  Klantvriendelijk Motiverend

  Prima opleider - Review over Acuive

  Prima opleider. Ik heb met veel plezier een opleiding tot pedicure gevolgd. De docenten waren altijd erg vakkundig en behulpzaam. In mijn eigen tempo heb ik de opleiding doorlopen. Heel fijn, die flexibiliteit.

  Sterke punten
  Flexibel, vriendelijk, behulpzaam

  Zeer slechte behandeling, nog steeds niet van af.. - Review over NTI

  Zeer slechte behandeling, nog steeds niet van af.. Taalstudie pakket aangekocht maar helaas was dit niet het product wat we zochten, lesstof startte bij 'Deel 2' in te geavanceerde vertaling. Als omschrijving stond hierbij dat men een beetje de taal al zou moeten begrijpen zoals simpele zinnen 'Ik ben Piet'. Dit was niet het geval, tevens was de gehele fysieke lesstof ook in dezelfde taal geschreven. Geen bijhorende vertaling 'van' > 'naar' aanwezig. Bij inschrijven geen bevestiging ontvangen, na een dag gewacht te hebben zelf het Online portaal bevraagd door 'wachtwoord vergeten' te klikken. Na wijzigen en wél in kunnen loggen was er een "fout" in het systeem waardoor de online lesstof niet bevraagd kon worden. Kort hierna besloten het product en service te beeindigen. (Binnen opzegtermijn) Bevestiging werd akkoord gezien per mail en fysieke lesstof is terug gestuurd. Maanden later betalingsherinnering ontvangen omdat NTI het pakket nog niet ontvangen heeft. NTI vraagt om het verzendbewijs welke in niet meer in mijn bezit heb te sturen, dit weggegooid te hebben na het lang geen bericht te hebben ontvangen van NTI. We zitten nu vast aan het toch te moeten betalen van het gehele bedrag van +- 500 euro. Getracht te bellen maar meerdere malen uitgekomen op de receptie. Besloten verder het contact te houden over de mail. NTI dreigt nu met aanmaningen en wilt de situatie niet begrijpen, komt ook alsmaar met de vraag om het verzendingbewijs te laten zien én laatste paar mails die zijn verzonden kwam NTI wéér met de vraag of ik anders de dienst zou willen beëindigen. Dit hebben we alvorens we überhaupt te lesstof hebben kunnen ervaren gedaan. Inmiddels afgerond 70 euro kwijt aan deze onzin, hoe duur kost het produceren van het fysieke lesstof?

  Ga nooit naar de NLP-academie - diploma is niks waard - Review over NLP Academie

  Ogenschijnlijk is de NLP-Academie een vriendelijke en open organisatie.Inhoudelijk schort het er hier enorm aan. De opleiding is te theoretisch en veel te weinig praktijk. Ik raad het iedereen ten zeerste af om verder te gaan met deze aanbieder. Je geld kan beter bij andere aanbieders besteed worden. De lessen zijn gebouwd op doornemen van theorie en missen aan praktijk-oefeningen of uitdagende praktijkuitdagingen. Creativiteit is ver te zoeken. Online heeft de organisatie erg veel geinvesteerd aan materialen. Echter niet aan de inhoud, noch hebben ze er aan gedacht dat de dynamiek dan heel anders wordt. Nog meer theorie en nog minder praktijk is het gevolg. Ontevreden leerlingen en mensen met klachten als gevolg. Op de persoon gerichte beledigingen en onvolwassen reacties vanuit de NLP-academie zelf zijn het gevolg van klachten en gesprekken door leerlingen. Alleen daar blijkt het onvermogen van de eigenaar en het instituut an sich. Belangrijk om te weten dat de NLP-academie, in tegenstelling tot anderen, met een andere certificering werkt. Daar waar alle andere NLP-aanbieders in NL dezelfde normeringen hanteren, wijkt de NLP-academie daarvan af. Het diploma is een wassen neus.

  Sterke punten
  De NLP-Academie is goed in grootspraak en sfeer maken. De keerzijde hiervan is dat de opleiding niets waard is.

  Zwakke punten
  De eigenaar beheerst in theorie NLP prima. Echter als er klachten komen is dat in de praktijk ver te zoeken. Klachten wordt niet goed mee om gegaan en er word in de reactie op de man gespeeld.\\r\\n\\r\\nDe opleiding weet niet hoe het met een online-strategie moet omgaan en kan ook daardoor geen overtuigende opleiding neerzetten. De instelling is erg theoretisch georienteerd, waardoor de praktijk erg achter blijft. Vragen en kritische noten worden niet gewaardeerd. Als men het voorbeeld van de trainers en eigenaar moet volgen bestaat NLP uit het ontwijken van hun verantwoordelijkheid, smijten met termen als het jou uit komt en bij ook maar enige weerstand gaat de deur dicht en kan men inhoudelijk niet meer reageren.

  Negatieve ervaring - Review over NTI

  Taalcursus bij de NTI is helaas weggegooid geld. Slechte begeleiding, pover lesmateriaal en slechte bereikbaarheid. Je kan beter enkele gratis apps downloaden, of als je het echt wil leren naar een taalinstituut gaan. Daarnaast is de klantenservice om te huilen, je ontvangt enkel copy/paste reacties op je vragen en geen oplossingen.

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  Lesmateriaal, klantenservice, bereikbaarheid

  Om radeloos van te worden. - Review over LOI

  Ik kocht een losse cursus bij de LOI. Deze cursus was ook onderdeel van een hele opleiding, maar je kon de cursus ook als los onderdeel volgen. Toen ik vervolgens examen deed voor de losse cursus bleek de helft van de examenvragen te gaan over stof die niet in deze cursus behandeld was, maar in een van de andere cursussen die bij de opleiding hoorde, waarvan ik een deelcursus deed. Volgens de LOI was dit mijn probleem. Ik heb ook geen officiële reactie gekregen, ik ben gewoon totaal genegeerd door de LOI. Een examen over stof die niet in je cursus staat. Het is al frustrerend genoeg, maar de LOI behandelt haar cursisten als vuil.

  Thuisstudie VBA Bedrijdsadministratie en Accountancy - Review over LOI

  Ik betaal in totaal 1200 Euro voor boeken en begeleiding. De antwoorden die ik krijg op vragen die ik gesteld heb, zijn waardeloos. Ik zou dit nooit weer doen. Ik heb al meerdere keren contact gezocht met LOI hierover. Echter, het wordt gewoon niet opgelost. Ik baal er echt van.

  123-theorie.nl - Review over 123-Theorie

  Voor de lockdown een geweldige cursus gehad bij 123-theorie, goed geregeld en meteen met 0 fouten behaald!!! En nu hopen dat ik snel mag afrijden....

  Sterke punten
  Gestructureerd, duidelijk uitleg!

  gehaald - Review over 123-Theorie

  vorig jaar theorie examen gehaald, was echt een leuke cursus wel een beetje vroeg opstaan maar het is het echt waard

  Zwakke punten
  Geen

  Helemaal toppie - Review over 123-Theorie

  Echt een top bedrijf, niks te klagen. 2 van mijn kinderen hebben al jaren geleden hun theorie bij hun gehaald (in 1x jawel). Nu mijn derde ook opgegeven en ook in deze rare tijden houden ze je goed op de hoogte en hopelijk kan ze snel de cursus volgen (als CBR weer open is pfff)

  Top - Review over 123-Theorie

  Snel je theorie halen en super service, snelle antwoorden op je mail en altijd bereikbaar via telefoon en whatsapp.

  Bedankt!! - Review over 123-Theorie

  2x zelfstandig gezakt maar gelukkig dan eindelijk mijn theorie weten te behalen met een cursusdag, super uitleg gekregen van mijn docent (volgensmij heette hij Mo) alles was direct duidelijk. Dankzij hun heb ik al heeel veel veilige uren mogen rijden, bedankt !!

  Aan iedereen aan te raden - Review over 123-Theorie

  Samen met een vriendin van mij opgegeven en ze hebben ons ook samen ingepland. Super communicatie en ze denken echt met je mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn theorie bij hun in 1x ga halen!

  Geslaagd - Review over 123-Theorie

  In December de cursus gedaan was top, goede uitleg en daarbij werden ook voorbeelden gegeven.

  Geslaagd - Review over 123-Theorie

  Meer dan een jaar geleden in 1x geslaagd door het volgen van deze spoedcursus, nu gaat ook mijn broertje het volgen als CBR open is. Echt goed en vriendelijk bedrijf, zeker doen

  Goede organisatie - Review over 123-Theorie

  123Theorie is mij aangeraden om hier mijn spoedcursus te doen, had eerst mijn twijfels hoe snel ik aan de beurt zou komen, die twijfels waren meteen weg toen er door de vriendelijke telefoniste Gina van de klantenservice werd verteld dat ik op een spoedlijst kan komen zodat ik vanaf 1-6 zsm mijn theoriecursus + examen kan doen in Amsterdam. Echt een aanrader!

  Top Dag - Review over 123-Theorie

  Ik heb in December mijn cursus gedaan en aansluitend had ik mijn examen. Alles was super geregeld, het vervoer naar het CBR en een fijne docent. Ook als je wat ouder bent is dit een super fijne cursus

  Toppers - Review over 123-Theorie

  Mijn zoon had al 3 pogingen gedaan voor het behalen van zijn theorie maar telkens gezakt. 1x een theoriecurus volgen bij hun en direct geslaagd!!!! Hij was erg tevreden over de docent (hij was grappig) en ik vooral over de communicatie! Erg goed en leuk bedrijf ik zou het iedereen aanraden

  Samen Cursus Doen - Review over 123-Theorie

  Hi, Wij hebben ons samen aangemeld voor deze auto theorie cursus, toen wij ons hadden aangemeld werden wij gelijk gebeld, wij hebben toen met Evi gesproken zij heeft ons goed geholpen zodat wij uiteindelijk samen de cursus en het examen kunnen doen.

  Nu al tevreden - Review over 123-Theorie

  Nog niet mijn theorie mogen behalen omdat het CBR gesloten is door de lockdown maar ik ben nu al dik tevreden over dit bedrijf! Ze houden je super goed op de hoogte over alles en zorgen dat je snel een nieuwe datum krijgt. Geen negatieve punten