• Het feit dat je bij Hellotest jezelf kunt voorbereiden op een assessment is fijn, alleen ligt het niveau wel echt lager dan bij het echte assessment. Ook worden regelmatig dezelfde vragen gebruikt waardoor je wat variatie mist in de voorbereiding.

    Door Frank op 25 mei 2020 Reageer

  • Oefenvragen leken totaal niet op wat ik op mijn assessment kreeg.

    Door Gerrit V. op 19 mei 2020 Reageer

  • Wat een slechte opleider is het NCOI. Tentamens zijn het verdienmodel van deze groep oplichters. Naar klachten wordt niet geluisterd! Schandalig dat hier niets aan gedaan wordt! Niet aan beginnen, zonde van het geld en de verspilde moeite!

    Sterke punten
    Hopenlijk wordt deze instelling ooit opgeheven

    Zwakke punten
    Amateurs, gedateerde literatuur, slechte begeleiding.

    Door MrFigo op 17 mei 2020 Reageer

  • Oefentesten komen niet overeen met het echte assessment.

    Door Louise op 17 mei 2020 Reageer

  • Het oefenpakket heeft mij zeker geholpen in de aanloop naar mijn assessment. Het enige nadeel is dat de vragen die ik op mijn assessment kreeg (behoorlijk wat) moeilijker waren en sneller opgelost moesten worden.

    Sterke punten
    Bereikbaarheid klantenservice
    Platform

    Zwakke punten
    Niveau van testen

    Door Mark op 10 mei 2020 Reageer

  • Ik heb intensief een voorbereidingspakket geoefend om mijzelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Echter, tijdens het echte assessment kwam ik erachter dat de oefentesten niets leken op de vragen die ik geoefend had! Geen aanrader...

    Sterke punten
    Gebruiksgemak platform

    Zwakke punten
    Oefentesten komen niet overeen met daadwerkelijke assessments

    Door J. de Groot op 5 mei 2020 Reageer

  • Deze site adverteert met de text de nummer 1 te zijn in het voorbereiden van assessments. Dit lijkt mij sterk aangezien de site erg traag is, de testen niet goed laden en daarnaast ook nog eens fouten bevatten. De testen sloten niet aan bij de SHL testen die ik moest maken.

    Door J.J. op 5 mei 2020 Reageer

  • Ik heb verschillende pakketten gekocht voor verschillende assessmentbureaus en daaruit bleek dat de content exact hetzelfde was... Zonde van mijn geld! Daarnaast zaten er een aantal fouten in de uitwerking van de vragen.

    Zwakke punten
    Verschillende pakketten hebben dezelfde content
    Fouten in antwoorden

    Door B. op 29 april 2020 Reageer

  • Half 2019 ben ik begonnen met de opleiding hbo assistent controller. Toen de eerste module was afgerond werd de tweede module uitgesteld vanwege te weinig inschrijvingen. De tweede module zou volgens de brochure en waar ik mij voor ingeschreven had jaarrekeningen zijn maar later bleek dat jullie dit aangepast hebben naar Bedrijfsadministratie en financiële overzichten. Dit is niet waar ik mij voor ingeschreven had. Er zat niks anders op dan de opleiding stop te zetten.

    Vanaf december ben ik al bezig om een gedeelte van mijn studie kosten terug te krijgen. Jullie veranderen halverwege mijn opleiding de modules en dan moet ik al bijna een half jaar op mijn geld wachten.

    Dit is toch schandalig, dit is een kleine administratieve afhandeling en ik begrijp daarom ook niet waarom dit zo lang moet duren.

    Sterke punten
    De leerkracht voor de eerste module was echt een topper.

    Zwakke punten
    Zeer slechte afhandeling van klachten en advies.

    Door Jeanet op 29 april 2020 Reageer

  • Half 2019 ben ik begonnen met de opleiding hbo assistent controller. Toen de eerste module was afgerond werd de tweede module uitgesteld vanwege te weinig inschrijvingen. De tweede module zou volgens de brochure en waar ik mij voor ingeschreven had jaarrekeningen zijn maar later bleek dat jullie dit aangepast hebben naar Bedrijfsadministratie en financiële overzichten. Dit is niet waar ik mij voor ingeschreven had. Er zat niks anders op dan de opleiding stop te zetten.

    Vanaf december ben ik al bezig om een gedeelte van mijn studie kosten terug te krijgen. Jullie veranderen halverwege mijn opleiding de modules en dan moet ik al bijna een half jaar op mijn geld wachten.

    Dit is toch schandalig, dit is een kleine administratieve afhandeling en ik begrijp daarom ook niet waarom dit zo lang moet duren.

    Door Jeanet op 29 april 2020 Reageer

  • De numerieke test en figuurlijke testen kwamen niet overeen met de testen op het echte assessment.

    Zwakke punten
    Kwaliteit van materiaal is niet representatief

    Door W.K. op 29 april 2020 Reageer

  • Test afgerond en betaald, maar geen rapport ontvangen!!

    Zwakke punten
    Systeem werkt niet!

    Door G. op 29 april 2020 Reageer

  • Oefentesten leken in de verste verte niet op wat ik kreeg op mijn echte toets!

    Door G. de V. op 26 april 2020 Reageer

  • De online cursus was erg algemeen en er zaten behoorlijk wat fouten in de uitwerking van de testen. Op de site staat tevens beschreven dat Onlineassessmenttraining.nl heeft geholpen bij assessments voor banen bij Unilever. Dit klopt niet! De testen in de online cursus leken totaal niet op de testen die ik moest maken...

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Informatie op de site klopt niet!

    Door R. op 26 april 2020 Reageer

  • De training sloot goed aan bij de testen die ik kreeg op het online assessment.

    Door Floor de J. op 25 april 2020 Reageer

  • Ik heb bij 123test een pakket gekocht om mijn assessment voor te bereiden. De testen zijn op zich leerzaam, alleen was de uitleg niet altijd duidelijk. Hierdoor wist ik niet precies wat er fout was. Sommige testen kwamen wel overeen met het assessment, maar de echte test was een stuk moeilijker.

    Sterke punten
    Veel verschillende testen

    Zwakke punten
    Kwaliteit en fouten in de testen

    Door Anoniem op 24 april 2020 Reageer

  • De testen zijn niet representatief voor het echte assessment.

    Zwakke punten
    (Spel)fouten in testen
    Testen komen niet overeen met echte assessment

    Door Rick op 23 april 2020 Reageer

  • Overzichtelijk programma en uitleg. De klantenservice zou echter wel beter kunnen. Let tevens goed op, de automatische incasso loopt door (ook na opzegging)!

    Sterke punten
    Overzichtelijke site

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid klantenservice

    Door Remco op 23 april 2020 Reageer

  • Ik heb enorm veel geleerd tijdens de lesdagen van de opleiding Natuurvoedingsadviseur. De inhoud en het niveau was precies goed en was erg divers.

    Door Nikki op 21 april 2020 Reageer

  • Het niveau van de oefentesten kwam niet overeen met mijn selectietest.

    Zwakke punten
    Klantenservice
    Testen op assessment waren lastiger

    Door Chris T. op 20 april 2020 Reageer

  • Ik heb het zogenaamde 'Premium Assessmentpakket' gekocht bij Oya. Wat mij over de streep trok was dat de site werd aanbevolen door onder andere de site Assessmentcoaching. Na wat onderzoek bleek dat OYA en Assessmentcoaching partners zijn en samenwerken! Niet zo raar dat Assessmentcoaching OYA als nummer 1 aanprijst! De oefeningen sloten niet aan bij mijn assessment, waardoor ik mijn geld heb teruggevraagd.

    Zwakke punten
    OYA geeft aan dat zij als beste beoordeeld zijn door Assessmentcoaching. Trap hier niet in: deze partijen werken samen waardoor deze beoordeling geen waarde heeft.

    Door Anoniem op 20 april 2020 Reageer

  • Na een half uur alle vragen beantwoord om vervolgens te moeten betalen!

    Zwakke punten
    Onduidelijk!

    Door Janneke de G. op 17 april 2020 Reageer

  • De testen van het echte assessment waren een stuk moeilijker. Daarnaast liep de site continu vast waardoor ik niet veel toekwam aan het oefenen.

    Sterke punten
    Klantenservice
    Gratis informatie

    Zwakke punten
    Kwaliteit van testsysteem
    Moeilijkheidsgraad

    Door Jennifer op 14 april 2020 Reageer

  • Oefenmateriaal kwam niet overeen met mijn assessment.. erg zonde van mijn tijd.

    Sterke punten
    Veel oefenmateriaal

    Zwakke punten
    Testen bereiden je niet voor op het echte assessment
    Foutjes in uitwerkingen

    Door Michael op 11 april 2020 Reageer

  • Het oefenmateriaal heeft mij niet geholpen, omdat deze niet overeen kwam met de echte test. Deze voorbereiding is echt zonde van mijn tijd geweest. Ik heb zowel het SHL pakket als Cubiks oefenpakket gekocht. Allebei de assessments waren in het echt veel moeilijker dan de oefenstof.

    Zwakke punten
    Testen komen niet overeen met daadwerkelijke assessment
    Te weinig testen
    Regelmatig fouten

    Door C.M. op 10 april 2020 Reageer