Reviews over Cursusaanbieders


  Ik overdrijf niet - Review over 123-Theorie

  Als jullie Mo geen opslag geven weer ik het ook niet meer. Super goed gedaan vandaag. Ik ben geslaagd.

  Sterke punten
  Communicatie

  Zwakke punten
  Niet iets dat ik weet. Alles was top

  Top cursus - Review over 123-Theorie

  Na 5 maanden later uiteindelijk mijn theorie te mogen maken in de corona tijd ben ik in een keer geslaagd. Door Amet in Eindhoven hij legt fantastisch uit en herhaald de stof meerdere keer zodat je het nooit vergeet.

  Hele studiejaar betalen, nadat heb ik na een paar maanden heb opgezegd - Review over LOI

  Volgens de LOI moet ik een heel studiejaar betalen, terwijl ik na een paar maanden heb opgezegd. Ik weiger te betalen, zie artikel: https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/4801526/opleidingen-studie-ncoi-capabel-loi-benadelen-cursisten-algemene

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Helft cursisten liep weg. - Review over NLP Academie

  De helft van de groep heeft de training niet afgemaakt. Wat is Eric een nare man.

  Top gozer - Review over 123-Theorie

  Pepijn gouden gozer zoveel love naar deze man๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

  Geslaagd - Review over 123-Theorie

  In een keer geslaagd zonder stres.

  Slecht - Review over 123-Theorie

  We hebben onze zoon op 1 juli aangemeld. Op 7 juli hebben we een mail gestuurd. Tot op de dag van vandaag nog geen reactie ontvangen. Telefonisch is het bedrijf ook niet bereikbaar. Denk dus goed na voordT je hier in gaat schrijven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar en geen reactie op mail.

  Hbo v duaal - Review over De Haagse Hogeschool

  Ik ben met de opleiding hbo v gestart. Ik heb een studiecoach waarbij er direct al onderling frictie ontstond. Mijn studiecoach heeft vele leerlingen uit onze klas gedemotiveerd waarbij meer dan de helft van de klas gestopt is met de opleiding. Doordat ik er niet uit kwam met mijn studiecoach heb ik de onderwijsmanager om advies te vragen en wat de mogelijkheden zijn tot een nieuwe studiecoach. Dit was de grootste fout die ik gemaakt hebt. De onderwijsmanager heeft eerst mijn studiecoach haar verhaal aangehoord voordat wij het gesprek ingingen. Toen wij het gesprek ingingen heb ik niet mijn verhaal kunnen doen en heb ik van talloze fouten de schuld gekregen. Ik heb een andere studiecoach gekregen die gedreigd heeft het moeilijk te maken op mijn volgende werkplek. Zo willen ze weten wie mijn nieuwe werkgever is terwijl er geen reden toe is. Er vind geen praktijk advies of kennismakingsgesprek plaats maar toch blijven aandringen om erachter te komen wat mijn nieuwe werkplek. Ik ben zo overspannen geweest van alle stress en toch kreeg geen rust netalsof het al niet erg genoeg was bleef het mij moeilijk gemaakt worden. Uiteindelijk werd dit een depressie. Dit is een zeer slechte school en heb geen behoefte aan een gesprek heb genoeg dreigingen gehoord. Slechte school en slechte nieuwe studiecoach geen aanwinst voor de school

  Super cursus - Review over 123-Theorie

  Aan het begin was het een beetje onduidelijk over de datum maar ik ben gegaan en ben in 1 keer geslaagd met dank aan Jan! Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen. Je hebt er veel aan. Theorie maar ook veel oefeningen, herhaling en grapjes tussendoor natuurlijk. Bedankt Jan voor deze leerzame maar geweldige dag!

  Sterke punten
  Goede instructeur Leerzaam Veel herhalingen Veel oefeningen (ook gezamelijk) Meedenkend

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid over datum in begin. Later opgelost door snelle service

  Geweldig - Review over 123-Theorie

  Top gozerโ€ฆ alles wat in de toets kwam is over gesproken en is 1000x herhaald. Ahmet heeft me geholpen ze stem was totaal niet eentonig wat heel belangrijk is als kwart voor 7 aanwezig moet zijn. Ik ben geslaagd uiteindelijk.

  Sterke punten
  Duidelijk Humoristische leswijze Goed geregeld Top docent (ahmet)

  Je wordt genaaid!!! - Review over 123-Theorie

  Ik had een cursusdag aanbetaald, maar opeens werd de cursus verplaatst met 2,5 maand. Ik krijg mijn aanbetaling niet terug van ze.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte bereikbaarheid en geen oplossingen voor problemen

  theorie cursus - Review over 123-Theorie

  Ja thx ahmet, voor het slagen

  Opleiding apotheeker - Review over LOI

  LOI heeft geplaatst niet mij geholpen. Ik heb in januari opleiding gestart en daar was ik (zeggen ze ) dat ik 1 dag te laat was. Nu moet ik de hele opleiding geld van 1700 in 15 dagen betalen

  Zwakke punten
  Helpen, medewerkers

  Oplichters - Review over NTI

  Ik ben letterlijk al meer dan een jaar bezig, er wordt met niks geholpen ze hebben gewoon 1300 euro van mij beroofd niet inschrijven mensen wanneer je eenmaal alles heb betaald hebben zij niks meer te maken met jou ,geen antwoord op mails geen telefonische contact letterlijk niks en als je iemand aan de lijn krijgt weet die gene ook van niks af elke keer waneer ik bel moet ik mn verhaal opnieuw vertellen elke keer is er gezegd we gaan er achteraan maar dan over paar maanden bel je ze weer op vragen ze wie je bent ,1300 euro betaald alleen voor een toelatingsexamen mensen gewoon niet doen laat je niet gek maken door dit oplichters en ik verzoek iedereen die het zelfde heeft meegemaakt om samen 1 te worden en dit oplichters voor het rechter slepen. NIET BETALEN

  Sterke punten
  Geld eisen, mensen oplichten!!!

  Zwakke punten
  Bereik

  Aanrader! - Review over 123-Theorie

  In 1 X keer geslaagd! Onze docent Abdel was super duidelijk en legde goed uit. Zeker een aanrader!

  Geslaagd - Review over 123-Theorie

  Ik had een cursus van Abdul. Zonder deze man was ik niet geslaagd. Super duidelijk uitgelegd en erg vriendelijk.

  Super demotiverend - Review over LOI

  LOI beloofd je een hoop goeds en komt niks na. De les stof is zeer interessant, opdrachten prima maar het hele verhaal eromheen. werkplek online is zwaar verouderd. Opdrachten en examen worden veel te laat nagekeken. Het maakt niks uit hoe je een opdracht inlevert. Ze doen er alles aan om je ten alle tijden te laten zakken. Ze zullen je ook zeker niet uitleggen waarom een opdracht niet goed is en waarom een examen onvoldoende is. Daarvoor mag je in mijn geval 2 uur rijden, om te zien waarom je een 5 gehaald heb. Om vervolgens fouten van de examinator te zien. Wil je deze aankaarten dan moet je wel even een paar honderd euro betalen. Het maakt geen verschil als de docent op locatie dit ook gezien heeft. het is alsnog JOU FOUT!

  Sterke punten
  LAAT REAGEREN OF NIET

  Zwakke punten
  ....

  Online NLP-Practitioner opleiding - Review over NLP Academie

  Vanwege Corona heb ik de opleiding tot NLP-practitioner online gedaan. De lessen van de NLP-Academie zijn mij zeer goed bevallen! Bevlogen en enthousiaste docenten met veel interactie tijdens de lessen. Ondanks dat er geen fysiek contact was werd er toch een goede band opgebouwd zowel met de leraren als met mijn medestudenten. Ik kan het iedereen aanbevelen! Ik ben voornemens om ook de Master Practitioner online te gaan doen.

  Sterke punten
  Heldere lessen, goede, enthousiaste begeleiding. Prettig online.

  Uitstekende cursus, duidelijk en makkelijk - Review over 123-Theorie

  Alles kwam aanbod snel en duidelijk, goede interactie met leerlingen

  Top curus - Review over 123-Theorie

  Erg fijne online cursus gehad , en in 1x geslaagd!!!!

  Niet aan beginnen!! - Review over LOI

  Al een jaar aan het wachten op mijn certificaten, lesdagen worden last minute afgezegd (je kunt dat 6 maanden wachten op de volgende) klantenservice stuurt je van het kastje naar de muur, docenten die niet reageren. Er wordt niet geholpen wanneer iets niet goed gaat, je haalt examens maar krijgt hier vervolgens geen certificaten van. Kortom, begin niet bij de LOI, investeer je geld in een goede organisatie.

  Sterke punten
  Dat vraag ik me ook af.

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice, komt afspraken niet na, betaald veel geld voor letterlijk alleen je boeken en geen diploma.

  Super bedrijf - Review over 123-Theorie

  1 dag voor het examen cursus gehad. Tip top uitgelegd door Jan, Pepijn en Janini. Een paar uurtjes voor het examen nog een samenvatting gehad van alles waar we t over hebben gehad! Je mocht van alles vragen wordt netjes beantwoord. Top team!

  Sterke punten
  Geduldig, goede uitleg, goede luisteraars.

  K***** slecht bedrijf - Review over 123-Theorie

  Ze laten een half jaar niks horen en willen geen geld terug geven k*nkr slecht bedrijf moet per direct de deur sluiten

  Sterke punten
  Hebben ze niet vieze oplichters

  Zwakke punten
  ๐Ÿ–•๐Ÿพ๐Ÿ–•๐Ÿพ๐Ÿ–•๐Ÿพ๐Ÿ–•๐Ÿพ๐Ÿ–•๐Ÿพ

  Top cursus online - Review over 123-Theorie

  cursus in klas mag helaas nog niet, maar online heel veel service. Eerst cursus. Volgende ochtend nog 3 uur lang vragen stellen in livesessie en docenten de hele dag bereikbaar voor vragen. Ze hebben er echt het beste van gemaakt. In 1x geslaagd met 0 fout op kennis en inzicht

  Sterke punten
  - Service

  Jantje en Ufuk for president - Review over 123-Theorie

  Online de cursus gehad met docenten Jan & Ufuk, SO to Jan & Ufuk. Hoezo boeken lezen gewoon deze cursus volgen