Reviews over Cursusaanbieders


  Oplichters

  Review over LOI

  Moet 4 jaar door betalen terwijl ik na een half jaar gestopt ben omdat de lesstof online niet klopt met de boeken. en de feedback van de leraren slecht waren. Slechte communicatie van de administratie. 1 ster gegeven omdat 0 er niet bij staat

  Geslaagd

  Review over 123-Theorie

  Ik heb zelf al erg goed geleerd en dingen opgeschreven. Toen ook nog een cursus genomen van 123 theorie. En ook geslaagd in 1x!!! Gevaarherkenning 4 fout. Kennis 0 fout. En inzicht 1 fout. Tip : leer wel de lesstof voor je examen en cursus! Aanrader!

  Sterke punten
  Duidelijke uitleg

  Zwakke punten
  Niets

  wacht al 6 maanden op mijn diploma

  Review over LOI

  ik heb 6 maanden geleden de opleiding Korte MBO Bedrijfsadministrateur bij de LOI afgerond, de kosten volledig betaald, maar wacht nog altijd op mijn diploma. Als ik met LOI contact opneem via tel of mail, zeggen ze: u moet wachten, maar ze geven geen reden. Eindelijk na lang wachten heb ik diploma ontvangen. Blijkt foutieve gegevens te zijn vermeld in mij diploma. Geboorteland klopt niet. zomaar een geboorteland in mijn diploma vermelden. LOI heeft nooit gevraagd om geboorteland te vermelden bij het inschrijven. Ik heb de diploma gelijk terug gestuurd. Wacht nog altijd op mij diploma. Ik weet het niet of ik ooit de diploma kan krijgen waarvoor ik de kosten volledig heb betaald en de opleiding met succes heb afgerond.

  Sterke punten
  flexibiliteit

  Zwakke punten
  mensen niet serieus nemen. Niet duidelijk communiceren.

  In 1x geslaagd!

  Review over 123-Theorie

  In één keer geslaagd!! Echt dankzij de duidelijke informatie van de instructeurs!! Bedankt Ahmet, Pepijn en Vincent! Tijdens het examen gaat hun uitleg nog steeds door je hoofd. Door corona was de cursus online en ik vond dit heel prettig.

  Geslaagd met 123theorie

  Review over 123-Theorie

  Perfect. Docenten zijn echt professioneel en vertellen alles duidelijk. Door de vragen herhalen blijven vragen en antwoorden in je hoofd.

  Sterke punten
  Klantenservice.

  Geslaagd met 123theorie

  Review over 123-Theorie

  Perfect. Docenten zijn echt professioneel en vertellen alles duidelijk. Door de vragen herhalen blijven vragen en antwoorden in je hoofd.

  Sterke punten
  Klantenservice.

  Slechte communicatie

  Review over LOI

  Ik wilde enkel weten wat zoal de prijzen waren van bepaalde cursussen. Je moet dan eerst je persoonsgegevens invullen en krijgt dan pas het volledige kostenplaatje te zien. Maar: wat doen die slimmerikken? Ze sturen je dan een "bevestigingsmail" en ze gaan het lesmateriaal naar je toe sturen terwijl je niks betaald hebt of akkoord mee bent gegaan. Toen de bezorger langs kwam, heb ik het lesmateriaal geweigerd maar tevergeefs krijg ik betalingsverzoeken en net de tweede aanmaning gekregen waarop ik een heel boze mail heb gestuurd met dat ze duidelijk hun administratie niet op orde hebben. Onlangs een medewerker telefonisch mijn situatie uitgelegd en zij zou het in orde maken, is dus niet gebeurd.. Niet tevreden!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Slechte communicatie tussen medewerkers, lesmateriaal prompt sturen terwijl er niks betaald is of akkoord met voorwaarden etc

  Alleen maar op geld uit

  Review over NCOI

  Mijn ervaring met NCOI is echt heel SLECHT ,SLECHTER DAN SLECHT . Nog NOOIT zo'n instituut mee gemaakt. Never NOOIT een opleiding daar aanschaffen. Veel te duur en je krijgt zeker niet waar je voor dat geld recht op heb . Mijn geld zo het afvoerputje in . Het is gewoon een soort reclamebureau.

  Sterke punten
  Medewerkers zijn aardig en beleefd (mag ook wel voor dat geld)

  Zwakke punten
  Geen begrip , zeer slechte communicatie, willen alleen maar je geld . Zeggen dat je mag switchen maar zeggen daar niet bij dat je alles opnieuw moet betalen. Houden je vooral aan het lijntje

  Zeer tevreden

  Review over 123-Theorie

  Zeer tevreden over de online theoriecursus via ZOOM. Duidelijke tips, er was ruimte om vragen te stellen en alles ging gepaard met een flinke dosis humor! In één keer geslaagd.

  Bende

  Review over Avans Plus

  Wanneer je informatie vraagt aan / over Avans+ krijg je een enthousiast iemand aan de telefoon of op de mail. Ook bij het intake gesprek zijn ze enorm enthousiast. Vooral het onderdeel zelfstudie sturen ze erg op zodat iedereen op zijn/haar gewenste moment kan studeren. Dit i.c.m. een enkele lesdag. Maar wat is dat dramatisch geregeld... Online dien je opdrachten te maken en in te leveren, samen werkend of alleen met mede studie genoten. Docenten moeten dan online reageren, maar dit gebeurt amper. Reden? Docenten werken op ZZP basis. Docenten zijn allemaal nog werkzaam in het werkveld, waardoor zij veel kennis hebben (wat top is). Echter hebben zij amper tijd om goed en kundig te reageren op studenten. Je wordt aangewezen op jezelf en je studiegenoten, waardoor veel in het duister tasten en geen idee hebben of ze het goed doen. Wanneer je hier vragen over stelt zal er weinig tot niks aan gedaan worden...

  Sterke punten
  Docenten bevatten veel kennis

  Zwakke punten
  Weinig contact momenten mogelijk met docenten Weinig inhoudelijke feedback.

  Geslaagd!

  Review over 123-Theorie

  Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt Pepijn voor de leuke en leerzame cursus. Ik raad jou zeker aan!

  Triest

  Review over NCOI

  Alsjeblieft blijf hier weg. Ik werk 50 uur in de week en wilde en zaterdagstudie ernaast doen, allemaal mooie beloftes en zodra ik mijn geld overgemaakt had begon de ellende. Lessen gingen niet door, ik moest ineens naar Amsterdam ipv Rotterdam (scheelt een uur rijden!) en teleurstelling op teleurstelling. Je zou denken dat je voor 18 ruggen service kan verwachten, echt waar ze behandelen je als uitschot.

  Sterke punten
  Beloftes niet nakomen en liegen

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn, goede service verlenen.

  123theorie is top!

  Review over 123-Theorie

  Vandaag mijn theoriecursus gedaan bij 123 theorie. Wat een super toffe en leuke manier van het leren van de theorie heeft pepijn ons aangeboden. Na een hele dag stampen en uitleg (op een leuke en grappige manier) naar het CBR gegaan, de onderdelen kwamen goed overeen en zo heb ik kunnen slagen! Dankjewel voor de duidelijke en fijne uitleg Pepijn!

  Sterke punten
  Duidelijke uitleg, neemt de tijd, leuke en leerzame manier

  Lesstof versus Examens Associatie

  Review over LOI

  Momenteel volg ik de opleiding MBA niveau 5. Deze opleiding is een verdieping op BKB,BKC en PDB (welke ik allemaal heb behaald , bij fabius opleidingen). MBA blijkt een leuke interessant studie te zijn, die goed aansluit op eerdere onderwerpen en ik dacht ook redelijk makkelijk door de lesstof te gaan. Eigenlijk ging het goed tot het examens van de associatie, dit niveau ligt veel hoger dan wat er in de les wordt besproken. In de lest belastingswetgeving worden de belangrijkste wetsartikelen besproken en krijg je hier uitleg over. Echter bij de oefenexamens gaat men er vanuit dat je de gehele wetbundel kent. Prove heb ik behoorlijk wat tijd gestoken in het maken van oefenexamens+ alle huiswerkopdrachten (welke vaak naar tevredenheid werden afgerond). Nu blijkt bij het examen dat het niveau veel hoger ligt dan de oefenstof en daardoor voel ik mij onvoorbereid. Bij de vorige bundel was dit ook het geval. Voor de prijs die betaald zijn 3 lessen a 6 uur niet veel en de oefenstof is ook niet op de hoogte van de examens. Ik zal niet snel meer een cursus van de LOI meer volgen, dit was de eerste en laatste keer.

  Sterke punten
  De docent belastingwetgeving is erg aardig en reageert snel, dit geldt alleen voor hem.

  Zwakke punten
  stof niet op hoogte examens, weinig tot slecht reageren op vragen. te duur voor de waarde

  Super Bedankt !!!

  Review over 123-Theorie

  Hoi ik ben de vader van 3 kids die allemaal bij 123-theorie de cursus hebben doorlopen. Onze ervaring is perfect ! Alle 3 geslaagt !! Wesley was de eerste keer niet geslaagt hij had beter moeten leren, Steven en Penny zijn in 1 keer geslaagt goed te bereiken vanaf 9:00 Vriendelijk er zijn meedere scholen met de zelfde naam dus let OP !!! 123-Theorie.nl is de goede !! emails worden naar het juiste adres wel beantwoord dus de slechte ervaringen van andere hebben wel een reden die niet vermeld wordt !! groetjes Marcel Penny Steven Wesley

  Sterke punten
  Ze doen wat ze zeggen betrouwbaar 100% !! een aanrader !

  Zwakke punten
  als je in de ochtend de cursus begint zijn ze dan even niet bereikbaar de cursus begint om 6:45 maar het kantoor is pas bereikbaar om 9:00 uur dat kan soms lastig zijn.

  Heel slecht

  Review over NTI

  Hele slechte ervaring met NTI. In verband met verhuizing heb ik binnen de 14 dagen bedenktijd laten weten dat ik mij wil uitschrijven voor de studie. Nu moet ik 40% van het hele collegejaar betalen, omdat ik op 18 oktober telefonisch contact gehad en volgens het NTI die dag ben ingeschreven, terwijl aan de telefoon is besproken dat ik 1 november zou gaan starten. Nu doen ze er alles aan om toch het collegegeld te laten betalen terwijl ik nog geen enkele les heb gevolgd en geen enkel boek heb gebruikt, alles is ongebruikt en ik heb keurig netjes binnen de 14 dagen bedenktijd laten weten dat ik niet verder wil. Helaas maar hele slechte service en alleen maar uit op geld. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice, dus helaas moeten we hier zaak van gaan maken…

  Geen reactie

  Review over 123-Theorie

  Ik krijg al 2 weken geen reactie op de mail, ondanks dat ik heb aangegeven haast te hebben met de theorie en binnenkort op stage ga in het buitenland. Ook mijn vriend heeft het zelfde probleem gehad met hun, hij kwam 6 maande later aan de beurt. Ze adverteren met beste theorie en 100 procent geslaagd maar dat kan helemaal niet. Misschien moeten jullie eens eerlijk geld verdienen in plaats van alleen maar op te lichten. Ik wil zo snel mogelijk een datum want anders maak ik slechte reclame voor jullie

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Klantenservice dramatisch

  Geslaagd!

  Review over 123-Theorie

  Vandaag de 123-theorie cursus gevolgd bij Pepijn! Wat een ontzettend leerzame dag. Met een fantastisch einde in 1x geslaagd🥳 Een echte aanrader!

  Sterke punten
  Duidelijk uitgelegd, fijne pauzes tussen door.

  Begin nooit aan een opleiding bij de LOI!

  Review over LOI

  Begin nooit aan een opleiding bij de LOI! Lees verder als je de details wilt weten. Als werkgever hebben wij een collega een opleiding laten volgen bij de LOI en vanaf het begin af aan is alles mis gegaan. Het begon bij het niet kunnen volgen van de klassikale lessen vanwege Covid. Deze lessen zijn vervangen voor online lessen waarvan de kwaliteit erg slecht was. Onze collega liep tijdens een aantal lessen vast waarop de docent aangaf dat hij het ook niet wist omdat hij vanaf een afstand niets voor onze collega kon betekenen. Daarnaast moesten wij gewoon betalen voor locatiegeld terwijl er dus helemaal geen lessen op locatie gegeven werden. Vragen aan docenten moeten via de mail gesteld worden welke slechts één keer per week door de docent beantwoord worden. Mocht je ergens op vast lopen en de uitleg van de docent is alsnog niet toereikend loop je dus enorm vast. Ook staan er grote (spel)fouten in de online- en offline lesstof. Wanneer dit aangeven werd bij de docent kreeg onze collega de reactie dat dit al meerdere keren bij de LOI gemeld was, maar schijnbaar nog steeds niet aangepast was. De LOI is ook niet op de hoogte van welke examenvakken verplicht zijn voor het behalen van de certificaten. Meermaals is hierover verkeerde informatie gecommuniceerd, wat voor de nodige vertraging zorgde. Daarnaast is onze collega meerdere malen zonder geldige reden afgesloten van de online leeromgeving. Wanneer hierover contact met de LOI opgenomen wordt duurde het vervolgens nog enkele dagen voordat dit weer rechtgezet werd. Meerdere malen is financiële informatie doorgezet naar onze collega, terwijl die daar niks mee van doen heeft. En als je als werkgever naar de LOI belt over de gang van zaken moet je stevig je best doen om überhaupt serieus genomen te worden. De reden hiervoor is dat de LOI aangeeft alleen met de student hierover in gesprek te gaan. Terwijl je als werkgever wel de rekening dient te betalen. Zowel werkgever als student hebben meerdere personeelsleden van de LOI moeten corrigeren op fouten. Door trage reactie en slechte interne communicatie bij de LOI is het op tijd behalen van de opleiding nagenoeg onmogelijk! Na het behalen van het laatste examenvak is het de LOI zelfs gelukt om het onjuiste diploma toe te sturen!! Kort samengevat: volg echt geen opleiding bij de LOI! Het kost je enorm veel tijd en negatieve energie om de LOI te corrigeren.

  Goede ervaring leuke cursussen

  Review over NHA

  Heb van nha de cursus zorg en welzijn gedaan sociaal maatschappelijk dienstverlener basisopleiding specifieke doelgroepen en ben nu bezig met social work ik ben super tevrede mij huiswerk via de post nagekeken altijd antwoord van mijn docenten ben heel tevreden en ga hier na nog een cursus bij hun doen en ze hebben mij prachtige boeken toegestuurd bij de les

  Sterke punten
  Mooie lesstof overzichtelijk leerzaam lekker relaxed en snel antwoord van de docent

  Zwakke punten
  Geen

  Super cursus

  Review over 123-Theorie

  Dinsdag 26 oktober heb ik de cursus gevolgd in Deventer met als gevolg dat ik donderdag 28 oktober geslaagd ben! Na 4 keer gezakt te zijn, dacht ik, een dagcursus is wel handig. Top cursus, duidelijke uitleg en veel herhaling. Ik wist al veel maar tijdens het examen merkte ik dat de cursus mij veel inzicht heeft gegeven om het examen anders in te zien en beter te maken. 6 fout op gevaarherkenning en 0 op inzicht en kennis. Top!

  Sterke punten
  Duidelijke uitleg, veel herhaling.

  Zwakke punten
  Misschien iets te snel voor sommige deelnemers.

  Geen getuigschrift afgeronde modules

  Review over NHA

  NHA Klantenservice deze blijven volharden en zaken beoordelen van welke ik mijn afvraag met welke wetenschap. Simple vraag met een simpele oplossing meer is het niet. Gegevens zijn 2 eerder afgeronde modules, waarvan ik beide 1 getuigschrift vraag In eerdere studenten plaza medio 2017 stond alles in modules en kon ik per module getuigschrift opvragen. Ineens is de wereld veranderd, nogmaals het verzoek gedaan om deze getuigschriften voor beide modules. Eerst is mijn telefonisch geweigerd onwelwillend geen oren of ogen om dit op te lossen, ook na diverse mailtjes ook over en weer Hier wil ik aan toevoegen dat dit zeker de laatste keer is geweest mijn tijd te verspillen aan nutteloze tijd studeren afronden modules zonder getuigschrift bij de NHA, Want eerlijk is eerlijk en blijf eerlijk, ik heb 2 modules tijd ingestoken keurig afgerond en word geweigerd mijn deze getuigschriften te geven. Omdat men blijft volharden in dat ik de module bedrijf starten eerst moet behalen, waarvan ik al een middenstands diploma heb en deze al in dit diploma zit,  Ik ga toch geen rijbewijs halen als ik die al heb? Ik verwacht een juiste oplossing inzake deze Maar krijg het niet er is niemand anders bereikbaar dan een eigengezinde klanten service, niemand bereikbaar die deze mensen controleerd of op tieziet zaken als deze wel de weg bewandelen die mogelijk is en voorheen zeker ook mogelijk was,

  Sterke punten
  Je loopt tegen een muur aan

  Zwakke punten
  Geen oren of oog voor wat gevraagd word

  Zeer slecht. Komen beloftes niet na

  Review over 123-Theorie

  Zeer slecht.. Eerst afgesproken datum ging niet door, omdat er geen plek bij cbr was. Uiteindelijk een datum waarover ik gebeld heb of het mogelijk eerder kon op een evt andere locatie. De datum zou iig blijven staan. Tot 2x toe "ik beloof het". Een week van te voren bleek de datum bijna 4 maanden verplaatst te zijn, zonder enig overleg vanuit 123 theorie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen beloftes nakomen.

  In 1 keer geslaagd !

  Review over 123-Theorie

  Een paar dagen terug heb ik een theorie cursus mogen volgen via 123theorie. De uitleg tijdens de cursus van de docent, was super duidelijk. Er werd steeds herhaald, en de docent was interactief bezig met de klas. Een hele fijne ervaring. Ik ben dan ook gelijk na de cursus in 1 keer geslaagd voor mijn theorie-examen dankzij 123theorie. Ze zijn zeker een aanrader op gebied van theoriecursussen!

  Harstikke top

  Review over 123-Theorie

  Ik ken geen betere woorden gebruiken als fantastisch echt beter kan niet vandaag cursus gehad van 123 theorie van instructeur jan beste die er is echt top garantie super bedankt💪🏻

  Sterke punten
  Goed en duidelijk Doel gericht op je examen

  Zwakke punten
  Geen