• Ik ervaar deze cursus als erg goed. De leraar waar ik mijn huiswerk naar op stuur reageert erg snel, waardoor ik ook snel weer verder kan. Alles is ook erg duidelijk en er zijn geen dingen die ik mis. Ik heb een map gekregen waar ik ook alles in kan bewaren, waardoor alles erg georganiseerd is. Ik ben erg blij dat ik voor NHA heb gekozen.

    Door desiree op 7 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Een fantastische cursus met een heel handig huiswerk-instuur systeem via het NHA-stundentenplaza. Goede uitleg over grammatica en Poolse gewoontes en veel woorden die samen in één thema passen. Fantastische cursus. Huiswerk maken op eigen tempo is ook erg fijn!

    Door marco op 7 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik heb tijdig mijn cursus ontvangen. Mijn huiswerk was makkelijk op te sturen en ik kreeg het snel en nagekeken terug. Er stond goede feedback bij mijn huiswerk.
    Als ik belde om iets te weten te komen werd ik goed geholpen door de medewerkers. Door het goede advies ga ik beginnen aan de volgende cursus; computerboekhouden online met Exact.

    Door david op 7 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had mij aangemeld voor een hbo studie, maar door ziekte lukt het mij niet om de studie te volgen. Ik heb dus voor aanvang van het derde leerjaar opgezegd, maar ik had twee maanden voor het derde leerjaar op moeten zeggen. Nu kreeg ik het eerste pakket pas op 25 april binnen, dus dacht ik dat ik met 22 februari op tijd was (ik wist niet eens dat je twee maanden voor aanvang op moest zeggen maar dat scheen in hun voorwaarden te staan). Nu moet ik alsnog het hele derde jaar betalen, ook al doe ik er niets mee en maak ik geen gebruik van hun materialen en leerkrachten.

    Zwakke punten
    erg bureaucratisch

    Door Karen v. San op 12 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • n
    Ervaringen cursus
    Prettig cursusmateriaal. Goed gestructureerd. Duidelijk en overzichtelijk. In goed te verwerken delen opgedeeld. Snelle antwoorden op huiswerk.

    Door a.bos op 11 maart 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De cursus is duidelijk en goed omschreven. Tevens is de lesstof duidelijk, verzorgd en goed te begrijpen/leren.
    Zeker een aanrader voor anderen om ook deze cursus te volgen.

    Door joyce op 11 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wft basis
    Ervaringen cursus
    Goede, overzichtelijke cursus. Huiswerk word snel nagekeken en word voorzien van advies.
    Adviespuntje: het zal beter zijn als de nieuwe regels van de wft direct bij de leerstof word toegevoegd en niet in aparte bijlages in een pdf bestand.

    Door robin wind op 11 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ja goed informatie maar wat nog belangrijker is de hulp en de coach op afstand. Top gedaan. De eerste keer voor mij en bevalt me goed

    Door dennis op 18 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik ben nog bezig met het bevalt goed. Het is helder, duidelijk en het is fijn dat het wordt nagekeken

    Door mirjam op 18 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had een informatie brochure aangevraagd over de Cursus engels, NHA was goedkoopste van alles dus dacht eens verder kijken. Zag er goed uit, ik werd later gebeld of ik voor 14 dagen gratis het lespakket al wou, als ik er mee door wou gaan gegeven invullen en doorgaan anders terugsturen. Klinkt goed, was het ook. Maar op het formulier hadden ze het alleen maar over in termijnen betalen, terwijl dat 50 euro extra kost dus wou ik in een keer betalen. Dus ik hun een mail gestuurd met de vraag hierover, ruim een week gewacht, geen reactie gekregen, weer mail gestuurd weer geen reactie. Dus de boel terug gestuurd want zou maand later toch pas beginnen. Nu had ik 28 januari de cursus aangevraagd voor 15 februari, je kunt namelijk aangeven wanneer je wilt beginnen, ook bevestiging gehad enzo, alles leek goed. Maar vandaag is het al de 18e en ik heb nog niks in huis, op mijn rekening stond nog niks als opdracht voor afschrijven van het bedrag, helemaal niks... Nu heb ik er weer achter aan gemaild... Ben benieuwd of ik nu wel reactie krijg... Maar niet echt netjes. Als ze willen dat mensen bij kun het een en ander komen volgen moeten ze er wel wat voor doen.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    SERVICE.

    Door Laura op 18 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nog bezig.
    Ik loop nu tegen een probleem aan.
    Ik moet een geluidsopname insturen, maar er staat geen uitleg bij voor windows 10. Lukt mij dus niet tot zover.

    Door peter op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben nog niet zo lang bezig, pas 5 lessen gedaan maar bevalt goed.Lessen digitaal insturen en gecorrigeerd terug krijgen is zelfs heel goed.

    Door p.kusters op 15 februari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • mooie ervaring om na 25 jaar weer te leren. Snelle service met nakijken huiswerk. Internet site makkelijk toegankelijk.
    Cursus goed te doen. Duidelijk leerklapper. Sommige delen makkelijk andere weer pittig maar uitdagend. Ik probeer hem in 2 maanden af te hebben.

    Door donny op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nog maar bij les 4. Ik vind het niet gemakkelijk maar door goed te lezen in het boek en op het scherm kom je er vanzelf. Ik vind mezelf en halve digibeet en toch lukt het me om de huiswerkopdrachten voor elkaar te krijgen met goede cijfers tot nu toe.

    Door barbara op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Het cursusmateriaal is duidelijk. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en dat werkt prettig.

    Door folkeline op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Tot nu toe geen klachten. Ben nog bezig met de opleiding. Huiswerk wat ik instuur komt vlot terug, met duidelijke uitleg wanneer er wat fout is.

    Door miranda op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Duidelijk / overzichtelijk / per les de juiste hoeveelheid nieuwe leerstof / coaching zeer goed / beoordeling huiswerk snel en effectief feedback

    Ik ben zeer tevreden

    Door r.tolsma op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik vind het heerlijk om te doen, huiswerk wordt snel nagekeken en degene die het nakijkt heeft altijd een persoonlijk commentaar. Super!!!!

    Door Lonneke op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Heel goed. De NHA legt het heel goed begrijpelijk uit. Alleen de oefenopgaven zijn wat minder i.v.m. dat er vragen gesteld worden dienietsmet de geleerde stof van doen hebben. Verder wil ik dit aan jullie meegeven: de NHA is MARVELOUS

    Door arjan op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben net (in december 2015) begonnen met een cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken.

    Tot nu toe gaat het goed met het volgen van de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken en mijn ervaring met de aangewezen docente verloopt ook goed.

    Door s.mohun op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik ben nog volop bezig met de cursus NIMA A Communicatie. Ik vind het heel interessant en heel leuk. De lesstof is helder en duidelijk. Het leest makkelijk weg. De huiswerkopgaven zijn goed te doen en helpen om de lesstof te verwerken en te implementeren. Tot nu toe ben ik dus dik tevreden.

    Door a.mollet op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ervaringen cursus
    Goede methode om kennis te maken met de taal. Door de huiswerkopdrachten word je gedwongen om de opdrachten intensief te maken. Echter vind ik het wel jammer dat niet alle opdrachten in het boek ingestuurd mogen worden. De eerste les heb ik ze allemaal ingestuurd en toen werden niet alle opdrachten nagekeken. Dus wat uitgebreidere begeleiding zou wel prettig zijn.

    Door janneke op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    ik ervaar tot nu toe mijn cursus prima, nette en snelle antwoorden terug van mijn leraar, uitleg in de lessen is goed en duidelijk, maar ik als praktijk mens vind er te weinig oefen opdrachten bij zitten.

    Door Cynthia op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik vind het een duidelijke cursus, goed in te passen in de dagelijkse bezigheden. Het is erg prettig dat je je eigen studietempo kan bepalen. Na inlevering huiswerk, is het snel nagekeken. Al met al ben ik erg tevreden met de cursus!

    Door N.t. Dubel op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik heb deze cursus gevolgd uit interesse, om wat meer over het vakgebied te leren. Dit is gelukt, het was een duidelijke cursus die aan de hand van voorbeelden stapsgewijs je door de fijne kneepjes van het vak loodst. Het is geen vervanging voor een stage, iemand die zelf in dit vakgebied werkzaam wil worden zal zeker ook nog praktijk ervaring om moeten doen!

    Door E. van beek op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.