Reviews van deze auteur

geslaagd maar geen diploma

Review over LOI

Afgelopen November succesvol m'n opleiding afgerond.
Kreeg daarna een mailtje met felicitaties én de mededeling dat mijn diploma binnen 14 dagen per post toegestuurd zou worden. Bijna 3 weken later nog altijd géén diploma ontvangen.
Bel je LOI, word ik drie keer door verbonden met telkens 10-15 minuten in de wacht staan.
Heb ik eindelijk de juiste persoon aan de lijn, vertel dat ik nog altijd mijn diploma niet heb ontvangen....
krijg ik als antwoord dat het op de zelfde datum als het mailtje per post verstuurd is en ik het dus al ontvangen moet hebben. sja, als ik het ontvangen had zou ik niet hoeven bellen om te melden dat ik het nog NIET heb ontvangen. Zij beweren het opgestuurd te hebben maar ik heb het nooit ontvangen......
LOI zegt: spijtig dat u het niet heeft ontvangen want we verstrekken een diploma maar één keer !!

Bijna 1000 euro voor een opleiding, waarbij ik slechts één heel dun boekje lesstof kreeg en verder alles maar zelf via internet op moest zoeken. Nauwelijks tot geen begeleiding , je kon docent per mail vragen stellen, maar kreeg je geen antwoord of het duurde 2-3 weken voor je respons kreeg en dan was het een reactie waar je eigenlijk niets aan had. Voor zoveel geld hadden ze een diploma toch wel aangetekend kunnen versturen lijkt me.
Nu heb ik een prijzige studie gevolgd, ben ik glansrijk geslaagd, maar heb er helemaal NIETS aan omdat ik bij sollicitaties NIET aan kan tonen dat ik het diploma behaald heb.

LOI heeft het geld geind en verder laten ze je compleet barsten. Dus voor mij nooit en te nimmer meer LOI.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Bieden geen waar voor je geld. Zeer slechte tot geen begeleiding, minimaal lesmateriaal (vol fouten) , geen service en nemen géén verantwoordelijkheid, dragen géén zorg voor het goed en tijdig ontvangen van je behaalde diploma.

reacties: