0 Reviews

Slimleren - Oefenen met plezier voor middelbare scholieren Leren is niet altijd leuk, wij maken het leuker n makkelijker. Slimleren.nl is d online oefenomgeving speciaal ontwikkeld voor iedere middelbare scholier in de onderbouw van het ... Lees verder »

0 Reviews

De Bijlesmeester | Bijles en Huiswerkbegeleiding aan Huis De Bijlesmeester verzorgt bijles door heel Nederland voor basisschool en middelbare school. Bijles is aan huis en wordt binnen een week ... Lees verder »

0 Reviews

Nieuwtjes: ( Gratis ) apps voor kinderen, kinderboeken en speelgoed. De digitale juf met educatieve apps voor kinderen, recensies van kinderboeken en speelgoed en knutselen met kinderen. Blijf dagelijks op de hoogte van gratis ... Lees verder »

0 Reviews

Scriptiebegeleiding & Scriptiehulp | Snelafstuderen.nl - 95% slaagt op tijd Professionele Scriptiebegeleiding? Met de begeleiding van Snelafstuderen.nl rond je je scriptie snel en succesvol af! Lees meer op onze ... Lees verder »

0 Reviews

Squla | Leuk leren - oefen met alle vakken van de basisschool Het leukste online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8. Speel met Squla thuis de lesstof van school met ruim 70.000 quizvragen en ... Lees verder »

0 Reviews

Wij-leren.nl - kennis over onderwijs en scholen Je onderwijskundige kennis blijft op peil door het volgen van Wij-leren.nl, kennisplatform voor het onderwijs. Met onderwijskundige kennisbank en een helder beschreven ... Lees verder »