• De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

    Door anne op 20 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik vind alles zeer ok!Prima leerstof en eerlijke beoordelingen van de docent op de verbeterde huiswerktaken.
    Enkel vind ik het wel jammer dat je geen persoonlijk mailcontact met de docent hebt, soms zou dat handiger zijn,.
    Nu kun je hem/haar enkel via het ial ngezonden huiswerk een vraag stellen en krijg je, ook maar met het volgende huiswerk een antwoord terug.

    Door jaimie pison op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Mijn VWO Wiskunde A werd geleverd in 2 stevige ordners met losbladige lessen. Duidelijke uitleg van de stof met veel oefenopgaven om het zelf toe te passen. Het huiswerk kan via een eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent worden gestuurd. De docent kijkt het huiswerk altijd vrij snel na met 5 minuten als absoluut record. Er staan hier en daar wel foutjes in de lesstof en helaas is het erratum dat ik van de docent kreeg niet passend voor deze foutjes. Maar het overgrote deel is volledig correct en is het een prima manier om de lesstof tot je te nemen.

    Door Lilian op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ncoi, ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt met zoín slechte klantenservice en kwaliteit van opleiding. Ik ben pas geslaagd voor een opleiding maar niet dankzij de ncoi. Ik heb er bewust voor gekozen destijds een klassikale opleiding te volgen omdat ik vind dat de interactie met andere klasgenoten een meerwaarde is. Helaas werden echter twee van de drie modules tot 2 x toe klassikaal niet aangeboden wegens te weinig aanmeldingen. In plaats daarvan boden ze mij de e-learning variant aan. Een hoop geld voor iets wat ze niet waar kunnen maken!
    Daarnaast had ik bij 1 module een leraar in de klas staan die regelmatig gecorrigeerd werd door cursisten en niet eigen was in de lesstof. Dat doet mij twijfelen aan zijn expertise.
    Mijn ervaring van de klantenservice is helaas niet beter. Afspraken die over de telefoon gemaakt zijn om terug te bellen of te mailen zijn niet nagekomen. Ik ben verbijsterd dat zoín bedrijf nog kan bestaan. Ik zal iedereen afraden zijn of haar opleiding/training via de ncoi te volgen. TE duur, niet klantvriendelijk, geen goede kwaliteit.

    Door mariska op 11 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik volg wiskunde en scheikunde op HAVO niveau. Alles wordt goed uitgelegd en ik ga er vlot doorheen. Als je iets niet begrijpt kun je dit altijd aan je docent vragen. Het huiswerk insturen is niet moeilijk en het wordt redelijk snel nagekeken met feedback. Er zijn echter een aantal nadelen:
    -Er staan veel foutjes in de stof wat erg verwarrend is. Ook in de oplossingen staan foutjes. Erg slordig.
    -Van wiskunde krijg ik elke maand nieuw huiswerk opgestuurd, dit komt pas rond de 7e in de bus, wat ik best laat vind ivm de planning die ik voor mezelf heb gemaakt.

    Door marjan op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik vind de cursus Criminologie erg interessant, hoewel ik een paar verbeterpunten heb voor NHA en de cursus op zich. Ten eerste ten aanzien van de cursus. Deze vind ik wat beperkt. Op zich is de behandeling van diverse gerelateerd onderwerpen naar mijn verwachting, maar de diepgang vind ik te beperkt en daarmee ook de lesstof (het boek). Dit mag van mij uitgebreider. Daarnaast vind ik de opdracht in een van de laatste hoofdstukken waarbij je een rapport op moet vragen bij de politie niet goed. Opdrachten waarbij je op internet iets op moet zoeken vind ik prima, maar ik ben nu al een week aan het wachten op een rapport van de politie en kan door deze externe factor niet het betreffende hoofdstuk afronden (ik heb in deze week tijd op verschillende manieren de politie benaderd, bevestigingen gehad, maar nog steeds geen rapport). Ten tweede mijn punten over de NHA. Mijn ervaringen zijn erg positief. Nette klantenservice en snelle bezorging van het cursusmateriaal. Alles loopt in principe gesmeerd. Ten aanzien van het huiswerk nakijken vind ik wel dat ik soms wat lang moet wachten. Daarbij zou ik als verbeterpunt willen noemen dat er wellicht een soort mail/chatfunctie moet komen met de docent. Nu kun je alleen via je huiswerkopgaven vragen stellen, maar dan moet je dus wel huiswerkopgaven in te leveren hebben. Als je geen huiswerkopgaven hebt, en toch een vraag hebt, dan kun je nu nergens met je vraag terecht. Verder: vooral zo doorgaan en cursus en dienstverlening blijven verbeteren!

    Door M. Vermeulen op 23 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik volg de combinatiecursus Spaans beginners + gevorderden. Ik ervaar de cursus als zeer prettig. Het cursusmateriaal is erg up-to-date en duidelijk geschreven. Door de te beluisteren CD's krijg je de uitspraak snel en goed onder de knie. De uitspraak staat overigens heel erg goed uitgelegd in de eerste paar lessen, dus je zou het zelfs zonder CD kunnen doorlopen. De cursus is compleet (je hoeft verder niets aan te schaffen) en eenvoudig bij voldoende inzet. Het in te sturen huiswerk via internet of per post (ik heb het zelf via internet ingestuurd) is vaak al binnen een dag gecorrigeerd. Je kunt altijd vragen stellen aan je begeleidende docent en weet hij/zij er geen antwoord op dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar. Kortom, ik ben erg tevreden over de cursus en zou iedereen aanraden een cursus Spaans bij NHA te volgen!

    Door MLM op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Cursus is erg begrijpelijk en eenvoudig opgesteld. De inhoud is erg interessant maar mag vaak wat meer uitgediept worden want soms blijft het wel erg beknopt naar mijn mening. Ik had een hoger niveau van de cursus verwacht maar op zich is het wel goed als kennismaking met de materie.
    Best wel tevreden over de feedback van de docent wat betreft het huiswerk maar een directe mail naar de docent zou handig zijn in sommige gevallen.

    Door Cindy op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Enige tijd geleden ben ik begonnen aan de cursus Italiaans voor beginners bij de NHA. De laatste paar jaar ga ik graag met mijn vrouw naar ItaliŽ op vakantie en het leek mij wel eens tijd worden dat ik de taal een beetje kon spreken. Na wat zoeken op internet kwam ik deze cursus tegen bij de NHA en was een van de goedkopere cursussen. We zijn nu net weer terug uit ItaliŽ en ik merkte dat ik dankzij de cursus toch al enige korte gesprekjes kon voeren. Hetzij nog een beetje met handen en voeten, maar het begin is er.

    Door Toine op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Cursus Evenementen Organisator.
    Leuke cursus. Mis af en toe wat de opdracht inhoud.
    Voorbeeld les 6 was een opdracht een evenement/receptie te organiseren voor een bedrijf. In de opdracht staat niet dat een kostoverzicht bijgevoegd moet worden.

    Door M. Bernards op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Door J. Anninga op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

    Door Frank op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goed advies
    Ervaringen cursus
    De klantenservice heeft mij goed advies gegeven. Want de opleiding voor dierenarts assistent is precies wat ik zocht.

    Door John op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

    Sterke punten
    gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

    Door ruben op 20 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • recent begonnen aan de cursus online marketing en het bevalt me heel goed. Goed lesmateriaal en een enthousiaste docent die snel het huiswerk na kijkt. NHA is zeker een aanrader!

    Sterke punten
    - goede prijs/kwaliteit verhouding
    - handige tablet
    - goede begeleiding door docent
    - duidelijke studie opzet

    Door Martijn op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik studeer voor budgetcoach bij de NHA. De leraar vind ik heel goed. Ik krijg goede terugkoppelingen op mijn huiswerk en mijn vragen. Ik leer niet alleen de theorie maar ontwikkel ook praktische vaardigheden. En ook het coachen gaat me steeds betet af.

    Sterke punten
    Leraar

    Zwakke punten
    Geen

    Door marjo op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • STUDIE NHA LIFE COACH
    Ervaringen cursus
    DE CURSUS HEEFT SERIEUS INHOUD EN BEHOEFT TOCH EEN SERIEUZE ZELFSTUDIE, WAT IK WEL WAARDEER!
    OM ALLES ERNSTIG VOOR TE BEREIDEN EN HUISTAKEN TE MAKEN IS WEL MEER DAN 4 UUR PER HOOFDSTUK NODIG. MAAR IK BEN BLIJ MET DE KEUZE. NHA LEVERT WEL KWALITEIT.

    Sterke punten
    kwalitatief goede cursus (inhoud)

    Zwakke punten
    meer dan 4 uur per week studeren in mijn geval (wel de moeite waard!!)

    Door Lisette op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Sterke punten
    de lesstof is overzichtelijk en hanteerbaar.

    bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Door Petra op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de cursus Excel van NHA naar tevredenheid gevolgd. De cursus is erg geschikt voor iedereen die wel eens in excel gewerkt heeft maar hier nog niet alles uit kan halen.

    Ik heb de cursus als zeer praktisch ervaren en ben blij met de vele handige tips en tricks die ik tijdens deze cursus geleerd hebt.

    Sterke punten
    goed te volgen, praktisch & up-to-date.

    Door Rick op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Enkele maanden geleden ben ik begonnen bij NHA met de cursus Online Marketing. Ik had al een achtergrond in traditionele marketing maar wilde graag mijn kennis verbreden en dan specifiek op het gebied van Online Marketing.

    De cursus is mij zeer goed bevallen. Het handboek is volledig up-to-date en sluit zeer goed aan op actuele thema's. Ook het overige lesmateriaal (handouts, studiewijzer etc) zat prima in elkaar.

    Het gebruik van studentenplaza (de online leeromgeving) was vrij eenvoudig. Het insturen van huiswerkopdrachten ging heel gemakkelijk en binnen 1 tot 2 dagen had ik mijn cijfer al binnen. Mooi om te zien dat de docent ook echt feedback geeft en je voorziet van handige tips.

    De eerste hoofdstukken zorgen ervoor dat je redelijk gemakkelijk kunt beginnen en na verloop van tijd wordt er steeds meer van je gevraagd waarbij je ook echt moet aantonen dat je over de nodige kennis beschikt.

    Zeker een aanrader voor iedereen die met marketing bezig is en zijn kennis wil verbreden.

    Sterke punten
    -Actuele cursus
    -Goed te volgen
    -Uitstekende huiswerkbegeleiding
    -Goede huiswerkopdrachten

    Door Alewijn op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Laudius is een goede opleider. ik heb de cursus nagelstyliste gedaan. Wat ik goed vond was de lesstof. Wel ooit lastig om jezelf tot studeren te zetten. Ik heb veel informatie over Laudius gevonden op www.besteopleidingen.nl. Dat is een Laudius ervaringen en review website. Aanrader!

    Sterke punten
    leuk
    informatief

    Zwakke punten
    moeilijk

    Door B. Nillsen op 16 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Uit nieuwsgierigheid ben ik er mee begonnen, en zo enthousiast geworden dat ik nu op de 37ste dag zit. Tien minuten per dag doe ik het, en sta verbaast wat ik spelende wijs heb opgestoken.

    Gewoon eens proberen. Is gratis duss.

    Sterke punten
    Onderhoudend
    Spelende wijs
    Weinig tijd kost het
    Grappige leuke disign
    Ze stimuleren je er mee door te gaan door herinneringsmails die je evt uit kunt zetten.
    Je kunt het in groepsverband doen.
    Veel talen
    Geen taalkundige regeltjes leren. Bv duitse naamvallen.
    En last but not least, gratis

    Zwakke punten
    Vanuit Nederlands weinig te leren talen. Alleen Engels. Ik heb wel begrepen dat er meer in voorbereiding zijn. Rest allemaal vanuit Engels.
    Weinig ondersteuning in grammatica en speling in de app. Wel is dit meer te vinden op de site.
    Verdienstrategie is uniek, maar is het toekomstbestendig? Hierdoor vraag ik me af of het gratis blijft.

    Door An op 5 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik volg de cursus Spaans voor beginners + gevorderden. Ik vind het een uitstekende cursus! De cursus is erg volledig en voorzien van duidelijk en overzichtelijk materiaal. De bijgestuurde CD's zijn goed te beluisteren en hierdoor krijg je de uitspraak snel onder de knie. Het in te zenden huiswerk (via internet of per post) heb ik ingezonden via internet. Mijn begeleidende docent op afstand had het meestal binnen 1 dag al nagekeken. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Je kunt volledig op je eigen tempo studeren, en doordat mijn huiswerk zo snel nagekeken was kon ik ook direct door met de volgende les. De lessen zijn overzichtelijk opgebouwd en goed te doen als je je inzet. Als je een vraag aan je docent wilt stellen kun je dit tezamen met het huiswerk insturen. Weet hij/zij er geen antwoord op, dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, duidelijk, volledig op je eigen tempo te volgen, goede begeleiding, goed bereikbaar, volledige cursus

    Door MLM op 27 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ben nu enkele maanden bezig met mijn curcus spaans
    zeer goede, nette curcus, veel informatie, goede leerstof en zeer duidelijk
    cursus is inclusief enkele cd's en vertaal kaske
    mijn leerkracht op afstand is ook erg goed, snel antwoord.
    toen dit niet zo was, was NHA er om dit op te lossen en houden ze je verder en spoedig op de hoogte!
    ben zeer tevreden!

    Sterke punten
    duidelijke curcus
    zeer leerrijk
    klantvriendelijkheid
    goede begleiding

    Door kiki op 22 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er stonden zeer veel fouten in het cursusmateriaal dat ik in november 2013 ontvangen heb.In de aanvulling stonden al veel fouten aangegeven, die ik meteen in het boek heb aangepast, voordat ik met de cursus begon. Helaas kwam ik tijdens de cursus vaak vast te zitten, omdat naast de aanvulling met fouten, nog veel fouten in zaten. De leraar Hans Woutersen, heeft mij de nodige uitleg gegeven, om het te begrijpen. Hij liet mij ook weten, dat een bepaalde opdracht niet te maken was, omdat de stof niet behandeld was. U begrijpt, dat hierdoor door mij vele uren zinloos zijn besteed. Gelukkig heb ik de cursus uiteindelijk wel met goed gevolg voltooid. Vervolgens heb ik een review geschreven met als eindoordeel "matig". Dit werd echter niet geplaatst, maar ik kreeg een e-mail van NHA of ik prijs stelde op de nieuwste druk, die ik dan zou kunnen gebruiken als naslagwerk. Nou, dit vond ik natuurlijk wel een mooi aanbod. Mijn review hebben ze echter nooit geplaatst, maar de nieuwste versie heb ik wel ontvangen!
    Ik heb geen mening of ik NHA aan vrienden of bekenden zou aanbevelen, dat moet een ieder voor zichzelf beoordelen.

    Sterke punten
    - Schriftelijk studeren is mij prima bevallen, je kunt zelf je tijd indelen.
    - Leraar Hans Woutersen gaf een duidelijke uitleg op mijn vragen.
    - Het huiswerk werd snel nagekeken en vragen werden snel beantwoord.
    - Het lesmateriaal was zeer goed in elkaar gezet, in les 1 leer je bijvoorbeeld iets en dit moet je vervolgens in les 3 of 4 in de huiswerkopgaven weer toepassen.
    - Ik heb na afloop van die cursus de nieuwste versie van Excel 2007/2010 ontvangen (reden, zie hierboven)

    Zwakke punten
    - Veel fouten in cursusmateriaal, wat zeer hinderlijk is!
    - Je kunt pas vragen stellen bij het indienen van het huiswerk. Tip: je kunt het beste bijvoorbeeld wachten met het inleveren van les 1 en met les 2 verder gaan. Als je daar vast komt te zitten, lever dan les 1 in en stel meteen de vragen die je over les 2 hebt, enz.
    - Ze hebben mijn review (met als eindoordeel "matig") niet geplaatst.
    - Ik snap niet goed, dat ze door de overheid gecertificeerd zijn, vanwege het groot aantal fouten in de lesstof.

    Door JR op 22 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.