• Ondanks dat ik een leek ben op economisch gebied, heb ik het onderdeel bedrijfseconomie als helder en nuttig ervaren. De stof werd goed verhelderd adhv voorbeelden. De cursus is voor mij over het algemeen erg helder. Het is een goede investering voor mijn toekomstig beroep geweest.

    Door Ingrid op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er is echt geen kanker aan duolingo ik zal het niet doen je krijgt er kanker van

    Sterke punten
    kanker

    Zwakke punten
    kanker

    Door je moeder op 4 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een smerige manier van handelen zeg ...ze vragen je of ze je wat informatie over een cursus op mogen sturen en vervolgens schrijven ze je ongevraagd in !!! Het poststuk wat je retour stuur word doodsimpel weer opgestuurd ...WAT EEN SMERIGE AFLEGGERS Ik weet nog niet wat ik voor cursus ga volgen maar t zal NEVER bij het NTI zijn !!!

    Sterke punten
    nul

    Door wim op 29 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn CCNA en CCDA gehaald bij 2Sides, wat ik vooral fijn vond was de praktische aanpak en vertaling naar praktijksituaties, de trainers hebben praktijkervaring en weten ook waar ze het over hebben als je naar stof buiten de boeken vraagt.

    Sterke punten
    Flexibel, meedenkend en veel kennis van zaken

    Door N van Kampen op 22 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de studie Filiaalmanager gevolgd. Het lesmateriaal is prima, maar al na een week hield de tablet ermee op die ik erbij kreeg met de gratis cursus Time Management.
    Na een hectische periode kwam ik er eindelijk aan toe om wat vragen te stellen over de tablet en het huiswerk. Hier werd absoluut geen service verleend. De tablet viel buiten de garantie, dus kon ik geen nieuwe krijgen, de cursus kon niet los verstuurd worden vanwege verspreiding, begrijp ik ook. Maar omdat ik onder andere voor NHA heb gekozen, is de cursus Time Management, dus die wou ik wel graag doen. Na eindeloze e-mail sessies kreeg ik dan eindelijk een nieuwe tablet verstuurd.

    Daarnaast word het huiswerk al snel voldoende gegeven, en kan je dus geen uitleg meer vragen over de stof of opdrachten. Wanneer je bij de opdracht aangeeft dat je meer uitleg wilt, krijg je een nihil antwoord.

    Bij het indienen van een klacht, werd mij verteld dat het mijn schuld was, dat ik geen uitleg kreeg, omdat ik niet duidelijker dan 'graag uitleg' bij de desbetreffende opdracht had geschreven.

    Nu heb ik een getuigschrift aangevraagd en ga ik geen examen doen omdat ik me door gebrek aan kennis geen examen meer durft te doen.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - Slechte en onvriendelijke klantenservice
    - Geen duidelijke uitleg

    Door Maaike op 18 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afrader.
    Leuke, pittige studie, maar Aalo werkt rommelig. Goede docenten met eigen soms tegenstrijdige visies. Cursist heeft hiervan de gevolgen.

    Sterke punten
    Het geeft de nodige inzichten in sportleer

    Zwakke punten
    Boeken zitten veel fouten in, soms zelfs achterhaalde zaken.
    Tegenstrijdige visies van docenten
    Verschillende visies docenten
    Examens rommelig geregeld

    Door Dominiek op 28 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik volg sinds een paar maanden de cursus Duits (beginners) bij NHA. De cursus is goed opgebouwd voor mensen die de Duitse taal nog niet spreken, de audiostukken zijn van prima kwaliteit.

    Door Pedro Jacobs op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

    Door anne op 20 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik vind alles zeer ok!Prima leerstof en eerlijke beoordelingen van de docent op de verbeterde huiswerktaken.
    Enkel vind ik het wel jammer dat je geen persoonlijk mailcontact met de docent hebt, soms zou dat handiger zijn,.
    Nu kun je hem/haar enkel via het ial ngezonden huiswerk een vraag stellen en krijg je, ook maar met het volgende huiswerk een antwoord terug.

    Door jaimie pison op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Mijn VWO Wiskunde A werd geleverd in 2 stevige ordners met losbladige lessen. Duidelijke uitleg van de stof met veel oefenopgaven om het zelf toe te passen. Het huiswerk kan via een eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent worden gestuurd. De docent kijkt het huiswerk altijd vrij snel na met 5 minuten als absoluut record. Er staan hier en daar wel foutjes in de lesstof en helaas is het erratum dat ik van de docent kreeg niet passend voor deze foutjes. Maar het overgrote deel is volledig correct en is het een prima manier om de lesstof tot je te nemen.

    Door Lilian op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ncoi, ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt met zoín slechte klantenservice en kwaliteit van opleiding. Ik ben pas geslaagd voor een opleiding maar niet dankzij de ncoi. Ik heb er bewust voor gekozen destijds een klassikale opleiding te volgen omdat ik vind dat de interactie met andere klasgenoten een meerwaarde is. Helaas werden echter twee van de drie modules tot 2 x toe klassikaal niet aangeboden wegens te weinig aanmeldingen. In plaats daarvan boden ze mij de e-learning variant aan. Een hoop geld voor iets wat ze niet waar kunnen maken!
    Daarnaast had ik bij 1 module een leraar in de klas staan die regelmatig gecorrigeerd werd door cursisten en niet eigen was in de lesstof. Dat doet mij twijfelen aan zijn expertise.
    Mijn ervaring van de klantenservice is helaas niet beter. Afspraken die over de telefoon gemaakt zijn om terug te bellen of te mailen zijn niet nagekomen. Ik ben verbijsterd dat zoín bedrijf nog kan bestaan. Ik zal iedereen afraden zijn of haar opleiding/training via de ncoi te volgen. TE duur, niet klantvriendelijk, geen goede kwaliteit.

    Door mariska op 11 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik volg wiskunde en scheikunde op HAVO niveau. Alles wordt goed uitgelegd en ik ga er vlot doorheen. Als je iets niet begrijpt kun je dit altijd aan je docent vragen. Het huiswerk insturen is niet moeilijk en het wordt redelijk snel nagekeken met feedback. Er zijn echter een aantal nadelen:
    -Er staan veel foutjes in de stof wat erg verwarrend is. Ook in de oplossingen staan foutjes. Erg slordig.
    -Van wiskunde krijg ik elke maand nieuw huiswerk opgestuurd, dit komt pas rond de 7e in de bus, wat ik best laat vind ivm de planning die ik voor mezelf heb gemaakt.

    Door marjan op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik vind de cursus Criminologie erg interessant, hoewel ik een paar verbeterpunten heb voor NHA en de cursus op zich. Ten eerste ten aanzien van de cursus. Deze vind ik wat beperkt. Op zich is de behandeling van diverse gerelateerd onderwerpen naar mijn verwachting, maar de diepgang vind ik te beperkt en daarmee ook de lesstof (het boek). Dit mag van mij uitgebreider. Daarnaast vind ik de opdracht in een van de laatste hoofdstukken waarbij je een rapport op moet vragen bij de politie niet goed. Opdrachten waarbij je op internet iets op moet zoeken vind ik prima, maar ik ben nu al een week aan het wachten op een rapport van de politie en kan door deze externe factor niet het betreffende hoofdstuk afronden (ik heb in deze week tijd op verschillende manieren de politie benaderd, bevestigingen gehad, maar nog steeds geen rapport). Ten tweede mijn punten over de NHA. Mijn ervaringen zijn erg positief. Nette klantenservice en snelle bezorging van het cursusmateriaal. Alles loopt in principe gesmeerd. Ten aanzien van het huiswerk nakijken vind ik wel dat ik soms wat lang moet wachten. Daarbij zou ik als verbeterpunt willen noemen dat er wellicht een soort mail/chatfunctie moet komen met de docent. Nu kun je alleen via je huiswerkopgaven vragen stellen, maar dan moet je dus wel huiswerkopgaven in te leveren hebben. Als je geen huiswerkopgaven hebt, en toch een vraag hebt, dan kun je nu nergens met je vraag terecht. Verder: vooral zo doorgaan en cursus en dienstverlening blijven verbeteren!

    Door M. Vermeulen op 23 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik volg de combinatiecursus Spaans beginners + gevorderden. Ik ervaar de cursus als zeer prettig. Het cursusmateriaal is erg up-to-date en duidelijk geschreven. Door de te beluisteren CD's krijg je de uitspraak snel en goed onder de knie. De uitspraak staat overigens heel erg goed uitgelegd in de eerste paar lessen, dus je zou het zelfs zonder CD kunnen doorlopen. De cursus is compleet (je hoeft verder niets aan te schaffen) en eenvoudig bij voldoende inzet. Het in te sturen huiswerk via internet of per post (ik heb het zelf via internet ingestuurd) is vaak al binnen een dag gecorrigeerd. Je kunt altijd vragen stellen aan je begeleidende docent en weet hij/zij er geen antwoord op dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar. Kortom, ik ben erg tevreden over de cursus en zou iedereen aanraden een cursus Spaans bij NHA te volgen!

    Door MLM op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Cursus is erg begrijpelijk en eenvoudig opgesteld. De inhoud is erg interessant maar mag vaak wat meer uitgediept worden want soms blijft het wel erg beknopt naar mijn mening. Ik had een hoger niveau van de cursus verwacht maar op zich is het wel goed als kennismaking met de materie.
    Best wel tevreden over de feedback van de docent wat betreft het huiswerk maar een directe mail naar de docent zou handig zijn in sommige gevallen.

    Door Cindy op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Enige tijd geleden ben ik begonnen aan de cursus Italiaans voor beginners bij de NHA. De laatste paar jaar ga ik graag met mijn vrouw naar ItaliŽ op vakantie en het leek mij wel eens tijd worden dat ik de taal een beetje kon spreken. Na wat zoeken op internet kwam ik deze cursus tegen bij de NHA en was een van de goedkopere cursussen. We zijn nu net weer terug uit ItaliŽ en ik merkte dat ik dankzij de cursus toch al enige korte gesprekjes kon voeren. Hetzij nog een beetje met handen en voeten, maar het begin is er.

    Door Toine op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Cursus Evenementen Organisator.
    Leuke cursus. Mis af en toe wat de opdracht inhoud.
    Voorbeeld les 6 was een opdracht een evenement/receptie te organiseren voor een bedrijf. In de opdracht staat niet dat een kostoverzicht bijgevoegd moet worden.

    Door M. Bernards op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Door J. Anninga op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

    Door Frank op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goed advies
    Ervaringen cursus
    De klantenservice heeft mij goed advies gegeven. Want de opleiding voor dierenarts assistent is precies wat ik zocht.

    Door John op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

    Sterke punten
    gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

    Door ruben op 20 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • recent begonnen aan de cursus online marketing en het bevalt me heel goed. Goed lesmateriaal en een enthousiaste docent die snel het huiswerk na kijkt. NHA is zeker een aanrader!

    Sterke punten
    - goede prijs/kwaliteit verhouding
    - handige tablet
    - goede begeleiding door docent
    - duidelijke studie opzet

    Door Martijn op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik studeer voor budgetcoach bij de NHA. De leraar vind ik heel goed. Ik krijg goede terugkoppelingen op mijn huiswerk en mijn vragen. Ik leer niet alleen de theorie maar ontwikkel ook praktische vaardigheden. En ook het coachen gaat me steeds betet af.

    Sterke punten
    Leraar

    Zwakke punten
    Geen

    Door marjo op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • STUDIE NHA LIFE COACH
    Ervaringen cursus
    DE CURSUS HEEFT SERIEUS INHOUD EN BEHOEFT TOCH EEN SERIEUZE ZELFSTUDIE, WAT IK WEL WAARDEER!
    OM ALLES ERNSTIG VOOR TE BEREIDEN EN HUISTAKEN TE MAKEN IS WEL MEER DAN 4 UUR PER HOOFDSTUK NODIG. MAAR IK BEN BLIJ MET DE KEUZE. NHA LEVERT WEL KWALITEIT.

    Sterke punten
    kwalitatief goede cursus (inhoud)

    Zwakke punten
    meer dan 4 uur per week studeren in mijn geval (wel de moeite waard!!)

    Door Lisette op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Sterke punten
    de lesstof is overzichtelijk en hanteerbaar.

    bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Door Petra op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.