• Ik ben sinds een maand begonnen aan de cursus klinische psychologie. Ik heb binnen 3 werkdagen de cursus per post binnen gekregen, zeer netjes in orde (ringmap, huiswerk enveloppen, schrijfblok, papierwerk netjes in plastic mapjes). Ook digitaal via het platform kan ik mijn lessen lezen. Vriendelijk en behulpzaam.

    Sterke punten
    Vriendelijk en behulpzaam.
    Snel per post en mail.
    Geordend en netjes.

    Zwakke punten
    Als je in termijnen betaald krijg je steeds maar 4 lessen die je kan inzien. Hoe vaker je betaling is gedaan hoe meer lessen je kunt inzien.

    Door Nicoline op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lesmateriaal is incompleet en erg slordig samengesteld. Duidelijk knip- en plakwerk. Staan ook fouten in, zowel in het lesmateriaal als in de uitwerking van de oefenopgave.
    Broddelwerk

    Sterke punten
    Huiswerk wordt snel nagekeken, digitale portal werkt goed.

    Zwakke punten
    Incompleet, slordig, veel fouten

    Door Pieter op 11 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ehbo curses herhaling afgenomen bij de eerste hulpgroep. Actie.!
    Je krijgt 2 bioscoopkaartjes gratis.
    Nou na bijna 3 maanden nog geen kaartjes. Klacht gestuurd via de mail. Krijg je gewoon geen reactie op. Week later gebeld. Sorry mevrouw de kaartjes zijn nou op. Ook de vergoeding van het ziekenfonds wat ik zou krijgen volgens hun site. Klopt niet. Ik krijg helemaal geen vergoeding. Erg jammer dat ze zo met mensen om gaan. Als ik dit had geweten was ik bij het rode kruis gebleven

    Sterke punten
    Kan ik nog niet bedenken

    Zwakke punten
    Duidelijk omschreven

    Door Winy op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mij laten scholen tot Personal Trainer en later als Medisch Fitness professional bij AALO opleidingen.

    Al gedurende mijn studie kon ik terecht bij verschillende sportscholen zowel met stage als betaald. Nu ben ik al paar jaar een goed betaalde PT'er en ik ben zo enorm blij en dankbaar dat mijn toenmalige trainer AALO had aangeraden.

    Sterke punten
    Professionele trainers, methodisch zeer sterk, mooi opleidingsmateriaal inclusief een super moderne digitale leeromgeving.

    Zwakke punten
    De klantenservice reageert niet altijd even snel (hoewel binnen 48 uur, maar ik ben ongeduldig)

    Door Michael Post op 12 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb me ingeschreven in juni 2017 voor een cursus die zou starten eind september 2017. Net voor de start kregen we een brief dat de cursus uitgesteld werdt. Twee weken later een brief dat de cursus niet doorgaat.

    Waar ik me met name aan stoor is het feit dat ik in een reintegratie traject zit waarin je zo snel mogelijk omgeschoold wilt worden (en dus niet aan het lijntje gehouden worden).
    Diep teleurgesteld ga ik een betrouwbaardere opleidingspartner zoeken!

    Sterke punten
    ??

    Zwakke punten
    Afspraken nakomen. Als er te weinig deelnemers zijn moet je diegene die zich opgegeven hebben een alternatief bieden (in de omliggende regio's) en niet zomaar afzeggen.

    Door John v D op 5 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lessen zijn alleen op papier te verkrijgen. Zeer ouderwets en als je onderweg of op vakantie wil studeren moet je een paar gote mappen meenemen. Niet erg van deze tijd. Heb om oplossing gevraagd maar die kwam niet. Nee, de lessen zijn alleen op papier.
    Dus balen. Zal NHA niet weer gebruiken en ook niet aanraden.

    Zwakke punten
    Lesmateriaal niet digitaal

    Door Ria op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik begon een jaar geleden aan de basisopleiding SPH. Goed voor 30 ECT's, dus ik had al een aardig eindje op weg kunnen zijn. Het thuisgestuurde materiaal was oké, studiewijzer en literatuur. Maar vele verwijzingen naar de online leeromgeving zijn hopeloos, omdat het meeste materiaal niet terug te vinden is op het studentenplaza. Er zijn wel downloads en errata, maar die staan er lukraak en wat je zoekt is er niet bij. Je kunt wel contact hebben met je medestudenten, maar je kunt je eigen verzonden berichten niet teruglezen en soms kun je geen antwoord sturen. Ziet er nogal amateuristisch uit en het werkt voor geen meter en nodeloos ingewikkeld. Nooit meer NHA wat mij betreft.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Over het algemeen zwaar onder de maat wat de basisopleiding SPH betreft. (leergang 2016, is later vernieuwd begrijp ik?)

    Door N van Barnev op 8 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik beschouw de loi sinds vandaag als een lachertje. Hilarisch hoe hun targets belangrijker zijn dan het opleiden van hun personeel zodat ze de klant van een goed en eerlijk antwoord kunnen voorzien. Mensen lokken onder valse voorwendselen kunnen we allemaal.

    Vroeger had ik respect voor jullie, nu zou ik zelfs niet een kind uit een ontwikkelingsland een studie van jullie geven.

    BLEGH, nooit weer

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Vrijwel alles. Wou dat ik het andersom mocht invullen, maar helaas schrijf ik in het Nederland...

    Door Sanne op 14 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tot 4 maal toe de laatste dag.een cursus afzeggen.
    Je moet aan het bellen blijven.

    Dus de andere scholen zaten vol.

    Sterke punten
    Prima lerares .
    Duidelijke uitleg.

    Zwakke punten

    Door Ed op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik volgde de opleiding HBO Ergotherapie, maar ik ben er inmiddels achter dat onderstaande klachten ook bij overige opleidingen aan de orde zijn
    Allereerst zou je je af kunnen vragen of je een praktische opleiding als thuisstudie kan/wil volgen…
    Hieronder mijn bevindingen van de opleiding HBO Ergotherapie:

    Bij de start van de opleiding:
    - NCOI biedt de opleiding landelijk aan, in de praktijk worden de opleidingen bijna altijd in Utrecht verzorgt.
    - Je krijgt net voor de start van je module:
    o Je boeken (lastig voorbereiden iedere keer weer)
    o De informatie waar, wanneer. Ik had mij opgeven voor de avondvariant in Amsterdam maar ik kreeg iedere keer net voor de start van de module te horen dat het alleen overdag, op maandag in Utrecht mogelijk was.
    - Er zijn 3 momenten van instromen bij de opleiding. Het nadeel hiervan is dat je niet start bij een begin.
    - Veel commentaar op de grote klassen vanuit studenten en docenten. Tot nu toe zijn de klassen net onder de 20 studenten. Ze adverteren met kleine klassen.

    Organisatie van de opleiding:
    - Bijna geen schoolvakanties, inhalen of vooruit werken is bijna niet mogelijk.
    - Rommelig in de informatievoorziening.
    - Je moet voor alles (behoorlijke) bedragen betalen. Bijv. € 200 herexamen. Als je 2 keer zakt voor je herexamen dan moet je de module over doen voor €1100.
    - Lessen en informatie via E-connect vaak incompleet, verschillende informatie en examendata bij verschillende studenten.
    - Minors worden plotseling geschrapt (minor “kinderen”)
    - Docenten hebben niet altijd de juiste achtergrond (bijvoorbeeld fysiotherapie i.p.v. ergotherapie. )
    - Op de dag variant volg je 2 lessen achter elkaar op 1 dag. Het nadeel is dat je hierdoor je een aantal opdrachten niet of lastig kan maken omdat er voor/tijdens/na elke les opdrachten zijn.
    - Bij de avondvariant duurt de avond 3 uur (incl. koffie/thee pauze). Bij de dagopleiding duurt de dag 6 uur (daar gaat een lunch en koffie/thee pauzes vanaf). Dus veel korter les.
    - De modules lopen niet in een oplopende volgorde dat heeft nadelen. Bijv. tijdens de praktijk avond observeren vroeg de docent: “wie van jullie heeft iets gehad van bewegingsleer? Uhm niemand…wat gaan jullie dan observeren?”
    - Ik merk dat de meeste studenten nog geen idee hebben hoe ze de stage kunnen combineren met hun werk/studie/privé. Op zich is dat een probleem van de betreffende studenten. Maar wat mij verbaast is dat de opleider nu adviseert om te starten met stage halverwege jaar 2, maar qua uren verdeling zouden beiden stages in jaar 3 en/of volledig in jaar 4 veel logischer zijn. Dat laatste zie je ook terug in de accreditatie NVAO besluit. Maar dan is weer de vraag, ga je het redden zonder ervaring in de praktijk om alle opdrachten uit te voeren en je alles eigen te maken?
    - Toelatingsdossier van de groep die gestart is in september na ¾ jaar nog steeds niet beoordeeld. In de accreditatie NVAO staat het volgende “Wel wijst het panel erop dat Pro Education de instroomvereisten goed moet blijven bewaken en dat een goede intake van cruciaal belang is.”
    - Opdrachten vaak onduidelijk geformuleerd.
    - Opdrachten zijn niet genummerd, waardoor er iedere les weer ruis ontstaat.
    - Na de les worden er antwoorden beloofd in e-connect. Helaas staat daar vaak ‘meerdere opties mogelijk’, ‘bespreek met je medestudent’.
    - Regelmatig is er ter voorbereiding op een les lesmateriaal/websites toegevoegd die niet echt een meerwaarde is. Dit is ook al door meerdere docenten aangegeven tijdens de les.
    - Weinig tot geen meetinstrumenten ter beschikking waardoor het erg theoretisch blijft.
    - Een module inhalen met zo’n vol programma en zo weinig vakanties is er lastig, NCOI/ProEducation motiveert je dan ook vakken door te schuiven. Voor zover ik goed geïnformeerd ben zijn er nu pas 2 studenten die jaar 1 hebben gehaald d.m.v. heel veel herexamens.
    - Docenten hebben geen inzicht in het examen en hebben zelf niet het les materiaal gemaakt omdat ze allemaal ZZP’ers zijn. Kunnen de studenten dus ook niet gericht klaarstomen. Je moet altijd alles leren want je kan alles krijgen op het examen.
    - Er was een docent die het erg vreemd vond dat al haar studenten waren gezakt, maar ze kreeg geen toestemming om de vragen van het examen in te zien.



    Door C.Waterus op 2 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik volgde de opleiding HBO Ergotherapie, maar ik ben er inmiddels achter dat onderstaande klachten ook bij overige opleidingen aan de orde zijn
    Allereerst zou je je af kunnen vragen of je een praktische opleiding als thuisstudie kan/wil volgen…
    Hieronder mijn bevindingen van de opleiding HBO Ergotherapie:

    Bij de start van de opleiding:
    - NCOI biedt de opleiding landelijk aan, in de praktijk worden de opleidingen bijna altijd in Utrecht verzorgt.
    - Je krijgt net voor de start van je module:
    o Je boeken (lastig voorbereiden iedere keer weer)
    o De informatie waar, wanneer. Ik had mij opgeven voor de avondvariant in Amsterdam maar ik kreeg iedere keer net voor de start van de module te horen dat het alleen overdag, op maandag in Utrecht mogelijk was.
    - Er zijn 3 momenten van instromen bij de opleiding. Het nadeel hiervan is dat je niet start bij een begin.
    - Veel commentaar op de grote klassen vanuit studenten en docenten. Tot nu toe zijn de klassen net onder de 20 studenten. Ze adverteren met kleine klassen.

    Organisatie van de opleiding:
    - Bijna geen schoolvakanties, inhalen of vooruit werken is bijna niet mogelijk.
    - Rommelig in de informatievoorziening.
    - Je moet voor alles (behoorlijke) bedragen betalen. Bijv. € 200 herexamen. Als je 2 keer zakt voor je herexamen dan moet je de module over doen voor €1100.
    - Lessen en informatie via E-connect vaak incompleet, verschillende informatie en examendata bij verschillende studenten.
    - Minors worden plotseling geschrapt (minor “kinderen”)
    - Docenten hebben niet altijd de juiste achtergrond (bijvoorbeeld fysiotherapie i.p.v. ergotherapie. )
    - Op de dag variant volg je 2 lessen achter elkaar op 1 dag. Het nadeel is dat je hierdoor je een aantal opdrachten niet of lastig kan maken omdat er voor/tijdens/na elke les opdrachten zijn.
    - Bij de avondvariant duurt de avond 3 uur (incl. koffie/thee pauze). Bij de dagopleiding duurt de dag 6 uur (daar gaat een lunch en koffie/thee pauzes vanaf). Dus veel korter les.
    - De modules lopen niet in een oplopende volgorde dat heeft nadelen. Bijv. tijdens de praktijk avond observeren vroeg de docent: “wie van jullie heeft iets gehad van bewegingsleer? Uhm niemand…wat gaan jullie dan observeren?”
    - Ik merk dat de meeste studenten nog geen idee hebben hoe ze de stage kunnen combineren met hun werk/studie/privé. Op zich is dat een probleem van de betreffende studenten. Maar wat mij verbaast is dat de opleider nu adviseert om te starten met stage halverwege jaar 2, maar qua uren verdeling zouden beiden stages in jaar 3 en/of volledig in jaar 4 veel logischer zijn. Dat laatste zie je ook terug in de accreditatie NVAO besluit. Maar dan is weer de vraag, ga je het redden zonder ervaring in de praktijk om alle opdrachten uit te voeren en je alles eigen te maken?
    - Toelatingsdossier van de groep die gestart is in september na ¾ jaar nog steeds niet beoordeeld. In de accreditatie NVAO staat het volgende “Wel wijst het panel erop dat Pro Education de instroomvereisten goed moet blijven bewaken en dat een goede intake van cruciaal belang is.”
    - Opdrachten vaak onduidelijk geformuleerd.
    - Opdrachten zijn niet genummerd, waardoor er iedere les weer ruis ontstaat.
    - Na de les worden er antwoorden beloofd in e-connect. Helaas staat daar vaak ‘meerdere opties mogelijk’, ‘bespreek met je medestudent’.
    - Regelmatig is er ter voorbereiding op een les lesmateriaal/websites toegevoegd die niet echt een meerwaarde is. Dit is ook al door meerdere docenten aangegeven tijdens de les.
    - Weinig tot geen meetinstrumenten ter beschikking waardoor het erg theoretisch blijft.
    - Een module inhalen met zo’n vol programma en zo weinig vakanties is er lastig, NCOI/ProEducation motiveert je dan ook vakken door te schuiven. Voor zover ik goed geïnformeerd ben zijn er nu pas 2 studenten die jaar 1 hebben gehaald d.m.v. heel veel herexamens.
    - Docenten hebben geen inzicht in het examen en hebben zelf niet het les materiaal gemaakt omdat ze allemaal ZZP’ers zijn. Kunnen de studenten dus ook niet gericht klaarstomen. Je moet altijd alles leren want je kan alles krijgen op het examen.
    - Er was een docent die het erg vreemd vond dat al haar studenten waren gezakt, maar ze kreeg geen toestemming om de vragen van het examen in te zien.



    Door C.Waterus op 2 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De cursus Arabisch voor beginners is uitermate slecht te noemen. Nha biedt een vertaalcomputer aan. Echter na die ontvangen had bleek de taal er niet op te staan. Ook het aangeboden studentenplaza bleek ( na betaling) niet te werken. De stof is heel onduidelijk. Na mijn klacht aan nha hebben ze de website aangepast en vervolgens mijn klacht van tafel geveegd. Je krijgt dus niet wat ze je aanbieden maar je mag er wel voor betalen.
    Begin er niet aan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    misleidend. Alles om de klant binnen te halen. Vervolgens is er totaal geen begeleiding.

    Door E. Hoek op 16 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn opleiding tot makelaar-taxateur valt erg tegen via het NHA. Er zijn zogenaamde 'docenten', wat zij doen is enkel wat meerkeuze huiswerk nakijken. Na het inleveren van huiswerk is er als voorbereiding voor je toets GEEN mogelijkheid meer om nog vragen te stellen. De docenten zijn op geen manier te bereiken of in contact mee te komen.

    Daarnaast krijg je voor 800 euro 6 mappen thuis gestuurd, lijkt me wat overdreven veel geld. Tot mijn grote teleurstelling bevatten deze mappen daarnaast ook ONTZETTEND veel fouten. Zinsopbouw, verkeerde voorbeelden, verkeerde uitwerkingen en ga zo maar door. Het hele geheel klopt van geen kant, en dat merk je als student al. Wie moet dit dan in elkaar gezet hebben?

    Na contact hierover met de NHA verzochten zij mij om zelf even alle fouten op een rij te zetten voor hun. Wie denken ze wel niet dat ze zijn!? Lees de lesstof door en je komt er vanzelf wel achter.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - Docenten zijn er niet, ondanks dat je er voor betaald.
    - lesstof erg slordig samengesteld
    - lesstof bevat ernstig veel fouten
    - geen contact te krijgen met iemand die verstand van de stof heeft

    Door Daniel Baas op 10 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kort na het ontvangen van mijn boeken voor een MBO opleiding kreeg ik slecht nieuws van de arts. Hierdoor was het medisch onmogelijk om een opleiding te volgen. Contact opgenomen met het NHA en dezelfde dag de boeken retour gestuurd. Echter 1,5 maand later bleek door een storing van het postkantoor dat mijn pakket niet verstuurd was. Doordat ik het ontvangstbewijs al had weggegooid had ik geen bewijs en moest ik de helft van de opleiding alsnog betalen.
    Totdat ik Dhr. B. Gubbels van het NHA aan de telefoon had. Als ik een verklaring zou krijgen van het bedrijf die mijn pakket had opgestuurd, zou hij zijn best gaan doen bij zijn leidinggevende. Zojuist te horen gekregen dat ik de kosten niet hoef te betalen.
    Bij deze wil ik Dhr Gubbels en het NHA bedanken! Meneer Gubbels heeft echt zijn best gedaan om dit voor elkaar te krijgen en hier ben ik hem heel dankbaar voor!

    Door Patricia op 9 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gestart met het combipakket beginners en gevorderden Frans. De opbouw van de hoofdstukken zijn te pittig voor beginners en weinig variatie in de opdrachten. Wanneer je huiswerk verstuurd naar je docent dien je een postzegel erbij te doen, zodat je docent het naar je terug kan sturen. Tijdens de cursus heb ik nog geen één keer een berichtje van NHA mogen ontvangen, ik ervaar weinig betrokkenheid. Kortom, ik ben erg teleurgesteld en spijt van de investering. De tablet die als cadeau ontvangt is echt een flop. Tablet loopt snel leeg en kwaliteit is erg slecht.

    Door Ineke op 9 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben in 2007 begonnen met een studie HBO bedrijfskundige informatica die ik in 2011 met succes heb afgerond. Het studeren bij de LOI vergt veel discipline en wat zwaar is dat je nauwelijks tot geen contact hebt met mede studenten. Je staat er dus echt alleen voor.

    Wat mij opviel tijdens de diploma uitreiking is dat het percentage leerlingen wat daadwerkelijk de eindstreep haalt echt bedroevend laag is.

    Sterke punten
    - Online trainen is effectief
    - Huiswerk wordt netjes na gekeken
    - Over het algemeen goede feedback omtrent huiswerk

    Zwakke punten
    - Materiaal sluit niet altijd aan bij de examens
    - Begeleiding tijdens stage opdrachten was erg slecht

    Door Paul op 26 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Leuke cursus. Veel regels zijn weer wat naar boven gekomen vanuit mijn geheugen, maar ik heb ook veel nieuwe dingen geleerd. Ik had de tijd die voor de lessen stond wel nodig. Zeker als ik het leren meereken. Ik kreeg de nagekeken lessen vlot terug met uitleg over wat er fout was. Het enige nadeel vond ik dat je alleen vragen kunt stellen, als je huiswerk instuurt. Als je tijdens een les wat tegenkomt wat je niet begrijpt, dan kun je dat pas vragen als je de les instuurt. En als je de cursus hebt doorlopen en je komt tijdens het leren voor het examen toch nog iets tegen wat je niet (meer) weet, dan kun je het ook niet meer vragen. Gelukkig kun je veel dingen ook op internet opzoeken. Ondanks de zenuwen ben ik met een goed cijfer geslaagd. (Ik begon in februari 2016 met de cursus en ik heb op 25 juni van dat jaar examen gedaan).

    Sterke punten
    Vlot het huiswerk terug met duidelijke uitleg erbij.
    Alles is in overzichtelijke hoofdstukken ingedeeld.


    Zwakke punten
    Alleen vragen kunnen stellen tegelijk met het insturen van huiswerk.
    Geen proefexamens beschikbaar, dus je hebt geen idee wat je precies van het examen kunt verwachten (maar als je goed geleerd hebt, is het wel te doen, bleek achteraf).

    Door J. Fleer op 7 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op zich is de cursus logisch opgebouwd en doordat je de taal leert door praktijksituaties die ze voorleggen is het ook leuk om te leren. Begeleiding van docent is goed.
    Maar groot minpunt is dat de lesstof minimaal 14 jaar oud is. In de les spreken ze nog over pesetas terwijl we al 14 jaar de euro hebben.
    ook mist een les voor een deel de vertaling en toen ik de docente hierop wees reageerde zij met "hebben ze dat nu nog niet aangepast"
    Maw ook deze fout staat er al heel lang in.
    Doordat het lesmateriaal zo verouderd is leer je wel Spaans, maar mis je moderne woorden. Taal is onderhevig aan trends en die mis je dus totaal.
    Is dat heel erg? Ik mis bv info over als je een sim kaart wilt kopen, of als je iets anders over gebruik computer/data/mobiele telefoon wilt weten.

    Sterke punten
    Goede opbouw van les aanbod.
    Doordat woorden in praktijk context worden gepresenteerd leert het makkelijk.

    Zwakke punten
    Zeer sterk verouderd lesmateriaal, tenminste 14 jaar oud

    Door Sandra op 26 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het gemakkelijke aan een cursus volgen bij de NHA, is dat je dit vanaf thuis kunt doen en wanneer het voor jou uitkomt. Je kunt je tijd zelf indelen en daarom is het volgen van een opleiding of cursus via de NHA goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen voor begeleiding van een docent die bij de cursus betrokken is en veel kennis over het onderwerp heeft. Je kunt ook contact leggen met medestudenten via studentenplaza. Je hebt de keuze om je huiswerkopdrachten via de post of via de plaza te versturen, wat heel gemakkelijk is. En als je er wat langer over doet, geeft dit helemaal niets. Het kunnen aanvragen van een diploma vind ik een groot pluspunt, maar je krijgt ook sowieso een getuigschrift.

    Door mevr. p. op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het contact met de leerkracht is minimaal en vrij lastig. Vragen moeten met het huiswerk ingezonden worden en zo komt het voor dat je de vragen over hoofdstuk bijvoorbeeld 1 moet inleveren bij het huiswerk van hoofstuk 3. Maar voor de rest geen opmerkingen

    Door anoniem op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Snel geleverd cursusmateriaal, compleet om gelijk te kunnen beginnen! Huiswerk online in te leveren en snelle opbouwende feedback van de cursusleider! Tot nu toe geen negatief punt kunnen ontdekken. Super tevreden.

    Door m. nijveen op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sommige teksten uit het cursus gedeelte marketing vind ik moeilijk leesbaar en daarbij de vraagstelling van de huiswerkopdrachten ook. Verder heb ik al veel geleerd in korte tijd. PR heeft opdrachten die je niet alleen theoretisch weg wijzen maar ook praktisch.

    Door m. sniekers op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De cursus die ik volg bevalt mij goed. Hij is duidelijk omschreven en de huiswerk vragen zijn kort en duidelijk, de correcties zijn naar mijn mening goed en terzake.

    Door hans op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben momenteel nog bezig met de cursus en vindt de werkwijze erg fijn. Ik heb ervoor gekozen om mij gedurende de cursus te laten begeleiden door een docent en ik vind dat ik erg fijne feedback terugkrijg op mijn huiswerk. Ook is de lesstof op een zeer handige wijze ingedeeld, waardoor de lesstof begrijpelijk en ook erg goed te onthouden is. Door deze opbouw wordt een bepaald onderwerp in een brede context geplaatst en dagelijkse situaties nagebootst waardoor je leert hoe je in een bepaalde situatie moet handelen / een gesprek aan moet gaan. Ik ben erg tevreden over de cursus tot dusver. Enige puntje ter verbetering zou zijn is dat de lesstof wat meer up to date mag zijn, aangezien bedragen nog in pesetas worden genoemd, en een taal ook in de loop van de jaren wel iets veranderd waardoor lesstof op een gegeven moment wat verouderd. Verder helemaal prima!

    Door joanna op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tot nu toe bevalt mij deze cursus erg goed. Het is heel duidelijk allemaal en als alles zo door blijft gaan wil ik misschien na deze cursus nog wel een doen.

    Door judtih op 20 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.