• Ervaringen cursus
    Heel goed. De NHA legt het heel goed begrijpelijk uit. Alleen de oefenopgaven zijn wat minder i.v.m. dat er vragen gesteld worden dienietsmet de geleerde stof van doen hebben. Verder wil ik dit aan jullie meegeven: de NHA is MARVELOUS

    Door arjan op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben net (in december 2015) begonnen met een cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken.

    Tot nu toe gaat het goed met het volgen van de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken en mijn ervaring met de aangewezen docente verloopt ook goed.

    Door s.mohun op 15 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik ben nog volop bezig met de cursus NIMA A Communicatie. Ik vind het heel interessant en heel leuk. De lesstof is helder en duidelijk. Het leest makkelijk weg. De huiswerkopgaven zijn goed te doen en helpen om de lesstof te verwerken en te implementeren. Tot nu toe ben ik dus dik tevreden.

    Door a.mollet op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ervaringen cursus
    Goede methode om kennis te maken met de taal. Door de huiswerkopdrachten word je gedwongen om de opdrachten intensief te maken. Echter vind ik het wel jammer dat niet alle opdrachten in het boek ingestuurd mogen worden. De eerste les heb ik ze allemaal ingestuurd en toen werden niet alle opdrachten nagekeken. Dus wat uitgebreidere begeleiding zou wel prettig zijn.

    Door janneke op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    ik ervaar tot nu toe mijn cursus prima, nette en snelle antwoorden terug van mijn leraar, uitleg in de lessen is goed en duidelijk, maar ik als praktijk mens vind er te weinig oefen opdrachten bij zitten.

    Door Cynthia op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik vind het een duidelijke cursus, goed in te passen in de dagelijkse bezigheden. Het is erg prettig dat je je eigen studietempo kan bepalen. Na inlevering huiswerk, is het snel nagekeken. Al met al ben ik erg tevreden met de cursus!

    Door N.t. Dubel op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik heb deze cursus gevolgd uit interesse, om wat meer over het vakgebied te leren. Dit is gelukt, het was een duidelijke cursus die aan de hand van voorbeelden stapsgewijs je door de fijne kneepjes van het vak loodst. Het is geen vervanging voor een stage, iemand die zelf in dit vakgebied werkzaam wil worden zal zeker ook nog praktijk ervaring om moeten doen!

    Door E. van beek op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Waardeloos, duur en oninteressant! Post-Bachelor tot rekenspecialist gevolgd.
    Min-punten:
    - locatie Amsterdam ging niet door dus moest voor beide modules naar Utrecht en Nieuwegein!
    - Inhoud sluit niet aan bij de eindopdracht
    - Specialist is een groot woord, je leert niks specialistisch.
    - Reageren traag via de mail en via de telefoon weten ze niks! (Echter facturen worden wel snel verzonden)
    - Beoordeling en inhoud liggen ver uit elkaar
    - lesgevende docent weet niet wat er wordt beoordeeld en wat de inhoud moet zijn van je eindmodule opdracht.
    - inhoudelijk geen begeleiding
    - beoordeling is waardeloos, net als het bezwaar wat je daarop maakt
    - bezwaar kost €75,-
    - herkansing kost €195,-

    Waardeloos bedrijf!

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    - locatie Amsterdam ging niet door dus moest voor beide modules naar Utrecht en Nieuwegein!
    - Inhoud sluit niet aan bij de eindopdracht
    - Specialist is een groot woord, je leert niks specialistisch.
    - Reageren traag via de mail en via de telefoon weten ze niks! (Echter facturen worden wel snel verzonden)
    - Beoordeling en inhoud liggen ver uit elkaar
    - lesgevende docent weet niet wat er wordt beoordeeld en wat de inhoud moet zijn van je eindmodule opdracht.
    - inhoudelijk geen begeleiding
    - beoordeling is waardeloos, net als het bezwaar wat je daarop maakt
    - bezwaar kost €75,-
    - herkansing kost €195,-

    Door B. op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vind mijn beide cursussen die ik geniet zeer duidelijk omschreven, en zeker de moeite waard om verder te studeren .
    Met vriendelijke groet H.M van Holland

    Door h.m. holland op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe ervaar ik het als positief leren, waarbij je zelf je tempo bepaalt. Er zijn lessen die meer tijd vergen.

    Door anoniem op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu een paar weken bezig en ervaar het positief. Ik kan mijn vragen stellen en krijg hier antwoord op. Feedback op de huiswerkopgave worden binnen een week voorzien. Erg fijn.

    Door cynthia op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nog volop bezig met de cursus NIMA A Communicatie. Ik vind het heel interessant en heel leuk. De lesstof is helder en duidelijk. Het leest makkelijk weg. De huiswerkopgaven zijn goed te doen en helpen om de lesstof te verwerken en te implementeren. Tot nu toe ben ik dus dik tevreden.

    Door a.mollet op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede methode om kennis te maken met de taal. Door de huiswerkopdrachten word je gedwongen om de opdrachten intensief te maken. Echter vind ik het wel jammer dat niet alle opdrachten in het boek ingestuurd mogen worden. De eerste les heb ik ze allemaal ingestuurd en toen werden niet alle opdrachten nagekeken. Dus wat uitgebreidere begeleiding zou wel prettig zijn.

    Door janneke op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik zit inmiddels een helse 6 jaar bij de LOI. Ik ken mensen die al contactpersonen hebben op directieniveau vanwege het wanbeleid wat gevoerd wordt bij de LOI. Kort samengevat:
    - lesmateriaal is schandalig, verouderd, slecht geschreven, sluit totaal niet aan bij de examens.
    - alles komt te laat, examenoproepen, examenuitslagen
    - lesmateriaal wordt niet geupdate en als het wel gebeurd wordt het niet automatisch aan je verstuurd.
    - docenten kijken niet na, sturen je alleen de antwoorden toe, of reageren helemaal niet
    - docenten spreken elkaar tegen, er zijn totaal geen voorwaarden waar zij zich aan moeten houden. zo heb ik een paper ingeleverd die ik onvoldoende terug kreeg. Ik heb toen een klacht ingediend en na een andere beoordeling had ik ineens een 8. rara hoe kan dat
    - begeleiding stage en afstuderen spant de kroon. Als ik daar aan ga beginnen om uit te leggen ben ik morgen nog niet klaar.
    Dus echt de tip, begin er niet aan!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie vorige punt

    Door Diana L op 17 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • cursus is goed te doen. Maar enige kennis van boekhouden is wel handig. Helemaal blanco had ik erg moeilijk gevonden. Zeker omdat je je vragen niet voorafgaand aan je huiswerk kan stellen. Je kan bij het inzenden van je huiswerk wel je vragen stellen. Maar dan heb je het al ingeleverd en krijg je al een cijfer. Fijn zou zijn als je via het portaal vragen aan je docent kan stellen. Hierdoor kan je je opdracht soms beter begrijpen en dus beter maken. Verder goed leesbaar en opbouw ook goed.

    Door Susanne op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    ben momenteel nog maar 2 maanden bezig en kan alleen van daaruit mijn mening geven.
    De cursus is duidelijk maar soms worden er moeilijke termen gebruikt, mag van mij wel iets makkelijker omschreven worden.
    het huiswerk wat ik opstuur word snel nagekeken en het aan maken van een account op plaza was zeer duidelijk uitgelegd.

    Door Anja Bouman op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Momenteel volg ik de beroepscursus Online Marketing van de NHA. Mijn eerste indruk(ken) zijn erg positief. Het lesmateriaal is mooi opgezet en aangepast aan vandaag de dag, wat in de snel veranderende wereld van Marketing noodzakelijk is. De (huiswerk)opdrachten zijn leuk om uit te voeren en maken een koppeling tussen de opgedane kennis en de praktijk. De hulp van de docent is uitstekend. De docent voorzag mijn huiswerk binnen één dag van commentaar. Echt commentaar waar je iets aan hebt en waar je mee verder kunt in de rest van de cursus. Fijn om zo'n docent te hebben tijdens het volgen van deze (thuis)studie.

    Door Evi op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beste keuze ooit!

    Ik krijg altijd binnen 2 dagen mijn gemaakte huiswerk terug! En zoals de drukke decembermaand ben ik vergeten te studeren krijg ik een herinnering om weer te gaan studeren! Ik ben er héél erg blij mee. Ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om een Engels (combi) cursus te gaan doen. Ik voel me nu eindelijk zeker in mijn spreken! Bedankt NHA! En vooral Mr. Uz voor het snelle nakijken!

    Door Monique op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Cursus Secretaresse

    De cursus Secretaresse is een erg leerzame maar vooral leuke cursus, alle onderwerpen worden duidelijk omschreven.
    Ook bij het opsturen van je huiswerk of bij vragen krijg je snel antwoord. Ik ben helemaal tevreden.

    Door Annemiek op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een interessante en ook leuke cursus die mij, terwijl ik net begonnen ben, echt helemaal ligt. Het lijkt wellicht saaie stof maar dat is het totaal niet. De lesstof is in goed te volgen taal geschreven.
    De cursus is verder duidelijk opgebouwd met aan het eind van iedere les huiswerkvragen. Deze stuur je naar je docent die het nakijkt en feedback geeft. Het is echt een verrijking van mijn kennis. Ik sta midden in de samenleving door veel vrijwilligerswerk te doen en deze cursus draagt daar ook zeker aan bij.

    Door KArin op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo, met Sanna,
    In januari ben ik begonnen met cursus Basiskennis Boekhouden. Ik woon twee jaar in Nederland en mijn taal niveau is nog veel te verbeteren maar ik kan goed begrijpen wat ik lees en studeer van mijn lesmaterialen. Heel duidelijke en beknopte uitleg met oefenopgaven. Graag zal ik jullie aanraden deze cursus maar zeker met hulp van docent. Huiswerk wordt snel gekeken en gecorrigeerd door docent. Ik heb spijt ervan dat ik eerder niet wist over NHA cursussen. Het is ook belangrijk dat ik zelf bepaal wanneer, waar en hoe lang ik studeer.
    Groetjes,
    Sanna

    Door Sanna op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nog maar net begonnen. Ik ben nu bij les 3. De huiswerkopgaves die ik heb teruggekregen zijn nagekeken en mijn vragen zijn duidelijk beantwoord. Ik heb zin om de Poolse taal te leren zodat ik ook met de Poolse mensen die ik ken kan communiceren. Dat opent voor mij ook weer een nieuwe wereld

    Door Carin Hermen op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nog druk bezig met de cursus, maar ik vind de lesstof prima. Best pittig. Het huiswerk begeleiding vind ik iets minder. Ik zie niet duidelijk wat ik fout heb gedaan als ik mijn huiswerk terug krijg. Ik ga dit de volgende keer aan de docent vragen.

    Door Yvonne op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Houdende administratiekantoor

    Ik ben bezig met de cursus Houdende administratiekantoor en ben erg enthousiast maar kan al bijna niet wachten om er zelf een te beginnen

    Door Haroon Purah op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn cursus echt als WAUW ervaren. Ik volgde de opleiding Detailhandel BOL, maar ik heb er erg veel moeite mee om op school te blijven. Hierdoor wel er achter gekomen dat ik de Detailhandel erg leuk vind. Zo bedacht ik om een webwinkel te gaan beginnen, maar natuurlijk heb je voor een webwinkel meer en andere kennis nodig dan bij een normale winkel. Ik besloot om deze cursus 'Eigen webwinkel starten' te gaan doen. Zo kan ik toch aan school doen en over een tijdje mijn eigen webwinkel beginnen. De cursus is erg duidelijk en leerzaam. Super!

    Door Amber op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.