• Waardeloos, duur en oninteressant! Post-Bachelor tot rekenspecialist gevolgd.
    Min-punten:
    - locatie Amsterdam ging niet door dus moest voor beide modules naar Utrecht en Nieuwegein!
    - Inhoud sluit niet aan bij de eindopdracht
    - Specialist is een groot woord, je leert niks specialistisch.
    - Reageren traag via de mail en via de telefoon weten ze niks! (Echter facturen worden wel snel verzonden)
    - Beoordeling en inhoud liggen ver uit elkaar
    - lesgevende docent weet niet wat er wordt beoordeeld en wat de inhoud moet zijn van je eindmodule opdracht.
    - inhoudelijk geen begeleiding
    - beoordeling is waardeloos, net als het bezwaar wat je daarop maakt
    - bezwaar kost €75,-
    - herkansing kost €195,-

    Waardeloos bedrijf!

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    - locatie Amsterdam ging niet door dus moest voor beide modules naar Utrecht en Nieuwegein!
    - Inhoud sluit niet aan bij de eindopdracht
    - Specialist is een groot woord, je leert niks specialistisch.
    - Reageren traag via de mail en via de telefoon weten ze niks! (Echter facturen worden wel snel verzonden)
    - Beoordeling en inhoud liggen ver uit elkaar
    - lesgevende docent weet niet wat er wordt beoordeeld en wat de inhoud moet zijn van je eindmodule opdracht.
    - inhoudelijk geen begeleiding
    - beoordeling is waardeloos, net als het bezwaar wat je daarop maakt
    - bezwaar kost €75,-
    - herkansing kost €195,-

    Door B. op 1 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vind mijn beide cursussen die ik geniet zeer duidelijk omschreven, en zeker de moeite waard om verder te studeren .
    Met vriendelijke groet H.M van Holland

    Door h.m. holland op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ervaringen cursus
    Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe ervaar ik het als positief leren, waarbij je zelf je tempo bepaalt. Er zijn lessen die meer tijd vergen.

    Door anoniem op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu een paar weken bezig en ervaar het positief. Ik kan mijn vragen stellen en krijg hier antwoord op. Feedback op de huiswerkopgave worden binnen een week voorzien. Erg fijn.

    Door cynthia op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nog volop bezig met de cursus NIMA A Communicatie. Ik vind het heel interessant en heel leuk. De lesstof is helder en duidelijk. Het leest makkelijk weg. De huiswerkopgaven zijn goed te doen en helpen om de lesstof te verwerken en te implementeren. Tot nu toe ben ik dus dik tevreden.

    Door a.mollet op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede methode om kennis te maken met de taal. Door de huiswerkopdrachten word je gedwongen om de opdrachten intensief te maken. Echter vind ik het wel jammer dat niet alle opdrachten in het boek ingestuurd mogen worden. De eerste les heb ik ze allemaal ingestuurd en toen werden niet alle opdrachten nagekeken. Dus wat uitgebreidere begeleiding zou wel prettig zijn.

    Door janneke op 18 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik zit inmiddels een helse 6 jaar bij de LOI. Ik ken mensen die al contactpersonen hebben op directieniveau vanwege het wanbeleid wat gevoerd wordt bij de LOI. Kort samengevat:
    - lesmateriaal is schandalig, verouderd, slecht geschreven, sluit totaal niet aan bij de examens.
    - alles komt te laat, examenoproepen, examenuitslagen
    - lesmateriaal wordt niet geupdate en als het wel gebeurd wordt het niet automatisch aan je verstuurd.
    - docenten kijken niet na, sturen je alleen de antwoorden toe, of reageren helemaal niet
    - docenten spreken elkaar tegen, er zijn totaal geen voorwaarden waar zij zich aan moeten houden. zo heb ik een paper ingeleverd die ik onvoldoende terug kreeg. Ik heb toen een klacht ingediend en na een andere beoordeling had ik ineens een 8. rara hoe kan dat
    - begeleiding stage en afstuderen spant de kroon. Als ik daar aan ga beginnen om uit te leggen ben ik morgen nog niet klaar.
    Dus echt de tip, begin er niet aan!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie vorige punt

    Door Diana L op 17 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • cursus is goed te doen. Maar enige kennis van boekhouden is wel handig. Helemaal blanco had ik erg moeilijk gevonden. Zeker omdat je je vragen niet voorafgaand aan je huiswerk kan stellen. Je kan bij het inzenden van je huiswerk wel je vragen stellen. Maar dan heb je het al ingeleverd en krijg je al een cijfer. Fijn zou zijn als je via het portaal vragen aan je docent kan stellen. Hierdoor kan je je opdracht soms beter begrijpen en dus beter maken. Verder goed leesbaar en opbouw ook goed.

    Door Susanne op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    ben momenteel nog maar 2 maanden bezig en kan alleen van daaruit mijn mening geven.
    De cursus is duidelijk maar soms worden er moeilijke termen gebruikt, mag van mij wel iets makkelijker omschreven worden.
    het huiswerk wat ik opstuur word snel nagekeken en het aan maken van een account op plaza was zeer duidelijk uitgelegd.

    Door Anja Bouman op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Momenteel volg ik de beroepscursus Online Marketing van de NHA. Mijn eerste indruk(ken) zijn erg positief. Het lesmateriaal is mooi opgezet en aangepast aan vandaag de dag, wat in de snel veranderende wereld van Marketing noodzakelijk is. De (huiswerk)opdrachten zijn leuk om uit te voeren en maken een koppeling tussen de opgedane kennis en de praktijk. De hulp van de docent is uitstekend. De docent voorzag mijn huiswerk binnen één dag van commentaar. Echt commentaar waar je iets aan hebt en waar je mee verder kunt in de rest van de cursus. Fijn om zo'n docent te hebben tijdens het volgen van deze (thuis)studie.

    Door Evi op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beste keuze ooit!

    Ik krijg altijd binnen 2 dagen mijn gemaakte huiswerk terug! En zoals de drukke decembermaand ben ik vergeten te studeren krijg ik een herinnering om weer te gaan studeren! Ik ben er héél erg blij mee. Ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om een Engels (combi) cursus te gaan doen. Ik voel me nu eindelijk zeker in mijn spreken! Bedankt NHA! En vooral Mr. Uz voor het snelle nakijken!

    Door Monique op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Cursus Secretaresse

    De cursus Secretaresse is een erg leerzame maar vooral leuke cursus, alle onderwerpen worden duidelijk omschreven.
    Ook bij het opsturen van je huiswerk of bij vragen krijg je snel antwoord. Ik ben helemaal tevreden.

    Door Annemiek op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een interessante en ook leuke cursus die mij, terwijl ik net begonnen ben, echt helemaal ligt. Het lijkt wellicht saaie stof maar dat is het totaal niet. De lesstof is in goed te volgen taal geschreven.
    De cursus is verder duidelijk opgebouwd met aan het eind van iedere les huiswerkvragen. Deze stuur je naar je docent die het nakijkt en feedback geeft. Het is echt een verrijking van mijn kennis. Ik sta midden in de samenleving door veel vrijwilligerswerk te doen en deze cursus draagt daar ook zeker aan bij.

    Door KArin op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo, met Sanna,
    In januari ben ik begonnen met cursus Basiskennis Boekhouden. Ik woon twee jaar in Nederland en mijn taal niveau is nog veel te verbeteren maar ik kan goed begrijpen wat ik lees en studeer van mijn lesmaterialen. Heel duidelijke en beknopte uitleg met oefenopgaven. Graag zal ik jullie aanraden deze cursus maar zeker met hulp van docent. Huiswerk wordt snel gekeken en gecorrigeerd door docent. Ik heb spijt ervan dat ik eerder niet wist over NHA cursussen. Het is ook belangrijk dat ik zelf bepaal wanneer, waar en hoe lang ik studeer.
    Groetjes,
    Sanna

    Door Sanna op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nog maar net begonnen. Ik ben nu bij les 3. De huiswerkopgaves die ik heb teruggekregen zijn nagekeken en mijn vragen zijn duidelijk beantwoord. Ik heb zin om de Poolse taal te leren zodat ik ook met de Poolse mensen die ik ken kan communiceren. Dat opent voor mij ook weer een nieuwe wereld

    Door Carin Hermen op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nog druk bezig met de cursus, maar ik vind de lesstof prima. Best pittig. Het huiswerk begeleiding vind ik iets minder. Ik zie niet duidelijk wat ik fout heb gedaan als ik mijn huiswerk terug krijg. Ik ga dit de volgende keer aan de docent vragen.

    Door Yvonne op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Houdende administratiekantoor

    Ik ben bezig met de cursus Houdende administratiekantoor en ben erg enthousiast maar kan al bijna niet wachten om er zelf een te beginnen

    Door Haroon Purah op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn cursus echt als WAUW ervaren. Ik volgde de opleiding Detailhandel BOL, maar ik heb er erg veel moeite mee om op school te blijven. Hierdoor wel er achter gekomen dat ik de Detailhandel erg leuk vind. Zo bedacht ik om een webwinkel te gaan beginnen, maar natuurlijk heb je voor een webwinkel meer en andere kennis nodig dan bij een normale winkel. Ik besloot om deze cursus 'Eigen webwinkel starten' te gaan doen. Zo kan ik toch aan school doen en over een tijdje mijn eigen webwinkel beginnen. De cursus is erg duidelijk en leerzaam. Super!

    Door Amber op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ondanks dat ik een leek ben op economisch gebied, heb ik het onderdeel bedrijfseconomie als helder en nuttig ervaren. De stof werd goed verhelderd adhv voorbeelden. De cursus is voor mij over het algemeen erg helder. Het is een goede investering voor mijn toekomstig beroep geweest.

    Door Ingrid op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er is echt geen kanker aan duolingo ik zal het niet doen je krijgt er kanker van

    Sterke punten
    kanker

    Zwakke punten
    kanker

    Door je moeder op 4 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een smerige manier van handelen zeg ...ze vragen je of ze je wat informatie over een cursus op mogen sturen en vervolgens schrijven ze je ongevraagd in !!! Het poststuk wat je retour stuur word doodsimpel weer opgestuurd ...WAT EEN SMERIGE AFLEGGERS Ik weet nog niet wat ik voor cursus ga volgen maar t zal NEVER bij het NTI zijn !!!

    Sterke punten
    nul

    Door wim op 29 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn CCNA en CCDA gehaald bij 2Sides, wat ik vooral fijn vond was de praktische aanpak en vertaling naar praktijksituaties, de trainers hebben praktijkervaring en weten ook waar ze het over hebben als je naar stof buiten de boeken vraagt.

    Sterke punten
    Flexibel, meedenkend en veel kennis van zaken

    Door N van Kampen op 22 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de studie Filiaalmanager gevolgd. Het lesmateriaal is prima, maar al na een week hield de tablet ermee op die ik erbij kreeg met de gratis cursus Time Management.
    Na een hectische periode kwam ik er eindelijk aan toe om wat vragen te stellen over de tablet en het huiswerk. Hier werd absoluut geen service verleend. De tablet viel buiten de garantie, dus kon ik geen nieuwe krijgen, de cursus kon niet los verstuurd worden vanwege verspreiding, begrijp ik ook. Maar omdat ik onder andere voor NHA heb gekozen, is de cursus Time Management, dus die wou ik wel graag doen. Na eindeloze e-mail sessies kreeg ik dan eindelijk een nieuwe tablet verstuurd.

    Daarnaast word het huiswerk al snel voldoende gegeven, en kan je dus geen uitleg meer vragen over de stof of opdrachten. Wanneer je bij de opdracht aangeeft dat je meer uitleg wilt, krijg je een nihil antwoord.

    Bij het indienen van een klacht, werd mij verteld dat het mijn schuld was, dat ik geen uitleg kreeg, omdat ik niet duidelijker dan 'graag uitleg' bij de desbetreffende opdracht had geschreven.

    Nu heb ik een getuigschrift aangevraagd en ga ik geen examen doen omdat ik me door gebrek aan kennis geen examen meer durft te doen.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - Slechte en onvriendelijke klantenservice
    - Geen duidelijke uitleg

    Door Maaike op 18 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afrader.
    Leuke, pittige studie, maar Aalo werkt rommelig. Goede docenten met eigen soms tegenstrijdige visies. Cursist heeft hiervan de gevolgen.

    Sterke punten
    Het geeft de nodige inzichten in sportleer

    Zwakke punten
    Boeken zitten veel fouten in, soms zelfs achterhaalde zaken.
    Tegenstrijdige visies van docenten
    Verschillende visies docenten
    Examens rommelig geregeld

    Door Dominiek op 28 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik volg sinds een paar maanden de cursus Duits (beginners) bij NHA. De cursus is goed opgebouwd voor mensen die de Duitse taal nog niet spreken, de audiostukken zijn van prima kwaliteit.

    Door Pedro Jacobs op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.