• Via mijn werk volg ik een masteropleiding bij het NCOI (die van: 'Hoe hoog leg jij de lat?'). Mijn werkgever betaalt deze opleiding. Nadat de eerste onvoldoendes bij klasgenoten binnen kwamen bleek dat je niet in direct contact kunt treden met je beoordelaar.
    Dit is volgens het NCOI in het kader van de 'objectiviteit'.

    De beoordeling is weinig transparant. Er zijn wel scorelijsten, maar die krijgt de student niet te zien. Hierdoor blijft het onduidelijk waar je wel en waar je niet aan voldaan hebt. De geschreven feedback van de beoordelaar is je enige houvast. Zo kan de ene student te horen krijgen dat 'te onpersoonlijk' is geschreven en de andere student dat het 'te persoonlijk' is geschreven. Maar hoeveel persoonlijk schrijven er nou precies van de student verwacht wordt blijft vaag.

    Elke module kun je drie keer herkansen. Een herkansing kost echter 300 euro. Hier kan het NCOI dus per student, per module 900 euro extra verdienen. Mijn klas bestaat uit 12 deelnemers. Kort gezegd: een mooi verdienmodel. Bij andere opleidingsinstituten kun je wel in direct contact treden met je beoordelaar. Zijn die dan niet objectief? Op springest.nl staan ook behoorlijk wat andere herkenbare klachten mbt het NCOI.


    Wanneer je het niet eens bent met een beoordeling kun je de beoordelaar waarvan je niet eens weet of het een man of een vrouw is via een mail naar het projectbureau in concreet geformuleerde vragen om toelichting vragen. Vaak duurt het weken voordat je iets terug hoort.

    Ook kun je bezwaar aan tekenen. Dit kost 75 euro. Op het bezwaar formulier staat vermeld dat: 'Indien het bezwaarschrift gegrond wordt verklaard, kan er worden besloten over te gaan tot een integrale herbeoordeling. Het cijfer van de integrale is bindend, ook als het oordeel van de integrale herbeoordeling lager is.' Dit vind ik vreemd. Als er inderdaad met scorelijsten gewerkt wordt, hoe kan het dan dat je een lager cijfer zou kunnen halen dan bij de eerste beoordeling? Ik kan me voorstellen dat een beoordelaar iets over het hoofd ziet. Daar kun je als student dan bezwaar tegen maken en hem/haar op wijzen zodat je alsnog een hogere beoordeling krijgt. Maar het kan toch niet zo zijn dat de eerste beoordelaar zich iets inbeeld en de tweede beoordelaar dit gelukkig weet te corrigeren door de student een lager cijfer te geven? Ik vermoed dat het NCOI studenten op deze manier zoveel mogelijk probeert te ontmoedigen om bezwaar aan te tekenen. Dit vermoeden werd bevestigd toen ik na twee weken wachten op een antwoord op mijn mail aan mijn beoordelaar een bezwaar indiende. Nog geen drie uur later werd ik gebeld door iemand van het projectbureau. Er werd mij impliciet gevraagd of ik mijn bezwaar in wilde trekken omdat het NCOI mijn eerste mail aan mijn beoordelaar 'nu serieus als een soort onofficieel bezwaar en dus gratis' voor mij aan het behandelen was. Ik vermoed dat het NCOI zoveel mogelijk officiële bezwaren probeert te voorkomen en zo beter te boek kan blijven staan. Ik ben momenteel in afwachting van de reactie op mijn mail. Mocht ik hiertegen nogmaals in bezwaar willen gaan, dan kan dat via het Centraal Examen Bureau. Kosten: 300 euro! (die je terugkrijgt als je gelijk krijgt) Wie durft deze dure gok te nemen tegen een moloch waarbij je beoordelaars niet persoonlijk te zien of te spreken krijgt? Het is gewoon om paranoia van te worden.

    Had ik maar beter vooronderzoek gedaan en reviews op sites als deze en op die van springest en op de site van de feedbackcompany en die van de geschillencomissie gelezen. Ik heb me helaas laten verleiden door het riante aanbod van mijn werkgever om deze opleiding te betalen.

    Ze zeggen dat geluk niet te koop is. Helaas is ongeluk wel te koop: bij het NCOI.

    Doe het niet mensen, ga liever naar een degelijke hogeschool en bespaar jezelf de stress, frustratie en het geld. Mijn leergierigheid is inmiddels omgeslagen in een soort van overlevingsstand.

    Veel van mijn klasgenoten vinden deze gang van zaken trouwens opmerkelijk en onwenselijk. Wij hebben dit als klas ook aangekaart bij het NCOI maar het NCOI ziet echter geen aanleiding om er iets aan te veranderen.

    Sterke punten
    nul

    Zwakke punten
    kosten, onpersoonlijkheid, laksheid, niet transparant, slordig,respectloos.

    Door Johnny op 12 mei 2018 Reageer (1 reactie)

  • Ik ben momenteel in het begin van mijn opleiding. Eerste module ondertussen gehaald. De dagen zijn erg leerzaam, goede interactie met medestudenten. Docenten geven meerwaarde aan de opleiding. E-connect is een super makkelijk medium, waar alle info op te vinden is. Natuurlijk vereist het inzet en tijd, maar zeker de moeite waard om naar een mooi waardevol diploma toe te werken.

    Sterke punten
    - Fijne boeken
    - Boeken inbegrepen bij de opleiding
    - Heerlijke lunch en goede thee, koffie en frisdrankfaciliteiten
    - Goede bereikbaarheid van de leslocaties, met name BCN
    - Docenten met veel ervaring

    Zwakke punten
    - Tot op heden geen en ja natuurlijk kosten de opleiding geld, ook voor de faciliteiten van thee, koffie en de lunch wordt een dagbedrag gerekend, maar daarvoor heb je wel een gezellige lunch samen

    Door Ingrid op 30 april 2018 Reageer

  • Zeer teleurstellend, een zaal met 40 man en een niet inspirerende eigenaar. Feedback gegeven in een uitgebreide mail aan ze, en een zinnetje terug: "Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om ons feedback te geven,. Hiermee gaan we aan de slag."
    Een echte melkkoe van het bedrijf.

    Door Marnix op 16 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Theorie is meer gericht op het verkrijgen van certificaat dan op het echt iets er van leren.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Theorie, onvriendelijk

    Door Bas op 15 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Prima opleiding gevolgd bij HTC-Opleidingen
    Was voor het eerst dat ik op de heftruck zat, maar heb een goede uitleg en begeleiding gehad van de instructeur Ronald.
    Dank voor je geduld R hahaha

    Sterke punten
    rustig duidelijke uitleg en geen onzin praatjes

    Zwakke punten
    geen idee eigenlijk

    Door Willem van H op 11 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als student ICT Beheerder wordt de nadruk gelegd op de doorontwikkeling en het meegaan met nieuwe software. Dit gaat echter niet altijd op voor de aangeboden lesstof, idem dito voor planningen.
    Daarnaast stellen de huiswerkmomenten niet erg veel voor en zijn de gegeven cijfers en feedback niet erg representatief. Het geven van maximale punten bij incomplete opgave is buitengewoon onrealistisch.

    Wegens het doorvoeren van nieuwe examens ben ik al zes maanden aan het wachten om deze alsnog af te kunnen leggen. Wanneer je het examen toch gemaakt hebt duurt het vaak een tweetal weken voordat je resultaat terug krijgt. Wil je dit resultaat inzien, dan mag je naar het hoofdkantoor in Panningen afreizen. In mijn geval een reis van 2,5 uur voor inzage van 50 meerkeuzevragen.

    Mijn conclusie:
    NHA is geschikt om (basis)kennis op te doen en te studeren in eigen tempo. De service laat desondanks de goede intenties toch steken vallen. Misschien heb ik pech, misschien niet. Een aanrader? Voor mij niet.

    Sterke punten
    + Voldoende lesstof
    + Vrijheid

    Zwakke punten
    - Lesstof soms ietwat gedateerd
    - Bijzonder dubieuze beoordelingen van huiswerk
    - Gelimiteerde mogelijkheden tot degelijke feedback
    - Geen mogelijkheid tot proefexamen
    - Moeizaam proces beschikbare examens wegens nieuwe oplage

    Door Thomas op 30 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De professionele master HRD/opleidingskunde is enorm slecht: de docente is niet bekwaam in het overdragen van kennis. Ze heeft geen idee hoe je een trainingsdag opbouwt, behandelt cursisten alsof ze incompetent zijn i.p.v, hoogopgeleide en goed functionerende professionals.

    Sterke punten
    De lunch is goed, maar voor de 25 euro die je voor het arrangement betaalt hebt mag dat ook wel.

    Zwakke punten
    De docent, het programma, de lange en vele powerpoints met veel te veel tekst waar je de samenhang/opbouw e.d. niet van te horen krijgt: "staat allemaal in de artikelen". Alleen, de artikelen moet je niet helemaal lezen, je moet er alleen de antwoorden in zoeken, volgens de docent.

    Door Tobias op 24 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De HFM training voor een maand gekocht om voor te bereiden op een assessment. Site werkt op zich prima. Alleen jammer dat de testscores pas updaten als je terug gaat naar het dashboard.
    Daarnaast zitten er wel echt heel veel fouten in de opgaven. Niet de kwaliteit die ik verwacht had bij deze prijs, want ze zijn zeker niet de goedkoopste.
    Niveau van de opgaven is vergelijkbaar met het echte assessment. Ik was goed voorbereid.

    Sterke punten
    Veel opgaven
    Goed niveau
    Site werkt prettig

    Zwakke punten
    Niet direct na afloop van de test zichtbaar wat je (nieuwe) score is
    Heel veel fouten in de rekenopgaven

    Door Diana op 21 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beste mensen,

    Een hele zoektocht om een studie te vinden die erkend is en thuis gevolgd kan worden. Aangezien als je gewoon naar school gaat het geld wat je betaald merendeels naar iets anders gaat ipv specifiek het vak leren wat je wil halen.

    Ik twijfel of NHA goed is, ik zoek de beste thuisstudie organisatie en niet oplichterij leveren,

    Kan iemand mij helpen ?

    Door miranda op 17 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Begin er niet aan!!

    In 2013 was ik gestart bij ISBW aan de opleiding B-HRM. Helaas kocht NCOI ISBW op en kon ik mijn opleiding in 2015 voortzetten bij NCOI, toen begon de ellende!! Allereerst zou ik nog maar 2 jaar scholing hoeven volgen volgens het concept ISBW. Echter NCOI heeft een ander lesprogramma dus kreeg ik te horen opnieuw te moeten beginnen. NA op directieniveau te escaleren en veel bellen, mailen en uiteindelijk dreigen met juridische stappen kon ik voor 3 vakken vrijstelling krijgen. Dat betekende wel dat ik nog wel ruim 3 jaar scholing moest volgen als ik B-HRM diploma wilde ontvangen.
    Gaande weg heb ik enorm veel obstakel moeten ontwijken… Dubbele facturering, onjuiste facturering, medewerkers die snauwen, klagen en gewoonweg niet terugbellen. Herbeoordelingen bij dezelfde beoordelaar neerleggen, afwijken van het examen (blijkbaar zeer normaal). En met klap op de vuurpijl mag de scriptiebegeleider afwijken van de scriptiehandleiding, waardoor je bent overgeleverd aan de wil van de begeleider/ beoordelaar. Ik kreeg 10 uur extra begeleiding om in te zetten voor mijn onderzoeksvoorstel en scriptie, echter de begeleider is je beoordelaar en wij zaten niet op dezelfde lijn. Dat kan… echter besloot mijn beoordelaar dat zij geen feedback meer wilde geven ondanks dat ik nog 8 uur over had en zij had de mening dat er genoeg was gezegd.

    Vol ongeloof en totaal verbijsterd heb ik contact opgenomen met het examenbureau. De medewerkers was met vakantie en ik zou een week later reactie krijgen. Die week heb ik meerdere malen gebeld, echter werd ik constant afgesnauwd, want de week was niet voorbij en ze zouden die week iets laten horen. Dat ik mijn verhaal persoonlijk wilde doen, deed er niet toe. Menselijk was ver te zoeken en ik was ten einde raad… Eind van die week, nadat ik toch maar weer belde werd ik eindelijk doorverbonden met de heer die mijn vraag in behandeling had. Ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld!! Hoe durfde ik weer te bellen, ze zouden mij informeren en hij had nog niet alle informatie van de begeleider, volgens deze meneer zou het met een andere begeleider ook niet lukken en weigerde ik naar feedback te luisteren. Uiteindelijk is een andere beoordelaar/ begeleider aan mij toegewezen. Daar kreeg ik wel de constructieve feedback en strakke kaders, want weet dat de scriptiehandleiding in de werkelijkheid totaal anders is dan je uiteindelijk moet inleveren. Inmiddels ben ik geslaagd voor en heb de diploma B-HRM mogen ontvangen echter wat een HEL was het studeren aan de NCOI. Mijn advies kies een andere hogeschool, je bent een nummer, kosten zijn werkelijk ongelooflijk hoog en bij vragen en/of klachten wordt je geschoffeerd.

    Sterke punten
    Een aantal bevlogen leraren die echt passie hebben voor hun vak en je werkelijk iets bijleren waar je wat aan hebt.

    Zwakke punten
    Facturering, klantenservice, procesbegeleiding, examencommissie, kosten.

    Door Suzanne op 15 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De administratie is slecht.
    De docente die ondernemingsrecht geeft is erg eenzijdig en geeft slecht les.
    de docent die IE-recht geeft is vaak te laat met nakijken en reageert niet op mails van studenten.

    Zwakke punten
    De studiebegeleiding is slecht.
    De administratie is slecht. Als student moet je alles controleren. De docente die ondernemingsrecht geeft is totaal ongeschikt als studiebegeleider.
    Als je als student commentaar geeft, wordt dit tegen je gebruikt.

    Door De Leeuw op 3 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De cursus manicure is een basiscursus voor wie al in de schoonheidsindustrie werkt of dit wil gaan doen. Aan de cursus alleen heb je dus niet zoveel, al is het zeker een leuke, informatieve cursus.
    Toch vind ik de cursus wel te duur voor wat je krijgt. Ik had me wel bekocht gevoeld als ik hier de volle mep voor had betaald, nu was het de helft goedkoper en betaalde ik geen inschrijfkosten. Er zitten nauwelijks materialen bij om goed te kunnen oefenen, alleen een basis pakketje met een paar miniflesjes, paar vijlen, bokkepootje, tenenspreiders, borsteltje, nagelriemknipper en kwastje. De rest, materialen die dus wel in de cursus voorkomen en waarmee geoefend zou moeten worden, best veel, zul je dus zelf moeten aanschaffen.
    Ook is de hoeveelheid lesstof niet erg veel, zeker als ik dit vergelijk met een cursus die ik eerder bij Civas heb gedaan.

    Sterke punten
    Leuke kortingsactie, materiaal snel ontvangen. Huiswerk wordt binnen paar dagen nagekeken.

    Zwakke punten
    Weinig materiaal. Weinig lesstof.

    Door Luka op 27 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De training voldeed aan de verwachtingen. De trainer heeft ruim voldoende kennis en ervaring voor deze training.

    Sterke punten
    Uitgebreide Elearning met veel aanvullende informatie

    Zwakke punten
    Cursus veelal in de avond

    Door Hans Kolk op 11 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vond het fijn dat er veel onderwerpen met een praktijk voorbeeld werden uitgelegd. Doordat de trainer zijn eigen ervaringen deelde werd alles voor mij ook daardoor nog weer een stuk duidelijker.

    Sterke punten
    Behulpzame klantenservice en snelle reactie via de mail.

    Zwakke punten
    Voor mij geen

    Door Willemijn op 11 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gewoon een goede cursus en een perfecte trainer. Gaf een goede uitleg. Zeker een aanrader

    Sterke punten
    Startgarantie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Theo op 11 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn ehbo cursus is door de eerste hulp groep geannuleerd ivm te weinig aanmeldingen. Dat kan gebeuren. Alleen heb ik gevraagd naar een alternatief in dezelfde periode. Was ook geen optie tenzij ik naar de andere kant van het land wil. Omdat het voor mij erg belangrijk was hem te halen in deze periode ivm een operatie, heb ik gevraagd te annuleren zodat ik ergens anders heen kan. Dit kon niet telefonisch en er werd verzocht een mail te sturen.dit gedaan en snel wat anders geregeld. Waard schetst mijn verbazing? Eerste hulp groep weigert mij restitutie te verlenen en heeft alleen zelf het recht om 3x te verzetten. En dat kan dus gerust weken of maanden verder zijn. Er wordt totaal geen rekening mee gehouden dat je als gastouder deze tijd dus niet hebt aangezien alles dan stopt zonder ehbo cursus geen aanvraag richting GGD. Maar dat boeit de eerste hulp groep niets, voor hun staat geld ver boven klantvriendelijkheid. Niet aan beginnen dus!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Klantvriendelijkheid

    Door Mathilde Baa op 7 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen september ben ik begonnen aan een opleiding bij het NCOI. In december kreeg ik al te horen dat zij deze opleiding stop gingen zetten. Verder geen schriftelijke informatie, echt belabberd. Een alternatief kreeg ik niet, deze moest ik zelf gaan uitzoeken. Na heel wat heen en weer gemail kreeg ik uiteindelijk een beetje informatie waarom de opleiding stop was gezet. Verder is de interne communicatie nihil, terugbelverzoeken worden niet nagekomen, facturen worden dubbel afgeschreven, alles maar dan ook alles wat je aan de ene medewerker verteld word weer vergeten en niet verder opgepakt, e-connect werkt voor geen hol, zo kan ik nog wel even doorgaan. Als iemand zit te twijfelen voor een opleiding bij het NCOI zou ik zeggen: DOE HET NIET! zoek een andere maatschappij dat scheelt enorm veel bloed zweet en tranen!

    Sterke punten
    werkelijk niks!

    Zwakke punten
    communicatie zowel intern als naar de student, facturen worden dubbel afgeschreven, opleidingen worden spontaan stopgezet, hulp bij het uitzoeken van een opleiding is nihil.

    Door Thom op 29 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben zelf verpleegkundige en weinig tijd om me bij te scholen. Via E-nursing veel cursussen kunnen volgen in mijn eigen tijd. Daarnaast hebben ze ook gratis cursussen dus voor iedere portemonnee is er wat wils. Aanbevolen voor mijn collega's dus!

    Sterke punten
    Gratis en geaccrediteerd voor V&VN

    Zwakke punten
    Niet ieder onderwerp is op mij van toepassing

    Door Martina op 18 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben sinds een maand begonnen aan de cursus klinische psychologie. Ik heb binnen 3 werkdagen de cursus per post binnen gekregen, zeer netjes in orde (ringmap, huiswerk enveloppen, schrijfblok, papierwerk netjes in plastic mapjes). Ook digitaal via het platform kan ik mijn lessen lezen. Vriendelijk en behulpzaam.

    Sterke punten
    Vriendelijk en behulpzaam.
    Snel per post en mail.
    Geordend en netjes.

    Zwakke punten
    Als je in termijnen betaald krijg je steeds maar 4 lessen die je kan inzien. Hoe vaker je betaling is gedaan hoe meer lessen je kunt inzien.

    Door Nicoline op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lesmateriaal is incompleet en erg slordig samengesteld. Duidelijk knip- en plakwerk. Staan ook fouten in, zowel in het lesmateriaal als in de uitwerking van de oefenopgave.
    Broddelwerk

    Sterke punten
    Huiswerk wordt snel nagekeken, digitale portal werkt goed.

    Zwakke punten
    Incompleet, slordig, veel fouten

    Door Pieter op 11 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ehbo curses herhaling afgenomen bij de eerste hulpgroep. Actie.!
    Je krijgt 2 bioscoopkaartjes gratis.
    Nou na bijna 3 maanden nog geen kaartjes. Klacht gestuurd via de mail. Krijg je gewoon geen reactie op. Week later gebeld. Sorry mevrouw de kaartjes zijn nou op. Ook de vergoeding van het ziekenfonds wat ik zou krijgen volgens hun site. Klopt niet. Ik krijg helemaal geen vergoeding. Erg jammer dat ze zo met mensen om gaan. Als ik dit had geweten was ik bij het rode kruis gebleven

    Sterke punten
    Kan ik nog niet bedenken

    Zwakke punten
    Duidelijk omschreven

    Door Winy op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mij laten scholen tot Personal Trainer en later als Medisch Fitness professional bij AALO opleidingen.

    Al gedurende mijn studie kon ik terecht bij verschillende sportscholen zowel met stage als betaald. Nu ben ik al paar jaar een goed betaalde PT'er en ik ben zo enorm blij en dankbaar dat mijn toenmalige trainer AALO had aangeraden.

    Sterke punten
    Professionele trainers, methodisch zeer sterk, mooi opleidingsmateriaal inclusief een super moderne digitale leeromgeving.

    Zwakke punten
    De klantenservice reageert niet altijd even snel (hoewel binnen 48 uur, maar ik ben ongeduldig)

    Door Michael Post op 12 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb me ingeschreven in juni 2017 voor een cursus die zou starten eind september 2017. Net voor de start kregen we een brief dat de cursus uitgesteld werdt. Twee weken later een brief dat de cursus niet doorgaat.

    Waar ik me met name aan stoor is het feit dat ik in een reintegratie traject zit waarin je zo snel mogelijk omgeschoold wilt worden (en dus niet aan het lijntje gehouden worden).
    Diep teleurgesteld ga ik een betrouwbaardere opleidingspartner zoeken!

    Sterke punten
    ??

    Zwakke punten
    Afspraken nakomen. Als er te weinig deelnemers zijn moet je diegene die zich opgegeven hebben een alternatief bieden (in de omliggende regio's) en niet zomaar afzeggen.

    Door John v D op 5 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lessen zijn alleen op papier te verkrijgen. Zeer ouderwets en als je onderweg of op vakantie wil studeren moet je een paar gote mappen meenemen. Niet erg van deze tijd. Heb om oplossing gevraagd maar die kwam niet. Nee, de lessen zijn alleen op papier.
    Dus balen. Zal NHA niet weer gebruiken en ook niet aanraden.

    Zwakke punten
    Lesmateriaal niet digitaal

    Door Ria op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik begon een jaar geleden aan de basisopleiding SPH. Goed voor 30 ECT's, dus ik had al een aardig eindje op weg kunnen zijn. Het thuisgestuurde materiaal was oké, studiewijzer en literatuur. Maar vele verwijzingen naar de online leeromgeving zijn hopeloos, omdat het meeste materiaal niet terug te vinden is op het studentenplaza. Er zijn wel downloads en errata, maar die staan er lukraak en wat je zoekt is er niet bij. Je kunt wel contact hebben met je medestudenten, maar je kunt je eigen verzonden berichten niet teruglezen en soms kun je geen antwoord sturen. Ziet er nogal amateuristisch uit en het werkt voor geen meter en nodeloos ingewikkeld. Nooit meer NHA wat mij betreft.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Over het algemeen zwaar onder de maat wat de basisopleiding SPH betreft. (leergang 2016, is later vernieuwd begrijp ik?)

    Door N van Barnev op 8 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.