• Iemand ervaringen met de opleiding dierenartsassistent? en is het niet nodig om ook praktijkdagen te hebben?

    Door Marit op 29 augustus 2018 Reageer

  • Tip voor NCOI als opleidingsinstituut, zelf een opleiding plannen en organiseren te volgen. Ik ben nu al anderhalf jaar zelf bezig om mijn planning goed te krijgen. Ik ben bewust op zaterdag de lessen gaan volgen maar moet steeds mijn vrije dagen inleveren omdat NCOI het voor elkaar krijgt om drie modules tegelijk te plannen op één dag.

    Nu aankomend seizoen hebben zij het weer voor elkaar gekregen dat ik twee modules tegelijk moet volgen. Als advies krijg ik dan dat ik mijn scriptie maar moet opschuiven. Werkelijk waar een bagger opleidingsinstituut. Had ik maar voor een hogere school gekozen. Alles wat je hierbij de reviews leest is waar ik herken alles! KIES NIET VOOR NCOI!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Kunnen niet plannen
    Kunnen niet organiseren
    Kunnen niet communiceren
    Kunnen niet meedenken met studenten
    Kunnen geen goed opleidingsadvies geven

    Wat ze wel kunnen is te hoge kosten in rekening brengen

    Door Naomi op 23 augustus 2018 Reageer

  • Ondankt het feit dat de aanschafprijs aanzienlijk is, is assessment-training.com naar mijn mening het meest professionele platform om je voor te bereiden op het assessment. De klantenservice hielp mij direct, nadat ik mijn account niet inkwam. Ook het niveau van de oefentoetsen sloten goed aan bij het daadwerkelijke assessment, dat ik glansrijk heb doorlopen.

    Sterke punten
    Goede klantenservice
    Sloot goed aan bij het daadwerkelijke assessment (vergelijkbaar niveau en soort vragen)

    Zwakke punten
    Misschien de prijs (maar je krijgt toegang tot in, mijn geval, duizenden vragen)

    Door P.J. op 30 juli 2018 Reageer

  • Door een overname van ons bedrijf door NCOI werd mijn werkgever NCOI. Bij NCOI werken mensen die net van school komen en werkelijk geen idee hebben hoe het werkt. Slechts een enkeling is betrokken maar het overgrote deel dat werkt bij NCOI interesseert het geen biet of klanten tevreden zijn. Zolang het salaris op de 24ste maar wordt overgemaakt.

    Filosofie van deze organisatie is veel geld verdienen. Kwaliteit hierin is ondergeschikt. NCOI werkt voornamelijk met freelance-docenten die helemaal uitgeknepen worden. Voor de planning wordt voornamelijk gekeken naar het laagste freelance-tarief waardoor je bijna altijd de mindergoede docenten krijgt. De goede freelance-docenten vragen hogere tarieven en worden niet ingezet. Deze goede docenten nemen dan opdrachten aan bij andere opleiders die het wel snappen. Het zijn zeer slechte betalers en zetten freelancers onder druk. Er wordt veel beloofd maar bijna niets waargemaakt. Door deze houding zullen freelancers ook niets extra doen voor NCOI en zijn zelf ook niet betrokken. En terecht. Je gaat niet extra doen wanneer je er toch niet voor betaald wordt en voor een organisatie die jou als docent onbeschoft behandelt. Docenten hebben niet altijd de keus want ook zij moeten uiteindelijk iedere maand een salaris hebben om te kunnen overleven. Indien je als docent geen andere opdrachten hebt, kies je soms noodgedwongen voor NCOI.

    Het verloop van personeel en ook ziekteverzuim en burn-outs bij NCOI is heel hoog. In de 5 jaar dat ik het na onze overname door NCOI heb volgehouden, heb ik 7 verschillende leidinggevenden gehad. Zelf in deze 5 jaar 2x een burn-out gehad. De eerste is erg heftig geweest en ben ik 1 jaar niet aan het werk geweest. Halverwege de 2de heb ik ontslag genomen. Ik kon niet meer. De cultuur binnen NCOI is onmenselijk. Het gaat niet om betrokkenheid, kwaliteit of klantgerichtheid, maar alleen om zoveel mogelijk geld te verdienen. De letters NCOI staat voor No Compassion Only Income. Het is echt waar.

    Alle miscommunicatie, onbeschoftheid, niet weten waar het om gaat, niet terugbellen, geen initiatief tonen, wat ik uit de reacties lees naar cursisten toe, is binnen de organisatie net zo naar haar medewerkers. Alles hangt als los zand aan elkaar en niemand interesseert het wat. Het is werkelijk firma 'list en bedrog'. Ik kon niet langer voor zo'n organisatie werken. Als ik niet zelf was weggegaan zou het mijn dood geweest zijn. Ik heb lang aan mezelf getwijfeld maar na 5 jaar was de koek op.

    Mijn advies aan iedereen: Laat NCOI of andere labels zoals ISBW, EVC, Computrain, ISES, NTI, Schoevers, Scheidegger, Markus Verbeek, Luzak, links liggen. Verschillende labels maar hetzelfde bedrijf. Als cursist gaat het je heel veel geld kosten om hier opleidingen te doen. Doe het niet!!! Ik weet hoe het intern daar aan toe gaat.

    Sterke punten
    - Ongeinteresseerdheid
    - Veel geld verdienen voor de directeur Robert van Zanten, voor onderhoud aan zijn mega-grote vila met zwembad en tennisbaan

    Zwakke punten
    Lees mijn verhaal

    Door Dennis op 29 juli 2018 Reageer (1 reactie)

  • ik had geboekt in de periode dat een kortingsactie liep voor 2e persoon halve prijs, maar die was niet geldig als je tegelijkertijd boekte. Je moest eerst inschrijven en dan kreeg je een code voor korting. Dat stond wel in de kleine lettertjes, maar niet duidelijk. En de tekst op de hoofdpagina gaf dit niet duidelijk aan. Toen ik hierover belde kreeg ik een zeer onvriendelijke persoon aan de lijn die aangaf dat dit de voorwaarden zijn, totaal niet mee denkend. Als ik wilde annuleren kreeg ik mijn geldt niet terug, omdat ik een coupon code had gekregen (die ik die niet kon gebruiken...). Ze adverteren wel dat annuleren mogelijk is. Dus lees goed alle voorwaarden!!

    De e-learning was erg frustrerend omdat er een minimale tijd was aan gegeven die je per pagina moet besteden. Als je eerder klaar was kon je niet verder klikken. Dus moest je steeds een paar minuten wachten. Niet goed voor mijn concentratie spanne...

    Sterke punten
    Praktijk was ok

    Zwakke punten
    E-learning
    Aanmeldprocedure

    Door eri op 26 juli 2018 Reageer

  • Tussen november en januari 2018 volgde ik de opleiding Fitness Trainer Level 2 met AALO Opleidingen. Op januari deed ik een eindexamen. Het eindexamen bestond uit drie delen: een schriftelijke oefening, een oefenexamen en een mondeling examen.

    Na de examens zei de leraar tegen mij: "Ik zou je een voldoende geven, maar ik ga het niet doen. Ik wil dat je een kleine verandering aanbrengt in je schriftelijke opdracht, dan kun je de cursus halen". Vier dagen later ontving ik een schriftelijke evaluatie van het examen. In de schriftelijke evaluatie schreef de leraar veel argumenten om het falen van het mondelinge en schriftelijke examen te rechtvaardigen, die niet werden besproken tijdens de dag van het examen, en waar ik het volledig mee oneens was. Dus besloot ik op dezelfde dag een schriftelijke klacht in te dienen, met een lange argumentatie over de punten van de schriftelijke evaluatie waar ik het niet mee eens was.

    - Ik heb geen schriftelijk antwoord op mijn klacht ontvangen. Ik schreef opnieuw bijna tien emails om een ??schriftelijk antwoord te vragen. Op eind februari ontving ik een e-mail waarin stond dat mijn klacht binnen 14 werkdagen door de klachtencommissie zou worden afgehandeld. Op mid maart schreef ik opnieuw omdat ik geen antwoord heb ontvangen. Ik ontving die dag een e-mail met de mededeling dat mijn klacht ongegrond was. Ik antwoordde terug en zei dat ik een lange argumentatie stuurde omdat ik het niet eens was met de examen beoordeling en dat het mijn recht als klant en student was om een ??schriftelijk antwoord op mijn klacht te ontvangen

    - Op mid maart, na die e-mail ontving ik een nieuwe versie van het beoordelingformulier, waarin geen antwoorden op mijn vragen werden gegeven en er waren geen extra argumenten voor de beoordeling opgenomen. Het cijfer is echter verlaagd, zonder extra uitleg. Ik voelde me echt machteloos toen ik na alle inspanningen die ik had geïnvesteerd in het uitleggen van de redenen waarom ik dacht dat de evaluatie oneerlijk was, geen duidelijke argumentatie van de leraar ontving. Ik voelde ook echt niet gerespecteerd toen ik zag dat na alle tijd en moeite geïnvesteerd in het krijgen van een antwoord, mijn cijfer eenvoudig zonder uitleg werd verlaagd. Dit was een praktijkexamen, de docent had niet de gelegenheid om te controleren wat er is gedaan en een onopgemerkte fout te vinden die niet in de vorige versie werd beschouwd. Hoe is het dan mogelijk dat het cijfer is verlaagd zonder extra redenen te geven?


    - Daarna heb ik besloten een klacht in te dienen bij de Geschillencomissie, een onafhankelijke commissie die beslissingen neemt over klachten in verband met privéonderwijs. Na het indienen van deze klacht, kwam AALO in contact om mij de mogelijkheid te bieden om het examen te herhalen en een deel van mijn geld terug te krijgen, maar ik besloot om dit aanbod niet te nemen omdat ik AALO niet meer vertrouw. Ik vroeg de commissie om te zoeken naar een onafhankelijke professional om mijn examen te bekijken, maar dit was niet mogelijk. De commissie adviseerde me ook om dit aanbod aan te nemen, omdat ze het met mij eens waren dat ik oneerlijk beoordeeld was, maar omdat het een mondeling examen was, was het niet mogelijk om het opnieuw te beoordelen. Ze waren het er ook over eens dat AALO niet correct is verlopen toen ik een klacht indiende. Helaas kon de Commissie AALO niet vragen om enige economische compensatie voor wat er was gebeurd. Als je dit leest, is mijn advies om geen cursus met AALO te volgen. Ze falen mensen onterecht om geld te krijgen voor het herhalen van het examen, en als je klaagt, heb je geen rechten en ontvang je geen compensatie voor het geld en de verloren tijd.

    Door W. G. op 26 juli 2018 Reageer

  • Ik ben op 1 oktober 2015 gestart met de opleiding Life en loopbaancoaching (1 jaar), lijkt erop dat deze naam gewijzigd is naar Registeropleiding tot Professioneel Coach. Mijn ervaring is zeer slecht met Balansgroep. Ik had alle vakken gehaald en ik werd beoordeeld door Gabrielle. Hier heb ik ook alle bewijsstukken van. Vervolgens moest ik voor mijn eindgesprek een eindreflectie en een evaluatieformulier invullen en heb ik eerlijk mijn kritiek geuit over de opleiding, lesgeven, docenten, inhoud studie etc.. Ik vond de opleiding namelijk te algemeen, teveel algemene methodieken en ik miste de diepgang in het voeren van confronterende gesprekken. De opleiding vond ik meer geschikt voor een beginneling die net de middelbare school heeft afgerond en dat er niet professioneel les wordt gegeven. Christine, de directeur van Balansgroep heeft door mijn felle kritiek over de opleiding mij vlak voor de afronding niet laten slagen en naar mijn weten misbruik gemaakt van haar machtspositie. Ik heb een Klacht ingediend bij alle instanties die aaneengesloten zijn bij Balansgroep en bij de Klachtencommissie (via Website Balansgroep). KTNO kon mij niet verder helpen, overige instanties ook niet. De klachtencommissie is opgesteld door Christine zelf en gaf mij ongelijk. Vervolgens ben ik naar een advocaat opgestapt en is twee keer een beschikking opgestuurd met daarin nogmaals mij een schadevergoeding en het diploma te geven waar ik recht op heb. Tot op het laatste moment bleven zij volhouden dat ik niet heb voldaan aan de eisen. Op het moment dat mijn advocaat de dagvaarding had opgesteld (juni 2018) om deze naar de Rechtbank te sturen hebben wij te horen gekregen dat Christine alsnog mijn diploma heeft geregistreerd bij CPION. Dit is vermoedelijk gebeurd in juni 2018. Na meer dan 1,5 jaar te moeten vechten en kosten hiervoor te moeten maken bij de advocaat ben ik uiteindelijk in het gelijk gesteld. Ik laat het hier niet bij zitten en ga alsnog pleiten voor rechtvaardigheid. Christine heeft mij in het gelijk gesteld door namelijk het bewijs naar mij op te sturen (diploma) en mijn diploma alsnog met terugwerkende kracht per 24 september 2016 te registeren bij het CPION, terwijl in december 2017 dit diploma nog niet was geregistreerd.

    Ik vind Balansgroep onbetrouwbaar, niet eerlijk en niet professioneel. Ik raad Balansgroep niet aan om daar een studie te volgen. Indien je kritiek uit over de opleiding kan je hierop worden afgerekend, zo is mijn ervaring.

    Zwakke punten
    Bekenden mensen in klachtencommissie, niet deskundig, te algemene opleiding en teveel verschillende methodieken, weinig ervaring en Kennis

    Door Vinushka J op 6 juli 2018 Reageer

  • De EHBO cursus van het Oranje Kruis is zeer waardevol! De theorie doe je thuis op de computer. Wat ik erg vervelend vond. Dus gebeld om te vragen of het ook ergens op papier staat. Daar deden ze mega moeilijk over... Hoezo? Blijkt dat alles gewoon in het Oranje Kruis boekje 27e struk staat; geheel identiek aan de e-learning. Na lang aandringen eindelijk deze info gekregen... dus die klantenservice ontevredenheid herken ik wel. Na de theorie uit het boek ben ik door het e-learning programma gegaan. Prima te doen. Haal je de tussentoets met een voldoende? Let op!!! Doe de tussentoetsen tóch meerdere keren, vnl toets 3 omdat dit je veel beter voorbereid op de eindtoets. Daar kwam ik pas achter op de praktijkdag. Neem ruim de tijd om door de theorie te gaan, het is veel.

    De 1.5 praktijkdag was geweldig. Kleine groep, veel aandacht, prima parkeren, grote ruimte. Instructeur enorm enthousiast en goed op de hoogte. Fijn om ook de fysiologische processen in het lichaam te horen bv bij shock. Het oefenen met het LOTUS slachtoffer was heel fijn en waardevol. Het praktijkexamen was goed te doen, streng doch rechtvaardig. Vriendelijke examinatoren.

    In het verleden ook de Rode Kruis uitgebreide EHBO gedaan. Deze van het Oranje Kruis is VEEL beter! En door de praktijkdagen heb ik zelf ook het gevoel beter voorbereid te zijn op een praktijk geval. Kortom, jammer van die zuurpruim aan de telefoon; het gaat uiteindelijk om de praktijkdagen en die waren TOP. Aanrader.

    Sterke punten
    Goede praktijkdagen, oefenen met Lotus slachtoffer heel waardevol.
    Ga je een EHBO cursus doen? Doe dan die van het Oranje Kruis! Die is veel uitgebreider, meer gedegen en intensiever dan die van het Rode Kruis. Daarbij voel ik me nu echt beter voorbereid dan bij die van RK. Zie verder de review

    Zwakke punten
    - Ben je niet goed voorbereid qua theorie (koop het boek! ook handig als naslagwerk) dan is praktijkdag 2 idd snel en geeft nauwelijks tijd voor leren.
    - Toetsvragen formulering mag wel wat aan verbeteren; onduidelijk taalgebruik, onduidelijk wanneer meerdere antwoorden mogelijk zijn of maar 1 antwoord (kost tijd als je daar naar moet zoeken).
    - Indeling Oranje Kruik boekje in levensbedreigende en minder ernstig begrijp ik maar is niet conform de praktijk... van een lichte onderkoeling kun je ook in een ernstige onderkoeling raken en ook de hitteberoerte/kramp enzo.

    Door Do op 4 juli 2018 Reageer

  • De theorie is op zich wel duidelijk, echter vind ik het geen goede voorbereiding op het praktijkgedeelte. In de praktijk moet je echt alles weten om te achterhalen waarmee je te maken hebt, terwijl je tijdens de theorietoets alleen maar meerkeuzevragen kreeg.

    Ik beheerste de stof (tussentoetsen gewoon gehaald) maar door de zenuwen had ik wat problemen met de eindtoets. Toen ik belde voor overleg waren ze totaal niet begripvol of dachten ze mee voor een oplossing. Ja....de praktijkdag verzetten zodat ik meer tijd had voor de theorie maar dat kostte dan wel € 75,-. Ik heb dit al zeer onprettig, onprofessioneel, en klantonvriendelijk ervaren. Deze mensen zijn zeer commercieel. Zij zien alleen het belang van geld binnenhalen en niet om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uiteindelijk een EHBO diploma hebben en zo iets voor anderen kunnen betekenen. Uiteindelijk toch de toets gehaald.

    De trainer was zeer vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Ik had het persoonlijk fijner gevonden om vaker bepaalde handelingen te kunnen oefenen en ook al meer met een lotus te kunnen oefenen. Doordat de trainer zelf op dag 1 een keer voor lotus speelde kwam ik erachter dat ik de stof echt niet voldoende beheerste, zoals ik in eerste instantie dacht. Op dag 2 kwamen de echte lotussen pas. Maar om dan voor de volgende dag (examen) alles nog goed door te kunnen nemen was voor mij te kort dag. Praktijkgedeelte op zich dus niks mis mee als je alles snel oppikt en het niet erg vind alles maar 1x te kunnen oefenen. Anders kun je beter een cursus kiezen die over langere tijd is verspreid.

    Sterke punten
    eerste hulpgroep: niks

    Zwakke punten
    klantonvriendelijk, tactloos, onprofessioneel

    Door Karin op 1 juli 2018 Reageer

  • de auto kun je moeilijk kwijt op deze locatie aangezien het in de stad van Arnhem was. Het was verder wel een fijne locatie, en een fijn klein clubje! De instructeur was erg fijn en legde goed alles uit. Ben zeker tevreden hoe alles verder verlopen is. En vond het fijn de theorie thuis te kunnen doen, de vorige keer volgde ik een hele dag de cursus, dit duurde lang. Daarom vond ik dit juist fijn!

    Door Manoek op 28 juni 2018 Reageer

  • Erg tevreden over de informatie. De instructrice verdient een grote pluim voor het geven van de training in zo'n kleine en warme ruimte. Dat is het enige grote nadeel dat ik kan noemen over de cursus.

    Door Moniek op 28 juni 2018 Reageer

  • Een super instructrice, fijne en goeie uitleg

    Door Danielle op 28 juni 2018 Reageer

  • Ik heb weliswaar zojuist met een minimaal aantal punten mijn VCA-basis gehaald, maar ben echt niet enthousiast over de voorbereiding bij Plusport. Ik herkende ongeveer 5 vragen uit het examen met de vragen van Plusport. Er waren zoveel vragen die ik totaal niet herkende uit de e-learning. Dat vond ik niet fijn. De volgende keer ga ik het niet meer zo doen.

    Sterke punten
    E-learning is handig te leren thuis wanneer je het uitkomt. Goede behapbare modules

    Zwakke punten
    Oefenvragen en examenoefenvragen over veel te klein gedeelte van VCA-basis.

    Door Olga K. op 26 juni 2018 Reageer

  • Na het oefenen met de gratis oefeningen van vele verschillende websites heb ik de keuze voor assessment-training.com gemaakt. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb: ze hebben een enorm aantal verschillende oefeningen die goed aansluiten bij je komende assessment, met tal van vragen per oefening, het niveau van de oefeningen is vergelijkbaar met dat van assessments, en iedere vraag de uitleg bij iedere vraag is uitgebreid en duidelijk!

    Door rbn op 18 juni 2018 Reageer

  • Mijn ervaring was helaas niet positief.
    Doordat ik zelf betrokken ben geweest bij een auto-ongeluk heb ik de praktijk dag gemist. Toen ik, naderhand, vroeg om een andere datum werd mij verteld dat ik 75,- moest bijbetalen om de praktijk middag te mogen doen. Ik vond deze reactie onprofessioneel, teleurstellend en vooral erg onvriendelijk. Zeker vanuit een eerste hulp verlenings organisatie! Ik zou dit bedrijf aan niemand aan raden en de cursus bij een andere organisatie doen waar ze enige vorm van klantenservice en begrip hebben voor een medemens!

    Zwakke punten
    Onvriendelijk, slechte service, alleen commercieel belang

    Door Nienke van w op 31 mei 2018 Reageer

  • De oefeningen uit leerboek MBO boekhouden/financieen heeft veel fouten in de opdrachten, waardoor je nutteloos een avond doorbrengt, om uit te vinden, hoe men aan de uitkomsten is gekomen. Waarschijnlijk heeft men de opdrachten nooit bekeken en gecontroleerd. Meerdere opdrachtuitwerkingen hebben getallen erin staan, die bij andere opdrachten horen. Het werd een onbetrouwbaar leerboek...Kreeg websites, waarvan 1 website in eerste instantie ook niet klopte, heel verwarrend, ook omdat men in de korte online cursus te veel bronnen moest inkijken, om tot de kennis te komen. Echter superontevreden over de algehele cursus zelf. Het leerboek was prima.

    Sterke punten
    Tevreden over de docent, betrokken en niets op aan te merken, was prettig om met hem samen te werken. Examen locatie Amsterdam is super. Aanvraagprocedure voor examen is makkelijk te doorlopen.
    Toegang tot Econnect is prima. Wil niet alleen negatief overkomen, omdat ik ook veel geleerd heb/kennis heb opgedaan, tijdens deze cursus.

    Zwakke punten
    Slordig werkboek met fouten, waardoor het leren niet betrouwbaar is, omdat je niet weet, of de uitwerkingen van de opdrachten, goed in werkboek vermeld zijn. Te veel bronnen, waar je uiteindelijk je informatie uit moet halen. Te korte tijd voor 25 examenvragen, met uitwerkingen, in 45 min tijd. Weinig tijd om even na te denken. Herexamen kost 195 euro. Inzage examen, alleen in Utrecht en kost volgens mij ook geld. Heb de cursus via bedrijf aangeboden gekregen, maar zou persoonlijk nooit bij de NCOI een cursus boeken.....Omdat controle voor leerstof niet goed is uitgevoerd.

    Door Jackson op 30 mei 2018 Reageer

  • Ik heb enorm veel geleerd op korte termijn en ben de instructrice (Jeanette Hessels) erg dankbaar voor haar inzicht en het delen van haar ervaringen en kennis. De locatie was op zich niet heel gunstig omdat het in een bedrijfspand was dat niet dicht in de buurt van het trein station was maar dat was in mijn ervaring zo. Ik heb veel informatie over de cursus kunnen vergaren via het klantenservice nummer waar er altijd adequaat informatie werd gegeven. Ik zou willen adviseren om cursussen te geven met niet meer dan 5 cursisten aangezien anders cursisten dan misschien niet aan bod komen met eventuele vragen over theoretische kennis die zij hebben opgedaan. Ten slotte zal ik zeker weten de eerste hulpgroep aanraden bij vrienden/collega's om hun ehbo diploma te halen. Ik heb de praktijkcursus als zeer prettig ervaren.

    Door Rogier op 18 mei 2018 Reageer

  • De cursus was zeer interessant en leuk om aan deel te nemen.
    Voor het eigen leerproces zou het goed zijn om in de middag van dag 1 al met de lotus te werken.
    Ik merk dat ik de praktijk in dag 2 pas echt goed onder de knie kreeg.
    De avond daarvoor heb ik nog flink lopen leren, puur uit 'angst' dat ik het de volgende dag niet zou weten.
    Achteraf was dit niet nodig, omdat de lotussen je echt goed meenemen met specifieke casussen.
    Mevrouw was zeer deskundig en hielp de groep goed, soms alleen wat snel door de stof.
    Dit was echter ook logisch omdat er van tevoren een theorie-examen op het programma stond.

    Tot slot vond ik het theorie-examen geen goede weergave van de praktijk.
    De praktijk wijst uit dat je alles echt goed moet weten (dus niet op meerkeuzeniveau).
    Ik zou daarom adviseren om meer open vragen te hanteren.

    Door Timo op 18 mei 2018 Reageer

  • Ik vond het een goede cursus en de leerstof was duidelijk.
    Het gedoe door de wijziging van de locatie is, na enige commotie, goed opgepakt door de organisatie door de cursisten het boekje te geven.
    Maar nogmaals, ik heb veel van de cursus geleerd en daar gaat het tenslotte toch om.

    Door Marianne op 18 mei 2018 Reageer

  • op een leuke manier gegeven door de instructrice.

    Door Trijanne op 18 mei 2018 Reageer

  • Ik geef de Eerste Hulp Groep een dikke 9

    Door Laura op 18 mei 2018 Reageer

  • Slechter dan slecht. Ik zal de NCOI echt aan niemand aanbevelen.
    Het begon allemaal heel mooi en aardig, tot ik 1 van de 6 modules maar niet kon halen.
    De module moest opnieuw gevolgd worden prima maar ik schrok van de kosten. De ondersteuning was ronduit slecht en de informatie die je in de lessen krijgt sluit voor geen meter aan bij het examen. Na de tweede keer was het weer niet gelukt. De hoop had ik opgegeven.
    Toen kwam een kennis met het idee om certificaten aan te vragen van de behaalde modules, goed plan vooral voor in de toekomst. Even contact met ze gelegd blijkt dat ze €50,00 vragen per certificaat, er zit inmiddels haast €6.000 in die opleiding en daar kunnen niet eens 5 certificaten vanaf ronduit belachelijk.
    Begin nooit een opleiding bij de NCOI.

    Zwakke punten
    Echt overal vragen ze weer extra kosten voor.

    Door Shannen op 16 mei 2018 Reageer

  • Ik ga deze week een advocaat aanstellen voor gerechtelijke procedure tegen NCOI en iedereen die slachtoffer is door NCOI zou ik graag willen als getuige. Dit moet stoppen dus iedereen die zijn of haar verhaal wil doen tegen het misbruik van NCOI hoop ik dat diegene reageert alle bewijzen zijn welkom.

    Sterke punten
    Helemaal niks ze beloven iedereen dat het klassikaal in de buurt kan en na bevestiging dat het werkelijk kan ondertekenin je naderhand de voorwaarde en wat blijkt ze kunnen het niet nakomen want de enige optie is Utrecht. Ze misleiden de mensen hiermee.

    Zwakke punten
    Examen vragen zijn onduidelijk en heeft uiteindelijk niks te maken met je lesstof en wat belangrijk is in je vak. De vragen de ze stellen zijn tevens onredelijk en zelfs een aantal meerkeuze vragen was het juiste antwoord niet eens aanwezig. NCOI wil mensen bewust laten zakken door onrealistische vragen te stellen plus onduidelijke vragen. Als je examen wil inzien kan dat op locatie Utrecht (hun enige locatie achteraf) en kost het geld en kan je het daar bekijken en niet als bewijs bij de rechter aanvoeren.

    Door Kim op 15 mei 2018 Reageer (2 reacties)

  • Had ik maar mijn opleiding gestart bij een hogeschool. NCOI doet alsof ze dit zijn maar ze zijn gewoon oplichters.
    Te weinig colleges voor de lesstof
    verouderde lesstof
    alles zelf printen
    3 geslaagden op een module
    Wil je je examen inzien betaal je geld voor en ze hebben geen tijd.
    De examenvragen zijn onduidelijk en op meerdere manieren te intepreteren.
    Herexamen 195 euro! kassa voor NCOI
    Volgende module, docent heeft de module geschreven maar kan hem niet uitleggen.
    Docent wordt van de module gehaald maar het college niet opnieuw gegeven.
    Communicatie? welke communicatie vanuit NCOI?
    En zo kan ik nog wel even doorgaan....

    Docent eerste module was top echter geeft hij ook aan dat er te weinig colleges zijn....

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Zie hierboven

    Door Tamara op 13 mei 2018 Reageer (1 reactie)