Duolingo is een online platform waar je op een leuke en effectieve manier een taal kunt leren. Onze cursussen zijn efficiënt in het onderwijzen van lees-, luister- en spreekvaardigheden. Door het gebruik van AI en taalwetenschap, worden de lessen aangepast aan jouw specifieke niveau.

Met Duolingo houden we je gemotiveerd door het gebruik van spelenderwijs leren, leuke uitdagingen en herinneringen van onze vriendelijke mascotte, Duo de uil. Dit helpt om het leren van een taal een gewoonte te maken.

Onze onderwijsaanpak is gericht op een concreet doel, bijvoorbeeld het bestellen in een restaurant. Hierdoor ontwikkel je de woordenschat en grammatica die nodig zijn om dat doel te bereiken door veel gevarieerde oefeningen in lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Duolingo gelooft dat iedereen een taal kan leren en daarom bieden we onze cursussen gratis aan. Onze lessen voelen meer aan als een spel dan een lesboek en dat is met een reden: leren is makkelijker wanneer je er plezier in hebt. Maar Duolingo is niet alleen een spelletje, het is gebaseerd op een methode waarvan bewezen is dat het kennisbehoud op lange termijn bevordert en op een curriculum dat is afgestemd op een internationale standaard.

Kortom, Duolingo biedt een leuke, effectieve en gepersonaliseerde manier om een taal te leren. Of je nu een beginner of gevorderde bent, Duolingo is de beste manier om je taalvaardigheden te verbeteren en om echt te communiceren in een andere taal.


DuoLingo Reviews

  Telling klopt niet

  Meerder keren gemerkt dat verkregen punten niet bijgeteld worden,slordig

  Sterke punten
  Best vermakelijk

  Zwakke punten
  Vaak er meerdere antwoorden correct volgens mijn Franse schoonzus
  Te schools vaak geen echte spreektaal

  Pickard

  Hello!

  Sterke punten
  Hello!

  Zwakke punten
  Hello!

  Advertisements.

  Sommige advertenties zijn vulgair, vooral die met de paprika's, kinderen leren ook die lezen en zien dat. Alstublieft verwijderen. Dank u.

  Kanker saai

  Er is echt geen kanker aan duolingo ik zal het niet doen je krijgt er kanker van

  Sterke punten
  kanker

  Zwakke punten
  kanker

  Leuk om te doen, en leerzaam.

  Uit nieuwsgierigheid ben ik er mee begonnen, en zo enthousiast geworden dat ik nu op de 37ste dag zit. Tien minuten per dag doe ik het, en sta verbaast wat ik spelende wijs heb opgestoken.

  Gewoon eens proberen. Is gratis duss.

  Sterke punten
  Onderhoudend
  Spelende wijs
  Weinig tijd kost het
  Grappige leuke disign
  Ze stimuleren je er mee door te gaan door herinneringsmails die je evt uit kunt zetten.
  Je kunt het in groepsverband doen.
  Veel talen
  Geen taalkundige regeltjes leren. Bv duitse naamvallen.
  En last but not least, gratis

  Zwakke punten
  Vanuit Nederlands weinig te leren talen. Alleen Engels. Ik heb wel begrepen dat er meer in voorbereiding zijn. Rest allemaal vanuit Engels.
  Weinig ondersteuning in grammatica en speling in de app. Wel is dit meer te vinden op de site.
  Verdienstrategie is uniek, maar is het toekomstbestendig? Hierdoor vraag ik me af of het gratis blijft.

Bezoek DuoLingo

Schrijf een review