Duolingo is een online platform waar je op een leuke en effectieve manier een taal kunt leren. Onze cursussen zijn efficiënt in het onderwijzen van lees-, luister- en spreekvaardigheden. Door het gebruik van AI en taalwetenschap, worden de lessen aangepast aan jouw specifieke niveau.

Met Duolingo houden we je gemotiveerd door het gebruik van spelenderwijs leren, leuke uitdagingen en herinneringen van onze vriendelijke mascotte, Duo de uil. Dit helpt om het leren van een taal een gewoonte te maken.

Onze onderwijsaanpak is gericht op een concreet doel, bijvoorbeeld het bestellen in een restaurant. Hierdoor ontwikkel je de woordenschat en grammatica die nodig zijn om dat doel te bereiken door veel gevarieerde oefeningen in lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Duolingo gelooft dat iedereen een taal kan leren en daarom bieden we onze cursussen gratis aan. Onze lessen voelen meer aan als een spel dan een lesboek en dat is met een reden: leren is makkelijker wanneer je er plezier in hebt. Maar Duolingo is niet alleen een spelletje, het is gebaseerd op een methode waarvan bewezen is dat het kennisbehoud op lange termijn bevordert en op een curriculum dat is afgestemd op een internationale standaard.

Kortom, Duolingo biedt een leuke, effectieve en gepersonaliseerde manier om een taal te leren. Of je nu een beginner of gevorderde bent, Duolingo is de beste manier om je taalvaardigheden te verbeteren en om echt te communiceren in een andere taal.


DuoLingo Reviews

    Advertisements.

    Sommige advertenties zijn vulgair, vooral die met de paprika's, kinderen leren ook die lezen en zien dat. Alstublieft verwijderen. Dank u.

Bezoek DuoLingo

Schrijf je eigen review