Reviews van deze auteur

BEGIN GEEN OPLEIDING BIJ DE LO

Review over LOI

Ik heb zoveel mee gemaakt met de LOI, kan er een heel boek over schrijven. Hieronder een korte samenvatting:\\r\\n\\r\\n- Inzage van je toest: kost je �80,- maar wegens corona kon ik geen datum inplannen. Even af gewacht om vervolgens te horen dat het binnen een maand geboekt moet worden, ofwel ik kan mijn eigen toets niet meer inzien. \\r\\n-�149 moeten betalen om een herkansing te maken, weer niet gehaald en geen inzage mogelijkheden. \\r\\n- al een half jaar moeten wachten op de resultaten van een ander vak, elke twee weken bellen/mailen etcetera om telkens het zelfde te moeten horen: het ligt bij een derde beoordelaar. Het gaat serieus om een a4 papier wat na een halfjaar nog niet nagekeken is. \\r\\n- klachten worden gewoon niet in behandeling genomen/reactie blijft uit!\\r\\n- heb je een vraag aan je studie begeleider? Wacht rustig maar 14 dagen om een antwoord te krijgen die totaal niet aansluit op je vraag.\\r\\n- een presentatie moeten houden via een zoom, om vervolgens nooit een zoomlens te ontvangen en weer een nieuwe dag in moeten plannen.\\r\\n- het is erg gebruikelijk om 1,5 uur in de wacht te staan bij de klantenservice om vervolgens het zelfde antwoord te krijgen als maanden terug: het ligt bij een derde beoordelaar. \\r\\n- beloven er een spoed behandeling van te maken, om vervolgens weer een maand geen reactie te krijgen. \\r\\n- meerdere malen gewoon de campus uitgeknikkerd worden en geen hulp met het oplossen hiervan!\\r\\n\\r\\nSerieus, er is nog zoveel meer wat daar fout gaat, maar ik krijg kramp in mijn vingers van dit lange bericht! \\r\\n\\r\\nAlsjeblieft, begin gewoon niet aan de LOI want ik ben �5000 verder en heb nog geen vak af kunnen sluiten bij deze oh zo leuke opleiding!

Sterke punten
Niets!

Zwakke punten
Alles

BEGIN GEEN OPLEIDING BIJ DE LO

Review over LOI

Ik heb zoveel mee gemaakt met de LOI, kan er een heel boek over schrijven. Hieronder een korte samenvatting:

- Inzage van je toest: kost je €80,- maar wegens corona kon ik geen datum inplannen. Even af gewacht om vervolgens te horen dat het binnen een maand geboekt moet worden, ofwel ik kan mijn eigen toets niet meer inzien.
-€149 moeten betalen om een herkansing te maken, weer niet gehaald en geen inzage mogelijkheden.
- al een half jaar moeten wachten op de resultaten van een ander vak, elke twee weken bellen/mailen etcetera om telkens het zelfde te moeten horen: het ligt bij een derde beoordelaar. Het gaat serieus om een a4 papier wat na een halfjaar nog niet nagekeken is.
- klachten worden gewoon niet in behandeling genomen/reactie blijft uit!
- heb je een vraag aan je studie begeleider? Wacht rustig maar 14 dagen om een antwoord te krijgen die totaal niet aansluit op je vraag.
- een presentatie moeten houden via een zoom, om vervolgens nooit een zoomlens te ontvangen en weer een nieuwe dag in moeten plannen.
- het is erg gebruikelijk om 1,5 uur in de wacht te staan bij de klantenservice om vervolgens het zelfde antwoord te krijgen als maanden terug: het ligt bij een derde beoordelaar.
- beloven er een spoed behandeling van te maken, om vervolgens weer een maand geen reactie te krijgen.
- meerdere malen gewoon de campus uitgeknikkerd worden en geen hulp met het oplossen hiervan!

Serieus, er is nog zoveel meer wat daar fout gaat, maar ik krijg kramp in mijn vingers van dit lange bericht!

Alsjeblieft, begin gewoon niet aan de LOI want ik ben €5000 verder en heb nog geen vak af kunnen sluiten bij deze oh zo leuke opleiding!

Sterke punten
Niets!

Zwakke punten
Alles

reacties: