Reviews van deze auteur

Slecht georganiseerd

Review over Avans Plus

Ik heb de module ouderenzorg bij Avans + in Breda gevolgd.\\r\\nZe laten je verplichte boeken/literatuur aanschaffen die achteraf gezien niet nodig waren (gewoon niet gebruikt, ook nooit besproken tijdens de les). Daarnaast werken ze met een modulehandleiding. Deze klopt vaak niet. De voorbereidingen waren best tijdrovend en dat is verder prima maar wel balen als dan achteraf blijkt dat je het verkeerde/onnodige voorbereid hebt. Ik vond de voorbereiding op de proeve van bekwaamheid ook heel slecht. Geen duidelijke informatie wat er van de studenten verwacht werd. Als laatste ben ik teleurgesteld in het certificaat dat we kregen na de afronding. Ze wilden het per mail sturen. Een mede student heeft ervoor gezorgd dat we het ook nog per post kregen. Jammer, terwijl de opleiding veel geld kost en een half jaar vrij intensief was. Ik raad Avans + niet aan.

Zwakke punten
Slechte voorbereiding op examens\\r\\nVeel zaken die niet kloppen\\r\\nOnnodig kosten maken\\r\\nKortom weinig waar voor je geld

Slecht georganiseerd

Review over Avans Plus

Ik heb de module ouderenzorg bij Avans + in Breda gevolgd.
Ze laten je verplichte boeken/literatuur aanschaffen die achteraf gezien niet nodig waren (gewoon niet gebruikt, ook nooit besproken tijdens de les). Daarnaast werken ze met een modulehandleiding. Deze klopt vaak niet. De voorbereidingen waren best tijdrovend en dat is verder prima maar wel balen als dan achteraf blijkt dat je het verkeerde/onnodige voorbereid hebt. Ik vond de voorbereiding op de proeve van bekwaamheid ook heel slecht. Geen duidelijke informatie wat er van de studenten verwacht werd. Als laatste ben ik teleurgesteld in het certificaat dat we kregen na de afronding. Ze wilden het per mail sturen. Een mede student heeft ervoor gezorgd dat we het ook nog per post kregen. Jammer, terwijl de opleiding veel geld kost en een half jaar vrij intensief was. Ik raad Avans + niet aan.

Zwakke punten
Slechte voorbereiding op examens
Veel zaken die niet kloppen
Onnodig kosten maken
Kortom weinig waar voor je geld

reacties: