Acuive opleidingen: Kapper, pedicure & schoonheidsspecialiste - Acuive opleidingen: Kapper, pedicure & schoonheidsspecialiste Bij Acuive volgt u lichaamsverzorgende opleidingen van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs: pedicure, kapper, schoonheidsspecialiste.

Acuive Reviews

  niet tevreden ....zeer slecht

  je mag al examen doen als er je helemaal nog niet goed getraind voor bent ook geven ze op de site aan dat ze erkend zijn door de Anco nagevraagd bij Anco en er blijkt geen enkele relatie te zijn met de Anco.
  ze zijn goed in het verkopen van dromen

  Sterke punten
  jammer genoeg is dat alleen hun verkooptechniek

  Zwakke punten
  teveel om te benoemen

  Prettige school

  Na 15 jaar pedicure+ geweest te zijn ben ik afgelopen februari in het bezit van mijn medisch diploma, iets waar ik al jaren over twijfelde om te gaan doen.Diverse keren offerte overal opgevraagd, nooit zover gekomen om t te gaan doen tot dat ik naar een informatie avond van Acuive ging en er toch voor ging. Dit dankzij de fijne voorlichting om me te helpen om over deze streep te gaan. Uiteindelijk ben ik de zomerschool gaan doen in korte tijd ondanks corona. Het was hard werken maar ben met alles in 1 keer geslaagd! Nu enorm blij met deze keuze.

  Sterke punten
  Zowel de docenten als je coach helpen je als het nodig is en ik had t sterke gevoel dat men naast je staat en niet boven je. Mijn ervaring was prettig hierbij.

  Zwakke punten
  Ik weet niet of ik het zwak kan noemen..De cursussen zijn best kostbaar maar dit is niet alleen bij Acuive zo. Het zijn best investeringen maar ze zijn zeer zeker de moeite waard.

  Top opleiding

  Ik heb met veel plezier m’n opleidingen en workshops bij acuive gedaan

  Sterke punten
  Klantvriendelijk
  Motiverend

  Prima opleider

  Prima opleider. Ik heb met veel plezier een opleiding tot pedicure gevolgd. De docenten waren altijd erg vakkundig en behulpzaam. In mijn eigen tempo heb ik de opleiding doorlopen. Heel fijn, die flexibiliteit.

  Sterke punten
  Flexibel, vriendelijk, behulpzaam

  Acuive- zeer slecht

  Zeer slechte ervaring mee. Alles gericht op agressieve verkoop.. hebben mij beloftes gedaan die ze nooit zijn nagekomen. Ze waren gewoon niet meet bereikbaar. Dan weet je gelijk ovet wat voor een soort bedrijf ik het heb. Gladde praters, dat wel

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alleen op eigen omzet gericht

  ontzettend slecht

  er wordt slecht les gegeven, lerares en examinatoren zijn niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten op veel vragen geen antwoord.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles draait om geld je leert hier niets en ook bij de examens is er willekeur. je slaagt niet op basis van je vaardigheden.

Bezoek Acuive

Schrijf een review