Acuive opleidingen: Kapper, pedicure & schoonheidsspecialiste - Acuive opleidingen: Kapper, pedicure & schoonheidsspecialiste Bij Acuive volgt u lichaamsverzorgende opleidingen van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs: pedicure, kapper, schoonheidsspecialiste.

Acuive Reviews

  Prettige school

  Na 15 jaar pedicure+ geweest te zijn ben ik afgelopen februari in het bezit van mijn medisch diploma, iets waar ik al jaren over twijfelde om te gaan doen.Diverse keren offerte overal opgevraagd, nooit zover gekomen om t te gaan doen tot dat ik naar een informatie avond van Acuive ging en er toch voor ging. Dit dankzij de fijne voorlichting om me te helpen om over deze streep te gaan. Uiteindelijk ben ik de zomerschool gaan doen in korte tijd ondanks corona. Het was hard werken maar ben met alles in 1 keer geslaagd! Nu enorm blij met deze keuze.

  Sterke punten
  Zowel de docenten als je coach helpen je als het nodig is en ik had t sterke gevoel dat men naast je staat en niet boven je. Mijn ervaring was prettig hierbij.

  Zwakke punten
  Ik weet niet of ik het zwak kan noemen..De cursussen zijn best kostbaar maar dit is niet alleen bij Acuive zo. Het zijn best investeringen maar ze zijn zeer zeker de moeite waard.

  Top opleiding

  Ik heb met veel plezier m’n opleidingen en workshops bij acuive gedaan

  Sterke punten
  Klantvriendelijk Motiverend

  Prima opleider

  Prima opleider. Ik heb met veel plezier een opleiding tot pedicure gevolgd. De docenten waren altijd erg vakkundig en behulpzaam. In mijn eigen tempo heb ik de opleiding doorlopen. Heel fijn, die flexibiliteit.

  Sterke punten
  Flexibel, vriendelijk, behulpzaam

Bezoek Acuive

Schrijf je eigen review