Reviews van deze auteur

(Extra) diploma halen? Het kán

Review over LOI

Ik heb (naast mijn baan) een volledig erkende voltijd MBO 3 opleiding behaald tot 'vakbekwaam medewerker dierverzorging'.

Wat goed ging, was het werken via de online campus. Dit is makkelijk en er is een duidelijk stappenplan te volgen. Er is ruimte om te oefenen (ook voor examens), maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de noodzakelijke inzendopgaven op te sturen. Tip: maak een back-up hiervan op de computer.

Verder was de lesstof zéér uitgebreid! Ik begeleid zelf studenten die deze opleiding bij reguliere MBO scholen volgen, maar zij krijgen 1/2 de kennis niet die ik heb gekregen. TOP!

Eerlijk is eerlijk: er is ook veel mis gegaan. Soms verouderde informatie, verkeerd lesmateriaal gekregen, feedback van docenten die beter kan, láaaaange wachttijden bij de klantenservice (wegens personeelstekort) en het antwoord was ook niet altijd inhoudelijk direct juist. En daarbovenop komt nog het wachtmuziekje wat al in geen tijden is veranderd... BLEEGH!

Desondanks is mijn ervaring dat als je geduldig blijft, zelf goed alle informatie leest, vol blijft houden, door blijft zetten én vertrouwen houd... dat je dan met behulp van de juiste medewerkers écht wel verder komt.

En zo heb ik naast mijn baan een extra diploma kunnen behalen. En ben ik naast dit diploma, inmiddels óók vakbekwaam geworden in geduld houden en doorzettingsvermogen tonen ;)

reacties: