Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over NCOI

Als je een goede opleider zoekt ga hier dan niet mee in zee !
Opleiding cyber security gestart wat ongeveer €17000 kost, na 2 modules te hebben gevolgd (totaal 3 maanden) heb ik de opleiding stop laten zetten.

-Het begon al gelijk met telefoontjes dat de locatie niet beschikbaar was waardoor ik totaal 2uur langer moest reizen elke keer, vanwege een fulltime baan moest ik in de avond de lessen volgen maar ook werd er aangegeven bij de volgende module dat het of overdags moest of toch maar virtueel moest gaan volgen.
-Na mijn eerste module te hebben gemaakt heb ik deze laten controleren door mijn docent, deze gaf nog wat feedback en dit heb ik dan meegenomen in mijn eindopdracht. Vervolgens stuur ik het in via de online leeromgeving en word deze totaal afgekeurd, het zou totaal niet in orde zijn geweest wat ik heel vreemd vind aangezien het gecontroleerd was.
-Bij het aanvragen van een herkansing word er gelijk €200 extra kosten berekend voor de aanvraag, dit betekend dus dat elke toets wat hun niet goed vinden er dit bedrag elke keer bovenop de opleidingskosten worden berekend, belachelijk dit!
-Bij het stopzetten kreeg ik nog even een eindafrekening van 4500€ welke ik moest doen, dit zou de gemaakte kosten zijn voor 12 weken les.

Het is echt een schande dat zulke bedrijven kunnen bestaan. Ondertussen loopt alles via een advocaat die het in handen gaat nemen, er werd aangegeven door de rechtsbijstand dat ze zeer vaak zulke meldingen binnenkrijgen van dat er zoveel kosten betaald moet worden.

Volg hier geen opleiding !!!

Sterke punten
Locaties goed te bereiken

Zwakke punten
komen afspraken niet na.
proberen zoveel mogelijk geld afhandig te maken.

reacties: