Assessment en sollicitatietraining voor elk bedrijf, elke functie en elk niveau!


Assessment-Training.com Reviews

 • Het platform was erg gebruiksvriendelijk en de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt binnen dit pakket. Het alle Capaciteitentesten Pakket verschafte toegang tot een groot aanbod aan testen en vragen wat genoeg oefenmateriaal gaf om mijzelf goed voor te bereiden. Al met al zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Gebruiksvriendelijk, goede prijs vs. kwaliteit verhouding, genoeg mogelijkheden om te oefenen.

  Zwakke punten
  nvt

  Door Barry Hendrinksen op 15 juli 2019 Reageer
 • In het begin was ik wat sceptisch tegenover het online voorbereiden van mijn assessment, maar na een intensieve online training op Assessment-Training.com merkte ik toch dat ik met meer zelfvertrouwen het assessment in ging. Ik heb de volledige sollicitatietraining gevolgd waarin zaken als rollenspellen, presentaties en groepsdiscussies aan bod komen. Ook krijg je toegang tot alle capaciteitentesten. Al met al heeft de training ervoor gezorgd dat ik mijn assessment heb gehaald!

  Sterke punten
  Uitgebreide training
  Veel oefenopgaven
  Goed bereikbare klantenservice

  Door Henk D. op 5 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De pakketten van assessment training bieden perfecte voorbereiding voor een echte assessment. De moeilijkheid sluit goed aan op hoe de tests in het echt zijn.

  Door Dave Dirkx op 18 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ondankt het feit dat de aanschafprijs aanzienlijk is, is assessment-training.com naar mijn mening het meest professionele platform om je voor te bereiden op het assessment. De klantenservice hielp mij direct, nadat ik mijn account niet inkwam. Ook het niveau van de oefentoetsen sloten goed aan bij het daadwerkelijke assessment, dat ik glansrijk heb doorlopen.

  Sterke punten
  Goede klantenservice
  Sloot goed aan bij het daadwerkelijke assessment (vergelijkbaar niveau en soort vragen)

  Zwakke punten
  Misschien de prijs (maar je krijgt toegang tot in, mijn geval, duizenden vragen)

  Door P.J. op 30 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Na het oefenen met de gratis oefeningen van vele verschillende websites heb ik de keuze voor assessment-training.com gemaakt. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb: ze hebben een enorm aantal verschillende oefeningen die goed aansluiten bij je komende assessment, met tal van vragen per oefening, het niveau van de oefeningen is vergelijkbaar met dat van assessments, en iedere vraag de uitleg bij iedere vraag is uitgebreid en duidelijk!

  Door rbn op 18 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Assessment-Training.com

Schrijf je eigen review