Assessment-Training.com

Assessment & Sollicitatietraining is een website die zich richt op het helpen van kandidaten over de hele wereld bij het slagen voor een assessment. Met meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd, is de website een veelgebruikte tool voor mensen die zich willen voorbereiden op een assessment.

De website biedt een uitgebreid pakket met capaciteiten testen waarmee kandidaten kunnen oefenen. Hierin zijn volledig uitgewerkte oplossingen opgenomen, zodat de kandidaten zich goed kunnen voorbereiden op het assessment. Het unieke persoonlijke voortgangssysteem helpt kandidaten bovendien om hun zwakke plekken te ontdekken, zodat ze deze kunnen verbeteren.

Met de hulp van Assessment & Sollicitatietraining kunnen kandidaten hun kans op succes in een assessment aanzienlijk vergroten. Door te oefenen met testen die werkgevers gebruiken om kandidaten te testen, zullen zij zich beter voorbereid voelen en een grotere kans hebben om de droombaan te verkrijgen. Al met al is de website een geweldige tool voor wie zich wil voorbereiden op een assessment en zo de kans op succes wil vergroten.


Assessment-Training.com Reviews

  Online assessment gehaald

  De training sloot goed aan bij de testen die ik kreeg op het online assessment.

  Aanrader!

  Het materiaal sloot goed aan bij mijn assessment! De testen zijn duidelijk en het testsysteem is erg overzichtelijk. Dit in tegenstelling tot mijn ervaringen met het systeem van andere partijen. Zeker een aanrader voor de prijs en het grote aantal oefenvragen dat je tot je beschikking krijgt.

  Sterke punten
  Overzichtelijk systeem
  Heel, heel veel oefenvragen

  Goede Sollicitatietraining.

  Het volgen van de online sollicitatietraining en het oefenen van alle assessment testen op Assessment-Training.com hebben mij aanzienlijk geholpen tijdens de voorbereiding op mijn daadwerkelijke sollicitatie. Daarnaast hebben ze een klantenservice die goed meedenkt en vragen beantwoord.

  Sterke punten
  Online klantenservice met snelle reactie
  Kwaliteit van het oefenpakket

  Goede oefenstof

  De oefentesten kwamen goed overeen met de testen die ik op mijn assessment kreeg. Al met al een goede boost voor mijn zelfvertrouwen.

  Sterke punten
  Prijs/Kwaliteit

  Uitstekend platform, top voorbereiding op je assessment

  Het platform was erg gebruiksvriendelijk en de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt binnen dit pakket. Het alle Capaciteitentesten Pakket verschafte toegang tot een groot aanbod aan testen en vragen wat genoeg oefenmateriaal gaf om mijzelf goed voor te bereiden. Al met al zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Gebruiksvriendelijk, goede prijs vs. kwaliteit verhouding, genoeg mogelijkheden om te oefenen.

  Zwakke punten
  nvt

  Assessment gehaald!

  In het begin was ik wat sceptisch tegenover het online voorbereiden van mijn assessment, maar na een intensieve online training op Assessment-Training.com merkte ik toch dat ik met meer zelfvertrouwen het assessment in ging. Ik heb de volledige sollicitatietraining gevolgd waarin zaken als rollenspellen, presentaties en groepsdiscussies aan bod komen. Ook krijg je toegang tot alle capaciteitentesten. Al met al heeft de training ervoor gezorgd dat ik mijn assessment heb gehaald!

  Sterke punten
  Uitgebreide training
  Veel oefenopgaven
  Goed bereikbare klantenservice

  Uitstekende voorbereiding

  De pakketten van assessment training bieden perfecte voorbereiding voor een echte assessment. De moeilijkheid sluit goed aan op hoe de tests in het echt zijn.

  Goede voorbereiding

  Ondankt het feit dat de aanschafprijs aanzienlijk is, is assessment-training.com naar mijn mening het meest professionele platform om je voor te bereiden op het assessment. De klantenservice hielp mij direct, nadat ik mijn account niet inkwam. Ook het niveau van de oefentoetsen sloten goed aan bij het daadwerkelijke assessment, dat ik glansrijk heb doorlopen.

  Sterke punten
  Goede klantenservice
  Sloot goed aan bij het daadwerkelijke assessment (vergelijkbaar niveau en soort vragen)

  Zwakke punten
  Misschien de prijs (maar je krijgt toegang tot in, mijn geval, duizenden vragen)

  Enorm geschikte training

  Na het oefenen met de gratis oefeningen van vele verschillende websites heb ik de keuze voor assessment-training.com gemaakt. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb: ze hebben een enorm aantal verschillende oefeningen die goed aansluiten bij je komende assessment, met tal van vragen per oefening, het niveau van de oefeningen is vergelijkbaar met dat van assessments, en iedere vraag de uitleg bij iedere vraag is uitgebreid en duidelijk!

Bezoek Assessment-Training.com

Schrijf een review