Assessment en sollicitatietraining voor elk bedrijf, elke functie en elk niveau!


Assessment-Training.com Reviews

  • De training sloot goed aan bij de testen die ik kreeg op het online assessment.

    Door Floor de J. op 25 april 2020 Reageer
  • Het materiaal sloot goed aan bij mijn assessment! De testen zijn duidelijk en het testsysteem is erg overzichtelijk. Dit in tegenstelling tot mijn ervaringen met het systeem van andere partijen. Zeker een aanrader voor de prijs en het grote aantal oefenvragen dat je tot je beschikking krijgt.

    Sterke punten
    Overzichtelijk systeem Heel, heel veel oefenvragen

    Door Frederik L. op 10 april 2020 Reageer
  • Het volgen van de online sollicitatietraining en het oefenen van alle assessment testen op Assessment-Training.com hebben mij aanzienlijk geholpen tijdens de voorbereiding op mijn daadwerkelijke sollicitatie. Daarnaast hebben ze een klantenservice die goed meedenkt en vragen beantwoord.

    Sterke punten
    Online klantenservice met snelle reactie Kwaliteit van het oefenpakket

    Door Anna van W. op 9 april 2020 Reageer
  • De oefentesten kwamen goed overeen met de testen die ik op mijn assessment kreeg. Al met al een goede boost voor mijn zelfvertrouwen.

    Sterke punten
    Prijs/Kwaliteit

    Door Peter op 4 april 2020 Reageer
  • Het platform was erg gebruiksvriendelijk en de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt binnen dit pakket. Het alle Capaciteitentesten Pakket verschafte toegang tot een groot aanbod aan testen en vragen wat genoeg oefenmateriaal gaf om mijzelf goed voor te bereiden. Al met al zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Gebruiksvriendelijk, goede prijs vs. kwaliteit verhouding, genoeg mogelijkheden om te oefenen.

    Zwakke punten
    nvt

    Door Barry Hendrinksen op 15 juli 2019 Reageer
  • In het begin was ik wat sceptisch tegenover het online voorbereiden van mijn assessment, maar na een intensieve online training op Assessment-Training.com merkte ik toch dat ik met meer zelfvertrouwen het assessment in ging. Ik heb de volledige sollicitatietraining gevolgd waarin zaken als rollenspellen, presentaties en groepsdiscussies aan bod komen. Ook krijg je toegang tot alle capaciteitentesten. Al met al heeft de training ervoor gezorgd dat ik mijn assessment heb gehaald!

    Sterke punten
    Uitgebreide training Veel oefenopgaven Goed bereikbare klantenservice

    Door Henk D. op 5 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De pakketten van assessment training bieden perfecte voorbereiding voor een echte assessment. De moeilijkheid sluit goed aan op hoe de tests in het echt zijn.

    Door Dave Dirkx op 18 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ondankt het feit dat de aanschafprijs aanzienlijk is, is assessment-training.com naar mijn mening het meest professionele platform om je voor te bereiden op het assessment. De klantenservice hielp mij direct, nadat ik mijn account niet inkwam. Ook het niveau van de oefentoetsen sloten goed aan bij het daadwerkelijke assessment, dat ik glansrijk heb doorlopen.

    Sterke punten
    Goede klantenservice Sloot goed aan bij het daadwerkelijke assessment (vergelijkbaar niveau en soort vragen)

    Zwakke punten
    Misschien de prijs (maar je krijgt toegang tot in, mijn geval, duizenden vragen)

    Door P.J. op 30 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na het oefenen met de gratis oefeningen van vele verschillende websites heb ik de keuze voor assessment-training.com gemaakt. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb: ze hebben een enorm aantal verschillende oefeningen die goed aansluiten bij je komende assessment, met tal van vragen per oefening, het niveau van de oefeningen is vergelijkbaar met dat van assessments, en iedere vraag de uitleg bij iedere vraag is uitgebreid en duidelijk!

    Door rbn op 18 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Assessment-Training.com

Schrijf je eigen review