De Eerste Hulp Groep - 21 Reviews

Last updated: 11 september 2018
De Eerste Hulp Groep Logo

72.7% aanbevolen, 21 Reviews

  1. De Eerste Hulp Groep
  2. De Eerste Hulp Groep Reviews
  3. Schrijf ook een review over De Eerste Hulp Groep

Niet tevreden over De Eerste Hulp Groep? Probeer dan eens LOI.

De Eerste Hulp Groep

Eerste Hulp Groep – EHBO en BHV cursussen bij jou in de buurt

Eerste Hulp Groep voor EHBO en BHV cursussen. ✓cursus bij jou in de buurt ✓ Oranje Kruis certificaat ✓ veelal tot 100% vergoed

De Eerste Hulp Groep Details

Hits: 85

URL: https://www.eerstehulpgroep.nl/

Categorieën: Cursusaanbieders

Reviews: 21


De Eerste Hulp Groep reviews (21):

De Eerste Hulp Groep - Fijne docent

0

Review:
Eli was een fijne docent. Rustig, had kennis en was fijn in zijn manier van lesgeven

Anne beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - duidelijk

0

Review:
Alles was duidelijk en als er vragen waren konden we die ook stellen. Ik heb er veel aangehad.

Nicole beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - e-learning en kortingsactie niet ok

0

Review:
ik had geboekt in de periode dat een kortingsactie liep voor 2e persoon halve prijs, maar die was niet geldig als je tegelijkertijd boekte. Je moest eerst inschrijven en dan kreeg je een code voor korting. Dat stond wel in de kleine lettertjes, maar niet duidelijk. En de tekst op de hoofdpagina gaf dit niet duidelijk aan. Toen ik hierover belde kreeg ik een zeer onvriendelijke persoon aan de lijn die aangaf dat dit de voorwaarden zijn, totaal niet mee denkend. Als ik wilde annuleren kreeg ik mijn geldt niet terug, omdat ik een coupon code had gekregen (die ik die niet kon gebruiken...). Ze adverteren wel dat annuleren mogelijk is. Dus lees goed alle voorwaarden!!

De e-learning was erg frustrerend omdat er een minimale tijd was aan gegeven die je per pagina moet besteden. Als je eerder klaar was kon je niet verder klikken. Dus moest je steeds een paar minuten wachten. Niet goed voor mijn concentratie spanne...

Sterke punten:
Praktijk was ok

Zwakke punten:
E-learning
Aanmeldprocedure

eri beveelt De Eerste Hulp Groep NIET aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Oranje Kruis de betere EHBO cursus

0

Review:
De EHBO cursus van het Oranje Kruis is zeer waardevol! De theorie doe je thuis op de computer. Wat ik erg vervelend vond. Dus gebeld om te vragen of het ook ergens op papier staat. Daar deden ze mega moeilijk over... Hoezo? Blijkt dat alles gewoon in het Oranje Kruis boekje 27e struk staat; geheel identiek aan de e-learning. Na lang aandringen eindelijk deze info gekregen... dus die klantenservice ontevredenheid herken ik wel. Na de theorie uit het boek ben ik door het e-learning programma gegaan. Prima te doen. Haal je de tussentoets met een voldoende? Let op!!! Doe de tussentoetsen tóch meerdere keren, vnl toets 3 omdat dit je veel beter voorbereid op de eindtoets. Daar kwam ik pas achter op de praktijkdag. Neem ruim de tijd om door de theorie te gaan, het is veel.

De 1.5 praktijkdag was geweldig. Kleine groep, veel aandacht, prima parkeren, grote ruimte. Instructeur enorm enthousiast en goed op de hoogte. Fijn om ook de fysiologische processen in het lichaam te horen bv bij shock. Het oefenen met het LOTUS slachtoffer was heel fijn en waardevol. Het praktijkexamen was goed te doen, streng doch rechtvaardig. Vriendelijke examinatoren.

In het verleden ook de Rode Kruis uitgebreide EHBO gedaan. Deze van het Oranje Kruis is VEEL beter! En door de praktijkdagen heb ik zelf ook het gevoel beter voorbereid te zijn op een praktijk geval. Kortom, jammer van die zuurpruim aan de telefoon; het gaat uiteindelijk om de praktijkdagen en die waren TOP. Aanrader.

Sterke punten:
Goede praktijkdagen, oefenen met Lotus slachtoffer heel waardevol.
Ga je een EHBO cursus doen? Doe dan die van het Oranje Kruis! Die is veel uitgebreider, meer gedegen en intensiever dan die van het Rode Kruis. Daarbij voel ik me nu echt beter voorbereid dan bij die van RK. Zie verder de review

Zwakke punten:
- Ben je niet goed voorbereid qua theorie (koop het boek! ook handig als naslagwerk) dan is praktijkdag 2 idd snel en geeft nauwelijks tijd voor leren.
- Toetsvragen formulering mag wel wat aan verbeteren; onduidelijk taalgebruik, onduidelijk wanneer meerdere antwoorden mogelijk zijn of maar 1 antwoord (kost tijd als je daar naar moet zoeken).
- Indeling Oranje Kruik boekje in levensbedreigende en minder ernstig begrijp ik maar is niet conform de praktijk... van een lichte onderkoeling kun je ook in een ernstige onderkoeling raken en ook de hitteberoerte/kramp enzo.

Do beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - niet voor herhaling vatbaar

0

Review:
De theorie is op zich wel duidelijk, echter vind ik het geen goede voorbereiding op het praktijkgedeelte. In de praktijk moet je echt alles weten om te achterhalen waarmee je te maken hebt, terwijl je tijdens de theorietoets alleen maar meerkeuzevragen kreeg.

Ik beheerste de stof (tussentoetsen gewoon gehaald) maar door de zenuwen had ik wat problemen met de eindtoets. Toen ik belde voor overleg waren ze totaal niet begripvol of dachten ze mee voor een oplossing. Ja....de praktijkdag verzetten zodat ik meer tijd had voor de theorie maar dat kostte dan wel € 75,-. Ik heb dit al zeer onprettig, onprofessioneel, en klantonvriendelijk ervaren. Deze mensen zijn zeer commercieel. Zij zien alleen het belang van geld binnenhalen en niet om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uiteindelijk een EHBO diploma hebben en zo iets voor anderen kunnen betekenen. Uiteindelijk toch de toets gehaald.

De trainer was zeer vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Ik had het persoonlijk fijner gevonden om vaker bepaalde handelingen te kunnen oefenen en ook al meer met een lotus te kunnen oefenen. Doordat de trainer zelf op dag 1 een keer voor lotus speelde kwam ik erachter dat ik de stof echt niet voldoende beheerste, zoals ik in eerste instantie dacht. Op dag 2 kwamen de echte lotussen pas. Maar om dan voor de volgende dag (examen) alles nog goed door te kunnen nemen was voor mij te kort dag. Praktijkgedeelte op zich dus niks mis mee als je alles snel oppikt en het niet erg vind alles maar 1x te kunnen oefenen. Anders kun je beter een cursus kiezen die over langere tijd is verspreid.

Sterke punten:
eerste hulpgroep: niks

Zwakke punten:
klantonvriendelijk, tactloos, onprofessioneel

Karin beveelt De Eerste Hulp Groep NIET aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - fijn de theorie thuis te kunnen doen

0

Review:
de auto kun je moeilijk kwijt op deze locatie aangezien het in de stad van Arnhem was. Het was verder wel een fijne locatie, en een fijn klein clubje! De instructeur was erg fijn en legde goed alles uit. Ben zeker tevreden hoe alles verder verlopen is. En vond het fijn de theorie thuis te kunnen doen, de vorige keer volgde ik een hele dag de cursus, dit duurde lang. Daarom vond ik dit juist fijn!

Manoek beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Een grote pluim

0

Review:
Erg tevreden over de informatie. De instructrice verdient een grote pluim voor het geven van de training in zo'n kleine en warme ruimte. Dat is het enige grote nadeel dat ik kan noemen over de cursus.

Moniek beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Top

0

Review:
Een super instructrice, fijne en goeie uitleg

Danielle beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Online materiaal redelijk, maar service beneden p

0

Review:
Mijn ervaring was helaas niet positief.
Doordat ik zelf betrokken ben geweest bij een auto-ongeluk heb ik de praktijk dag gemist. Toen ik, naderhand, vroeg om een andere datum werd mij verteld dat ik 75,- moest bijbetalen om de praktijk middag te mogen doen. Ik vond deze reactie onprofessioneel, teleurstellend en vooral erg onvriendelijk. Zeker vanuit een eerste hulp verlenings organisatie! Ik zou dit bedrijf aan niemand aan raden en de cursus bij een andere organisatie doen waar ze enige vorm van klantenservice en begrip hebben voor een medemens!

Zwakke punten:
Onvriendelijk, slechte service, alleen commercieel belang

Nienke van beveelt De Eerste Hulp Groep NIET aan bij vrienden/bekenden

De Eerste Hulp Groep - Een aanradar

0

Review:
Ik heb enorm veel geleerd op korte termijn en ben de instructrice (Jeanette Hessels) erg dankbaar voor haar inzicht en het delen van haar ervaringen en kennis. De locatie was op zich niet heel gunstig omdat het in een bedrijfspand was dat niet dicht in de buurt van het trein station was maar dat was in mijn ervaring zo. Ik heb veel informatie over de cursus kunnen vergaren via het klantenservice nummer waar er altijd adequaat informatie werd gegeven. Ik zou willen adviseren om cursussen te geven met niet meer dan 5 cursisten aangezien anders cursisten dan misschien niet aan bod komen met eventuele vragen over theoretische kennis die zij hebben opgedaan. Ten slotte zal ik zeker weten de eerste hulpgroep aanraden bij vrienden/collega's om hun ehbo diploma te halen. Ik heb de praktijkcursus als zeer prettig ervaren.

Rogier beveelt De Eerste Hulp Groep aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over De Eerste Hulp Groep

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou De Eerste Hulp Groep aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou De Eerste Hulp Groep aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek De Eerste Hulp Groep


Home » Cursusaanbieders » De Eerste Hulp Groep