De Eerste Hulp Groep

De Eerste Hulp Groep is een van de grootste BHV & EHBO opleiders van Nederland. Ze zijn officieel erkend als partner van Het Oranjekruis en volgen de richtlijnen van het NIBHV. Door hun persoonlijke aanpak bieden ze hoogwaardige en kwalitatieve opleidingen voor diverse branches en professionals. Door samen met de klant in gesprek te gaan kunnen ze advies geven over de juiste cursus voor de organisatie. Zo worden de juiste medewerkers op het juiste moment opgeleid en worden eventuele onnodige kosten voorkomen.

De cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde instructeurs die gespecialiseerd zijn in BHV & EHBO volgens de strenge eisen van Het Oranjekruis en het NIBHV. Een van de populaire cursussen van de Eerste Hulp Groep is de BHV in één dag. Deze cursus is perfect voor organisaties die hun medewerkers snel willen opleiden. Alle medewerkers volgen de complete cursus gezamenlijk op de locatie van de organisatie. Deze cursus onderscheidt zich van de BHV-basis cursus, omdat de theorie klassikaal wordt behandeld in plaats van via een e-learning. Hierdoor krijgen de medewerkers de gelegenheid om de theorie en praktijk tegelijk te leren en kunnen ze binnen een dag geschoold worden tot BHV'er. De groepen zijn vanaf 10 tot zelfs 16 medewerkers groot.

Daarnaast biedt de Eerste Hulp Groep ook cursussen aan voor EHBO, zoals de cursus EHBO voor particulieren of EHBO voor bedrijven. Deze cursussen zijn gericht op het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en noodsituaties en kunnen levens redden. De instructeurs zijn gekwalificeerd en geven de cursussen op een interactieve en praktische manier.

De Eerste Hulp Groep biedt ook diverse cursussen voor bedrijven. Zo zijn er cursussen voor bedrijfshulpverleners, voor specifieke branches zoals de zorg of de bouw, en voor het verlenen van eerste hulp bij bedrijfsongevallen. De cursussen zijn gericht op het verkrijgen van de juiste vaardigheden en kennis om in noodsituaties snel en adequaat te handelen. De Eerste Hulp Groep helpt bedrijven om te voldoen aan de wetgeving en om hun medewerkers te beschermen.


De Eerste Hulp Groep Reviews

  Nooit met dit bedrijf in zee gaan

  Een aantal keer zijn de cursusdata afgezegd daardoor is mijn certificaat verlopen terwijl ik mij op tijd aangemeld had.
  Geen geld teruggehad dus nooit meer een cursus bij dit bedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te commercieel en komen hun afspraken niet na

Bezoek De Eerste Hulp Groep

Schrijf een review