Reviews van deze auteur

niet voor herhaling vatbaar

Review over De Eerste Hulp Groep

De theorie is op zich wel duidelijk, echter vind ik het geen goede voorbereiding op het praktijkgedeelte. In de praktijk moet je echt alles weten om te achterhalen waarmee je te maken hebt, terwijl je tijdens de theorietoets alleen maar meerkeuzevragen kreeg.

Ik beheerste de stof (tussentoetsen gewoon gehaald) maar door de zenuwen had ik wat problemen met de eindtoets. Toen ik belde voor overleg waren ze totaal niet begripvol of dachten ze mee voor een oplossing. Ja....de praktijkdag verzetten zodat ik meer tijd had voor de theorie maar dat kostte dan wel € 75,-. Ik heb dit al zeer onprettig, onprofessioneel, en klantonvriendelijk ervaren. Deze mensen zijn zeer commercieel. Zij zien alleen het belang van geld binnenhalen en niet om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uiteindelijk een EHBO diploma hebben en zo iets voor anderen kunnen betekenen. Uiteindelijk toch de toets gehaald.

De trainer was zeer vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Ik had het persoonlijk fijner gevonden om vaker bepaalde handelingen te kunnen oefenen en ook al meer met een lotus te kunnen oefenen. Doordat de trainer zelf op dag 1 een keer voor lotus speelde kwam ik erachter dat ik de stof echt niet voldoende beheerste, zoals ik in eerste instantie dacht. Op dag 2 kwamen de echte lotussen pas. Maar om dan voor de volgende dag (examen) alles nog goed door te kunnen nemen was voor mij te kort dag. Praktijkgedeelte op zich dus niks mis mee als je alles snel oppikt en het niet erg vind alles maar 1x te kunnen oefenen. Anders kun je beter een cursus kiezen die over langere tijd is verspreid.

Sterke punten
eerste hulpgroep: niks

Zwakke punten
klantonvriendelijk, tactloos, onprofessioneel

reacties: