PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht. PlusPort onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor zijn doorlooptijden veel lager (ruim 60% sneller dan klassikale trainingen), flexibel te volgen en gemiddeld de helft goedkoper dan conventionele trainingen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij PlusPort trainingen ver boven het Nederlands gemiddelde. PlusPort heeft verschillende veiligheidstrainingen beschikbaar. Soms ook in verschillende talen. Zo is PlusPort de grootste aanbieder van VCA trainingen via internet. Maar bij PlusPort kunnen klanten onder andere ook terecht voor bedrijfshulpverlening, HACCP, NEN 3140 en Veilig werken aan de weg trainingen. Reeds vele duizenden klanten kozen voor het volgen van trainingen via PlusPort, waaronder de meest gerenommeerde organisaties.

PlusPort video


PlusPort Reviews

  VCA & NEN3140

  Heb ze wel behaald, maar in beide examens kwam ik dingen tegen die ik in het cursus materiaal niet was tegengekomen.
  Verder naar mijn zin iets teveel nodeloos klikken om door het cursus materiaal heen te komen. Kan veel compacter en gestructureerder.
  Tevens niets offline beschikbaar en 1 avond was de online cursus niet toegankelijk.
  Na een klacht daarover wel gratis herexamen aangeboden gekregen. (was gelukkig niet nodig)

  VCA Basis Engels

  Dit is de meest slechte Engelse cursus die ik ooit gevolgd heb, alsof er een stagiair met Google translate aan de gang is gegaan, bijvoorbeeld:
  Earthed - Wordt te pas en te onpas gebruikt voor 'geaard' terwijl dit 'Grounded' moet zijn, Earth leakage circuit breaker (Moet residual-current circuit breaker zijn).
  Glands - Wordt gebruikt in het hoofdstukje spills, ik denk dat dit valves moeten zijn maar wordt er uit de text niet veel wijzer van.
  Nadelen bij water blusapparatuur: 'No water damage' WTF? Dat is JUIST WEL een nadeel!

  En zo nog legio zin- en grammatica fouten waar zelfs de honden geen brood van lusten.

  Vermijdt dit ten alle kosten en Plusport moet eens hun materiaal heel grondig laten screenen door een legitiem vertaalbureau want dit is gewoon om te huilen zo slecht.

  Sterke punten
  Ik kan er geen bedenken op dit moment, ik had gekozen voor E-learning maar ik mag hopen dat ik het examen ga halen met deze rampzalige oefenstof.

  Zwakke punten
  De Engelse grammatica.
  En omdat dit de hoofdreden was om deze cursus zo te doen kan ik alleen maar zeggen dat ALLES slecht is aan deze Engelse cursus.

  VCA basis

  Ik heb weliswaar zojuist met een minimaal aantal punten mijn VCA-basis gehaald, maar ben echt niet enthousiast over de voorbereiding bij Plusport. Ik herkende ongeveer 5 vragen uit het examen met de vragen van Plusport. Er waren zoveel vragen die ik totaal niet herkende uit de e-learning. Dat vond ik niet fijn. De volgende keer ga ik het niet meer zo doen.

  Sterke punten
  E-learning is handig te leren thuis wanneer je het uitkomt. Goede behapbare modules

  Zwakke punten
  Oefenvragen en examenoefenvragen over veel te klein gedeelte van VCA-basis.

Bezoek PlusPort

Schrijf een review