Reviews van deze auteur

VCA Basis Engels

Dit is de meest slechte Engelse cursus die ik ooit gevolgd heb, alsof er een stagiair met Google translate aan de gang is gegaan, bijvoorbeeld: Earthed - Wordt te pas en te onpas gebruikt voor 'geaard' terwijl dit 'Grounded' moet zijn, Earth leakage circuit breaker (Moet residual-current circuit breaker zijn). Glands - Wordt gebruikt in het hoofdstukje spills, ik denk dat dit valves moeten zijn maar wordt er uit de text niet veel wijzer van. Nadelen bij water blusapparatuur: 'No water damage' WTF? Dat is JUIST WEL een nadeel! En zo nog legio zin- en grammatica fouten waar zelfs de honden geen brood van lusten. Vermijdt dit ten alle kosten en Plusport moet eens hun materiaal heel grondig laten screenen door een legitiem vertaalbureau want dit is gewoon om te huilen zo slecht.

Sterke punten
Ik kan er geen bedenken op dit moment, ik had gekozen voor E-learning maar ik mag hopen dat ik het examen ga halen met deze rampzalige oefenstof.

Zwakke punten
De Engelse grammatica. En omdat dit de hoofdreden was om deze cursus zo te doen kan ik alleen maar zeggen dat ALLES slecht is aan deze Engelse cursus.