De NHA is een van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. In de afgelopen 75 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding. De NHA is opgericht door een onderwijzer, die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA.

Flexibele studie

Bij NHA kunnen cursisten flexibel en op hun eigen tempo studeren voor een erkende diploma. Voor elke cursus of opleiding bepaalt de cursist zelf zijn of haar tempo. Elke cursist heeft een privéleraar, welke de ingezonden stukken c.q. gemaakte opdrachten nakijkt. Daarnaast beantwoord de leraar ook alle vragen van de cursist. Cursisten hebben de mogelijkheid om op elk dag van het jaar te starten met een cursus of opleiding van NHA. Men hoeft niet speciaal aan het begin van een schooljaar te starten met een cursus of opleiding. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo, vwo, mbo en hbo opleidingen.


Erkende diploma

NHA behoort tot een van de erkende onderwijsinstellingen van Nederland. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft deze onderwijsinstelling, mede op basis van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen, als opleider erkend. Daarnaast zijn alle MBO opleidingen van NHA erken op grond van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Alle HBO Bacheloropleidingen zijn erkend op grond van de Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek. Op basis hiervan mag NGA erkende MBO- diploma's en HBO bachelor getuigschriften uitreiken aan cursisten. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort.


ISO certificering

NHA is namelijk ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat NHA kwaliteit kan garanderen bij het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten.


Zes jaar lang huiswerk insturen

Cursisten hebben de mogelijkheid bij NHA om op hun eigen tempo te studeren. Men hoeft zich niet te houden aan een eenmalige verlenging van de studietijd. Men heeft bij NHA zes jaar lang recht op begeleiding van de privéleraar. In gevallen waar men zijn of haar studie moet staken vanwege werk of vertrek naar het buitenland, kan men op een later moment gewoon weer de draad oppakken.


Studentenplaza

NHA beschikt over een speciale digitale leeromgeving. Alle cursisten hebben de digitale Studentenplaza tot hun beschikking. Via deze digitale leeromgeving kunnen cursisten contact opnemen met hun studentenadviseurs, persoonlijke docenten of andere mede studenten. Daarnaast ziet men hierop de examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag terug. Op deze leeromgeving ziet men ook de exameninformatie terug, de aanmeldformulieren, de mediatheek en de diverse download opties c.q. mogelijkheden. Deze nieuwe digitale leeromgeving zorgt niet alleen voor een optimale communicatie, maar geeft ook een overzichtelijke registratie van de studie van studenten bij NHA weer.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen cursisten en geïnteresseerden contact opnemen met NHA via de volgende contact gegevens: T.: 077 306 7000 E.: [email protected] Post: Postbus 7006 5980 AA Panningen Daarnaast kan men ook persoonlijk langslopen op het hoofdkantoor van NHA aan het Industrieterrein 37, 5981 NK te Panningen.


NHA video


Artikelen over NHA

Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen bestaat al ruim 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Het bedrijf verzorgt opleidingen en trainingen door heel Nederland op meer dan 50 verschillende locaties. Hierdoor vind je vast een locatie bij jou in de buurt en wordt het starten met een opleiding of training e [...]

Studeren bij de AALO

AALO opleidingen bestaat al sinds 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van kwalitatieve opleidingen binnen de fitness-, health- en wellnessbranche. AALO opleidingen heeft een ruim aanbod uitdagende opleidingen. AALO opleidingen bestaat uit verschillende academies, di [...]

Studeren bij de NHA

De NHA bestaat al ruim 80 jaar en is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Starten met studeren kan iedere dag van het jaar de NHA. Het is mogelijk om elke dag met een opleiding te starten wanneer je wilt en wanneer het jou uitkomt. Bij de NHA is het niet n [...]

Bereik meer in 2016…

Jaarlijks volgen tienduizenden mannen en vrouwen een thuiscursus: Beroepsgericht, voor de algemene ontwikkeling of als hobby. Als opleidingsinstituut biedt NHA carrièrekansen binnen diverse branches. Waaronder bijvoorbeeld de schoonheidsbranche, detailhandel, administratie, gezondheidszorg en [...]

Reviews over NHA

  • Ik volg sinds een paar maanden de cursus Duits (beginners) bij NHA. De cursus is goed opgebouwd voor mensen die de Duitse taal nog niet spreken, de audiostukken zijn van prima kwaliteit.

    Door Pedro Jacobs op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

    Door anne op 20 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik vind alles zeer ok!Prima leerstof en eerlijke beoordelingen van de docent op de verbeterde huiswerktaken.
    Enkel vind ik het wel jammer dat je geen persoonlijk mailcontact met de docent hebt, soms zou dat handiger zijn,.
    Nu kun je hem/haar enkel via het ial ngezonden huiswerk een vraag stellen en krijg je, ook maar met het volgende huiswerk een antwoord terug.

    Door jaimie pison op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ervaringen cursus
    Mijn VWO Wiskunde A werd geleverd in 2 stevige ordners met losbladige lessen. Duidelijke uitleg van de stof met veel oefenopgaven om het zelf toe te passen. Het huiswerk kan via een eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent worden gestuurd. De docent kijkt het huiswerk altijd vrij snel na met 5 minuten als absoluut record. Er staan hier en daar wel foutjes in de lesstof en helaas is het erratum dat ik van de docent kreeg niet passend voor deze foutjes. Maar het overgrote deel is volledig correct en is het een prima manier om de lesstof tot je te nemen.

    Door Lilian op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ervaringen cursus
    Ik volg wiskunde en scheikunde op HAVO niveau. Alles wordt goed uitgelegd en ik ga er vlot doorheen. Als je iets niet begrijpt kun je dit altijd aan je docent vragen. Het huiswerk insturen is niet moeilijk en het wordt redelijk snel nagekeken met feedback. Er zijn echter een aantal nadelen:
    -Er staan veel foutjes in de stof wat erg verwarrend is. Ook in de oplossingen staan foutjes. Erg slordig.
    -Van wiskunde krijg ik elke maand nieuw huiswerk opgestuurd, dit komt pas rond de 7e in de bus, wat ik best laat vind ivm de planning die ik voor mezelf heb gemaakt.

    Door marjan op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Ik vind de cursus Criminologie erg interessant, hoewel ik een paar verbeterpunten heb voor NHA en de cursus op zich. Ten eerste ten aanzien van de cursus. Deze vind ik wat beperkt. Op zich is de behandeling van diverse gerelateerd onderwerpen naar mijn verwachting, maar de diepgang vind ik te beperkt en daarmee ook de lesstof (het boek). Dit mag van mij uitgebreider. Daarnaast vind ik de opdracht in een van de laatste hoofdstukken waarbij je een rapport op moet vragen bij de politie niet goed. Opdrachten waarbij je op internet iets op moet zoeken vind ik prima, maar ik ben nu al een week aan het wachten op een rapport van de politie en kan door deze externe factor niet het betreffende hoofdstuk afronden (ik heb in deze week tijd op verschillende manieren de politie benaderd, bevestigingen gehad, maar nog steeds geen rapport). Ten tweede mijn punten over de NHA. Mijn ervaringen zijn erg positief. Nette klantenservice en snelle bezorging van het cursusmateriaal. Alles loopt in principe gesmeerd. Ten aanzien van het huiswerk nakijken vind ik wel dat ik soms wat lang moet wachten. Daarbij zou ik als verbeterpunt willen noemen dat er wellicht een soort mail/chatfunctie moet komen met de docent. Nu kun je alleen via je huiswerkopgaven vragen stellen, maar dan moet je dus wel huiswerkopgaven in te leveren hebben. Als je geen huiswerkopgaven hebt, en toch een vraag hebt, dan kun je nu nergens met je vraag terecht. Verder: vooral zo doorgaan en cursus en dienstverlening blijven verbeteren!

    Door M. Vermeulen op 23 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ervaringen cursus
    Ik volg de combinatiecursus Spaans beginners + gevorderden. Ik ervaar de cursus als zeer prettig. Het cursusmateriaal is erg up-to-date en duidelijk geschreven. Door de te beluisteren CD's krijg je de uitspraak snel en goed onder de knie. De uitspraak staat overigens heel erg goed uitgelegd in de eerste paar lessen, dus je zou het zelfs zonder CD kunnen doorlopen. De cursus is compleet (je hoeft verder niets aan te schaffen) en eenvoudig bij voldoende inzet. Het in te sturen huiswerk via internet of per post (ik heb het zelf via internet ingestuurd) is vaak al binnen een dag gecorrigeerd. Je kunt altijd vragen stellen aan je begeleidende docent en weet hij/zij er geen antwoord op dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar. Kortom, ik ben erg tevreden over de cursus en zou iedereen aanraden een cursus Spaans bij NHA te volgen!

    Door MLM op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Cursus is erg begrijpelijk en eenvoudig opgesteld. De inhoud is erg interessant maar mag vaak wat meer uitgediept worden want soms blijft het wel erg beknopt naar mijn mening. Ik had een hoger niveau van de cursus verwacht maar op zich is het wel goed als kennismaking met de materie.
    Best wel tevreden over de feedback van de docent wat betreft het huiswerk maar een directe mail naar de docent zou handig zijn in sommige gevallen.

    Door Cindy op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Enige tijd geleden ben ik begonnen aan de cursus Italiaans voor beginners bij de NHA. De laatste paar jaar ga ik graag met mijn vrouw naar Italië op vakantie en het leek mij wel eens tijd worden dat ik de taal een beetje kon spreken. Na wat zoeken op internet kwam ik deze cursus tegen bij de NHA en was een van de goedkopere cursussen. We zijn nu net weer terug uit Italië en ik merkte dat ik dankzij de cursus toch al enige korte gesprekjes kon voeren. Hetzij nog een beetje met handen en voeten, maar het begin is er.

    Door Toine op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    Cursus Evenementen Organisator.
    Leuke cursus. Mis af en toe wat de opdracht inhoud.
    Voorbeeld les 6 was een opdracht een evenement/receptie te organiseren voor een bedrijf. In de opdracht staat niet dat een kostoverzicht bijgevoegd moet worden.

    Door M. Bernards op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ervaringen cursus
    mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Door J. Anninga op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

    Door Frank op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goed advies
    Ervaringen cursus
    De klantenservice heeft mij goed advies gegeven. Want de opleiding voor dierenarts assistent is precies wat ik zocht.

    Door John op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

    Sterke punten
    gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

    Door ruben op 20 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • recent begonnen aan de cursus online marketing en het bevalt me heel goed. Goed lesmateriaal en een enthousiaste docent die snel het huiswerk na kijkt. NHA is zeker een aanrader!

    Sterke punten
    - goede prijs/kwaliteit verhouding
    - handige tablet
    - goede begeleiding door docent
    - duidelijke studie opzet

    Door Martijn op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik studeer voor budgetcoach bij de NHA. De leraar vind ik heel goed. Ik krijg goede terugkoppelingen op mijn huiswerk en mijn vragen. Ik leer niet alleen de theorie maar ontwikkel ook praktische vaardigheden. En ook het coachen gaat me steeds betet af.

    Sterke punten
    Leraar

    Zwakke punten
    Geen

    Door marjo op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • STUDIE NHA LIFE COACH
    Ervaringen cursus
    DE CURSUS HEEFT SERIEUS INHOUD EN BEHOEFT TOCH EEN SERIEUZE ZELFSTUDIE, WAT IK WEL WAARDEER!
    OM ALLES ERNSTIG VOOR TE BEREIDEN EN HUISTAKEN TE MAKEN IS WEL MEER DAN 4 UUR PER HOOFDSTUK NODIG. MAAR IK BEN BLIJ MET DE KEUZE. NHA LEVERT WEL KWALITEIT.

    Sterke punten
    kwalitatief goede cursus (inhoud)

    Zwakke punten
    meer dan 4 uur per week studeren in mijn geval (wel de moeite waard!!)

    Door Lisette op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ervaringen cursus
    mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Sterke punten
    de lesstof is overzichtelijk en hanteerbaar.

    bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

    Door Petra op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb de cursus Excel van NHA naar tevredenheid gevolgd. De cursus is erg geschikt voor iedereen die wel eens in excel gewerkt heeft maar hier nog niet alles uit kan halen.

    Ik heb de cursus als zeer praktisch ervaren en ben blij met de vele handige tips en tricks die ik tijdens deze cursus geleerd hebt.

    Sterke punten
    goed te volgen, praktisch & up-to-date.

    Door Rick op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enkele maanden geleden ben ik begonnen bij NHA met de cursus Online Marketing. Ik had al een achtergrond in traditionele marketing maar wilde graag mijn kennis verbreden en dan specifiek op het gebied van Online Marketing.

    De cursus is mij zeer goed bevallen. Het handboek is volledig up-to-date en sluit zeer goed aan op actuele thema's. Ook het overige lesmateriaal (handouts, studiewijzer etc) zat prima in elkaar.

    Het gebruik van studentenplaza (de online leeromgeving) was vrij eenvoudig. Het insturen van huiswerkopdrachten ging heel gemakkelijk en binnen 1 tot 2 dagen had ik mijn cijfer al binnen. Mooi om te zien dat de docent ook echt feedback geeft en je voorziet van handige tips.

    De eerste hoofdstukken zorgen ervoor dat je redelijk gemakkelijk kunt beginnen en na verloop van tijd wordt er steeds meer van je gevraagd waarbij je ook echt moet aantonen dat je over de nodige kennis beschikt.

    Zeker een aanrader voor iedereen die met marketing bezig is en zijn kennis wil verbreden.

    Sterke punten
    -Actuele cursus
    -Goed te volgen
    -Uitstekende huiswerkbegeleiding
    -Goede huiswerkopdrachten

    Door Alewijn op 19 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik volg de cursus Spaans voor beginners + gevorderden. Ik vind het een uitstekende cursus! De cursus is erg volledig en voorzien van duidelijk en overzichtelijk materiaal. De bijgestuurde CD's zijn goed te beluisteren en hierdoor krijg je de uitspraak snel onder de knie. Het in te zenden huiswerk (via internet of per post) heb ik ingezonden via internet. Mijn begeleidende docent op afstand had het meestal binnen 1 dag al nagekeken. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Je kunt volledig op je eigen tempo studeren, en doordat mijn huiswerk zo snel nagekeken was kon ik ook direct door met de volgende les. De lessen zijn overzichtelijk opgebouwd en goed te doen als je je inzet. Als je een vraag aan je docent wilt stellen kun je dit tezamen met het huiswerk insturen. Weet hij/zij er geen antwoord op, dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, duidelijk, volledig op je eigen tempo te volgen, goede begeleiding, goed bereikbaar, volledige cursus

    Door MLM op 27 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ben nu enkele maanden bezig met mijn curcus spaans
    zeer goede, nette curcus, veel informatie, goede leerstof en zeer duidelijk
    cursus is inclusief enkele cd's en vertaal kaske
    mijn leerkracht op afstand is ook erg goed, snel antwoord.
    toen dit niet zo was, was NHA er om dit op te lossen en houden ze je verder en spoedig op de hoogte!
    ben zeer tevreden!

    Sterke punten
    duidelijke curcus
    zeer leerrijk
    klantvriendelijkheid
    goede begleiding

    Door kiki op 22 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er stonden zeer veel fouten in het cursusmateriaal dat ik in november 2013 ontvangen heb.In de aanvulling stonden al veel fouten aangegeven, die ik meteen in het boek heb aangepast, voordat ik met de cursus begon. Helaas kwam ik tijdens de cursus vaak vast te zitten, omdat naast de aanvulling met fouten, nog veel fouten in zaten. De leraar Hans Woutersen, heeft mij de nodige uitleg gegeven, om het te begrijpen. Hij liet mij ook weten, dat een bepaalde opdracht niet te maken was, omdat de stof niet behandeld was. U begrijpt, dat hierdoor door mij vele uren zinloos zijn besteed. Gelukkig heb ik de cursus uiteindelijk wel met goed gevolg voltooid. Vervolgens heb ik een review geschreven met als eindoordeel "matig". Dit werd echter niet geplaatst, maar ik kreeg een e-mail van NHA of ik prijs stelde op de nieuwste druk, die ik dan zou kunnen gebruiken als naslagwerk. Nou, dit vond ik natuurlijk wel een mooi aanbod. Mijn review hebben ze echter nooit geplaatst, maar de nieuwste versie heb ik wel ontvangen!
    Ik heb geen mening of ik NHA aan vrienden of bekenden zou aanbevelen, dat moet een ieder voor zichzelf beoordelen.

    Sterke punten
    - Schriftelijk studeren is mij prima bevallen, je kunt zelf je tijd indelen.
    - Leraar Hans Woutersen gaf een duidelijke uitleg op mijn vragen.
    - Het huiswerk werd snel nagekeken en vragen werden snel beantwoord.
    - Het lesmateriaal was zeer goed in elkaar gezet, in les 1 leer je bijvoorbeeld iets en dit moet je vervolgens in les 3 of 4 in de huiswerkopgaven weer toepassen.
    - Ik heb na afloop van die cursus de nieuwste versie van Excel 2007/2010 ontvangen (reden, zie hierboven)

    Zwakke punten
    - Veel fouten in cursusmateriaal, wat zeer hinderlijk is!
    - Je kunt pas vragen stellen bij het indienen van het huiswerk. Tip: je kunt het beste bijvoorbeeld wachten met het inleveren van les 1 en met les 2 verder gaan. Als je daar vast komt te zitten, lever dan les 1 in en stel meteen de vragen die je over les 2 hebt, enz.
    - Ze hebben mijn review (met als eindoordeel "matig") niet geplaatst.
    - Ik snap niet goed, dat ze door de overheid gecertificeerd zijn, vanwege het groot aantal fouten in de lesstof.

    Door JR op 22 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In 2013 kocht ik de cursus bcc. De cursus zit goed in elkaar en is duidelijk opgezet.
    Ook het huiswerk inzenden is tot nu toe altijd goed gegaan.
    Echter in 2014 moest ik de cursus door omstandigheden uitstellen en ben in dec van 2014 weer gestart.
    Daar er op het intranet stond dat er iets in het laatste hoofdstuk gewijzigd werd, en ik dit niet begreep, heb ik ze gemaild.
    Ik kreeg als antwoord dat mijn cursus (met studiehulp tot 2019) verouderd was, en ik voor 50% van de normale prijs de vernieuwing kon kopen.
    Wat een onzin!! 6 jaar studiehulp bij een verouderde cursus?
    Daarbij werd me ook gelijk verteld dat als ik deze aanbieding niet aanneem, ik geen examen zou kunnen doen, daar er zoveel veranderd is.
    Ik baal enorm, maar heb er wel van geleerd. Ik zoek wel vfia een andere site een andere thuisstudie.

    Sterke punten
    goed in elkaar gezet. Goede uitgebreide info

    Zwakke punten
    Cursus verouder heel snel. Bijna onmogelijk om een cursus af te ronden voordat de lesstof niet meer up to date is.
    Houd rekening met 150% van het lesgeld als je alle juiste info wilt.

    Door Cynthia op 13 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Les matriaal hopeloos verouderd en barst vd fouten.
    Je hebt een persoonlijke docent uit Goes. Deze vent is Waardeloos Elke keer telde hij van alles fout tot dat ik het huiswerk door een accountant liet maken ook dit telde hij fout.

    Sterke punten
    Snel betalen.

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Fred op 18 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek NHA

Schrijf je eigen review over NHA