Reviews van deze auteur

zeer goed bevallen

Review over NHA

De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review over NHA

Ervaringen cursus
Mijn VWO Wiskunde A werd geleverd in 2 stevige ordners met losbladige lessen. Duidelijke uitleg van de stof met veel oefenopgaven om het zelf toe te passen. Het huiswerk kan via een eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent worden gestuurd. De docent kijkt het huiswerk altijd vrij snel na met 5 minuten als absoluut record. Er staan hier en daar wel foutjes in de lesstof en helaas is het erratum dat ik van de docent kreeg niet passend voor deze foutjes. Maar het overgrote deel is volledig correct en is het een prima manier om de lesstof tot je te nemen.

Je gaat er vlot doorheen

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik volg wiskunde en scheikunde op HAVO niveau. Alles wordt goed uitgelegd en ik ga er vlot doorheen. Als je iets niet begrijpt kun je dit altijd aan je docent vragen. Het huiswerk insturen is niet moeilijk en het wordt redelijk snel nagekeken met feedback. Er zijn echter een aantal nadelen:
-Er staan veel foutjes in de stof wat erg verwarrend is. Ook in de oplossingen staan foutjes. Erg slordig.
-Van wiskunde krijg ik elke maand nieuw huiswerk opgestuurd, dit komt pas rond de 7e in de bus, wat ik best laat vind ivm de planning die ik voor mezelf heb gemaakt.

Review Cursus Criminologie

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik vind de cursus Criminologie erg interessant, hoewel ik een paar verbeterpunten heb voor NHA en de cursus op zich. Ten eerste ten aanzien van de cursus. Deze vind ik wat beperkt. Op zich is de behandeling van diverse gerelateerd onderwerpen naar mijn verwachting, maar de diepgang vind ik te beperkt en daarmee ook de lesstof (het boek). Dit mag van mij uitgebreider. Daarnaast vind ik de opdracht in een van de laatste hoofdstukken waarbij je een rapport op moet vragen bij de politie niet goed. Opdrachten waarbij je op internet iets op moet zoeken vind ik prima, maar ik ben nu al een week aan het wachten op een rapport van de politie en kan door deze externe factor niet het betreffende hoofdstuk afronden (ik heb in deze week tijd op verschillende manieren de politie benaderd, bevestigingen gehad, maar nog steeds geen rapport). Ten tweede mijn punten over de NHA. Mijn ervaringen zijn erg positief. Nette klantenservice en snelle bezorging van het cursusmateriaal. Alles loopt in principe gesmeerd. Ten aanzien van het huiswerk nakijken vind ik wel dat ik soms wat lang moet wachten. Daarbij zou ik als verbeterpunt willen noemen dat er wellicht een soort mail/chatfunctie moet komen met de docent. Nu kun je alleen via je huiswerkopgaven vragen stellen, maar dan moet je dus wel huiswerkopgaven in te leveren hebben. Als je geen huiswerkopgaven hebt, en toch een vraag hebt, dan kun je nu nergens met je vraag terecht. Verder: vooral zo doorgaan en cursus en dienstverlening blijven verbeteren!

NHA Spaans beginners + gevorderden

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik volg de combinatiecursus Spaans beginners + gevorderden. Ik ervaar de cursus als zeer prettig. Het cursusmateriaal is erg up-to-date en duidelijk geschreven. Door de te beluisteren CD's krijg je de uitspraak snel en goed onder de knie. De uitspraak staat overigens heel erg goed uitgelegd in de eerste paar lessen, dus je zou het zelfs zonder CD kunnen doorlopen. De cursus is compleet (je hoeft verder niets aan te schaffen) en eenvoudig bij voldoende inzet. Het in te sturen huiswerk via internet of per post (ik heb het zelf via internet ingestuurd) is vaak al binnen een dag gecorrigeerd. Je kunt altijd vragen stellen aan je begeleidende docent en weet hij/zij er geen antwoord op dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar. Kortom, ik ben erg tevreden over de cursus en zou iedereen aanraden een cursus Spaans bij NHA te volgen!

Kinderpsychologie

Review over NHA

Ervaringen cursus
Cursus is erg begrijpelijk en eenvoudig opgesteld. De inhoud is erg interessant maar mag vaak wat meer uitgediept worden want soms blijft het wel erg beknopt naar mijn mening. Ik had een hoger niveau van de cursus verwacht maar op zich is het wel goed als kennismaking met de materie.
Best wel tevreden over de feedback van de docent wat betreft het huiswerk maar een directe mail naar de docent zou handig zijn in sommige gevallen.

Italiaans voor beginners

Review over NHA

Ervaringen cursus
Enige tijd geleden ben ik begonnen aan de cursus Italiaans voor beginners bij de NHA. De laatste paar jaar ga ik graag met mijn vrouw naar Italië op vakantie en het leek mij wel eens tijd worden dat ik de taal een beetje kon spreken. Na wat zoeken op internet kwam ik deze cursus tegen bij de NHA en was een van de goedkopere cursussen. We zijn nu net weer terug uit Italië en ik merkte dat ik dankzij de cursus toch al enige korte gesprekjes kon voeren. Hetzij nog een beetje met handen en voeten, maar het begin is er.

Evenementen organisator.

Review over NHA

Ervaringen cursus
Cursus Evenementen Organisator.
Leuke cursus. Mis af en toe wat de opdracht inhoud.
Voorbeeld les 6 was een opdracht een evenement/receptie te organiseren voor een bedrijf. In de opdracht staat niet dat een kostoverzicht bijgevoegd moet worden.

Cursus Hebreeuwsch (engels/hebreeuwsch-zonder begeleiding)

Review over NHA

Ervaringen cursus
mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

HBO Bachelor

Review over NHA

Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

super

Review over NHA

gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

Sterke punten
gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

reacties: