Reviews van deze auteur

kindercoach

Review over NHA

Het gemakkelijke aan een cursus volgen bij de NHA, is dat je dit vanaf thuis kunt doen en wanneer het voor jou uitkomt. Je kunt je tijd zelf indelen en daarom is het volgen van een opleiding of cursus via de NHA goed te combineren met je werk. Je kunt kiezen voor begeleiding van een docent die bij de cursus betrokken is en veel kennis over het onderwerp heeft. Je kunt ook contact leggen met medestudenten via studentenplaza. Je hebt de keuze om je huiswerkopdrachten via de post of via de plaza te versturen, wat heel gemakkelijk is. En als je er wat langer over doet, geeft dit helemaal niets. Het kunnen aanvragen van een diploma vind ik een groot pluspunt, maar je krijgt ook sowieso een getuigschrift.

financial assistent

Review over NHA

Het contact met de leerkracht is minimaal en vrij lastig. Vragen moeten met het huiswerk ingezonden worden en zo komt het voor dat je de vragen over hoofdstuk bijvoorbeeld 1 moet inleveren bij het huiswerk van hoofstuk 3. Maar voor de rest geen opmerkingen

algemeen

Review over NHA

Snel geleverd cursusmateriaal, compleet om gelijk te kunnen beginnen! Huiswerk online in te leveren en snelle opbouwende feedback van de cursusleider! Tot nu toe geen negatief punt kunnen ontdekken. Super tevreden.

marketing en pr

Review over NHA

Sommige teksten uit het cursus gedeelte marketing vind ik moeilijk leesbaar en daarbij de vraagstelling van de huiswerkopdrachten ook. Verder heb ik al veel geleerd in korte tijd. PR heeft opdrachten die je niet alleen theoretisch weg wijzen maar ook praktisch.

windows

Review over NHA

De cursus die ik volg bevalt mij goed. Hij is duidelijk omschreven en de huiswerk vragen zijn kort en duidelijk, de correcties zijn naar mijn mening goed en terzake.

Spaans voor beginners/gevorderden

Review over NHA

Ik ben momenteel nog bezig met de cursus en vindt de werkwijze erg fijn. Ik heb ervoor gekozen om mij gedurende de cursus te laten begeleiden door een docent en ik vind dat ik erg fijne feedback terugkrijg op mijn huiswerk. Ook is de lesstof op een zeer handige wijze ingedeeld, waardoor de lesstof begrijpelijk en ook erg goed te onthouden is. Door deze opbouw wordt een bepaald onderwerp in een brede context geplaatst en dagelijkse situaties nagebootst waardoor je leert hoe je in een bepaalde situatie moet handelen / een gesprek aan moet gaan. Ik ben erg tevreden over de cursus tot dusver. Enige puntje ter verbetering zou zijn is dat de lesstof wat meer up to date mag zijn, aangezien bedragen nog in pesetas worden genoemd, en een taal ook in de loop van de jaren wel iets veranderd waardoor lesstof op een gegeven moment wat verouderd. Verder helemaal prima!

ms office 2013

Review over NHA

Tot nu toe bevalt mij deze cursus erg goed. Het is heel duidelijk allemaal en als alles zo door blijft gaan wil ik misschien na deze cursus nog wel een doen.

Spaans voor beginners/gevorderden

Review over NHA

Snelle levering van het materiaal. De opbouw van de cursus is prettig. Je krijgt naast het papieren lesmateriaal ook geluidsbestanden op een MP3 speler. Maar je kunt diezelfde bestanden ook downloaden en gebruiken op een manier die je handiger vindt.

Uitstekend! Cursus excel 2013

Review over NHA

Ik ervaar deze cursus als erg goed. De leraar waar ik mijn huiswerk naar op stuur reageert erg snel, waardoor ik ook snel weer verder kan. Alles is ook erg duidelijk en er zijn geen dingen die ik mis. Ik heb een map gekregen waar ik ook alles in kan bewaren, waardoor alles erg georganiseerd is. Ik ben erg blij dat ik voor NHA heb gekozen.

Pools voor beginners

Review over NHA

Ervaringen cursus
Een fantastische cursus met een heel handig huiswerk-instuur systeem via het NHA-stundentenplaza. Goede uitleg over grammatica en Poolse gewoontes en veel woorden die samen in één thema passen. Fantastische cursus. Huiswerk maken op eigen tempo is ook erg fijn!

Basis Boekhouden

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik heb tijdig mijn cursus ontvangen. Mijn huiswerk was makkelijk op te sturen en ik kreeg het snel en nagekeken terug. Er stond goede feedback bij mijn huiswerk.
Als ik belde om iets te weten te komen werd ik goed geholpen door de medewerkers. Door het goede advies ga ik beginnen aan de volgende cursus; computerboekhouden online met Exact.

Uitstekend09-03-2016 Nederlands foutloos schrijven en spreke

Review over NHA

n
Ervaringen cursus
Prettig cursusmateriaal. Goed gestructureerd. Duidelijk en overzichtelijk. In goed te verwerken delen opgedeeld. Snelle antwoorden op huiswerk.

Houder administratiekantoor Ervaringen cursus

Review over NHA

De cursus is duidelijk en goed omschreven. Tevens is de lesstof duidelijk, verzorgd en goed te begrijpen/leren.
Zeker een aanrader voor anderen om ook deze cursus te volgen.

Wft basis

Review over NHA

Wft basis
Ervaringen cursus
Goede, overzichtelijke cursus. Huiswerk word snel nagekeken en word voorzien van advies.
Adviespuntje: het zal beter zijn als de nieuwe regels van de wft direct bij de leerstof word toegevoegd en niet in aparte bijlages in een pdf bestand.

Basis cursus onderneming Ervaringen cursus

Review over NHA

Ja goed informatie maar wat nog belangrijker is de hulp en de coach op afstand. Top gedaan. De eerste keer voor mij en bevalt me goed

Goed16-02-2016 Spaans

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik ben nog bezig met het bevalt goed. Het is helder, duidelijk en het is fijn dat het wordt nagekeken

Ik volg Engels combinatiecursus Ervaringen cursus

Review over NHA

Ik ben nog bezig.
Ik loop nu tegen een probleem aan.
Ik moet een geluidsopname insturen, maar er staat geen uitleg bij voor windows 10. Lukt mij dus niet tot zover.

Duits voor beginners en gevorderden Ervaringen cursus

Review over NHA

Ben nog niet zo lang bezig, pas 5 lessen gedaan maar bevalt goed.Lessen digitaal insturen en gecorrigeerd terug krijgen is zelfs heel goed.

Buitengewoon opsporingsambtenaar

Review over NHA

mooie ervaring om na 25 jaar weer te leren. Snelle service met nakijken huiswerk. Internet site makkelijk toegankelijk.
Cursus goed te doen. Duidelijk leerklapper. Sommige delen makkelijk andere weer pittig maar uitdagend. Ik probeer hem in 2 maanden af te hebben.

Word 2007/ 2010

Review over NHA

Ik ben nog maar bij les 4. Ik vind het niet gemakkelijk maar door goed te lezen in het boek en op het scherm kom je er vanzelf. Ik vind mezelf en halve digibeet en toch lukt het me om de huiswerkopdrachten voor elkaar te krijgen met goede cijfers tot nu toe.

WordPress

Review over NHA

Ervaringen cursus
Het cursusmateriaal is duidelijk. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en dat werkt prettig.

Budgetcoach

Review over NHA

Ervaringen cursus
Tot nu toe geen klachten. Ben nog bezig met de opleiding. Huiswerk wat ik instuur komt vlot terug, met duidelijke uitleg wanneer er wat fout is.

Wiskunde B

Review over NHA

Ervaringen cursus
Duidelijk / overzichtelijk / per les de juiste hoeveelheid nieuwe leerstof / coaching zeer goed / beoordeling huiswerk snel en effectief feedback

Ik ben zeer tevreden

Uitvaartverzorger

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik vind het heerlijk om te doen, huiswerk wordt snel nagekeken en degene die het nakijkt heeft altijd een persoonlijk commentaar. Super!!!!

Scheikunde NHA

Review over NHA

Ervaringen cursus
Heel goed. De NHA legt het heel goed begrijpelijk uit. Alleen de oefenopgaven zijn wat minder i.v.m. dat er vragen gesteld worden dienietsmet de geleerde stof van doen hebben. Verder wil ik dit aan jullie meegeven: de NHA is MARVELOUS

Ervaringen cursus

Review over NHA

Ben net (in december 2015) begonnen met een cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken.

Tot nu toe gaat het goed met het volgen van de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken en mijn ervaring met de aangewezen docente verloopt ook goed.

Tussentijdse evaluatie

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik ben nog volop bezig met de cursus NIMA A Communicatie. Ik vind het heel interessant en heel leuk. De lesstof is helder en duidelijk. Het leest makkelijk weg. De huiswerkopgaven zijn goed te doen en helpen om de lesstof te verwerken en te implementeren. Tot nu toe ben ik dus dik tevreden.

Beoordeling NHA cursus Papiamento.

Review over NHA

Ervaringen cursus
Goede methode om kennis te maken met de taal. Door de huiswerkopdrachten word je gedwongen om de opdrachten intensief te maken. Echter vind ik het wel jammer dat niet alle opdrachten in het boek ingestuurd mogen worden. De eerste les heb ik ze allemaal ingestuurd en toen werden niet alle opdrachten nagekeken. Dus wat uitgebreidere begeleiding zou wel prettig zijn.

NL curus, goed en duidelijk

Review over NHA

Ervaringen cursus
ik ervaar tot nu toe mijn cursus prima, nette en snelle antwoorden terug van mijn leraar, uitleg in de lessen is goed en duidelijk, maar ik als praktijk mens vind er te weinig oefen opdrachten bij zitten.

Erg tevreden!

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik vind het een duidelijke cursus, goed in te passen in de dagelijkse bezigheden. Het is erg prettig dat je je eigen studietempo kan bepalen. Na inlevering huiswerk, is het snel nagekeken. Al met al ben ik erg tevreden met de cursus!

Cursus Uitvaartverzorger van de NHA

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik heb deze cursus gevolgd uit interesse, om wat meer over het vakgebied te leren. Dit is gelukt, het was een duidelijke cursus die aan de hand van voorbeelden stapsgewijs je door de fijne kneepjes van het vak loodst. Het is geen vervanging voor een stage, iemand die zelf in dit vakgebied werkzaam wil worden zal zeker ook nog praktijk ervaring om moeten doen!

Makkelijk Studeren

Review over NHA

Ik vind mijn beide cursussen die ik geniet zeer duidelijk omschreven, en zeker de moeite waard om verder te studeren .
Met vriendelijke groet H.M van Holland

Leren op eigen tempo met NHA

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe ervaar ik het als positief leren, waarbij je zelf je tempo bepaalt. Er zijn lessen die meer tijd vergen.

Positieve ervaring

Review over NHA

Ik ben nu een paar weken bezig en ervaar het positief. Ik kan mijn vragen stellen en krijg hier antwoord op. Feedback op de huiswerkopgave worden binnen een week voorzien. Erg fijn.

Tussentijdse evaluatie

Review over NHA

Ik ben nog volop bezig met de cursus NIMA A Communicatie. Ik vind het heel interessant en heel leuk. De lesstof is helder en duidelijk. Het leest makkelijk weg. De huiswerkopgaven zijn goed te doen en helpen om de lesstof te verwerken en te implementeren. Tot nu toe ben ik dus dik tevreden.

Beoordeling NHA cursus Papiamento.

Review over NHA

Goede methode om kennis te maken met de taal. Door de huiswerkopdrachten word je gedwongen om de opdrachten intensief te maken. Echter vind ik het wel jammer dat niet alle opdrachten in het boek ingestuurd mogen worden. De eerste les heb ik ze allemaal ingestuurd en toen werden niet alle opdrachten nagekeken. Dus wat uitgebreidere begeleiding zou wel prettig zijn.

Goed te volgen cursus

Review over NHA

cursus is goed te doen. Maar enige kennis van boekhouden is wel handig. Helemaal blanco had ik erg moeilijk gevonden. Zeker omdat je je vragen niet voorafgaand aan je huiswerk kan stellen. Je kan bij het inzenden van je huiswerk wel je vragen stellen. Maar dan heb je het al ingeleverd en krijg je al een cijfer. Fijn zou zijn als je via het portaal vragen aan je docent kan stellen. Hierdoor kan je je opdracht soms beter begrijpen en dus beter maken. Verder goed leesbaar en opbouw ook goed.

The future

Review over NHA

Ervaringen cursus
ben momenteel nog maar 2 maanden bezig en kan alleen van daaruit mijn mening geven.
De cursus is duidelijk maar soms worden er moeilijke termen gebruikt, mag van mij wel iets makkelijker omschreven worden.
het huiswerk wat ik opstuur word snel nagekeken en het aan maken van een account op plaza was zeer duidelijk uitgelegd.

Beroepscursus Online Marketing:

Review over NHA

Ervaringen cursus
Momenteel volg ik de beroepscursus Online Marketing van de NHA. Mijn eerste indruk(ken) zijn erg positief. Het lesmateriaal is mooi opgezet en aangepast aan vandaag de dag, wat in de snel veranderende wereld van Marketing noodzakelijk is. De (huiswerk)opdrachten zijn leuk om uit te voeren en maken een koppeling tussen de opgedane kennis en de praktijk. De hulp van de docent is uitstekend. De docent voorzag mijn huiswerk binnen één dag van commentaar. Echt commentaar waar je iets aan hebt en waar je mee verder kunt in de rest van de cursus. Fijn om zo'n docent te hebben tijdens het volgen van deze (thuis)studie.

Beste keuze ooit!

Review over NHA

Beste keuze ooit!

Ik krijg altijd binnen 2 dagen mijn gemaakte huiswerk terug! En zoals de drukke decembermaand ben ik vergeten te studeren krijg ik een herinnering om weer te gaan studeren! Ik ben er héél erg blij mee. Ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om een Engels (combi) cursus te gaan doen. Ik voel me nu eindelijk zeker in mijn spreken! Bedankt NHA! En vooral Mr. Uz voor het snelle nakijken!

Cursus Secretaresse

Review over NHA

Cursus Secretaresse

De cursus Secretaresse is een erg leerzame maar vooral leuke cursus, alle onderwerpen worden duidelijk omschreven.
Ook bij het opsturen van je huiswerk of bij vragen krijg je snel antwoord. Ik ben helemaal tevreden.

Elementaire belastingkunde, zelfs voor de huisvrouw interessa

Review over NHA

Een interessante en ook leuke cursus die mij, terwijl ik net begonnen ben, echt helemaal ligt. Het lijkt wellicht saaie stof maar dat is het totaal niet. De lesstof is in goed te volgen taal geschreven.
De cursus is verder duidelijk opgebouwd met aan het eind van iedere les huiswerkvragen. Deze stuur je naar je docent die het nakijkt en feedback geeft. Het is echt een verrijking van mijn kennis. Ik sta midden in de samenleving door veel vrijwilligerswerk te doen en deze cursus draagt daar ook zeker aan bij.

Basiskennis Boekhouden

Review over NHA

Hallo, met Sanna,
In januari ben ik begonnen met cursus Basiskennis Boekhouden. Ik woon twee jaar in Nederland en mijn taal niveau is nog veel te verbeteren maar ik kan goed begrijpen wat ik lees en studeer van mijn lesmaterialen. Heel duidelijke en beknopte uitleg met oefenopgaven. Graag zal ik jullie aanraden deze cursus maar zeker met hulp van docent. Huiswerk wordt snel gekeken en gecorrigeerd door docent. Ik heb spijt ervan dat ik eerder niet wist over NHA cursussen. Het is ook belangrijk dat ik zelf bepaal wanneer, waar en hoe lang ik studeer.
Groetjes,
Sanna

Uitdagend en prestatievragend

Review over NHA

Ik ben nog maar net begonnen. Ik ben nu bij les 3. De huiswerkopgaves die ik heb teruggekregen zijn nagekeken en mijn vragen zijn duidelijk beantwoord. Ik heb zin om de Poolse taal te leren zodat ik ook met de Poolse mensen die ik ken kan communiceren. Dat opent voor mij ook weer een nieuwe wereld

Beter engels leren praten en schrijven met NHA.

Review over NHA

Ik ben nog druk bezig met de cursus, maar ik vind de lesstof prima. Best pittig. Het huiswerk begeleiding vind ik iets minder. Ik zie niet duidelijk wat ik fout heb gedaan als ik mijn huiswerk terug krijg. Ik ga dit de volgende keer aan de docent vragen.

Houdende administratiekantoor

Review over NHA

Houdende administratiekantoor

Ik ben bezig met de cursus Houdende administratiekantoor en ben erg enthousiast maar kan al bijna niet wachten om er zelf een te beginnen

WAUW!

Review over NHA

Ik heb mijn cursus echt als WAUW ervaren. Ik volgde de opleiding Detailhandel BOL, maar ik heb er erg veel moeite mee om op school te blijven. Hierdoor wel er achter gekomen dat ik de Detailhandel erg leuk vind. Zo bedacht ik om een webwinkel te gaan beginnen, maar natuurlijk heb je voor een webwinkel meer en andere kennis nodig dan bij een normale winkel. Ik besloot om deze cursus 'Eigen webwinkel starten' te gaan doen. Zo kan ik toch aan school doen en over een tijdje mijn eigen webwinkel beginnen. De cursus is erg duidelijk en leerzaam. Super!

Praktische cursus met heldere informatie

Review over NHA

Ondanks dat ik een leek ben op economisch gebied, heb ik het onderdeel bedrijfseconomie als helder en nuttig ervaren. De stof werd goed verhelderd adhv voorbeelden. De cursus is voor mij over het algemeen erg helder. Het is een goede investering voor mijn toekomstig beroep geweest.

Zeer tevreden

Review over NHA

Ik volg sinds een paar maanden de cursus Duits (beginners) bij NHA. De cursus is goed opgebouwd voor mensen die de Duitse taal nog niet spreken, de audiostukken zijn van prima kwaliteit.

zeer goed bevallen

Review over NHA

De cursus Excel is me zeer goed bevallen. De lessen zijn eenvoudig te volgen en de docent heeft de ingestuurde lessen snel nagekeken! Erg handig, zo kon ik op mijn eigen tempo verder aan de volgende les. De geleerde vaardigheden pas ik nu nog vaak toe tijdens mijn werk. Ik heb bijzonder veel aan de cursus gehad en ik zou NHA dan ook zeker aanraden!

Cursus: korte verhalen schrijven

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik vind alles zeer ok!Prima leerstof en eerlijke beoordelingen van de docent op de verbeterde huiswerktaken.
Enkel vind ik het wel jammer dat je geen persoonlijk mailcontact met de docent hebt, soms zou dat handiger zijn,.
Nu kun je hem/haar enkel via het ial ngezonden huiswerk een vraag stellen en krijg je, ook maar met het volgende huiswerk een antwoord terug.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review over NHA

Ervaringen cursus
Mijn VWO Wiskunde A werd geleverd in 2 stevige ordners met losbladige lessen. Duidelijke uitleg van de stof met veel oefenopgaven om het zelf toe te passen. Het huiswerk kan via een eenvoudige en functionele digitale leeromgeving naar de docent worden gestuurd. De docent kijkt het huiswerk altijd vrij snel na met 5 minuten als absoluut record. Er staan hier en daar wel foutjes in de lesstof en helaas is het erratum dat ik van de docent kreeg niet passend voor deze foutjes. Maar het overgrote deel is volledig correct en is het een prima manier om de lesstof tot je te nemen.

Je gaat er vlot doorheen

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik volg wiskunde en scheikunde op HAVO niveau. Alles wordt goed uitgelegd en ik ga er vlot doorheen. Als je iets niet begrijpt kun je dit altijd aan je docent vragen. Het huiswerk insturen is niet moeilijk en het wordt redelijk snel nagekeken met feedback. Er zijn echter een aantal nadelen:
-Er staan veel foutjes in de stof wat erg verwarrend is. Ook in de oplossingen staan foutjes. Erg slordig.
-Van wiskunde krijg ik elke maand nieuw huiswerk opgestuurd, dit komt pas rond de 7e in de bus, wat ik best laat vind ivm de planning die ik voor mezelf heb gemaakt.

Review Cursus Criminologie

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik vind de cursus Criminologie erg interessant, hoewel ik een paar verbeterpunten heb voor NHA en de cursus op zich. Ten eerste ten aanzien van de cursus. Deze vind ik wat beperkt. Op zich is de behandeling van diverse gerelateerd onderwerpen naar mijn verwachting, maar de diepgang vind ik te beperkt en daarmee ook de lesstof (het boek). Dit mag van mij uitgebreider. Daarnaast vind ik de opdracht in een van de laatste hoofdstukken waarbij je een rapport op moet vragen bij de politie niet goed. Opdrachten waarbij je op internet iets op moet zoeken vind ik prima, maar ik ben nu al een week aan het wachten op een rapport van de politie en kan door deze externe factor niet het betreffende hoofdstuk afronden (ik heb in deze week tijd op verschillende manieren de politie benaderd, bevestigingen gehad, maar nog steeds geen rapport). Ten tweede mijn punten over de NHA. Mijn ervaringen zijn erg positief. Nette klantenservice en snelle bezorging van het cursusmateriaal. Alles loopt in principe gesmeerd. Ten aanzien van het huiswerk nakijken vind ik wel dat ik soms wat lang moet wachten. Daarbij zou ik als verbeterpunt willen noemen dat er wellicht een soort mail/chatfunctie moet komen met de docent. Nu kun je alleen via je huiswerkopgaven vragen stellen, maar dan moet je dus wel huiswerkopgaven in te leveren hebben. Als je geen huiswerkopgaven hebt, en toch een vraag hebt, dan kun je nu nergens met je vraag terecht. Verder: vooral zo doorgaan en cursus en dienstverlening blijven verbeteren!

NHA Spaans beginners + gevorderden

Review over NHA

Ervaringen cursus
Ik volg de combinatiecursus Spaans beginners + gevorderden. Ik ervaar de cursus als zeer prettig. Het cursusmateriaal is erg up-to-date en duidelijk geschreven. Door de te beluisteren CD's krijg je de uitspraak snel en goed onder de knie. De uitspraak staat overigens heel erg goed uitgelegd in de eerste paar lessen, dus je zou het zelfs zonder CD kunnen doorlopen. De cursus is compleet (je hoeft verder niets aan te schaffen) en eenvoudig bij voldoende inzet. Het in te sturen huiswerk via internet of per post (ik heb het zelf via internet ingestuurd) is vaak al binnen een dag gecorrigeerd. Je kunt altijd vragen stellen aan je begeleidende docent en weet hij/zij er geen antwoord op dan is NHA altijd goed telefonisch bereikbaar. Kortom, ik ben erg tevreden over de cursus en zou iedereen aanraden een cursus Spaans bij NHA te volgen!

Kinderpsychologie

Review over NHA

Ervaringen cursus
Cursus is erg begrijpelijk en eenvoudig opgesteld. De inhoud is erg interessant maar mag vaak wat meer uitgediept worden want soms blijft het wel erg beknopt naar mijn mening. Ik had een hoger niveau van de cursus verwacht maar op zich is het wel goed als kennismaking met de materie.
Best wel tevreden over de feedback van de docent wat betreft het huiswerk maar een directe mail naar de docent zou handig zijn in sommige gevallen.

Italiaans voor beginners

Review over NHA

Ervaringen cursus
Enige tijd geleden ben ik begonnen aan de cursus Italiaans voor beginners bij de NHA. De laatste paar jaar ga ik graag met mijn vrouw naar Italië op vakantie en het leek mij wel eens tijd worden dat ik de taal een beetje kon spreken. Na wat zoeken op internet kwam ik deze cursus tegen bij de NHA en was een van de goedkopere cursussen. We zijn nu net weer terug uit Italië en ik merkte dat ik dankzij de cursus toch al enige korte gesprekjes kon voeren. Hetzij nog een beetje met handen en voeten, maar het begin is er.

Evenementen organisator.

Review over NHA

Ervaringen cursus
Cursus Evenementen Organisator.
Leuke cursus. Mis af en toe wat de opdracht inhoud.
Voorbeeld les 6 was een opdracht een evenement/receptie te organiseren voor een bedrijf. In de opdracht staat niet dat een kostoverzicht bijgevoegd moet worden.

Cursus Hebreeuwsch (engels/hebreeuwsch-zonder begeleiding)

Review over NHA

Ervaringen cursus
mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

HBO Bachelor

Review over NHA

Ik heb deze opleiding gekozen zodat ik naast mijn werk toch bezig kon zijn met de ontwikkeling van mijn competenties. Helaas moest ik de financiering zelf betalen, dus was een combinatie met mijn werk een vereiste. Een bachelor-diploma tegen een betaalbaar tarief. Niet gedacht maar deze opleiding op afstand was erg goed te volgen. Ik raad iedereen aan bij NHA eens te neuzen voor een opleiding!

Goed advies

Review over NHA

Goed advies
Ervaringen cursus
De klantenservice heeft mij goed advies gegeven. Want de opleiding voor dierenarts assistent is precies wat ik zocht.

super

Review over NHA

gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

Sterke punten
gewoon heel goed. prima begeleiding en ook nog eens goedkoop

zeer tevreveden

Review over NHA

recent begonnen aan de cursus online marketing en het bevalt me heel goed. Goed lesmateriaal en een enthousiaste docent die snel het huiswerk na kijkt. NHA is zeker een aanrader!

Sterke punten
- goede prijs/kwaliteit verhouding
- handige tablet
- goede begeleiding door docent
- duidelijke studie opzet

STUDIE NHA LIFE COACH

Review over NHA

STUDIE NHA LIFE COACH
Ervaringen cursus
DE CURSUS HEEFT SERIEUS INHOUD EN BEHOEFT TOCH EEN SERIEUZE ZELFSTUDIE, WAT IK WEL WAARDEER!
OM ALLES ERNSTIG VOOR TE BEREIDEN EN HUISTAKEN TE MAKEN IS WEL MEER DAN 4 UUR PER HOOFDSTUK NODIG. MAAR IK BEN BLIJ MET DE KEUZE. NHA LEVERT WEL KWALITEIT.

Sterke punten
kwalitatief goede cursus (inhoud)

Zwakke punten
meer dan 4 uur per week studeren in mijn geval (wel de moeite waard!!)

Cursus Hebreeuwsch (engels/hebreeuwsch-zonder begeleiding)

Review over NHA

Ervaringen cursus
mijn ervaring-goede telefonische service wanneer er vragen zijn. jammer dat er geen begeleiding op afstand bij inbegrepen zit maar ik heb voorlopig zeker genoeg aan de lesstof dat het engels / hebreeuwsch is maakt het niveau iets moeilijker. deze moeilijkheid is ook weer een kans voor mij om mijn engels op te halen. Hebreewsch is wel pittig. de lesstof is wel overzichtelijk en hanteerbaar. Overigens heb ik bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

Sterke punten
de lesstof is overzichtelijk en hanteerbaar.

bij andere thuisopleidingen geen cursus Hebreeuwsch in het lesassortiment aangetroffen. pluspunt voor NHA!

Cursus Excel

Review over NHA

Ik heb de cursus Excel van NHA naar tevredenheid gevolgd. De cursus is erg geschikt voor iedereen die wel eens in excel gewerkt heeft maar hier nog niet alles uit kan halen.

Ik heb de cursus als zeer praktisch ervaren en ben blij met de vele handige tips en tricks die ik tijdens deze cursus geleerd hebt.

Sterke punten
goed te volgen, praktisch & up-to-date.

Online Marketing

Review over NHA

Enkele maanden geleden ben ik begonnen bij NHA met de cursus Online Marketing. Ik had al een achtergrond in traditionele marketing maar wilde graag mijn kennis verbreden en dan specifiek op het gebied van Online Marketing.

De cursus is mij zeer goed bevallen. Het handboek is volledig up-to-date en sluit zeer goed aan op actuele thema's. Ook het overige lesmateriaal (handouts, studiewijzer etc) zat prima in elkaar.

Het gebruik van studentenplaza (de online leeromgeving) was vrij eenvoudig. Het insturen van huiswerkopdrachten ging heel gemakkelijk en binnen 1 tot 2 dagen had ik mijn cijfer al binnen. Mooi om te zien dat de docent ook echt feedback geeft en je voorziet van handige tips.

De eerste hoofdstukken zorgen ervoor dat je redelijk gemakkelijk kunt beginnen en na verloop van tijd wordt er steeds meer van je gevraagd waarbij je ook echt moet aantonen dat je over de nodige kennis beschikt.

Zeker een aanrader voor iedereen die met marketing bezig is en zijn kennis wil verbreden.

Sterke punten
-Actuele cursus
-Goed te volgen
-Uitstekende huiswerkbegeleiding
-Goede huiswerkopdrachten

Prima

Review over NHA

Ik heb de opleiding verzorgende IG gedaan en alles goed doorlopen. Het was in het begin lastig om alles goed te plannen maar ik krijg uitstekende hulp van de Studieloopbaanbegeleider. De huiswerkdocent, een verpleegkundige, heeft mij heel goed op weg geholpen. De boeken en de opdrachten waren voor mij duidelijk. En ja er staat soms e.e.a. van langer geleden maar waar is dat niet, soms is iets van langer geleden nog steeds actueel. Grote wijzigingen worden wel doorgegeven. Waarom is hier zoveel kritiek op, er zijn bepaalde theorie binnen de zorg die al heel lang gelden. Ik heb eerder een mbo opleiding gedaan met boeken van Bohn Stafleu en ook daar stonden type en taalfouten in. Ja zelfs in de medische Dikke van Dale, dus ik zou hier nu maar niet teveel klagen. De praktijklessen waren prima, zeer goede docenten met veel vakkennis, ja er wordt veel behandeld maar als je dat niet aan kunt kun je beter naar een dagschool gaan waar je temindden van 18 jarigen verveeld. De stagedocent was ook heel gedreven. Kortom ik heb geen klachten ook wel eens prettig om te vermelden dacht ik zo!

Sterke punten
Huiswerkdocent, studieloopbaanbegeleiding, praktijklessen, stagedocent

Zwakke punten
Moeilijk om van huis alles gepland te krijgen maar dat hoort bij deze vorm van onderwijs

Geslaagd met NHA voor Beveiliger

Review over NHA

Ben een jaar geleden begonnen bij NHA met MBO Beveiliger. Kreeg boeken thuis en leerde via de digitale leeromgeving. Goede hulp van de leraar gehad. Slaagde meteen voor elk examen en ben aangenomen als beveiliger dankzij mijn erkende MBO diploma. Ik kan het iedereen aanraden die geen tijd heeft om elke week naar school te gaan.

Sterke punten
Steun van leraren, duidelijke lesboeken, erkende opleider, niet duur.

Zwakke punten
geen.

reacties:

Review: Oplichters!

Beste Sjoerd, zoals ook al op een ander reviewplatform aan je beantwoord:vervelend dat je deze ervaring hebt. Als wij om wat voor reden ook het pakket niet retour hebben ontvangen kun je ons voorzien van een verzendbewijs zodat we dit natuurlijk alsnog voor je oplossen. Bericht van de deurwaarder ontvang je pas nadat we je meerdere malen hebben aangegeven dat er nog een factuur mogelijk open staat. Als je ons per e-mail voorziet van je verzendbewijs, kijken wij er graag naar. Met vriendelijke groet, Dennis - Klantenservice NHA Opleidingen

Review: NHA moet nog veel verbeteren

Beste Harry, Dank je wel voor je review. Het is positief dat je de terugkoppeling vanuit de docent als positief ervaart. Het is momenteel inderdaad drukker bij onze Klantenservice. We werken er hard aan om dit beter in controle te krijgen. Via e-mail stuurt of WhatsApp zijn we momenteel beter bereikbaar! Wist je al dat je via Plaza in contact kunt komen met studiegenoten, wanneer deze er zijn? Ik wens je in ieder geval veel studieplezier! Dennis, Klantenservice NHA Opleidingen

Review: Niet aan te raden

Beste Elly, op basis van je naam kan ik je gegevens niet direct terug vinden in mijn systeem. Bij Beroepsfotograaf heb je altijd huiswerkbegeleiding. Hierbij stuur je de huiswerkopgaven door naar de docent en zal deze de opgaven nakijken en terugkoppelen. Eventuele vragen kunnen met de opgaven meegestuurd worden. Mocht je hier nog vragen over hebben kun je opnieuw contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Dennis - Klantenservice NHA Opleidingen

Review: Valse reviews

Beste Fiona, Ekomi is een externe partij waar onze cursisten onafhankelijk hun beoordelingen en ervaringen met NHA achter kunnen laten. Wij hechten veel waarde aan deze feedback omdat wij met deze ervaringen onze producten en dienstverlening verder kunnen verbeteren.