NCOI Opleidingen is een erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied mag NCOI zich met recht de grootste opleider van werkend Nederland noemen. Het doel van NCOI is om werkend Nederland sterk te maken en te houden door de unieke NCOI-methode en maximale flexibiliteit aan te bieden. Zo behalen jaarlijks 20.000 werkenden een (erkend) MBO-, HBO- of Masterdiploma bij NCOI.

De NCOI-methode is speciaal ontworpen voor werkenden. Je kunt in deeltijd studeren, naast je baan en op elk niveau; MBO, HBO en Master. Hierdoor is het mogelijk om je opleiding af te stemmen op je werk en privéleven. Je studeert flexibel, praktijkgericht en zonder onnodige ballast in korte, stapelbare opleidingen. Zo leer je alleen wat je echt nodig hebt en kun je meteen toepassen in je werk.

De opleidingen van NCOI zijn heel flexibel. Je kunt kiezen voor thuisstudie, online studie of bijeenkomsten op een locatie naar keuze. Zo kun je studeren, hoe, waar en wanneer je dat wilt. Veel van de korte programma's zijn onderdeel van de erkende opleidingen. Hierdoor kun je stap voor stap doorgroeien en jezelf ontwikkelen in combinatie met een drukke baan en privéleven.

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Hierin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

In samenvatting: NCOI Opleidingen is een erkende opleider in Nederland die zich richt op werkenden met een missie om werkend Nederland sterk te maken en te houden. Met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied is NCOI de grootste opleider van werkend Nederland. Door de unieke NCOI-methode en maximale flexibiliteit kan je in deeltijd studeren, naast je baan en op elk niveau; MBO, HBO en Master.


NCOI video


NCOI Reviews

  Helpende zorg en welzijn niveau 2

  Vorig jaar september ben ik begonnen met de opleiding tot helpende. Ik had mij aangemeld in Zwolle, maar door te weinig opgave is het verplaats naar Utrecht.
  De lessen en de opgaven waren duidelijk, het theorieboek niet. Deze was vooral bedoeld voor de opleiding SPW, en sloot niet aan bij mijn opleiding.
  Ik vond de module examens onduidelijk, mede omdat er geen voorbeelden zijn en je veel zelf moet uitzoeken. Toch, met veel hulp van de (goede) docenten, is het gelukt.
  De BPV-opdrachten zijn duidelijk, je weet wat er van je verwacht wordt.
  De loopbaan- en burgerschap opdrachten vond ik enorm oninteressant en totaal niet aansluiten bij de opleiding.
  Ik heb voor deze opleiding stage gelopen op een zorgboerderij. Het assessment vond hier ook plaats. Van mij werd verwacht dat ik eerst iets vertelde over de zorgboerderij en hoe men daar te werk gaat. Daarna hadden we een geprek met de praktijkleider erbij, waarbij mijn BPV-opdrachten moesten worden uitgelegd en besproken. Hierna kreeg ik te horen dat ik was geslaagd.

  Sterke punten
  Snelle reactie van NCOI bij contact per mail of telefoon.
  Duidelijke opgaven bij de lessen, duidelijke BPV-opdrachten.
  De locaties waar ik de lessen volgde, waren goed en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  Op e-connect staat veel informatie.

  Zwakke punten
  Helaas moest ik naar Zwolle, wat voor mij 4 uur reistijd per dag betekende.
  'Studeren in je eigen omgeving,' was voor mij dus niet van toepassing.
  Theorieboek bevat veel informatie, maar niet passend bij de opleiding helpende
  Onduidelijke module examens
  LB-opdrachten onnodig.

Bezoek NCOI

Schrijf een review