Novi Hogeschool

NOVI, de afkorting voor Nederlandse Opleiding voor ICT, is al meer dan 63 jaar een erkende en gewaardeerde hogeschool voor ICT in Nederland. Bij NOVI bieden wij opleidingen die zich richten op de groei van professionals in hun carrière. Onze deeltijdopleidingen zijn speciaal ontworpen voor degenen die willen blijven werken terwijl ze leren, waardoor ze de leerstof direct kunnen toepassen op de werkvloer.

Ons unieke vrijstellingensysteem is een belangrijke reden om voor NOVI te kiezen. Als je al werkervaring hebt, is de kans groot dat je een deel van je studie bij NOVI kunt afsnijden, zelfs als het geen ervaring in de ICT is. Hierdoor kun je je opleiding flink inkorten, met gemiddeld 2,5 jaar voor een bachelordiploma. Dit is ideaal voor degenen die snel willen doorgroeien in hun carrière.

Onze opleidingen zijn praktijkgericht, waardoor we ervoor zorgen dat studenten actief met de stof aan de slag gaan en de theorie in de praktijk toepassen. Dit gebeurt door middel van on-demand colleges die online beschikbaar zijn. Hierdoor hoeven studenten geen reistijd te besteden aan colleges en kunnen ze vanaf elke locatie deelnemen. Bovendien, dit stelt studenten in staat om de colleges op hun eigen tijdschema te volgen.

Bij NOVI geloven we in continu vernieuwen en verbeteren van ons onderwijs. Ons jonge en enthousiaste team zet zich elke dag in om de leerervaring en inhoud van onze programma's te verbeteren. Wij hebben de ambitie om de meest innovatieve en praktijkgerichte opleider te zijn. Onze jarenlange ervaring in de ICT-branche maakt ons tot een kennisexpert in de industrie.

Als oudste ICT-opleider van Nederland hebben wij bijgedragen aan de automatisering in ons land. Wij stonden midden in de derde industriële revolutie, waardoor we nu een gedegen kennis hebben opgebouwd die we delen met onze studenten. Onze oprichting in 1958 was onder leiding van informaticus en schaakkampioen Max Euwe, die ons in de markt zette als AMBI (Automatisering en Mechanisering van de Bestuurlijke Informatievoorziening). In 1997 werd AMBI omgedoopt tot NOVI.


Novi Hogeschool Reviews

Bezoek Novi Hogeschool

Schrijf een review