Nederland slimmer maken, het verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dat door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en efficiënt onderwijs te bieden dat in ieders leven past. De LOI richt zich daarbij op een ieder die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen. Toegankelijk en efficiënt onderwijs voor iedereen Ervaring en interesses lopen uiteen, de voorkeur voor een studiemethode, maar ook de tijd en mate van flexibiliteit die men heeft om te studeren, kunnen per persoon sterk verschillen. De LOI erkent deze variëteit aan wensen en behoeften en doet er alles aan om iedere cursist en student te helpen zo gericht mogelijk zijn persoonlijke doelen te bereiken.

https://loi.nl/ is een website van de Landelijke Onderwijs Informatie (LOI), een Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met het aanbieden van afstandsonderwijs. Op deze website kunnen mensen terecht voor informatie over verschillende opleidingen en cursussen die zij online kunnen volgen. De LOI biedt een ruim aanbod aan opleidingen op verschillende niveaus, van mbo tot hbo en van vakopleidingen tot wo-bachelor- en masterprogramma's.

Op de homepage van de website worden de verschillende opleidingscategorieën weergegeven, zoals beroepsopleidingen, taalcursussen, persoonlijke ontwikkeling en IT-opleidingen. Door op een van deze categorieën te klikken, komen bezoekers terecht op een pagina waar ze meer informatie kunnen vinden over de opleidingen die in die categorie vallen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen voor een opleiding tot administratief medewerker of een cursus Engels voor beginners.

Naast informatie over de opleidingen zelf, biedt de website ook praktische informatie over het aanmelden voor een opleiding en het betalen van de studiekosten. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld kiezen voor een aflossingsvrije lening of een studieschuldverzekering om de kosten te dekken. Daarnaast is er ook een pagina met antwoorden op veelgestelde vragen, zodat bezoekers snel en eenvoudig alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Verder biedt de website ook de mogelijkheid om te leren met behulp van een persoonlijk studieadvies. Dit houdt in dat bezoekers een vragenlijst kunnen invullen waarmee ze in kaart kunnen brengen welke opleiding het beste bij hun wensen en doelen past. Vervolgens krijgen ze persoonlijk advies van een studieadviseur, die ze verder kan helpen bij het maken van een keuze.

Tot slot biedt de website ook de mogelijkheid om te leren in een online leeromgeving. Hier krijgen bezoekers toegang tot lesmaterialen, opdrachten en andere middelen die ze kunnen gebruiken om zelfstandig te leren. Daarnaast zijn er ook online leercommunities waar bezoekers met andere studenten in contact kunnen komen en samen kunnen leren.


LOI video


LOI Reviews

  LOI niet doen!!!

  Wat heb ik een spijt! Dit kostte mij (met de lerarentegemoedkoming er al vanaf getrokken) €8.500,- Plus eindeloos veel frustratie om: In het begin van de opleiding nutteloze modules die niks met de richting van de HBO opleiding te maken hebben. Vervolgens slecht uitgelegde opdrachten en docenten die vanaf hun bureau niet weten om welke opdrachten of lesstof het gaat aan de kant van de leerling thuis. Een wachttijd van 3 weken voor inzendopgaven, of zelfs maar een simpel antwoord van de klantenservice, is absoluut niet ongewoon. Telefonisch antwoord op zo'n simpele vraag kan ook makkelijk een uur duren. Als ze je al kunnen helpen. Het bedrijf is gewoon een grote boef dat niks geeft om opleidingen maar alleen je geld wil hebben. Behoud jezelf en leer van mijn fouten: doe dit niet maar ga gewoon naar een regulieren hogeschool.

  Sterke punten
  Verkopen.

  Zwakke punten
  Service. Opleiden.

  Modules niet beschikbaar

  Ik heb een klacht over de LOI.

  Het gaat om 2 modules aan het eind van mijn opleiding die niet geopend kunnen worden, omdat ze niet beschikbaar zijn. Iets wat ik niet begrijp, hoe kan je iets aanbieden terwijl het niet beschikbaar is. Ik ben nu aan het wachten om verder te gaan met mijn studie tot deze modules geactiveerd kunnen worden. Hiermee ben ik zeer ontevreden en wil gewoon verder met mijn studie.

  Hierover heb ik meermaals contact gehad met mijn coach, dit loopt nu zeker drie maanden, maar ik kom geen stap verder! Ook meerdere keren de klantenservice hierover gebeld, maar ook niks mee opgeschoten. Ik zou graag zien dat hier iets aan veranderd wordt!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onpersoonlijk, koud, niet behulpzaam, laten je maanden wachten

  Het wordt gewoon NIET geregeld

  Heel slecht

  Zwakke punten
  Klantenservice, zaken geregeld krijgen, communicatie tussen afdelingen, webcare met flutantwoorden waar je niets aan hebt en vervolgens weer dagen wachten, wachten, wachten enz.....

  Traag, log en moeizaam

  Slecht klantenservice

  Slecht bereikbaar

  Alles duurt eindeloos lang

  Slechte feedback op opdrachten

  Klacht indienen bij LOI? Je hoort nooit wat er mee is gebeurd..

  Drama School!

  Blij als ik er vanaf ben

  Sterke punten
  Afwachten

  Zwakke punten
  Service is beroerd, alles kost geld zelfs bezwaar maken tegen hun eigen fouten.

  Je weet nooit wat de status is van de afhandeling.. meestal is er geen status en daar kom je naar weken informatie opvragen dan weer achter.

  Schandalig

  Niet aan studie beginnen!! Je bent een nummer, de stof is achterhaald, niemand bij de organisatie voelt zich verantwoordelijk voor de student en je kunt weken / maanden wachten op je diploma… Ik heb zelf eerder een bachelor en master afgerond bij twee andere instellingen voor hbo en wo en daadwerkelijk alles was daar beter geregeld dan bij de LOI. Idioot dat je wekenlang moet wachten op je papiertje. Ik heb de klantenservice misschien wel 10x gebeld en elke keer werd ik doorverbonden, kreeg ik steeds half of geen antwoord of alleen het antwoord ‘we zijn ermee bezig’… Dit kan écht niet voor een instelling die zoveel geld verdient aan haar studenten. Ik ben er helemaal klaar mee! Daarom deze review … als waarschuwing voor iedereen: start niet met LOI

  Sterke punten
  De inleveropdrachten worden over het algemeen snel nagekeken..

  Zwakke punten
  Het afstudeerproces is dramatisch, de stof is achterhaald. Je moet de LOI stalken om überhaupt je diploma te ontvangen. Zeer onpersoonlijk contact ook

  E-Learning LOI, bevalt slecht

  Volg de korte cursus Voeding en Sport. Interessante stof. Maar door e-learning vrijwel niet te doen. E-learning daschboard niet overzichtelijk en bij de vragen en antwoorden naar de docent wordt het naar gelang meerder vragen gesteld is een onoverzichtelijke boel. Maar nog erger: 1. je stelt digitaal je vraag aan een docecnt en wanneer je het antwoordn hebt bven je alweer dagen verder en heb je op dat antoord weer een vraag dan begint het van voor af aan. Zo verlies je heel veel tijd en is het moeilijk geconcentreed te zijn op dat stukje stof waarin je je aan het verdiepen was. 2. Wanneer je LOI belt met een vraag over iets betreft het e- learnen dan zit je bijna een uur in de wacht. Dit geeft erritatie......en op een gegeven moment haak je maar af.....en de gedrevenheid is op een gegeven moment ver.

  Sterke punten
  Leuke opleiding....om dan te lezen

  Zwakke punten
  e-learning

  geslaagd maar geen diploma

  Afgelopen November succesvol m'n opleiding afgerond.

  Kreeg daarna een mailtje met felicitaties én de mededeling dat mijn diploma binnen 14 dagen per post toegestuurd zou worden. Bijna 3 weken later nog altijd géén diploma ontvangen.

  Bel je LOI, word ik drie keer door verbonden met telkens 10-15 minuten in de wacht staan.

  Heb ik eindelijk de juiste persoon aan de lijn, vertel dat ik nog altijd mijn diploma niet heb ontvangen....

  krijg ik als antwoord dat het op de zelfde datum als het mailtje per post verstuurd is en ik het dus al ontvangen moet hebben. sja, als ik het ontvangen had zou ik niet hoeven bellen om te melden dat ik het nog NIET heb ontvangen. Zij beweren het opgestuurd te hebben maar ik heb het nooit ontvangen......

  LOI zegt: spijtig dat u het niet heeft ontvangen want we verstrekken een diploma maar één keer !!  Bijna 1000 euro voor een opleiding, waarbij ik slechts één heel dun boekje lesstof kreeg en verder alles maar zelf via internet op moest zoeken. Nauwelijks tot geen begeleiding , je kon docent per mail vragen stellen, maar kreeg je geen antwoord of het duurde 2-3 weken voor je respons kreeg en dan was het een reactie waar je eigenlijk niets aan had. Voor zoveel geld hadden ze een diploma toch wel aangetekend kunnen versturen lijkt me.

  Nu heb ik een prijzige studie gevolgd, ben ik glansrijk geslaagd, maar heb er helemaal NIETS aan omdat ik bij sollicitaties NIET aan kan tonen dat ik het diploma behaald heb.  LOI heeft het geld geind en verder laten ze je compleet barsten. Dus voor mij nooit en te nimmer meer LOI.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Bieden geen waar voor je geld. Zeer slechte tot geen begeleiding, minimaal lesmateriaal (vol fouten) , geen service en nemen géén verantwoordelijkheid, dragen géén zorg voor het goed en tijdig ontvangen van je behaalde diploma.

  Nooit aan beginnen

  Niet aan beginnen. Ik ben al 3 jaar bezig met een opleiding maar deze is onmogelijk om af te ronden. Scriptie wordt niet nagekeken en midden in tentamens wordt je naar huis gestuurd vanwege een systeemfout. Je mag het zelf uitzoeken hoe je het oplost, de LOI doet het in ieder geval niet. Je betaalt je scheel aan een opleiding waar je vervolgens geen eens een diploma voor kan halen. Reiskosten worden niet vergoed bij fouten die zij maken, je staat 50 minuten in de wachtrij voor telefonisch contact waarnaar je midden in het gesprek opgehangen wordt en e-mails + aangetekende brieven worden compleet genegeerd. Het zijn brutale apen die geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Wat een walgelijke organisatie. Het is oplichterij!

  Zwakke punten
  Alles

  Nooit meer

  Komen niets na. Incasseren je geld en dan mag je het uitzoeken. Reageren niet of pas weken tot maanden later op vragen en/of klachten.

  Sterke punten
  Afzetten, niet reageren, je geld vangen

  Zwakke punten
  Ze mogen bestaan.

  Ga niet in zee met de Loi

  Ik ben echt opgelicht door de loi. MBO kort helpende zorg en welzijn gedaan, diploma gehaald en nu blijkt dat ik met dit diploma niet mag werken. Terwijl ik het tevoren aan een studieadviseur van de loi gevraagd heb. Ja hoor dat kan, je hebt hiermee de gevraagde zorgkennis. Nou, niet dus.. Het kan beter leidse Oplichtings instituut genoemd worden.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Er klopt niets bij de loi. Grote bende daar!

  Ongekend slechte service

  Ik ben nu 5 weken officieel bezig met de masterclass entrepreneurship. Ik kan echt helemaal niemand de LOI aanbevelen! De boeken kwamen 2,5 week later, dan start datum, aan. Dan ligt de campus er een hele week uit, daarna blijkt het dat de website waar de oefenvragen op zouden staan niet werkt en de gehele tijd aangeeft coming soon. \\r\\nGebeld, echt te vaak, spoed achter mijn vraag laten zetten. Desondanks na 1 week en 4x aan de telefoon te hebben gehangen, krijg ik eigenlijk een mail. Ik moest de mediatheek maar gebruiken daar zou de link het wel doen ipv de link in het leerpad. Als er ook alleen maar op de link in de mediatheek geklikt was hadden ze gezien dat het na precies dezelfde website leidt en deze hetzelfde aangeeft, coming soon. \\r\\nWeer gebeld, weer zou het doorgezet worden naar de schoolleiding en ict. Weer spoed erachter laten zetten, we zijn dus op precies hetzelfde punt als 1 week geleden. Precies dezelfde hulpvraag, naar precies dezelfde afdelingen uitgezet. \\r\\nHoe is dit in vredesnaam mogelijk dat je een studie aanbied dat gewoon niet volledig is en dat ik als cursist er gewoon iedere dag achteraan kan gaan in de hoop dat ik wel in 12 dagen antwoord krijg! Antwoord hè, niet de oplossing maar antwoord! Het is te zot voor woorden, hoe kan een opleidingsinstituut zich zo profileren. Het is niet dat ze net om de hoek komen kijken, hoe kan je zo ontzettend slechte service aanbieden. Hoe kan je daarachter staan. \\r\\nWant daarna kreeg ik gewoon doodleuk een mail met de inhoud, de vraag is bij de schoolleiding neergelegd en je zult binnen 12 dagen!!!!! Een antwoord krijgen. Het is echt van de zotten. Ik heb er echt geen goed woord voor over, van het begin tot het einde niet. \\r\\nEcht zoek iets anders, ga niet voor een opleiding van de LOI!!

  Oplichterij

  Lesmateriaal komt niet overeen met de opdrachten in een hoofdstuk.

  Bij problemen wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, dit duurde vier maanden, waardoor ik dus ook niet verder kon met het laatste hoofdstuk en dus vier maanden achterloop. Ook ben ik al maanden bezig met wachtdn op antwoord op de aanvraag kosteloze verlenging, waar ik alleen maar loze beloftes gehoord heb en nog steeds geen ja of nee. Nu is mijn serviceduur over drie dagen verlopen en krijg ik antwoord op het probleem met het lesmateriaal wat niet eens voldoet aan een antwoord laat staan de oplossing is, lijkt net of ze niet lezen.

  Dus ik kan dag zeggen tegen mijn diploma en al het geld wat ik erin gestoken heb en dit op het allerlaatste onderdeel van de opleiding, heel zuur dit .Grote oplichtersbende is het LOI

  Sterke punten
  Geld innen

  Zwakke punten
  Kastje naar de muur klantenservice

  BEGIN GEEN OPLEIDING BIJ DE LO

  Ik heb zoveel mee gemaakt met de LOI, kan er een heel boek over schrijven. Hieronder een korte samenvatting:\\r\\n\\r\\n- Inzage van je toest: kost je �80,- maar wegens corona kon ik geen datum inplannen. Even af gewacht om vervolgens te horen dat het binnen een maand geboekt moet worden, ofwel ik kan mijn eigen toets niet meer inzien. \\r\\n-�149 moeten betalen om een herkansing te maken, weer niet gehaald en geen inzage mogelijkheden. \\r\\n- al een half jaar moeten wachten op de resultaten van een ander vak, elke twee weken bellen/mailen etcetera om telkens het zelfde te moeten horen: het ligt bij een derde beoordelaar. Het gaat serieus om een a4 papier wat na een halfjaar nog niet nagekeken is. \\r\\n- klachten worden gewoon niet in behandeling genomen/reactie blijft uit!\\r\\n- heb je een vraag aan je studie begeleider? Wacht rustig maar 14 dagen om een antwoord te krijgen die totaal niet aansluit op je vraag.\\r\\n- een presentatie moeten houden via een zoom, om vervolgens nooit een zoomlens te ontvangen en weer een nieuwe dag in moeten plannen.\\r\\n- het is erg gebruikelijk om 1,5 uur in de wacht te staan bij de klantenservice om vervolgens het zelfde antwoord te krijgen als maanden terug: het ligt bij een derde beoordelaar. \\r\\n- beloven er een spoed behandeling van te maken, om vervolgens weer een maand geen reactie te krijgen. \\r\\n- meerdere malen gewoon de campus uitgeknikkerd worden en geen hulp met het oplossen hiervan!\\r\\n\\r\\nSerieus, er is nog zoveel meer wat daar fout gaat, maar ik krijg kramp in mijn vingers van dit lange bericht! \\r\\n\\r\\nAlsjeblieft, begin gewoon niet aan de LOI want ik ben �5000 verder en heb nog geen vak af kunnen sluiten bij deze oh zo leuke opleiding!

  Sterke punten
  Niets!

  Zwakke punten
  Alles

  BEGIN GEEN OPLEIDING BIJ DE LO

  Ik heb zoveel mee gemaakt met de LOI, kan er een heel boek over schrijven. Hieronder een korte samenvatting:  - Inzage van je toest: kost je €80,- maar wegens corona kon ik geen datum inplannen. Even af gewacht om vervolgens te horen dat het binnen een maand geboekt moet worden, ofwel ik kan mijn eigen toets niet meer inzien.

  -€149 moeten betalen om een herkansing te maken, weer niet gehaald en geen inzage mogelijkheden.

  - al een half jaar moeten wachten op de resultaten van een ander vak, elke twee weken bellen/mailen etcetera om telkens het zelfde te moeten horen: het ligt bij een derde beoordelaar. Het gaat serieus om een a4 papier wat na een halfjaar nog niet nagekeken is.

  - klachten worden gewoon niet in behandeling genomen/reactie blijft uit!

  - heb je een vraag aan je studie begeleider? Wacht rustig maar 14 dagen om een antwoord te krijgen die totaal niet aansluit op je vraag.

  - een presentatie moeten houden via een zoom, om vervolgens nooit een zoomlens te ontvangen en weer een nieuwe dag in moeten plannen.

  - het is erg gebruikelijk om 1,5 uur in de wacht te staan bij de klantenservice om vervolgens het zelfde antwoord te krijgen als maanden terug: het ligt bij een derde beoordelaar.

  - beloven er een spoed behandeling van te maken, om vervolgens weer een maand geen reactie te krijgen.

  - meerdere malen gewoon de campus uitgeknikkerd worden en geen hulp met het oplossen hiervan!  Serieus, er is nog zoveel meer wat daar fout gaat, maar ik krijg kramp in mijn vingers van dit lange bericht!  Alsjeblieft, begin gewoon niet aan de LOI want ik ben €5000 verder en heb nog geen vak af kunnen sluiten bij deze oh zo leuke opleiding!

  Sterke punten
  Niets!

  Zwakke punten
  Alles

  LOI nooit aan beginnen

  Deze week mn examengedaan op woensdag alg economie. De uitslag zou 5 weken op zich wachten. Na 2 dagen al ontvangen een 3.5 ! Klopt helemaal niet met wat ik heb ervaren of de oefenexamens spd algemene economie die ik allemaal voldoende heb gemaakt. Tevens veel vragen over DNB en ECB helemaal top als oud medewerker DNB tijdens oprichting vd ECB veel met oud directeur Duissenberg hier over gehad. Als er een dus een examen door moet komen ben ik het wel. 3.5 riekt naar een heel smerig zaakje. Mag ik zeker 80 eur neerleggen voor inzage..of voor 149 eur weer even opnieuw examen doen.

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  waardeloos lesmaterieel heen oefenexamens beschikbaar van vorige jaren en online examens

  De communicatie

  Ik heb een cursus maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen gedaan via LOI. Werkelijk waar, de afhandeling v.h. eindresultaat is zeer slecht geweest. 1 docent geeft een 10 en de tweede beoordelaar een 4,5. Ik krijg zeer slecht feedback en uiteindelijk geen reacties meer. Tevens op een simpele vraag, als mag ik een btw factuur krijg ik geen reactie. Misschien moeten ze zelf ook een cursus MVO doen voordat ze zelf deze studie aanbieden....

  Sterke punten
  Lesmateriaal kreeg ik goed aangeleverd

  Zwakke punten
  Communicatie bij kritische vragen is zeer slecht.

  Verschrikkelijk!!!!!

  Als het om bestellen gaat, dan krijg je binnen no-time alles thuisbezorgd, word je nog nagebeld en krijg je meer dan de nodige aandacht. Maar ho maar als je opzegt of er een probleem is wat opgelost moet worden.

  Ellenlange wachttijden aan de telefoon, op mails wordt niet gereageerd...of je krijgt een geautomatiseerd mailtje met "het os pns noet gelukt om binnen de gebruikelijke termijn te reageren, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op". Niets daarvan!  Sterke punten
  Verkopen en geld incasseren

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid is zeer en zeer slecht.

  Waardeloos

  Slecht, tegen het schofterige aan. Ook op andere review sites komt LOI niet bepaald goed naar boven drijven. Had ik maar eerder en vooral beter reviews bekeken. Bezint eer gij hier begint!  Met betrekking tot mijn studie:

  - lesstof boordevol fouten

  - gebrekkige communicatie

  - slechte bereikbaarheid en lange wachttijden bij de LOI Klantenservice

  - in mijn geval een totaal niet motiverende docent

  - in mijn geval lange responstijden op ingezonden huiswerk en ook daar zitten fouten bij de uitleg bij  Ik raad aan om hier te kijken, maar de opleiding elders te volgen. Aanbieders genoeg.

  Sterke punten
  Snelheid met betrekking tot het sturen van de factuur voor de opleiding.

  Zwakke punten
  Alles behalve het sterke punt.

  Geen aanrader

  Zeer matige opleiding en slechte klantenservice.

  Oplichters

  Moet 4 jaar door betalen terwijl ik na een half jaar gestopt ben omdat de lesstof online niet klopt met de boeken. en de feedback van de leraren slecht waren. Slechte communicatie van de administratie.  1 ster gegeven omdat 0 er niet bij staat

  wacht al 6 maanden op mijn diploma

  ik heb 6 maanden geleden de opleiding Korte MBO Bedrijfsadministrateur bij de LOI afgerond, de kosten volledig betaald, maar wacht nog altijd op mijn diploma.

  Als ik met LOI contact opneem via tel of mail, zeggen ze: u moet wachten, maar ze geven geen reden.

  Eindelijk na lang wachten heb ik diploma ontvangen. Blijkt foutieve gegevens te zijn vermeld in mij diploma. Geboorteland klopt niet. zomaar een geboorteland in mijn diploma vermelden. LOI heeft nooit gevraagd om geboorteland te vermelden bij het inschrijven. Ik heb de diploma gelijk terug gestuurd. Wacht nog altijd op mij diploma.  Ik weet het niet of ik ooit de diploma kan krijgen waarvoor ik de kosten volledig heb betaald en de opleiding met succes heb afgerond.

  Sterke punten
  flexibiliteit

  Zwakke punten
  mensen niet serieus nemen. Niet duidelijk communiceren.

  Slechte communicatie

  Ik wilde enkel weten wat zoal de prijzen waren van bepaalde cursussen. Je moet dan eerst je persoonsgegevens invullen en krijgt dan pas het volledige kostenplaatje te zien. Maar: wat doen die slimmerikken? Ze sturen je dan een "bevestigingsmail" en ze gaan het lesmateriaal naar je toe sturen terwijl je niks betaald hebt of akkoord mee bent gegaan. Toen de bezorger langs kwam, heb ik het lesmateriaal geweigerd maar tevergeefs krijg ik betalingsverzoeken en net de tweede aanmaning gekregen waarop ik een heel boze mail heb gestuurd met dat ze duidelijk hun administratie niet op orde hebben. Onlangs een medewerker telefonisch mijn situatie uitgelegd en zij zou het in orde maken, is dus niet gebeurd.. Niet tevreden!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Slechte communicatie tussen medewerkers, lesmateriaal prompt sturen terwijl er niks betaald is of akkoord met voorwaarden etc

  Begin nooit aan een opleiding bij de LOI!

  Begin nooit aan een opleiding bij de LOI!

  Lees verder als je de details wilt weten.  Als werkgever hebben wij een collega een opleiding laten volgen bij de LOI en vanaf het begin af aan is alles mis gegaan.

  Het begon bij het niet kunnen volgen van de klassikale lessen vanwege Covid. Deze lessen zijn vervangen voor online lessen waarvan de kwaliteit erg slecht was. Onze collega liep tijdens een aantal lessen vast waarop de docent aangaf dat hij het ook niet wist omdat hij vanaf een afstand niets voor onze collega kon betekenen. Daarnaast moesten wij gewoon betalen voor locatiegeld terwijl er dus helemaal geen lessen op locatie gegeven werden.  Vragen aan docenten moeten via de mail gesteld worden welke slechts één keer per week door de docent beantwoord worden. Mocht je ergens op vast lopen en de uitleg van de docent is alsnog niet toereikend loop je dus enorm vast. Ook staan er grote (spel)fouten in de online- en offline lesstof. Wanneer dit aangeven werd bij de docent kreeg onze collega de reactie dat dit al meerdere keren bij de LOI gemeld was, maar schijnbaar nog steeds niet aangepast was. De LOI is ook niet op de hoogte van welke examenvakken verplicht zijn voor het behalen van de certificaten. Meermaals is hierover verkeerde informatie gecommuniceerd, wat voor de nodige vertraging zorgde.  Daarnaast is onze collega meerdere malen zonder geldige reden afgesloten van de online leeromgeving. Wanneer hierover contact met de LOI opgenomen wordt duurde het vervolgens nog enkele dagen voordat dit weer rechtgezet werd.  Meerdere malen is financiële informatie doorgezet naar onze collega, terwijl die daar niks mee van doen heeft.

  En als je als werkgever naar de LOI belt over de gang van zaken moet je stevig je best doen om überhaupt serieus genomen te worden. De reden hiervoor is dat de LOI aangeeft alleen met de student hierover in gesprek te gaan. Terwijl je als werkgever wel de rekening dient te betalen.  Zowel werkgever als student hebben meerdere personeelsleden van de LOI moeten corrigeren op fouten. Door trage reactie en slechte interne communicatie bij de LOI is het op tijd behalen van de opleiding nagenoeg onmogelijk!  Na het behalen van het laatste examenvak is het de LOI zelfs gelukt om het onjuiste diploma toe te sturen!!  Kort samengevat: volg echt geen opleiding bij de LOI! Het kost je enorm veel tijd en negatieve energie om de LOI te corrigeren.

  Baan kwijt door Grove fouten LOI

  Ik ben mijn baan kwijt geraakt door Grove Fouten van de LOI

  De LOI heeft voor de tweede maal het verkeerde examen voor mij klaargezet en ik kan hierdoor mijn studie niet afronden.

  Door deze grote fouten (en vele andere fouten, teveel om hier op te sommen ) en door de maandenlange wachttijden voor er überhaupt actie wordt ondernomen en ik een reactie krijg op mijn mails. heb ik maanden vertraging opgelopen. Hierdoor wordt mijn contract niet verlengd en ben ik mijn baan kwijtgeraakt. De LOI maakt het onmogelijk om mijn studie af te ronden op deze manier. De klantenservice is slecht bereikbaar (gemiddelde wachttijd 40 minuten) en de Examencommissie is helemaal niet bereikbaar .. de LOI verschuilt zich achter de helpdesk ik ben de wanhoop nabij vanwege het constant wachten en wachten en ik voel me niet serieus genomen. ..bespaar je deze ellende en studeer nooit bij de LOI

  Hele studiejaar betalen, nadat heb ik na een paar maanden heb opgezegd

  Volgens de LOI moet ik een heel studiejaar betalen, terwijl ik na een paar maanden heb opgezegd. Ik weiger te betalen, zie artikel: https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/4801526/opleidingen-studie-ncoi-capabel-loi-benadelen-cursisten-algemene

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles


Bezoek LOI

Schrijf een review