Nederland slimmer maken, het verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dat door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en efficiënt onderwijs te bieden dat in ieders leven past. De LOI richt zich daarbij op een ieder die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen. Toegankelijk en efficiënt onderwijs voor iedereen Ervaring en interesses lopen uiteen, de voorkeur voor een studiemethode, maar ook de tijd en mate van flexibiliteit die men heeft om te studeren, kunnen per persoon sterk verschillen. De LOI erkent deze variëteit aan wensen en behoeften en doet er alles aan om iedere cursist en student te helpen zo gericht mogelijk zijn persoonlijke doelen te bereiken.


LOI video


LOI Reviews

  Waardeloze instellinghet zijn oplichters en zakkenvullers!

  Nooit weer een cursus bij de loi. Ik deed de cursus Besluit houders van dieren, honden en katten De laatste module Ik ben nu 2x gezakt voor ''werken volgens wetten en voorschriften'' met een 5!! Na KEIHARD studeren!!!! En als ik inzage in het examen wil moet ik 100 km's verder (in Leiderdorp) komen. Wat een belabberde examens geven jullie. In het boek staat de stof, maar vervolgens wordt er in het examen gevraagd wat niet aan de orde is.. doelbewust om de cursist op een verkeerd spoor te brengen en te laten ZAKKEN! Want dat is de doelstelling van de LOI: niet geslaagd? Dan doe je toch weer herexamen, hoppaa €110,- neerleggen! En maar weer en maar weer! Jullie zijn goed in zakken vullen maar opleiden en oplossingen HO MAAR!! Wordt tijd dat er een inspectie komt! Het is te gek voor woorden en gaat totaal nergens over! Alle examens gehaald, behalve de laatste. En mijn studie duur is bijna ten einde. GOH meld je je toch weer lekker opnieuw aan! Dacht t niet Ik zal NIEMAND maar dan ook NIEMAND aanraden om bij jullie een opleiding te volgen Zakkenvullers zijn jullie, ben woest!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Geldwolven Zakkenvullers Niet voor de student gaan, geen oplossingen willen alleen geld!!

  Zaken niet op orde.

  Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

  Sterke punten
  Inhoud was prima.

  Zwakke punten
  Opzeggen moet twee maanden van tevoren. Op de eerste opzegbrief werd niet gereageerd. Tweede brief aangetekend verzonden. Ook niet gereageerd. Vervolgens na betaalherinnering (na twee maanden na verlengdatum) nagebeld wat er aan de hand was. Toen pas een antwoord gekregen, dat ik te laat zou zijn geweest? Probeer maar eens vier maanden na het verzenden van je eerste brief aan te tonen dat dit niet het geval was. Hebben administratie slecht op orde. Mocht je overwegen om een studie te volgen bij de LOI: zeg hem alvast op, want later heb je daar de kans niet meer voor.

  Kansloos en sluwe geldpikkers

  Ik beschouw de loi sinds vandaag als een lachertje. Hilarisch hoe hun targets belangrijker zijn dan het opleiden van hun personeel zodat ze de klant van een goed en eerlijk antwoord kunnen voorzien. Mensen lokken onder valse voorwendselen kunnen we allemaal. Vroeger had ik respect voor jullie, nu zou ik zelfs niet een kind uit een ontwikkelingsland een studie van jullie geven. BLEGH, nooit weer

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Vrijwel alles. Wou dat ik het andersom mocht invullen, maar helaas schrijf ik in het Nederland...

  NOOIT beginnen aan de LOI

  ik zit inmiddels een helse 6 jaar bij de LOI. Ik ken mensen die al contactpersonen hebben op directieniveau vanwege het wanbeleid wat gevoerd wordt bij de LOI. Kort samengevat: - lesmateriaal is schandalig, verouderd, slecht geschreven, sluit totaal niet aan bij de examens. - alles komt te laat, examenoproepen, examenuitslagen - lesmateriaal wordt niet geupdate en als het wel gebeurd wordt het niet automatisch aan je verstuurd. - docenten kijken niet na, sturen je alleen de antwoorden toe, of reageren helemaal niet - docenten spreken elkaar tegen, er zijn totaal geen voorwaarden waar zij zich aan moeten houden. zo heb ik een paper ingeleverd die ik onvoldoende terug kreeg. Ik heb toen een klacht ingediend en na een andere beoordeling had ik ineens een 8. rara hoe kan dat - begeleiding stage en afstuderen spant de kroon. Als ik daar aan ga beginnen om uit te leggen ben ik morgen nog niet klaar. Dus echt de tip, begin er niet aan!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie vorige punt

  Belachelijke LOI

  Was er al voor gewaarschuwd maar was te eigenwijs. Allemachtig, wat een ongelooflijke zooi is het bij de LOI. 1 maand voor het examen nog niet eens de helft van mijn boeken binnen. En de klantenservice begrijpt er natuurlijk ook niets van.

  Sterke punten
  tablet cadeau

  Zwakke punten
  werkelijk alles aan de LOI is zwak, met name de klantenservice

  Boos!

  De LOI is een drama, ik adviseer iedereen NIET met deze oplichters in zee te gaan. Alle verhalen die hier geschreven worden zijn 100% waar. Ik heb hier zo genoeg van dat zij dit mogen en kunnen doen bij mensen die hard werken aan hun toekomst en hiervoor dik investeren. Nogmaals zoek een instelling die wel zijn afspraken nakomt!!!!!!! LOI fails bigtime!

  Sterke punten
  Die zijn er helaas niet

  Zwakke punten
  - Goedkope afgedankte leraren - Leraren die het te druk hebben - Ondeugdelijke administratie - Late reacties - Slechte klantenservice - Alles wat maar mis kan gaan gaat ook mis - Het is daar een echte bende, doet het NIET, je bent gewaarschuwd! - Je wordt slimmer als je met ze in zee gaat, je stoot namelijk je hoofd maar een keer bij de LOI. Ze maken het je zo duidelijk dat je op deze site een reactie gaat plaatsen om mensen te waarschuwen hier ver vandaan te blijven.

  Slechte service en zeer traag !!

  * Een instituut die nog in de steigers staat. * Ze verkopen gebakken lucht. * Spullen komen soms erg laat aan of ze verzenden het verkeerde. * Reactie van de klantenservice is erg traag om maar over de klachtenafdeling te zwijgen ..... * Werd vaak tegengewerkt door de klantenservice als je kritiek hebt die klopt * Men is niet vernieuwend bezig (nieuwe digitale leeromgeving mocht ik eerst niet krijgen maar later toch weer wel). Was eerst nl. voor nieuwe cursisten bedoeld. * Examen kosten erg hoog. * Soms word je uit je concentratie gehaald door de surveillant. * Bij de ene surveillant mag je je naam bij het examen binnen de tijd invullen en bij de ander niet. Lekker consequent is dat ! * Voormalige leiding heeft het zinkende schip verlaten ....!

  Sterke punten
  Is er niet

  Zwakke punten
  Zie hierboven

  LOI vorkoopt gebakken lucht en eist de hoofdprijs

  De opleidingen laten te wensen over. Communicatie met de "leraren" verloopt zeer traag en slecht. Het studiemateriaal is veelal verouderd en sluit niet aan op elkaar. Veel te hoge kosten voor wat LOI te bieden heeft. Toets bij google in : Kassa LOI Zie het resultaat aan klachten en slechte reviews.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  de gehele organisatie

  LOI is de slechtste keus die ik ooit gemaakt heb

  Ik ben augustus 2010 begonnen met een hbo- opleiding bij de LOI. Twee jaar lang ben ik naast mijn full time baan met deze studie bezig geweest. Het principe van studeren op afstand is ideaal voor mij. Het is dan ook heel jammer dat de LOI hele lage kwaliteit levert. Wat mij allemaal overkomen is? -leraren die het huiswerk niet nakijken ( met de melding dat ze de antwoorden niet hebben ) -E-mails die nooit / veel te laat beantwoord worden (terwijl er wel een automatische reactie is gestuurd dat ze binnen 5 / 7 / 10 dagen reageren ) -Bij het opbellen door de klantenbalie gevraagd worden om te mailen ( zie hierboven ) -Lesstof met grove taalfouten en verder erg onduidelijk geschreven; op de copy/paste stukjes uit andere boeken na natuurlijk -Studiestof die niet aansluit op examens -Vrijstellingen aanvragen voor examenvakken waarbij je externe exameninstanties moet gebruiken kunnen alleen met veel moeite en tijd worden aangevraagd ( denk maanden en zeker meerdere aanvragen ) -Studieprogramma’s kunnen met een vrij korte waarschuwing geheel worden aangepast, mijn hbo- opleiding is zo veranderd dat er nog maar een handvol vakken hetzelfde zijn als toen ik begon ( aug. 2010 ), studiepunten die ik al heb verdiend zijn me afgenomen omdat ze de studiepunten verdeling veranderden ( een vak is zelfs van 5 studiepunten naar 0 studiepunten veranderd na het slagen van het examen ) en nee, ze geven dit niet aan wanneer je begint met je studie. -de administratie van de LOI is zo slecht dat nadat ik 4x telefonisch en zelfs meerdere malen per mail mijn adres verandering heb doorgegeven, het nog niet doorgevoerd was binnen hun systeem. En.. ze blijven erbij dat het mijn verantwoordelijkheid is mijn adres te veranderen en dat ik dit niet heb gedaan! Had ik hun systeem moeten hacken en mijn adres zo aan moeten passen? Ik bedoel, ik heb zelfs e-mails van de LOI waarin zij zelf terugverwijzen naar mijn adres wijziging! Ik heb veel research hier naar gedaan en het blijkt dat er erg veel mensen heel ontevreden zijn over de services van de LOI en dat deze ook vaak ook dezelfde klachten hebben als ik. Ik zou heel graag willen horen hoe anderen hun problemen hebben opgelost. Is de LOI ooit iemand tegemoet gekomen? Hebben zij ooit hun excuses aangeboden voor hun gebrekkige producten? Mensen die er nog over nadenken om bij de LOI te studeren.. Ik raad het ten strengste af. Ik ben met een andere studie begonnen nadat ik al tijden probeer de LOI op te zeggen. Helaas vind de LOI de ervaring van hun studenten niet belangrijk en vinden ze dat ik hun de rest van de studiekosten moet betalen. En dat vragen ze niet aardig, ik heb meteen een incassobureau op mijn nek! Ik heb vooraf niet eens rekeningen ontvangen van de LOI. Alhoewel, misschien hebben ze deze wel naar mijn oude adres gestuurd…

  Sterke punten
  Ik ben er nog geen tegen gekomen.

  Zwakke punten
  Communicatie, studiestof, de website, examen informatie, klantenservice etc.

Bezoek LOI

Schrijf je eigen review