Nederland slimmer maken, het verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. De LOI doet dat door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en efficiënt onderwijs te bieden dat in ieders leven past. De LOI richt zich daarbij op een ieder die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen. Toegankelijk en efficiënt onderwijs voor iedereen Ervaring en interesses lopen uiteen, de voorkeur voor een studiemethode, maar ook de tijd en mate van flexibiliteit die men heeft om te studeren, kunnen per persoon sterk verschillen. De LOI erkent deze variëteit aan wensen en behoeften en doet er alles aan om iedere cursist en student te helpen zo gericht mogelijk zijn persoonlijke doelen te bereiken.


LOI video


LOI Reviews

  Fijne tijd gebad

  Opleiding vz-ig gedaan. Prima begeleiding, docenten erg fijn, inzendiodrachten werden snel nagekeken. Ik heb een fijne tijd gehad en mijn diploma behaald. Ben nu doorgestroomt naar verpleegkundige opleiding. Gaat ook goed. Je moet wel zelf discipline hebben en goed lezen wat er staat. Als je het leerpad rustig volgt heb ik gemerkt dat het gewoon prima gaat.

  Sterke punten
  - docenten zijn top - snel nakijkwerk - ik heb nooit klantenservice hoeven bellen. Alles was gewoon duidelijk.

  Zwakke punten
  Doe heb ik niet. Hele goede ervaring gehad en nog steeds bij het volgen van een nieuwe opleiding.

  Bedrijfskundige informatica

  Ik ben in 2007 begonnen met een studie HBO bedrijfskundige informatica die ik in 2011 met succes heb afgerond. Het studeren bij de LOI vergt veel discipline en wat zwaar is dat je nauwelijks tot geen contact hebt met mede studenten. Je staat er dus echt alleen voor. Wat mij opviel tijdens de diploma uitreiking is dat het percentage leerlingen wat daadwerkelijk de eindstreep haalt echt bedroevend laag is.

  Sterke punten
  - Online trainen is effectief - Huiswerk wordt netjes na gekeken - Over het algemeen goede feedback omtrent huiswerk

  Zwakke punten
  - Materiaal sluit niet altijd aan bij de examens - Begeleiding tijdens stage opdrachten was erg slecht

  Loi

  Via de loi heb ik eerst de moderne bedrijfsadministratie gedaan ik had geen klachten huiswerk werd goed nagekeken en toendertijd met de post verstuurd was in 2006 Een aantal jaren later heb ik houderadministratiekantoor gedaan minpunt vond ik het cursusmateriaal van arbeidsrecht ik had het heel goed geleerd dacht met een minimale 8 thuis te komen maar het was net kantje boord dat vond ik we jammer

  Sterke punten
  Studiemateriaal was goed Huiswerk netjes nageken Online oefenen vond ik ook wel educatief Ik heb geen begeleiding gevraagt deed alles zelf over de begeleiding doeik geen uitspraak

  Zwakke punten
  Te duur in vergelijking met de rest van de opleiders het zou veelgoedkoper moeten kunnen

Bezoek LOI

Schrijf je eigen review