Reviews van deze auteur

OPLICHTERS!!!!!!

Review over 123-Theorie

Kijk uit en boek hier nooit een cursus. Alle data en de zogenaamde beschikbare plekken op de aangegeven website zijn leugens en bestaan helemaal niet, vervolgens schuiven ze je twee a drie maand door... Maar wel adverteren met beschikbare plekken op de website Als je binnen 24 uur je geld terug vraagt omdat je hier niet akkoord mee gaat, geven ze aan dat jij fout bent! Na de hele tijd aandringen met aanmaningen geven ze alsnog niet hun eigen fout toe en weigeren ze tot terugbetaling.. Diefstal. Inmiddels ga ik naar de rechter en schakel ik consumentenprogramma's in, ik start wel een procedure namelijk. Oplichterij is met welk bedrag dan ook geen porem. Bestel hier nooit je cursus. Slechtste bedrijf ooit. Nog nooit meegemaakt dit.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Oplichterij

reacties:

Review: OPLICHTERS!!!!!!

Wat goed van je Miranda maar ik denk persoonlijk dat er niets kloppend is aan dit bedrijf. Puur geld verdienen, ten koste van hard werkende mensen.

Review: oplichters

Hey ik heb precies hetzelfde, zoals (blijkbaar) honderden andere gedupeerde. Ook ik ga een procedure starten. Zie mijn recensie van vandaag. Mocht je mee willen werken dan hoor ik ook graag van je. Ik ga hier zeker werk van maken namelijk. Bedankt voor je reactie terug.