OPLICHTERS!!!!!!

Kijk uit en boek hier nooit een cursus. Alle data en de zogenaamde beschikbare plekken op de aangegeven website zijn leugens en bestaan helemaal niet, vervolgens schuiven ze je twee a drie maand door... Maar wel adverteren met beschikbare plekken op de website Als je binnen 24 uur je geld terug vraagt omdat je hier niet akkoord mee gaat, geven ze aan dat jij fout bent! Na de hele tijd aandringen met aanmaningen geven ze alsnog niet hun eigen fout toe en weigeren ze tot terugbetaling.. Diefstal. Inmiddels ga ik naar de rechter en schakel ik consumentenprogramma's in, ik start wel een procedure namelijk. Oplichterij is met welk bedrag dan ook geen porem. Bestel hier nooit je cursus. Slechtste bedrijf ooit. Nog nooit meegemaakt dit.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Oplichterij

Bezoek 123-Theorie Reviews over 123-Theorie

reacties

hallo
precies het zelfde meegemaakt.
telefonisch niet bereikbaar en ik kan de datum 1 december terwijl ik 2 september kon volgens hun niet zelf annuleren bij het cbr heb ze gebeld hun kunnen het alleen verzetten maar niet annuleren.kreeg advies om het te melden bij consuwijzer heb dit inmiddels gedaan

Ik ben er naar toe gereden ze zitten daar niet staat wel een papier op het raam vreemde zaak dit

Wat goed van je Miranda maar ik denk persoonlijk dat er niets kloppend is aan dit bedrijf. Puur geld verdienen, ten koste van hard werkende mensen.

Bezoek 123-Theorie Reviews over 123-Theorie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 123-Theorie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden