Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt is een opleider voor vitaal leven die zich richt op coaching en vitaliteit. Met 28 jaar expertise in deze gebieden, bieden zij topdocenten uit de praktijk en een hoogstpersoonlijke begeleiding aan hun studenten. Dit wordt bevestigd door een beoordeling van 8,9 door onze studenten en 9 jaar op rij 'Beste Opleider van NL'.

Het verhaal van Sonnevelt begint in 1995, toen Albert Sonnevelt Sonnevelt Cursussen Consulten oprichtte. Hij inspireerde duizenden studenten met zijn onderwijs over natuurvoeding, stresscounseling en ademhaling, en benadering van gezondheidsproblemen. In 2008 werd Karin Leijten aangesteld als directeur van Sonnevelt. Met de visie van Albert en het ondernemerschap van Karin groeide het bedrijf snel en onderscheidde het zich met opleidingen die inspireren, raken en verrijken. De persoonlijke aanpak met klassikaal onderwijs zorgt voor opleidingen die iets extra's geven; je krijgt wat je verwacht, maar er komt altijd iets bij.

 
Rutger Tolenaar
Make it at least 750 words
 
 

Sonnevelt is een opleider voor vitaal leven die zich richt op coaching en vitaliteit. Met 28 jaar expertise in deze gebieden, bieden zij topdocenten uit de praktijk en een hoogstpersoonlijke begeleiding aan hun studenten. Dit wordt bevestigd door een beoordeling van 8,9 door onze studenten en 9 jaar op rij 'Beste Opleider van NL'.

Het verhaal van Sonnevelt begint in 1995, toen Albert Sonnevelt Sonnevelt Cursussen Consulten oprichtte. Hij inspireerde duizenden studenten met zijn onderwijs over natuurvoeding, stresscounseling en ademhaling, en benadering van gezondheidsproblemen. In de loop der jaren heeft Sonnevelt zich ontwikkeld tot een expert in het opleiden van mensen in coaching en vitaliteit.

Sonnevelt biedt een breed scala aan opleidingen aan, van de basisopleiding tot de gevorderde opleiding en zelfs masterclasses. De opleidingen zijn gericht op het versterken van vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. Zo bieden zij opleidingen aan in stresscounseling, natuurvoeding, ademhaling en mindfulness. Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen die willen werken als coach of adviseur in de vitaliteitsbranche of voor mensen die zichzelf willen versterken en verbeteren.

Sonnevelt werkt met topdocenten uit de praktijk die hun kennis en ervaring delen met de studenten. De docenten zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied. Ze geven regelmatig workshops en trainingen en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

De opleidingen van Sonnevelt zijn hoogstpersoonlijk. Door klassikaal onderwijs, waarbij studenten in een klein groepje les krijgen, krijgen de studenten de kans om direct vragen te stellen en persoonlijke feedback te krijgen. Hierdoor wordt er optimaal geprofiteerd van de kennis en ervaring van de docenten en wordt de student begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling.

De studenten van Sonnevelt zijn zeer tevreden met de opleidingen en de begeleiding die zij krijgen. Dit wordt bevestigd door de hoge beoordeling van 8,9 door onze studenten. Hierdoor wordt Sonnevelt 9 jaar op rij verkozen tot 'Beste Opleider van Nederland'.


Sonnevelt Opleidingen


Sonnevelt Opleidingen Reviews

  Waardeloos instituut

  Waardeloze opleider, zoveel mogelijk geld binnen halen daar draait het om.
  Incompetente docenten die zelf een cursusje ontwikkelen en verkopen, vervolgens zie ik medecursisten met een salesverleden dit cursusje volgen en gaan na 5 maanden totasl incompetent aan de slag als coach.
  Bij dit bedrijf draait het om zoveel mogelijk geld binnenhalen! Cursisten €100,- extra laten betalen voor een herexamen.
  Ik heb heel veel ontevreden voormalig cursisten gesproken dus ik weet niet waar al die goede reviews vandaan komen...ohja wellicht vanwege t kado wat als beloning in zicht wordt gesteld.
  Fontys is een veel beter instituut.
  Sonnevelt nooit meer!

  Vreselijke ervaring!

  Ik wilde de opleiding tot kindercoach volgen en was hier erg enthousiast over. Tijdens de eerste lesdag/kennismaking werd verteld dat je na ieder les een korte verwerking moest schrijven over je ervaring en hoe je proces verloopt. Er werd nadrukkelijk gezegd dat je eerlijk moest zijn en dat het ook kon dat dingen in de les je triggeren dus dat hier zorgvuldig mee omgegaan moest worden.
  Ik schreef dat ik door mijn autisme wat last had van overprikkeling maar de les super interessant vond.
  Kort daarna werd ik gebeld door 1 van de docenten, Ada Volkers, dat ik niet binnen de opleiding paste. Zij had grote zorgen over mijn diagnoses (autisme en ptss) en vond het niet veilig kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ik heb haar verteld dat dit een groot vooroordeel was en dat ik mijzelf en mijn behandelaar vertrouw op ons inschattingsvermogen ipv een docent die mij 1x heeft gezien.
  Het was een vervelend en emotioneel gesprek maar haar besluit (als of zij dat recht had) stond vast. Nog voordat ik een afspraak met de afdelingsleider en studiecoach was ingepland, was mijn schoolgeld al teruggestort.

  Ada was zelf niet aanwezig bij dit gesprek wat alles zegt over haar professionaliteit. Ik heb uitgelegd dat ik al 10 jaar met kinderen werk en dit nooit problemen heeft opgeleverd. Dat ik geruime tijd was uitbehandeld bij de GGZ en dat ik tevens op voorhand eerlijk was geweest over mijn achtergrond en hier tijdens de intake gewoon op was aangenomen. Toch bleef de uitkomst hetzelfde en werd ik van de opleiding getrapt.

  NOTE: dit is discriminatie en verboden bij de wet. Een student is nooit verplicht inzage te geven over een medisch dossier, precies om deze reden.
  Ook is Ada Volkers notabene een kindercoach die zelf met kinderen met ASS werkt. Dat zij zo makkelijk een oordeel vijlt is ronduit belachelijk en gevaarlijk.

  Zwakke punten
  Alles. Discriminatie

Bezoek Sonnevelt Opleidingen

Schrijf een review