NLP Academie

Welkom bij de NLP Academie, de leukste NLP opleidingen van Nederland en België. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, effectievere communicatie, coaching vaardigheden of een manier om beter om te gaan met emoties, NLP biedt je de tools om succesvoller te worden in je leven.

Onze missie is om mensen te helpen succesvol te worden in elke rol die ze in het leven vervullen, of het nu als ouder, ondernemer of medewerker is. Wij geloven dat NLP de kunst van succesvol leven is en we bieden inspirerende trainingen en opleidingen om dit te bereiken.

In tegenstelling tot veel andere NLP opleidingen, houden wij onze trainingen down-to-earth en concreet toepasbaar. Je hoeft bij ons geen groteske claims te verwachten of persoonlijke ontwikkelingsonzin, alleen concreet toepasbare vaardigheden die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Ons team richt zich op het geven van vaardigheden in plaats van oplossingen, zodat je zelf in staat bent om NLP toe te passen in elke situatie die je tegenkomt. We geloven dat als je eenmaal begrijpt hoe NLP werkt, je in staat bent om je leven een stuk succesvoller en zinvoller te maken dan je ooit had gedacht.

Dus als je op zoek bent naar een manier om succesvoller te worden in je leven, welkom bij de NLP Academie. Wij kijken ernaar uit om met je te werken en je te helpen je volle potentieel te bereiken.


NLP Academie Reviews

  Geen dag spijt gehad

  Vanaf 2017 ergens kwam ik de practitioner binnen als een bang en verlegen musje. Het halen van het examen was een hele prestatie voor mij. Door de liefdevolle begeleiding van alle trainers heb ik uiteindelijk bijna alle opleidingen doorlopen die ze aanbieden en kan ik me niet eens meer voorstellen wie ik was toen ik eraan begon. Ik heb zelf doorgezet, af en toe een liefdevolle schop onder mijn achterste gehad als ik terugviel in oude patronen. Ik heb veel mooie mensen mogen ontmoeten en bij ieder cursusweekend of bij coaching was het een moment van thuiskomen. Het is aan jezelf wat je met de kennis doet die de trainers je aanbieden, vaak met vallen en opstaan. Soms resoneert de stijl van een bepaalde trainer niet helemaal bij je, omdat het iets triggert in jezelf. Ik heb daar ontzettend veel van geleerd, juist omdat de trainers mij daarvoor de handvaten hebben aangereikt. Kortom, een fantastische basis voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zoals de titel al zegt: geen dag spijt gehad.

  Sterke punten
  Praktisch gericht, provocatief waar het nodig is en daar groei je van als persoon, interactief, uitnodigend, inspirerend

  Mooie training

  Ik heb de practitioner gedaan bij de NLP Academie. Ik schrik best wel een beetje van de feedback die anderen hebben gegeven want dat is totaal niet mijn ervaring. Ik vond de training echt goed en heeft me veel opgeleverd dus ik kan het iedereen aanraden.

  Sterke punten
  Betrokken en lekker direct

  Zwakke punten
  Ik vond helemaal niets zwak

  Fijn bedrijf met een goed trainingsaanbod

  In 2021 heb ik de NLP Academie leren kennen. NLP wat een mooie methodiek! Wat mij aanspreekt is de manier waarop er wordt gewerkt vanuit de NLP Academie in de NLP trainingen. Down to earth en met praktische voorbeelden uit het dagelijks leven. Fijn team van betrokken trainers. Ik zou dit instituut aanraden aan anderen, vanwege de manier waarop er wordt getraind en de fijne manier waarop er met cursisten wordt omgegaan. Binnen de NLP academie leer je NLP met plezier!!! Als een kadootje waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken.

  Een geweldige reis

  Er valt niet zoveel te vertellen anders dan bevlogen trainers, lekkere sfeer en NLP is helemaal geweldig. De resultaten zijn er nu al. Dus dank je wel

  Sterke punten
  Houden je wel een spiegel voor en dat is soms best even confronterend.

  Online NLP-Practitioner opleiding

  Vanwege Corona heb ik de opleiding tot NLP-practitioner online gedaan. De lessen van de NLP-Academie zijn mij zeer goed bevallen! Bevlogen en enthousiaste docenten met veel interactie tijdens de lessen. Ondanks dat er geen fysiek contact was werd er toch een goede band opgebouwd zowel met de leraren als met mijn medestudenten. Ik kan het iedereen aanbevelen! Ik ben voornemens om ook de Master Practitioner online te gaan doen.

  Sterke punten
  Heldere lessen, goede, enthousiaste begeleiding. Prettig online.

  Genoten van de NLP Practitioner

  Ik heb genoten van de NLP Practitioner. Het was een mooie verrijking, temeer omdat ik dacht dat nlp meer wat voor coaches of zoiets zo zijn. Niets is minder waar. Minpuntje. De koffie kan beter.

  Sterke punten
  Trainers vakkundig en vriendelijk en vol enthousiasme

  Zwakke punten
  De koffie :-)

  NLP Academie 2 daagse cursus

  Zeer teleurstellend, een zaal met 40 man en een niet inspirerende eigenaar. Feedback gegeven in een uitgebreide mail aan ze, en een zinnetje terug: "Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om ons feedback te geven,. Hiermee gaan we aan de slag."
  Een echte melkkoe van het bedrijf.

Bezoek NLP Academie

Schrijf een review