Reviews van deze auteur

Top cursus online

Review over 123-Theorie

cursus in klas mag helaas nog niet, maar online heel veel service. Eerst cursus. Volgende ochtend nog 3 uur lang vragen stellen in livesessie en docenten de hele dag bereikbaar voor vragen. Ze hebben er echt het beste van gemaakt. In 1x geslaagd met 0 fout op kennis en inzicht

Sterke punten
- Service

Jantje en Ufuk for president

Review over 123-Theorie

Online de cursus gehad met docenten Jan & Ufuk, SO to Jan & Ufuk. Hoezo boeken lezen gewoon deze cursus volgen

Super lieve mensen

Review over 123-Theorie

De docent doet alles om je te laten slagen, mensen van de klantenservice reageren snel. Cursus was online door corona maar was hartstikke top, lekker vanuit m\\\\\\\\\\\'n bed cursus volgen

Sterke punten
Top docent Goede voorbereiding examen Vriendelijke klantenservice

gehaald

Review over 123-Theorie

vorig jaar theorie examen gehaald, was echt een leuke cursus wel een beetje vroeg opstaan maar het is het echt waard

Zwakke punten
Geen

Helemaal toppie

Review over 123-Theorie

Echt een top bedrijf, niks te klagen. 2 van mijn kinderen hebben al jaren geleden hun theorie bij hun gehaald (in 1x jawel). Nu mijn derde ook opgegeven en ook in deze rare tijden houden ze je goed op de hoogte en hopelijk kan ze snel de cursus volgen (als CBR weer open is pfff)

Top

Review over 123-Theorie

Snel je theorie halen en super service, snelle antwoorden op je mail en altijd bereikbaar via telefoon en whatsapp.

Bedankt!!

Review over 123-Theorie

2x zelfstandig gezakt maar gelukkig dan eindelijk mijn theorie weten te behalen met een cursusdag, super uitleg gekregen van mijn docent (volgensmij heette hij Mo) alles was direct duidelijk. Dankzij hun heb ik al heeel veel veilige uren mogen rijden, bedankt !!

Aan iedereen aan te raden

Review over 123-Theorie

Samen met een vriendin van mij opgegeven en ze hebben ons ook samen ingepland. Super communicatie en ze denken echt met je mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn theorie bij hun in 1x ga halen!

Geslaagd

Review over 123-Theorie

In December de cursus gedaan was top, goede uitleg en daarbij werden ook voorbeelden gegeven.

Geslaagd

Review over 123-Theorie

Meer dan een jaar geleden in 1x geslaagd door het volgen van deze spoedcursus, nu gaat ook mijn broertje het volgen als CBR open is. Echt goed en vriendelijk bedrijf, zeker doen

Goede organisatie

Review over 123-Theorie

123Theorie is mij aangeraden om hier mijn spoedcursus te doen, had eerst mijn twijfels hoe snel ik aan de beurt zou komen, die twijfels waren meteen weg toen er door de vriendelijke telefoniste Gina van de klantenservice werd verteld dat ik op een spoedlijst kan komen zodat ik vanaf 1-6 zsm mijn theoriecursus + examen kan doen in Amsterdam. Echt een aanrader!

Top Dag

Review over 123-Theorie

Ik heb in December mijn cursus gedaan en aansluitend had ik mijn examen.
Alles was super geregeld, het vervoer naar het CBR en een fijne docent.
Ook als je wat ouder bent is dit een super fijne cursus

Toppers

Review over 123-Theorie

Mijn zoon had al 3 pogingen gedaan voor het behalen van zijn theorie maar telkens gezakt. 1x een theoriecurus volgen bij hun en direct geslaagd!!!! Hij was erg tevreden over de docent (hij was grappig) en ik vooral over de communicatie! Erg goed en leuk bedrijf ik zou het iedereen aanraden

Samen Cursus Doen

Review over 123-Theorie

Hi,

Wij hebben ons samen aangemeld voor deze auto theorie cursus, toen wij ons hadden aangemeld werden wij gelijk gebeld, wij hebben toen met Evi gesproken zij heeft ons goed geholpen zodat wij uiteindelijk samen de cursus en het examen kunnen doen.

Nu al tevreden

Review over 123-Theorie

Nog niet mijn theorie mogen behalen omdat het CBR gesloten is door de lockdown maar ik ben nu al dik tevreden over dit bedrijf! Ze houden je super goed op de hoogte over alles en zorgen dat je snel een nieuwe datum krijgt. Geen negatieve punten

Snelle datum

Review over 123-Theorie

Gister aangemeld en vandaag al een datum gekregen, de datum is in juli maar dat begrijp ik. Goed contact met het bedrijf en heel behulpzaam en meedenkend.

theorie behalen

Review over 123-Theorie

Ik heb mij aangemeld bij 123-Theorie omdat ik graag een cursus wil met examen.
Ze houden mij goed op de hoogte met alles wat er vanuit het CBR gebeurt, ik sta nu op een lijst voor de examens in Zwolle en hoop dat ik snel mijn examen kan doen.

Top cursus

Review over 123-Theorie

Alles werd in een dag duidelijk uitgelegd. Raad deze cursus zeker aan !!

Sterke punten
Duidelijke communicatie

Geslaagd!

Review over 123-Theorie

Ik heb een paar maanden geleden gelukkig een cursus gedaan bij 123-theorie, ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Ze hebben me super goed geholpen en ook op de cursusdag. Echt een aanrader!

Sterke punten
Goed contact gehad

Aanrader

Review over 123-Theorie

Voor de lockdown een cursus bij hun gevolgd, en in 1x geslaagd! Duidelijke uitleg van leuke docenten echt een aanrader!

Goede cursus

Review over 123-Theorie

Ik heb vorig jaar voor de lockdown mijn spoedcursus gedaan bij 123Theorie. Super goede uitleg van de stoffen werd er gegeven door een gezellige, duidelijke docent. Ben in 1x geslaagd, 123Theorie is een aanrader!

Dochter geslaagd

Review over 123-Theorie

Mijn dochter heeft nog net voor de lockdown een cursus gedaan bij 123-theorie. Zij heeft last van faalangst en was al een keer gezakt daarom was het erg spannend. Gelukkig hebben ze haar goed geholpen en heeft ze haar theorie gehaald! We zijn heel blij!

In een keer geslaagd!

Review over 123-Theorie

Ik heb in oktober een cursusdag gevolgd in Amsterdam. Ik ben toen in een keer geslaagd, heel blij mee! Nu hopelijk zo snel mogelijk mijn rijbewijs gaan halen!

Sterke punten
In een keer geslaagd!

Cursus is simpel te volgen!

Review over 123-Theorie

Als je het van te voren gestuurde digitale lesmateriaal goed leert van te voren en tijdens de lesdag een beetje je best doet dan is succes verzekerd.

goeie cursus

Review over 123-Theorie

Best theorie cursus leggen alles heel goed uit van A tot met Z ben in 1 keer geslaagd is echt een aanrader

Goed geregeld!

Review over 123-Theorie

Gisteren de cursus in Leeuwarden bij Stef, alles was top geregeld en uiteraard in 1x geslaagd!

Sterke punten
top curus!

Zwakke punten
moest vanwege corona wat langer wachten (3weken) maar uiteindelijk toch gehaald!

reacties:

Review: Geen reactie

Beste Johan,

Wij herkennen ons hier totaal niet in. We zijn elke werkdag van 09:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar via 0850601230, via whatsapp op 0629999962 of via de mail op [email protected].

Graag zouden we met je in contact komen, om te kijken of je klant van ons bent. Wij hebben namelijk de laatste week veel last van reviews die eigenlijk voor andere bedrijven bedoeld zijn. Als je wel klant bent bij ons, willen we je natuurlijk graag verder helpen.

We horen graag van je!

Groeten,

Stef

Review: Slecht

Beste Jean-Paul,

Wij herkennen ons hier totaal niet in (wij zijn zowel per mail als telefonisch iedere dag bereikbaar), dus wij vermoeden dat u ons verwart met een ander bedrijf.
Graag wil ik u vragen contact op te nemen via 0850601240 of een mail te sturen naar [email protected], dan kijken we heel graag met u mee wat er aan de hand is.

Review: Enorm slechte zaak!

Hi,

ik denk dat u echt door de war ben, de manier van werken wat u omschrijft is eerder bij onze concurrent bekend (ook een 123 als naam) wij zijn op geen enkel manier verbonden met dit bedrijf. Ik herken dit omdat ze direct na aanmelding (dus ook betaling) een automatische mail sturen waarbij er staat dat de door u gekozen datum niet lukt en dat ze u later terug zullen bellen voor een andere afspraak. En iedere keer weer dezelfde soort reacties, dit is overduidelijk waar de concurrentie mee bezig is.

Mocht dit niet u voor gelden, kunt u altijd contact opnemen via 085 060 1230.

Met vriendelijke groet,
123theorie klantenservice
Anke